Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Defensive Tunger
Puha puha en blandet omgang.
Synes faktisk vi spiller en hel fin første halvleg, men det begynder allerede at gå ned af bakke slut første.

Anden halvleg... Amen. Det lugtede da langt væk af at en eller anden skulle glide i en banan og vi så tabte til sidst. Det skal vi da være glade for at vi ikke gjorde.

Nøj hvor det ligner sidste år. Kææmpe arbejde for den sportslige ledelse der venter. Det er en katastrofe at vi har sisto og Kaba på bænken og de er så hamrende ringe indstillet at AC selvfølgelig hellere vil smide vores anden keeper ind end at bruge dem (helt fint med mig)
Om jeg begriber deres lade spasser holdning! Øv!
Jamen jeg kan slet ikke komme mig over det. Hvordan er man så fucking blind at man ikke kan se at det ikke hjælper en selv det mindste at skabe sig sådan!
Skrevet af MadsThomsen
En håbløs fodboldkamp hvor ingen af holdene fortjente point.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Defensive Tunger
Lupus, selvfølgelig er det da hans lade lorte holdning. Og du kan desværre smide sisto i samme kategori. Jeg ved ikke om du bemærker det, men AC måtte skrige ham ind i hovedet før han tog et tilbageløb da han havde været på banen i ti min. Intet professionelt i det sisto og Kaba render og laver.
Skrevet af MadsThomsen
Ingen tvivl om at det er noget andet end taktisk, når Juninho skiftes ind i stedet for Kaba eller når unge Byskov kommer ind i stedet for Sisto.

Det er i øvrigt sjovt at se Viasats dækning af det. Man er konstant efter Kaba og hans niveau, men når han ikke spiller så er han pludselig et "stort stærkt monster i feltet" og en "notorisk målscorer". Det kan skifte hurtigt.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Nandeyanen
Som jeg skrev før herinde sæsonen gik igang.

Sory Kaba havde lange tørke perioder i Belgien. Han scorede stortset alle målene i den Belgiske liga hvor han scorede 4 kampe i træk.

Ellers var det 7 kampe uden mål og så 1 mål og så endnu 7 kampe uden mål. Han røg også på bænken i de sidste kampe hvor han ikke spillede.

Brumado er langt bedre. Hans mål er fordelt meget jævnligt over en sæson. Der er som regel lige 2 kampe i træk uden mål man så får han lavet en basse.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JEGerUenig
Jeg syntes meget af det man ser bærer præg af Capellas ville spille på en bestemt måde, spillerne forsøger også, men der simpelthen for mange på holdet der ikke kan spille hans stil... F.eks. har vi ikke en eneste forsvarsspiller som er decideret dygtig på bolden, de ekstreme mængder bolden er smidt væk fra de bagerste 5 siden Capellas kom til er noget så uhyggeligt...

Han skal have lov til hente 2-4 spiller som er efter hans hoved, ellers tror jeg ikke han nogensinde bliver succes i FCM...

Der skal så meget snart tages en beslutning, bakker man ham op? Eller gør man ikke, hvis FCM bestyrelsen kun kommer til at bakke Capellas ider og spil op 60% så kommer til knække helt sammen...
Skrevet af MadsThomsen
Jeg håber da ved gud, at bestyrelsen står fast på den retning man har truffet. Det bliver først kaotisk hvis vi skal over i power-fodbold igen nu. Der bliver dog nok nødt til at blive bragt nogle ofre, hvis man vil have det her til at fungere. Det meste af bagkæden er formentlig dem, der står for skud der, og nu sammen med især Kaba men også Sisto. Vi mangler en stopper, der kan spille med bolden, og vi mangler en angriber der har noget fysik, men er bedre på bolden end Kaba - og ikke mindst en bedre afslutter end Kaba. En trussel i luftrummet vil også give mere plads til de "små" kreative typer omkring. En stopper der er bedre med bolden vil give en bedre fase 1, og at de centrale midtbanespillere ikke behøver helt ned i bagkæden, for at hente bolden, samt at man kan stå imod et pres på mere end 2. divisionsniveau, uden man går i panik og tyrer lortet væk eller spiller en modstander direkte i skoene.

