Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Defensive Tunger
Det er noget af det ringeste jeg nogensinde har set. Det fatter jeg simpelthen ikke! For helved hvor var det sløjt, det var mindst lige så ringe som mod FCN, hvordan er det overhovedet muligt.
Skrevet af erland4
Jeg var endnu mere rystet over at se interview med Capellas efter kampen igår. Han viste igenting når man tænker på at hans hold stort set lige havde spillede en af de ringeste kampen længe set i FCm regi. Men isted forsvarede han spillerne , gave bane skylden (uegnet til fodnold), mange kampe dvs. hårdt program osv. Han virkede på mig som profssoren der forklare alle udfald skyldes udefra kommende omstrændigheder, men mangler den nødvendige selvindsigt.
Hvor jeg lige pludeslig savner en træner der tør kalde tingene som de er og viser ærgerrighed og følelser.
Begynder at tvivl på om FCM har forstået alvoren og kommer til at agere for at rette op på det her. Lige nu er der ikke noget som helst der kører for os.
Skrevet af MadsThomsen
Det er godt der er vinterpause nu. Det her efterår har ikke kønt. Den sidste tid har været decideret grim. Det er helt åndsvagt så dårlige vi var i går. Altså det er jo helt vildt.

Jeg er meget enig i bekymringerne. En ting er at vi ikke spiller godt, men det virker ikke for alvor som om, at det er sivet ind i klubben, hvor skidt det reelt står til lige nu. Men måske den interne kommunikation er mere alvorlig. Det vil jeg håbe.

Det ligner at Evander endelig er fortid i klubben. Det har til tider været rigtig godt, til tider knap så godt. Men han fortjener at komme videre nu. Men det efterlader et hul der SKAL dækkes inde centralt. De sidste kampe viser hvor håbløst dårlige vi er, når kreativiteten inde centralt mangler. Jeg vil endda sige at vi mangler to derinde. Olsson kan tydeligvis ikke spille SÅ mange kampe, som han er blevet tvunget til dette efterår. Der er bare for langt ned til Sørensen og Charles, når Olsson skal spares.

Vi mangler en reel angriber på holdet, og vi mangler en stopper der kan spille bold. Og det er vel nærmest minimum af, hvad der virker til mangle.
Men vigtigst af alt virker koncentrationen og mentaliteten til at mangle - kan man købe det i vinduet?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Bolabrasil
Jeg er stadig i chok over hvor elendige vi var i går.
Skammelig indstilling
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af stik i rend dreng
Men vigtigst af alt virker koncentrationen og mentaliteten til at mangle - kan man købe det i vinduet?


Man kunne i hvert fald starte med at hente Scholz hjem. Så har vi da en spillende forsvarsspiller, og han kunne forhåbentlig også gøre lidt ved mentaliteten. Hvis ikke Rasmus NK var så skide god så ville han jo også være en drøm at få hjem, i sær i forhold til mentaliteten.

Hvem der skal erstatte Evander har jeg simpelthen ikke den fjerneste idé om, for han har været et unikum i dansk fodbold. Når man kigger rundt på tidligere spillere i suppen som man vil kunne hive ind på netop den position har jeg svært ved at se ret mange andre end Biel, som på ingen måder virker realistisk. Kudus findes selvfølgelig også, men han er på vej imod endnu større adresser end Ajax, så det sker heller ikke. Kunne Marcondes være en mulighed? Han har i hvert fald også en ret stærk mentalitet synes jeg, og han præsterede fint da han var her. En midtbane der hedder Marcondes/Olsson/Martinez lyder ikke helt dum i mine øre.

Jeg håber i den grad også at vi henter en ny angriber, og nu må vi fandme godt snart endelig ramme plet igen. Den eneste angriber vi har hentet, som uomtvisteligt har været en succes er vel Sørloth? Resten har højest været lunkent. Grot har en interessant profil, men jeg tvivler på at vi handler i Viborg, og mon ikke spillerne koster lidt ekstra hvis de skal sendes til heden derfra. Jeg gad i øvrigt også godt at Gaaei løb rundt på heden i stedet. Det er sku deprimerende at man skal sidde og sukke efter spillere fra Viborg. Marrony tilbage på heden er vel heller ikke udelukket, måske det er Capellas der kan få gang i ham?

