Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JEGerUenig
Nu har jeg ikke personligt sagt Jeg ikke tror på Capellas...

Det jeg har påpeget, er det kommende transfervindue, skal vi se nogle spillere som passer bedre i Capellas stilen, så han kan komme mere til udtryk med sine tilgange, en i den nuværende trup... For ja selvom den er dyr, er der ikke mange spillere i truppen der fungerer til det type spil Capellas ønsker...

Her siger jeg blot, hvis FCM ikke lader Capellas få de rigtige spillere tror jeg aldrig han går hen og får den succes jeg nu ellers godt tror han kan...
Skrevet af Defensive Tunger
Ja jeg mener godt nok også vi har fundet de heæt sorte briller frem. Kampen mod OB var til minus 3.
Prøv lige at tage et kig på resten sådan lidt overordnet set. Jeg er langt fra på en lyserød sky.

Vi har to X mod FCN. Det er selvfølgelig under middel, men heller ikke en katastrofe. Vi har sejr + X mod FCK. Mod vff synes jeg vi var ret uheldige med 1-1. Så har vi nogle kampe med nogle marginale der går vores vej i suppen og så har vi OB.
Derudover så har vi 5 rigtig, rigtig gode kampe i EL (og så den første kamp under AC mod Graz som også var til dumpet).
I sort snak mener jeg de siger at AC har haft 13 træningsdage og langt de fleste var en landskampspause uden Olsson, Isaksen, Dreyer og mange flere.

Kigger vi lidt på konkurrenten fck som jo også har fyret deres træner, så er de ved at falde bagover hvor godt det er, men de har vel ligeså mange problemer og haft lige så lidt træningstid. De kan altså også knap slå Hobro og Thisted. Og så har de så vundet en helt lige kamp mod RFC og så selvfølgelig banket LBK, som de vel aldrig har tabt til (nærmest).

- vi skal ikke til at ændre kurs. Og jeg tror heller ikke vi behøver 4 nye spillere. (mm. Vi sælger Isaksen også)
Skrevet af Hausser
billebums

Jeg er langt mere enig i stiks i betragtninger end dine, Hausser


Det er fair, det er som øjnene ser der. Vil dog ikke tro man havde været helt så tilfreds, hvad der var med Bo ved roret.

Mod FCK sad jeg aldrig med en frygten for et nederlag med undtagelse på ét tidspunkt: ved straffesparket. Jeg synes det var et jævnbyrdigt opgør der lige så godt kunne falde ud til vores fordel, som det kunne falde ud til deres.


Mener det er noget farvet. Jf. xG tabte vi den kamp 2,11 - 0,33, 15-4 i afslutninger. Det er altså en ret markant forskel og statistisk ville vi ikke få mange point over 10 kampe.

https://www.fcm.dk/kampe/f-c-koebenhavn-fc-midtjylland-22-10-2022/#expected-goals

Det samme kan siges om kampen i mandags. FCM generelt bedst i første halvleg på trods af, af FCN sluttede den bedst af. I anden halvleg var billedet det omvendte.


Det samme kan ikke siges, fordi det er forkert. Men FCM-FCN var lige (modsat den anden kamp). Det mest sandsynlige udfald af den kamp, var uafgjort. Jeg er dog ikke imponeret over vores chanceskabelse i den kamp heller og har svært ved at se hvad den offensive plan er. Det er skidt når man er parkeret 10 point efter førerholdet, uden for top 6.