Det er tydeligt at Capellas har fokuseret på at få defensiven på plads. Det har krævet man ofrede rigtig meget på den offensive del, og lod de kreative spiller være lidt for sig selv. Det er en prioritering, som jeg sagtens forstår. Den defensive præstation SKAL forbedres. Kan man lærer at spille til 0 i langt de fleste tilfælde, så må det offensive langsomt blive bygget på. I den forbindelse, kan man da glæde sig over to cleansheets i træk + to kampe i træk hvor vi holder modstanderne under 1.0 xG. Det er da trods alt fremskridt fra tidligere i sæsonen. Det er jo trods alt ikke de to mest formsvage hold i Superligaen vi holder fra fadet, og pludselig opfører os som om vi er flyvende mesterskabsfavoritter, men to ganske stærke hold vi får hold nede på et acceptabelt niveau. Det er et skridt, men der er meget meget langt endnu, og tiden begynder at rinde ud, hvis vi skal med hvor det er sjovt. Men vi må nok erkende, at det ikke er der fokus skal være lige nu. Nu gælder det om at nappe en sejr i Viborg og slå kriseramte Randers uden deres 1. målmand søndag. Så må vi jo gøre status der.

Det ligner at drengene er kørt i bund på fysikken. Forhåbentlig hjælper en vinterpause, hvor man kan få ladet batterierne op, faktisk få trænet lidt af Capellas´ principper, og hentet de spillere der mangler i kabalen. Kan man hente spillere med samme hitrate som man gjorde i sommers, så kan det da blive et ganske sjovt forår. Men vi skal lige overleve de sidste to kampe med to sejre.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Hausser
Dybt frustrerende oplevelse igår, hvor det ligner vi spiller for at undgå at tabe, selv om vi er 10 point efter U21 drengene fra Farum.

Offensivt virker det ikke til at der er noget som helst sammenhæng i det hold her længere og jeg har svært ved at se hvad det reelt er vi vil for at skabe chancer, ud over solopræstationer fra Isaksen?

Jeg har også svært ved at få øje på hvilke parametre vi er gået frem på, siden Capellas overtog, ud over vi har fået marginalt flere point, som trods alt nok må tilskrives en del stolpe ind. Boldbesiddelse? 1,6 point i snit i 10 kampe, 11 mål scoret, og 9 mål lukket ind lyder de utroligt gennemsnitlige statistikker. Men er der nogle underliggende parametre som peger i positiv retning, som jeg ikke kan få øje på?

Har vi reelt et helt hold som er fejlcastet til den måde som Capellas vil spille? for spørger man fansene bliver januar jo et regulært spiller exodus og holdet skal forstærkes i hoved og røv og alt midt imellem. Men vi skal dog huske at vi altså snakker et historisk dyrt FCM hold, har kostet i omegnen af 160-175 millioner i indkøb (eksklusiv Cirkus Marrony) og har et par rigtigt dyre lejespillere på besøg også, så det er bestemt ikke fordi der ikke er investeret i holdet..
Skrevet af erland4
Jeg har samme opfattesle som Hauser.