Jeg forventer et særdeles aktivt vindue, hvor jeg regner med at Sisto og Evander som minimum er væk. Derudover er det meget muligt at Isaksen også ryger, hvis prisen er rigtig. Der skal også ske ét eller andet med vores centerbacks, hvem der lige skal ud ved jeg ikke, men mon ikke Juninho er et godt bud. Virkelig ærgerligt case med ham, for han startede som lyn og torden før sin karantæne.

Derudover har vi et par underlige spillere i truppen, som der vel også skal ryddes op i. Her tænker jeg på Kouakou og Pablo Ortiz. Begge er 22 år, hvis ikke de kan/skal spille nu, hvornår fanden skal de så? Vi kan lige så godt få dem solgt hvis ikke vi har tænkt os at bruge spillere som allerede er 22.
Skrevet af Gelmore
Det lyder til det var meget godt, jeg ikke fik set kampen i går. Det er simpelhen ikke godt nok mod et Randers hold der er et af de mest formsvageste hold i ligaen.

Det bliver et forår, hvor der IKKE er meget plads til at svipse. Man har VVF ude i allerførste superliga kamp.

Der skal handles til januar og det skal gerne ske tættere på 1. januar end 31. Januar.

Jeg tænker Evander ryger men Isaksen tager foråret med inden han får et sommerskifte.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg kan heller ikke komme mig over det vi så. Selvom alt har været en katastrofe her til sidst, så havde en sejr mod RFC bare lunet så uhyggeligt meget. Nu overvintre vi under top-6 stregen. Det betyder bare at vi ikke må fejle ret meget i de utrolig få kampe vi har inden det skal opgøres. Vi møder nogle af de allermest formsvage hold på den anden side, men det har jo intet at sige om 3 mdr.

Det der virkelig bekymre mig er at den første kamp for os, VFF away, er pakket ind i kampene mod Sporting. Det bør ikke rigtig betyde noget ift træthed/rotation, men vi har jo set hvor svært vi har ved at sætte os op til en Suppekamp, når der er Europa kampe i vente. I og med at vi ikke slog RFC, så har vi pludselig ikke rigtig råd til ikke at slå VFF. Eller, hvis vi ikke gør, så skal vi nok som minimum vinder 3/4 af de sidste.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg var endnu mere rystet over at se interview med Capellas efter kampen igår. Han viste igenting når man tænker på at hans hold stort set lige havde spillede en af de ringeste kampen længe set i FCm regi. Men isted forsvarede han spillerne , gave bane skylden (uegnet til fodnold), mange kampe dvs. hårdt program osv.
Jeg er desværre helt enig i at det virker lidt urutineret med netop det interview. Nu er han jo så sjovt nok netop ikke rutineret i den del, plus at Sydeuropæer bare taler væsentlig anderledes end vi gør her i Norden. En hel del selvindsigt havde klædt meget her. At begynde at snakke om banen er jo desværre håbløst og useriøst! Er der ingen der har fortalt ham hvad vi skal spille på de første 2 måneder når vi kommer tilbage, shit vi kommer i problemer så.

Jeg er godt nok spændt på hvad han og ledelsen kommer frem til at der skal ske med truppen til vinter. Bliver Isaksen også solgt, så håber jeg godt nok at man tidligt har fået størstedelen af truppen på plads, kan godt ligne en lidt stor udskiftning så.
Skrevet af armand
hov...blev pep biel lige nævnt som transferemne i fcm tråden?!
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af stik i rend dreng
Njaae, ikke som sådan :D Jeg mente rent typemæssigt, så har jeg svært ved at finde en erstatning for Evander. Det er vel kun Biel der dækker inden for de sidste par år, som ikke er FULDSTÆNDIG urealisitisk.
Skrevet af Defensive Tunger
Tror godt bare du kunne have sparet dig for din sidste del af sætningen ;) Han kommer selvfølgelig ikke til FCM.

