Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej men det gør vi jo så heller ikke. Det kan blive spændende i næste uge, men i Parken er FCC vel favoritter
Hvis de forsvarer sig sådan der på søndag scorer Mikael Andersson hattrick. De bliver virkelig løbet over ende i de omstillinger i perioder. Kæmpe fejl de begår. Hobro spiler dog virkelig også godt - det skal de have.

Mon ikke lord redder dem? Man kan da ikke give en spiller SÅ Meget medie-opmærksomhed, hvis han ikke bliver ligaens klart bedste..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
moderator
"Man kan da ikke give en spiller SÅ Meget medie-opmærksomhed, hvis han ikke bliver ligaens klart bedste.."

Så medierne skal kunne se ind i fremtiden? Rimelig mystisk formulering.
Dette er en signatur.
Det var en form for Midtjysk lune Sir. En let underspillet sarkastisk bemærkning som vi kan lide den på Herning egnen.
moderator
Det må kunne gøres lidt bedre så det rent faktisk giver mening. ;)

Noget helt andet. Jeg har haft ham Kaba på drømmeholdet i alle de kampe hvor han ikke har scoret. Skal han ikke snart i gang? Han er måske ikke købt som den store målscorer men bare et stort jern til at tage den ned og spille videre?
Fortryder jeg ikke har haft Mabil. Han er bare evig farlig.
Dette er en signatur.
Jeg synes at vi har en del offensive spillere der ikke rigtigt er kommet i gang med slutproduktet. Der har godt nok været mange store chancer pr. mål denne sæson og defensiven har reddet os gang på gang.

Evander tryller også midt på banen, men vi har vundet mange point på selvmål, drop og straffespark. Og så en rigtig god defensiv.
@Taiping
Hvilke halvleg var den god halvleg?
Jeg synes ikke at FCM spillede godt i dag, men kampen blev domineret og sejren var fortjent. For mig at se, så var FCM bedst i begge halvlege uden på noget tidspunkt at være gode.
Det var en kamp hvor rusten fra landsholdspausen skulle bankes af og selvtillid kunne tankes.

Defensiven var ikke fejlfri og mod en bedre modstander var det nok blevet straffet. Heldigvis er FCCs defensiv langt mere vaklende, så det burde være muligt at hente point i Telia Parken.
Ja jeg ved det ikke helt. Jeg synes sjældent vi har en hel god kamp. Men de gør hvad de skal og det er jo en imponerende pointhøst i år. Jeg savner bare lidt kynisme og har aldrig været vild med driblinger bare for driblingernes skyld. Men igen: Vi plejer ikke altid at få 3 point med fra Sjælland.

Kampen mod BIF er et godt eksempel på denne sæson. Vi styrer hele kampen, men vinder på et selvmål.
Helt enig, der mangler kynisme og effektivitet i offensiven. Kampen mod Sønderjyske var vel den bedste kamp hidtil, med kampe mod BIF som næstbedst?

Apropoa, så var Kaba ikke rigtig til stede i dag udover nogle enkelte aktioner, men har generelt set god ud i spillet. Slutproduktet har manglet, men det kommer forhåbentlig.
annonce