men der bliver uden tvivl produceret en masse


? En masse hvad? Vores xG har været faldende under Capellas, det tror jeg ikke der er megen tvivl om.
Skrevet af Defensive Tunger
En masse hvad? Vores xG har været faldende under Capellas, det tror jeg ikke der er megen tvivl om.
Jeg forstår dig godt og ser man på vores xG så har de været virkelig dårlige og jeg er også helt sikker på man kigger på det. Men! Det må bare ikke stå alene. Vi har rigtig mange angreb der aldrig bliver afsluttet (og det skal vi ko nå til for at score) men det handler også om at få bragt spillerne i nogle farlige situationer og så skal de træffe nogle rigtige beslutninger, hvilket vi ofte har været dårlige til.
Jeg synes faktisk vi leverede rigtig fornuftigt de første cirka 30 minutter mod FCN. Men okay, det er jo selvfølgelig slet ikke nok, men der er helt sikkert også noget omkring det ekstremt tætte program.
Skrevet af Bolabrasil
Vi skal tage de positive briller på syntes jeg.
To kampe i streg hvor der ikke er gået mål ind. Det er hvad jeg vil se.
Så forstår jeg heller ikke at der er nogen der mener vores offensiv er blevet dårligere?
Det er kun FCN vi ikke har scoret imod. Det taler ikke om en offensiv der er nedadgående. Det taler derimod om en stærk offensiv. J
Jeg er ikke en af dem der giver meget for yx xg og hvad det hedder. Vi banker mål ind og nu lukker vi også af bagude.
Det er jeg tilfreds med.
Hvis man samtidig mener at vi også bare skal køre FCN over, så er vi ovre i det respektløse overfor en klub der har landets i øjeblikket bedste defensiv. De har i øvrigt også et godt og dyrt angreb, eller mener I der er mange spillere fra FCN´s angreb der vil blive solgt for under 30 millioner, ikke at forglemme deres midtbane, der har en fremragende Bidstrup.
Begge hold var fulde af respekt, og hvis vi bare mosede på, så ville vi rende ind i kontrakniven.
Som jeg skrev tidligere, så er det OB kampen. Den kommer til at ride os som en mare senere hen plus de to 3-3 kampe mod oprykkerne.
Der er en kamp tilbage, inden capellas får tre hele lange måneder til at implementere sin stil.
Hvis vi vinder i Randers, så burde vi overvintre i top seks.
Så skal de sidste fire kampe vindes, uanset hvem vi render ind i.
Lykkedes vi med det, så bliver det nok ikke så ringe skal I se.
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af Hausser
Defensive tunger

Jeg forstår dig godt og ser man på vores xG så har de været virkelig dårlige og jeg er også helt sikker på man kigger på det. Men! Det må bare ikke stå alene. Vi har rigtig mange angreb der aldrig bliver afsluttet


Men er du ikke mest ude i nogle fornemmelser og synsninger?

Dataene syntes jeg taler et ret tydeligt sprog. Et andet eksempel:

Sidste sæson, 2,09 store chancer skabt pr kamp (bedst i ligaen), nu 1,31 (delt 6-8 plads) og bemærk, det er uden at rense for de kampe som BH og Henrik Jensen. I de 6 kampe scorede man 13 mål, mod 11 i 10 kampe under Capellas. Så reelt er 1,31 store chancer pr kamp nok markant lavere under AC.Skrevet af Defensive Tunger
Det bliver jo utvivlsomt nogle ´synsninger´ eftersom det er min holdning og ikke direkte bakket op om data.

Men du må da indrømme at xG også har nogle klare mangler. Netop at vi har nogle kæmpe chancer hvor vi slet ikke afslutter og dermed ikke får en skid for. Også i FCK kampen som Bola nævner hvor vi bliver frarøvet en potentiel kæmpe chance med hands af kocho, men tæller ikke i xG. Ligeledes den hvor kocho snubler men Dreyer formøbler det. Tager du den situation med Dreyer så kan du vel også sige at sker det 5 gange, så får man måske også scoret i hvert fald en gang (ergo xG 0,2, men bundlinjen siger 0,0)
Derfor synes jeg ikke at xG bare kan stå alene.
Men! Det er utvivlsomt noget de skal have kigget på, hvorfor vi nu har så lavt et xG, mod sidste år eksempelvis. Hvorfor får vi ikke afsluttet angrebet, hvorfor får vi ikke spillet chancen stor nok.

Så er det jo bare jeg må vise tilbage til de ekstremt få træninger og de 10 kampe mere end netop den nuværende første plads.

At vi så er 10 point bagud, det er desværre et stort problem og nok desværre også lidt for meget.
Skrevet af Hausser
Defensive Tunger

Jeg er helt enig i at der xG har nogle begrænsninger, men det er jo ens for begge hold og så længe man er konsistent, er det et fint værktøj til at sammenligne med og indikerer fint en udvikling. Hvis man kigger på dem der måler xG (kan huske TapIn), så ligger deres samlede xG, meget pænt på det antal mål som klubberne laver hen over en sæson, så helt skævt er det ikke.

Og så kan der være nok så mange forklaringer på Capellas ikke helt er lykkedes med at forny holdet, bl.a. manglende træninger og en spillertrup som ikke har de spidskompetencer som han efterspørger MEN vi kommer altså ikke uden om at vores offensiv, på alle målbare parametre (mål, xG, chancer osv.) er dårligere nu, end den var under Bo.