Var du ikke selv inde på netop Marcondes. Jeg tror sgu ikke den behøver at være helt dum. Vi kan godt bruge en midtbanespiller der også kan lave nogle mål/assist. Vi så i går at sådan en rugbrødsmidtbane ikke kommer til at hjælpe os meget med at skabe kampen (der var mange ting alt i vejen i går).

Men igen, der bliver virkelig meget at se til for den sportslige ledelse. Det bliver godt nok også vigtigt at man for kigget de kommende transfers dybt i øjnene og mærket om de vil projekt-fcmidtjylland sådan helt ind til benet og og i 2+ år.
Kaba var på vej ud af døren lige nøjagtig 1 måned efter første kamp han spillede. Marrony var på vej ud samme dag han ankom. Sisto fandt aldrig ud af hvad han vendte hjem for.

Hold kæft jeg håber ham Martinez kan se en ide i lige at tage minimum et år mere ved os inden han skal videre. Han skal være en del af denne trup før vi har en chance.
Hvad er der desuden også i vejen med Joel? Hvorfor er det han aldrig spiller mere end 45 min? Er det bare fordi han er så ringe, og hvorfor er han pludselig så skide dårlig?
Skrevet af Gelmore
Jeg håber i den grad også at vi henter en ny angriber, og nu må vi fandme godt snart endelig ramme plet igen. Den eneste angriber vi har hentet, som uomtvisteligt har været en succes er vel Sørloth? Resten har højest været lunkent. Grot har en interessant profil, men jeg tvivler på at vi handler i Viborg, og mon ikke spillerne koster lidt ekstra hvis de skal sendes til heden derfra. Jeg gad i øvrigt også godt at Gaaei løb rundt på heden i stedet. Det er sku deprimerende at man skal sidde og sukke efter spillere fra Viborg. Marrony tilbage på heden er vel heller ikke udelukket, måske det er Capellas der kan få gang i ham?

Hvis Marrony ikke er mentalt til stede denne her gang heller, så tænker jeg det er lidt ligemeget om træneren så hed Pep Guardiola.

Smartodds har ramt plet på visse spillere, men 9er positionen, ville være synd at sige det med. Måske de bare skal kigge på om personen laver mål eller ej. Det er DET vi har brug for. Selvfølgelig skal han også være med i spillet, men min pointe er man har åbenbart fundet noget interessant i dataen på Kaba og Marrony, men det er fejlet.

Få hentet en spiller ala Mikael Ishak. Der er både mål og assist i støvlerne.

James Gomez til forsvaret - Måske ikke den bedst spillede forsvarsspiller, men det er vel også mere Martinez der skal være fordeleren.
Skrevet af armand
du er også hyppig gæst i den rigtige klubtråd stik, så det kan vel ikke overraske :>

jeg har sgu altid haft lidt svært ved at lure biels personlighed af men jeg tror også han har fået for meget løvemælk ind gennem årene til at skifte til heden.
personligt ville jeg synes det var god lir. han er en god dreng og har scoret nogle rigtig vigtige mål for fck men jeg er personligt ikke en af dem der ønsker ham tilbage. i mine øjne slap vi af med et positivt "problem" da sendte ham af sted, i det vi i årevis har haft en spiller der ikke heeelt passede ind i den måde vi spiller fodbold på men som samtidig var alt for god til ikke at spille.

