Snak

Mere indhold efter annoncen
Dolberg bør tage et skridt ned, men DK bør ikke være på tale. Han ville gøre klogt i at tage til Belgien eller Holland og få noget kontinueligt spilletid.
Kehinde er smuttet til Ungarn. Så han ender i hvert fald ikke på heden. Dolberg lyder urealistisk.

Puha det bliver spændende i dag. Håber drengene har nerverne i ro. Jeg synes Viborgs form har været nedadgående på det sidste. De har også et par skader i det defensive. Så der er da helt bestemt muligheder i dag.

Pre-game quiz i øvrigt: Hvor stor en andel af kampen bruger fodsporterne på at synge deres superorginale "Vi hader Ikast. Vi hader Herning"-sang 80 % eller nøjes de med 70 % af kampen i dag?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Jeg ville elske at se Dolberg i FCM, og der er da også mange ting der taler hhv. for og i mod. Personligt tror jeg dog ikke på at det.

Det taler for et skifte til FCM, at:
* Han er er født og opvokset i det midtjyske, kun 45 km (fugleflugt) fra Herning
* Han har købt bolig i Aarhus
* Han har brug for at tage et step ned for være sikret spilletid og opbygge selvtillid
* FCM har råd til at betale salgsprisen (5-7 MEUR)

Det taler mod et skifte til FCM, at:
* Han er Silkeborg-dreng helt ind til knoglerne
* Han har interesse fra større adresser end FCM
* FCM kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde ham kampe i europæisk regi den kommende sæson
* Hans lønningsniveau må forventes at være væsentligt over normen i FCM
* Han passer alt andet lige ikke ind i Thomasbergs fodbold-tilgang, med 1-2 store angribere

Har jeg overset noget?
Mads:
jeg glæder mig virkelig også og er allerede spændt og nervøs, håber drengene bare er klar til at smadre dem og giver alt.

Bille.
Ja, for jeg synes ikke nødvendigvis du har ret i den sidste sætning. Jeg tror ikke TT vil have to tanks i front.
Vil han ikke ligeså gerne kører gammel engelsk stil. En stor og bred og en lille og hurtig. Tror så at mindst 1 af dem skal være gode i presset. Er Dolleren det?
For god ordens skyld så tvivler jeg også meget. Er enig i at han bør tage noget Belgine/Holland. Han kan godt komme på et hold der spiller med i toppen og spiller Europa. Plus højere løn end ved os.
Har lige set på SoMe at Jonas Dal er ved at løse alle problemer for os. Han og 3 spillere hylder FC Ebedei og hygger sig lidt sammen.
Kunne være Jonas lige kunne fortælle dem at de bare skal komme hjem nu og fører FCM til guldet næste år og CL året efter ;) Især ham den lange der, han kunne passe helt perfekt på TTs tanker, kunne jeg forstille mig :)
Defensive Tunger
Sagde du Jan Koller og Milan Baros? :D
Puha det bliver spændende i dag. Håber drengene har nerverne i ro. Jeg synes Viborgs form har været nedadgående på det sidste. De har også et par skader i det defensive. Så der er da helt bestemt muligheder i dag.

Den moralske sejr er til VFF. Men det er nu engang sådan ligaen er skruet sammen, og vinder vi, smager VFF lidt af deres egen medicin fra sidste år mod AaB. Men vi skal simpelhen også udnytte at Bürgy & Zaletel er skadet..
TT er meget påpasselig i sin retorik når han bliver spurgt ind til næste sæson.

Hvis vi skal ende deroppe, skal vi være sindssygt dygtige, eller der er andre, der skal svigte lidt. Jeg tror på, at vi kan gøre os sindssygt dygtige og lave et resultat, siger Thomas Thomasberg til Tipsbladet

Vi skal spille med om de sjove placeringer. Det vigtige for os er ikke, hvordan FCK gør det, det handler om, at vi selv skal toppræstere. Så har vi en noget større chance for at konkurrence med i toppen.


Der er mange Hvis´er. For eksempel med at andre hold skal svigte lidt.

Også det med at han gerne vil spille med om de sjove placeringer. Altså placeringer i flertal.

Kommunikativt er det ændret lidt. Tidligere har Steinleins retorik været at der kun er en sjov placering og det er guld. Men TT virker til at være mere nede på jorden. Lidt a la Jess Thorup.
Succes is temporary loyalty is forever
Hvad fanden er det for en start!
I på 0 afslutninger efter de første 30 min. Lidt skuffende
Succes is temporary loyalty is forever
annonce