Snak

Mere indhold efter annoncen
Han trak det heldigvis i sig igen da han så den anden gang :)
DK: FC Midtjylland ES: FC Barcelona
Der var ikke straffe til Isaksen. Det er ikke lige der vi er blevet snydt.

Edit: Og heller ikke film
Han rammer da ikke bolden FCK´eren? Ligner godt nok et kluntet straffespark.
tyndt andet gule kort, og hvor i alverden finder dommeren 7 minutter?
DK: FC Midtjylland ES: FC Barcelona
Nej. Klart andet gule kort. Men vi skulle være 10 mod 10. 0-0 er dog trods alt et godt resultat når de nu skal være.
Jeg kan virkelig ikke huske sidst jeg har været så frustreret over en 0-0 kamp. Isoleret set er det jo et fint resultat at få med hjem fra Parken, men for satan hvor jeg føler der var mere i den kamp.

Kehlet er en gigantisk nar, ikke alene undlader han gult/rødt til både Sotiriou og Fischer, men han formår også at undlade at dømme i hvert fald 2 klokkeklare straffespark. For slet ikke at nævne at han bremser en omstilling til sidst, for at give Bengtsson et enormt tyndt frispark og kroner sin elendige indsats med at give Kaba gult (som han dog isoleret set skal have, han må ikke lade dommerens inkompetence frustrere ham så meget).

3 skud på stolpen fra os, og FCC havde vel egentlig kun 2 sådan rigtige chancer? Den til Fischer og den til sidst til Daramy.
FCM Liverpool
Hehe. Det er jævnt dumt at påstå, at det andet gule kort var tyndt.
Kortmæssigt skal vi dog ikke brokke os, for vi burde være reduceret til 10 mand tidligere i kampen. Måske havde det hjulpet os. Vi har jo før haft succes med den taktik i Parken, om end I vist var foran dengang.

Tak for kampen. I var tættest på, og, når skuffelsen over stolpen har lagt sig, må I være jævnt tilfredse med udviklingen i ligaen denne sæson. Det plejer at være i de indbyrdes kampe mod topholdene, at vi skal hente de point der gør os til mestre. Når I kan tage fra Parken med et point, og en følelse af at I var det tættere på de tre end vi var, har I grund til optimisme.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg hader at snakke om dommeren og gør det sjældent. Det er bare ofte altid så patetisk og biased ud fra de briller, folk har på. Men jeg må bare sige, at jeg synes den er helt gal i dag med dommeren og det skriger er af en dommer, som er påvirket af hjemmeholdet.

Men endnu et clean sheet og FCK holdes væk fra 1. pladsen et par uger endnu. Det her FCM hold har bare en fantastisk kvalitet, hold da op...
Moneyball Midtjylland - Danmarksmester 2015, 2018, 2020 & Pokalmester 2019
Det ser fint ud. Jeg vil ikke hidse mig op over stolpe ud. Skidt sker. Til gengæld er det skønt at se, hvor meget holdet har rykket sig under Priske.

Synes bestemt FCK bør være mest bekymrede lige nu.
Midtjylland!
Ja, det ser godt ud. Og flot indhop af Nikolajsen. Sæsonen er lang, men der ser godt ud. Og vi har stadig et rimeligt forspring.
annonce