kan godt se ham passe ind hos jer hvis cappelas får forløst sin spilfilosofi inden pointhosten bliver for kritisk.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Defensive Tunger
Smartodds har ramt plet på visse spillere, men 9er positionen, ville være synd at sige det med. Måske de bare skal kigge på om personen laver mål eller ej. Det er DET vi har brug for. Selvfølgelig skal han også være med i spillet, men min pointe er man har åbenbart fundet noget interessant i dataen på Kaba og Marrony, men det er fejlet
Jeg synes faktisk det er ret interessant og underligt at smartodds har virket så dårligt på 9´eren ved os. Benham har vel hovedsageligt været ejer af Brentford og os de senere år. Inden Brentford blev PL hold (og toppen af Championship) Så var vi vil ikke miles away fra at kunne tilbyde nogle ting på højde med eller på nogle punkter over Brentford. De formår så at skabe et utal af angribere i den periode. Hvordan kan det mon lade sig gøre at de rammer så meget rigtigt og vi så langt fra. Hvis jeg ikke husker forkert så fandt de flere spillere i Ligue 2 i Frankrig. Altså, et sted hvor vi i princippet også kan hente spillere fra. Lower league engelske rækker er måske noget nemmere for Brent end os, men det er da lidt af en gåde at de har spottet det ene stjernefrø efter den anden og vi har spottet Kaba, Junior & Maryon George!
Skrevet af armand
enig.

set udefra virker det som om i er blevet nedprioriteret de senere år.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg kan simpelthen ikke slippe den lorte kamp vi spillede i går. Inden kampen prøvede jeg at finde de positive trommer og prædikede for at det hele måske ikke var så slemt. For at illustrere bare lidt af hvordan fodbold bare handler om de små marginaler og hvorfor det er så vigtigt at være så dygtig man får dem over på sin side. For præcis 6 SL-kampe siden diskuterede vi en hel del kampprogramet for de sidste 6 og hvad vi kunne forvente. Flere skrev at de troede 10 point, men hentød også til at man forventede 12 og håbede på 14. Kampprogramet så sådan ud; point ved siden af.

AGF (ude) 3
Horsens (hjemme) 3
FC København (ude) 1
OB (hjemme) 0
FC Nordsjælland (hjemme) 1
Randers (ude) 1

= 9 point.
Dermed havde vi altså fået 11 point hvis vi blot var en hel del bedre og havde slået RFC i den sidste kamp. 11 point havde ikke være godt, men lidt over det flere troede og blot 1 point ringere end det de fleste forventede. Nu endte det så med 9, og så er det jo selvfølgelig der hvor det er dårligt :( Hold kæft noget pis!
Skrevet af Bolabrasil
Dette var hvad jeg skrev for 6 kampe siden.
AGF 3 Point (men ender vel med 0)
Horsens 3
FC København 1
OB 3
FC Nordsjælland 3
Randers 3
Det må være succes kriteriet,
Hvis vi vil det seriøst i år, så skal vi på toget nu!


Jeg var så off med hele 6 point!
Det er ikke fordi jeg mener det ville have været urealistisk med 16 point, så i min verden er holdet helt og aldeles dumpet!
Der er ikke andre ting der kan beskrive de sidste 6 kampe end det. Randers skulle vi kunne slå alle dage i ugen, det samme med OB.
FCN kampen kan jeg leve med. Men de to andre er svære at sluge. Især når man ser på hvor idé forladt og uinspirerende de spillede.
Det gjorde de også mod FCN, men da kunne jeg bedre forstå det.

Guldet må betragtes som et fata morgana nu. Det er derude, men hver gang vi tror det er tæt, rykker det længere væk.
Det er useriøst at tale om at vi skal være en del af det slæng der griber efter stjernerne.
En omgang lal af rang har det været.

Det eneste jeg kan få til at passe ind med den måde vi har spillet på, er rovdriften på en masse spillere. Måske er energien bare drænet efter en lang sæson.
Er det tilfældet, så falder den tilbage på Svend og de indkøb lavet før sommeren. De spillere der skulle aflaste, har simpelthen ikke niveau og det kommer til at koste hvis man dræner truppen for kræfter, ved at bruge de samme igen og igen.

Hvis vi endelig skal finde et eller andet positivt, og det skal vi, så er det defensiven. Den ser endelig ud til at være på plads. Tre clean sheets i rap. Det kan jeg ikke huske hvornår sidst er sket.
Så den del har Capellas fået styr på. Det lover trods alt godt for fremtiden, især hvis vi får en ny boldsikker makker til Svia.