Jeg tillader mig at stadig at have lidt større forventninger til Capellas end det vi har set i Superligaen. 10 point efter nummer 1, en ottendeplads og en reel bekymring for at misse slutspillet, er sgu skidt.
Skrevet af stik i rend dreng
Man skal så også passe en smule på med at kigge på den aktuelle placering i ligaen, når den er så tæt. Hvis resultaterne falder rigtigt ud i den kommende runde kan vi jo ligge nummer 3.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg er enig i at xG over tid bestemt kan være relevant. Så vidt jeg forstår er det bestemt også et parameter klubben kigger på. Derfor tænker jeg bestemt heller ikke man er tilfreds.
Jeg kan bare heller ikke se totalt bort fra at det har været det tætteste kampprogram nogensinde og netop vores største modstander har jo haft det lige så svært i det tætte program. Jeg ser også stadig et hold der kan levere den tænding og ild der skal til (men åbenbart stort set kun i Europa). Det er er et problem at vi tager så let på det i suppen.

En anden ting, er du der hvor du tænker at AC skal ud og noget nyt skal ind til vinter, eller er du bare tvivlende overfor projektet?
Skrevet af Hausser
stik i rend dreng

Man skal så også passe en smule på med at kigge på den aktuelle placering i ligaen, når den er så tæt. Hvis resultaterne falder rigtigt ud i den kommende runde kan vi jo ligge nummer 3.


Enig, derfor pointgennemsnittet er en bedre indikator. Nuværende snit vil normalt lande os omkring en 6 plads og det fortæller mere end om vi ligger 8 eller 3 pga. en atypisk liga.Skrevet af MadsThomsen
Gad vide hvad der egentlig lægger længst tilbage - joken om at Herning/Ikast ligger i Vestjyllands oprindelse, eller Fodsportsforeningens (er det overhovedet et ord?) sidste sæt medaljer?

Elsker de her Viborg-kampe. Vi var klart bedst sidst, i dag skal resultatet gerne følge med. Forhåbentlig ser vi mere Europa-FCM end Superliga-FCM i dag.

Vi ender sikkert i forlænget. Det ville være noget bøvl.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af stik i rend dreng
Elsker også Viborg kampene. Hader geografi timerne, det er så intetsigende.
Håber virkelig vi vinder i dag, men det er sku tungt med Evander ude. Det offensive var ikke prængende imod FCN. Desuden lettere deprimerende at se at VFF er smalle favoritter i dag.

Edit: Jeg kan se at oddsene er blevet korrigeret siden jeg checkede i formiddags, så vi nu er favoritter. Vildt nok at de bliver korrigeret op efter melding om at Evander og Dalle er ude.
Skrevet af MKilgallon
Hvis resultaterne falder rigtigt ud i den kommende runde kan vi jo ligge nummer 3.


Så lad os holde os til lidt matematik undervisning i dag.
I kan ikke overhale både AGF og FCK i kommende runde.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Benzo
Så lad os holde os til lidt matematik undervisning i dag.
I kan ikke overhale både AGF og FCK i kommende runde.


Ok, så lad os prøve lidt matematik hvor selv en fra Viborg måske kan følge med.

2 scenarier hvor fcm overhaler både agf og fck i følgende runde:
1: Agf - fck 0-0 -> fcm overhaler begge med en 4 mål sejr over randers (fck på 25p med en målscore på +6, og fcm på 25p med en målscore på +6 men med flere scoret mål end fck)
2: Agf - fck 1-0 -> fcm overhaler begge med en 2 mål sejr over Randers (agf på 25p med +4 i målscore, og fcm på 25p med +4 men med flere scoret mål end agf)
FCM Liverpool
Skrevet af stik i rend dreng
Olsson bliver simpelthen trukket væk fra sin mand i feltet. Det skal han altså være for erfaren til
Skrevet af Gelmore
Man smider den væk fordi man insisterer på at spille den op nede fra. Og så 2 elendig clearinger af Juninho koste så et mål.
Skrevet af stik i rend dreng
Simpelthen en skandale
Skrevet af Gelmore
VFF er bare kommet ud som forventet. Energisk, høj pres. De viser den energi man skal se i et “derby”
De vil det bare mere. 🤷🏼‍♂️

Med det her spil kan vi selv tabe til Randers som er også er skidt kørende.
Skrevet af stik i rend dreng
Vi bliver decideret udspillet. Hvorfor spiller Isaksen ikke? Har vi glemt hvor vigtig denne her kamp er?
annonce
0