Snak

Mere indhold efter annoncen
Ufatteligt, at man står og ærgrer sig over ikke at tage alle tre point, når vi var så langt nede i sækken.

Kurzawa ser spændende ud, flot indhop. Han fortjente virkelig en assist, men George er godt nok ingen målræv. Der kunne man godt have savnet Christian Olsen i sine velmagtsdage...
Midtjylland!
Men positivt har vi ikke tabt afstand til FCK de sidste uger. De spillede trods alt 2 på parpiret nemme kampe og vi er stadig kun 3 point efter. Det bliver tæt det her.
En skam George slet ikke kan scorer om hans liv så afhang af det. For synes faktisk han gør det godt da han kommer ind. Synes på mange måder han er med til at vende kampbilledet. Men angribere vurderes altså på deres mål..

Rædderlig kamp vi spiller i 80 % af kampen. Kæmpe personlige fejl af nogen af de mest rutinerede spillede overhovedet. Der skal dælme strammes op. Den positive side er da at det her nordsjælland dælme også kan gøre ondt på FCK på søndag. Man har jo lov at håbe. At vi ligger 3 point efter på nuværende tidspunkt, var vel sådan set det vi forventede at være på nuværende tidspunkt da foråret startede.

Lavede Mumin i øvrigt ikke et kæmpe straffe på George, der naturligvis ville have givet ham gult nummer to, da Evander reducerer?

DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
moderator
Til gengæld skal mål nr 3 jo ikke tælle med det frispark der bliver lavet på Larsen i målet.
Dette er en signatur.
@Sir_C
Den kan dømmes, ja, men vil du virkelig til at hive op i kendelser der burde eller kunne være blevet dømt?
moderator
Forstår ikke hvad du siger. Hvis du til gengæld læser indlægget lige over mit, sidste afsnit, så forstår du muligvis mit indlæg.
Dette er en signatur.
Jeg forstår ikke helt relevansen af at Nicolai Larsen selvfølgelig skulle have frispark, i forhold til det jeg spurgte til?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
moderator
Udvisning til Munin og så 2-3 havde nok været fair så.
Dette er en signatur.
Jaah hvis man da ikke antager, at det ville have betydning for Nordsjælland, at være i undertal i de 20 minuter. Det bliver lidt hypotestisk og fjollet. Har lidt svært ved at se hvordan et frispark til Nicolai Larsen, skulle være noget som helst form for hverken svar, eller argument imod det jeg spurgte til. Har jo på ingen måde sagt at dommeren snød os for et resultat eller at han dømte imod os. Det var mere end undren, så jeg kan virkelig ikke se hvad de to kendelser overhovedet skulle have med hinanden at gøre. Hvad er det præcis din pointe er?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
moderator
At der var to forkerte kendelser hvor det virkede til ar du helt tilfældigt havde glemt den der gik FCMs vej.
Der var helt tilfældigt ser jeg nu, du var bare super optaget af lige denne ene kendelse. Hvis dommeren ikke mente der var straffe så er der ikke gult. Hvis dommeren mente der var straffe men gav fordelen så kunne han vel godt have uddelt et gult. Dog er straffe jo ikke altid lig med gult som man så i kampen FCK - Vendsyssel. Var det svar nok?
Dette er en signatur.
annonce