Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JEGerUenig
@Gelmore

Synes allerede man så den tendens under Priske i det sidste sæson. Man spillede lige op med bedre hold og så gider holdet ikke præstere når det "bare" er OB, Horsens mm.


Helt enig, så jeg tilbøjelig til helt heller vilde se flere reserver spille som har noget at bevise, frem for de sædvanlige start 11 som mener de er blevet for gode til de dansker klubber der ikke normalt er fast del af toppen...
Skrevet af Hausser
Det var fornærmende ringe og energiforladt indsats igår.

Jeg må sige, jeg er efterhånden blevet lidt i tvivl om spillet reelt har forbedret sig en hel masse under Capellas, eller om vi nærmere har været ramt af nogle positive marginaler + et par markant forstærkninger?

Vi har enormt svært ved at bygge spillet op (beder vi fisk om at flyve?) og er igen helt ufarlige, bortset fra den klassiske hands-straffe, som kommer ud af en non-chance.

Samtidigt er vi enormt sårbare overfor omstillinger og dødbolde og OB scorer en meget høj xG imod os og vinder fuldt fortjent.

2 clean sheets i 24 kampe fortæller alt om hvor store problemer vi har bagtil, det er beskæmmende og reelt nok mangel på klasse.

Vi har også en flok spillere som underpræsterer massivt og det virker, helt ærligt, ikke til at være meget sammenhæng i holdet og der bliver spillet alt alt for individuelt.

Jeg forventer et travlt vindue til Januar og så må vi håbe og bede til vi ikke har formøblet alle chancer til den tid.

Ud listen:

Juninho (hjerneblødning på hjerneblødning)
Charlés (boldmongol)
Kouanku (hvad skulle vi med ham?)
Kaba (3 mål i 24 kampe)
Sisto - spiller for sig selv
Chili (har ikke teknikken til topfodbld)
Evander (fordi han skal videre)

Og listen kan garanteret blive længere endnu..
Skrevet af Nandeyanen
Der var sådan et 20 minutters interview med Bo Henriksen på en strand efter fyringen hvor han fortalte om sin tid i FCM.

Han fortalte at da han kom blev han dybt chokeret fordi stort set alle spillere fra hele truppen ville væk og ingen gad noget på træningslejren.

Hans job var så at få ånden og gejst tilbage i spillerne. Hvilket Bo mente han skabte i holdet.

Det kan være at noget af den gejst er dæmpet ned igen og det påvirker resultaterne.

FCK har også haft de problemer før og PC kom lidt ind på det til strategi mødet. Man vil ændre i scouting protokollen så det hedder:

København
Danmark
Norden
Kultur
Resten af verden

I den rækkefølge. Det skulle forstås at det var lige meget hvor gode spillerne var, så vil det ikke hjælpe hvis der ikke var en god kultur i omklædningsrummet og her fortalte PC at Islændinge er gode til at rette sig ind efter træneren så de kigger meget der nu fordi de har haft problemer med spillere der vil gøre tingene på deres egne præmisser, men han ville ikke sige hvem.

Og her tænker jeg at det er en udfordring FC Midtjylland kan have.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Men det er PC jo slet ikke lykkes med. Hvordan passer halvdelen af hans køb ind i det du siger. Karamoko, Baba, Amoo og sikkert mange flere.

FCK og FCM har haft et kæmpe problem de senere år. Alt for mange spillere har motivationen i de store europæiske kampe, men slet ikke i rigtig mange suppe kampe. Jeres kamp mod Randers, der var i sådan set heller ikke en dyr bedre, men der vandt I så på den individuelle kvalitet. (ligesom vi tit har gjort også).

Kampen i mandags var desværre lidt af en skændsel. Spørgsmålet er om de bare er ved at være brændt ud ligesom sidste sæson sidst på efteråret. Vi viste ikke energiniveauet i første halvleg. Det gjorde vi i anden halvleg og så kunne man se hvad det gjorde. Så løb energien så ret hurtigt ud og OB spillede også en rigtig god kamp.

Vores pres er totalt til hundene. Helt væk! Jeg kan ikke huske jeg har set os været så ringe. Det er helt uhyggeligt så nemt Horsens og OB med flere spiller forbi vores første pres. Vi kan lige så godt stille os ned, for de kommer forbi 3-5 af vores folk som var det serie 5.
Skrevet af Nandeyanen
@Defensive Tunger

Han lavede jo indkøbene før den nye strategi. Jeg tror han netop vælger kultur forrest pga. alle hans fejlkøb.

Han kommer fra AGF som hovedsageligt er Dansk/Nordisk præget og så har de haft Bundu med flair og det er måske Bundu typerne han er gået for meget efter nu når han har langt større budget.

Vi må se til vinter og næste sommer. Jeg vil være meget overrasket hvis han fortsætter med at hente billige Afrikanere rundt omkring.

Og det er ret vildt hvordan Bundu og Sanneh er gået fra at være Superliga profiler til ingen ved hvad de laver.