Den angriber med mål i støvlerne skal bare findes ASAP. Jeg holder stadig på Jay-Roy Grot fra Viborg. Han er en fin angriber som vi kan bruge.
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg forstår dig til en hvis grad. 16 point var selvfølgelig relativt urealistisk, taget i betragtning hvad vi kom fra og hvad vi ellers havde at se til (2 cupkampe og 5 EL, eller sådan noget).
Jeg er dog helt enig i at kampene mod OB og Randers FC er til minus 3, intet mindre, klart dumpet!
Det eneste jeg kan få til at passe ind med den måde vi har spillet på, er rovdriften på en masse spillere. Måske er energien bare drænet efter en lang sæson.
Men det er jo blandt andet det vi ser, præcis ligesom sidste år, hvor en skadet Sviatchenko som angriber var vores bedste bud, i den altafgørende kamp mod Ludo! I år har vi egentlig haft spillerne, men de spillere vi har, har et helt forskruet billede af hvad professionel fodbold er. Sisto og Kaba blev fornærmet første gang de røg på bænken. Jeg fatter ikke hvad der foregår i deres hoveder. Isaksen røg også på bænken, helt berettiget, men kæmpede sig tilbage og er nu største salgsemne. Sisto og Kaba har ikke mentaliteten til at være på vores hold.

Ift. defensiven, så er det rigtigt at vi nu til en hvis grad har noget kvalitet når vi er vi vores etablerede forsvar. Men vores presspil er stadig noget af det ringeste jeg overhovedet kan huske (det samme under Bo, især i denne sæson). Vi er så ringe til at presse modstanderen, det skal løses.

Enig i at vi skal finde en angriber. At spille med Kaba er ligesom at spille med 10 spillere. Kaba tror ikke på sig selv, og de 10 medspillere gør så heller ikke.
Skrevet af MadsThomsen
Lyder til at Martinez købes fri nu. Det er en meget tiltrængt god nyhed. Han er simpelthen så dygtig, selvom han er faldet en anelse i niveau sammen med resten af holdet. Min ønskeliste er dog noget længere:

Emiliano Martinez permanent
Kristoffer Olsson permanent
En boldsikker midtstopper
En angriber der passer i system og kan lave mål
En central midtbanespiller der kan gå ind, når en af de andre skal spares
En erstatning for Evander (hvis han sælges)
En erstatning for Sisto (hvis han sælges)
En erstatning for Kaba (hvis han sælges)

Og ja.. Der er sikkert mere..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af JEGerUenig
@MadsThomsen

Lyder til at Martinez købes fri nu. Det er en meget tiltrængt god nyhed. Han er simpelthen så dygtig, selvom han er faldet en anelse i niveau sammen med resten af holdet. Min ønskeliste er dog noget længere:

Emiliano Martinez permanent
Kristoffer Olsson permanent
En boldsikker midtstopper
En angriber der passer i system og kan lave mål
En central midtbanespiller der kan gå ind, når en af de andre skal spares
En erstatning for Evander (hvis han sælges)
En erstatning for Sisto (hvis han sælges)
En erstatning for Kaba (hvis han sælges)

Og ja.. Der er sikkert mere..Ja Martinez på plads, mon ikke Sisto bliver solgt, det er der lidt hintet, Evander ryger også er der hintet... Der har de også nævnt en erstatning skal findes,

Personligt tror jeg godt de kunne finde på Erstatte Sisto med Aral Simsir som kommer tilbage fra sit låne ophold snart.

Jeg tænker der skal sælges måske 1-2 stopper også man henter 1-2 nye ind.


Så kunne jeg godt se et salg af Kaba, det ville så vel også strege ønsket ud omkring en ny angriber der formentlig er mere målfarlig.

På midtbanen tror jeg dog ikke der bliver hentet andet en erstatning til Evander. Ikke fordi vi kunne godt bruge det, men tænker de føler sig fortsatte tilfreds med de nuværende.
annonce
0