Jeg har så tjekket op på det. Sanneh er kontraktløs og uden klub. Bundu er bænkspiller i FC Andorra
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Men da PC kommer til siger han også det samme som nu. "timeglas modellen" jeg kan ikke se det. Hverken før, nu, eller i fremtiden. Det kan ikke lade sig gøre. Det med at købe skandinavisk og europæisk, det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre.
Skrevet af JEGerUenig
Capellas har skulle overtage et langsomt og dårligt spillende forsvar der på ingen måde har specielle i at være på bolden, hvis vi Sælger Anderson og en CB derefter henter ny HB og der bliver hentet en CB som har speciale i fart og god på bolden, tror jeg Capellas kan få gang i det igen...

Man ser jo tydeligt hvor mange bolde der bliver kastet væk, fordi forsvaret bare ikke er i stand til den spille stil han forlanger... Ville, bestemt sige han skal have et vindue, have lov til få skiftet nogle spillere hentet nogle af hans typer, også tror jeg sku på tingene kommer meget mere på plads en det kører nu...

Hvad angår attitude, så mener jeg sku Kaba, Sisto og Evander simpelthen må stå for tur. Tror der kan komme styr på det omklædningsrum hvis de 3 stor for skud, Det virker til de skaber en generel dårlig stemning, når tingene endten Ikke kører på skinner eller hvis kampen ikke lige er prestigefyldte nok til de orker giver det hele.

Så lad en blanding af flere unge komme til samt et par friske indkøb der villige til tage meterne.
Skrevet af MadsThomsen
Feyenoord har åbenbart fået flyttet deres ligakamp i weekenden. Det er egentlig en anelse unfair at de har den fordel, at deres fodboldforbund beslutter at flytte kampen, når andres ikke gør. Der burde vel egentlig være ens regler på tværs af landene med den slags.

Ikke at det har den store betydning for os, men alligevel.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Defensive Tunger
Der er jeg så slet ikke enig. Så vidt jeg ved så er de nærmest kendt for i Holland at gøre alt for at tilgodese deres hold ved at gøre den slags.
Jeg fatter ikke hvorfor vi ikke gør det samme i Danmark. Vi snakker et hav af penge og muligheder for at holdene i vores liga kan blive stærkere og rigere, hvorfor spænder vi ben for dem med en mandagskamp fremfor at give dem muligheden for en uges forberedelse til den vigtige kamp.
Og hvorfor i alverden skulle andre forbund til at blande sig i hvordan de enkelte gør. Nogle starter tidligere nogle spiller kalenderår. Lad da ligaerne selv bestemme.
Skrevet af Gelmore
Så er det kun en sejr der tæller i aften. Håber de klare den uden jeg er tilstede på MCH.

Jeg håber AC har set noget ved Graz siden Chili starter. For må vi må vel antage de står dybt, hvilket ikke kan give meget plads til Chili.
Skrevet af stik i rend dreng
Virker helt vildt for mig at Chili starter inde i denne her kamp - hvordan giver det mening? Jeg er godt nok nervøs for i dag.
Skrevet af stik i rend dreng
Dalsgaard skadet under opvarmningen, for helvede.
Skrevet af JuveFella
Ærgeligt med Dalsgaard, han har vel været jeres bedste forsvars spiller på det seneste.
Håber godt nok i kommer videre på trods af den skade.
Skrevet af olfro
--Når det gælder---, så kan FCM altså noget specielt...
Det er bare noget lort, at det er for sjældent, at der er noget, der virkeligt gælder (i spillernes øjne!)

Vigtigt mål
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af Defensive Tunger
Ja. Det er ikke for ar vi spiller suverænt, men det er jo helt tydeligt at vi virkelig kæmper for det. Det gjorde vi overhovedet ikke mod OB.
Kom så lige med 45 gode minutter mere, vi har virkelig brug for den sejr. Vil gøre alverden for chancerne for top 50 i Europa.
Skrevet af Gelmore
Sådan drenge!

Få så lige et 3-0 mål hvis nu Feyenoord scorer til 2-0
Skrevet af Abonderøv
Vi skal have 2 mere end feye.

Så vi skal score 1 mere
Skrevet af Defensive Tunger
N U E R D E T S P Æ N D E N D E
Skrevet af Gelmore
Vi skal have 2 mere end feye.

Så vi skal score 1 mere


Ja du har ret. Feyenoord har jo 13 mål, vi har kun 12

Jeg forstår ikke helt hvorfor Gartenmann ikke spiller mere.
Skrevet af Nandeyanen
Troede Capellas man vil få førstepladsen med 2-0?

Meget mærkeligt med tidsudtræk til aller sidst.

Nu mister man 2 bonus point hvor man samtidigt skal spille mod et 3. plads hold fra Champions League i forhold til hvis man havde taget førstepladsen.

Man havde ellers chancer til 3-0 men det virkede som om at jo mere tid der gik jo mindre gik man efter det.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0