Jeg er noget tvivlende overfor den form for bold som Capellas ønsker. Possession fodbold som Man City spiller eller det lidt mere tiki-taka agtige bold som Barca spiller kræver nogle rigtige dygtige fodbold spillere. Selv om vi sigter efter en laver hylde så er den type spiller i høj kurs og i min optik svære at hente til heden, selv om vi er villig til at betale prisen. Den anden måde er at ændre hele filosofien og implementere spille stillen i ungdoms rækkerne men det tager tid som vi ikke har.
Endeligt er der det faktum at mange af holdene i SL spiller defensivt mod de store hold og har lært at stå kompakt.
Det viser sig lige nu hvor vi har problemer at skabe chancer fordi vi er ikke dygtige nok til det som capellas vil spille og har svært mod SL hold som kender os og står kompakte, lidt modsat EL hvor vores modstandere måske både undervurderede os men som også spillede mere åbnet og chance betonet hvilke passede bedre til FCM anno 2022.
Set i badspejlet havde en Neestrup type som træner været at foretrække. En som spiller med højt press og mere power der tør bruge de unge talenter. Capellas er begyndt at bruge de unge men Capellas spillestil kræver mere erfaring og overblik.
Det er spændende hvad der sker men jeg tror ikke vi skifter ud i stor stil - det nuværende hold har kostet og det er svært samt dyrt at hente de typer som vi har behov for.
Håber det bedste men forventer ikke noget stort i 22/23. Optimalt vil være at overlev i SL og ta´ pokalen som billet til europa.
Skrevet af MadsThomsen
Jeg har ikke set så mange FCK-kampe må jeg indrømme. Men jeg har ikke indtrykket af at Neestrup er en "højt pres og power"-træner på den måde. Han slår mig egentlig mere som en mand der har en del fokus på strukturer i spillet - især den defensive af slagsen. Men det kunne vi sgu også godt bruge. Han slår mig ikke som en mand der f.eks. presser markant højere i sin generelle filosofi, end vi gør.
Og var "højt pres og power" ikke netop det vi forsøgte at komme tilbage til under Bo? Det virkede jo heller ikke just godt. Der var også en del spillere der ikke fungerede i det system: Evander, Sisto, Dreyer osv. Der stod vi jo med præcis det samme problem - at spillerne skal spille en form for fodbold, som de ikke er castet til.

Det er for mig åbenlyst, at tiden med højt pres og power til succes alene er slut og var sluttet noget før Bo reelt blev fyret. Hvis vi vil rykke os som klub skal koncepterne være markant mere faste så man ved hvad man caster efter. Det virkede man ret klar i mælet omkring, da man ansatte Capellas. Derfor er det for mig at se ganske enkelt alt for tidligt at slå alarm og så tvivl om det, fordi det ikke spiller. Truppen er jo tydeligvis ikke castet til den form for fodbold. Hvor lang tid kan der gå før en trup er stream-linet til et helt nyt koncept? Nok snarere to år med transfervinduer til at ændre i, end en efterårssæson fra slut august til start/midt-november. Selv hvis truppen var markant bedre castet til spillestillen vil det jo stadig tage markant længere tid end vi har set nu, før det for alvor ville skinne igennem.

Så kan man kritisere ledelsen for at have fortaget en kæmpe u-vending i tilgangen. Og gå så langt væk fra det vi kender, netop fordi den forandring vil tage så lang tid. Og det er jo så fair nok. Men så man os spille fodbold under Bo og så de rædderlige kampe mod AEK Larnarca og lange perioder i foråret, så kunne man jo se, at den tilgang man havde ikke er holdbar. Så man bide i det sure æble og lave en omvæltning.

Jeg er ikke selv 100 % overbevist om det man har gang i nu er det rigtige. For jeg er ærligt ikke helt sikker på præcis hvad man vil. Jeg forstår de overordnede rammer og ikke de mere dybdegående detaljer. Dertil tror jeg ganske enkelt ikke holdet er nået langt nok. Men jeg tror ikke man kan forvente andet på nuværende tidspunkt, når man har truffet det ændringsskifte man har truffet. Truppen skal generelt ryddes op. Man har alverdens forskellige typerne til forskellige systemer rendende rundt. Den oprydning skal starte til vinter. Og så må man en for en for hentet de spillere, der har de spidskompetencer som man efterlyser. Jeg tror man bliver nødt til at holde fast i det man gør nu. Det lange seje træk skal tages, og det må vi jo så tage. Det er, som jeg ser det, ganske enkelt for tidligt at ryste på hånden nu.

Jeg håber vi kan følge op på den defensive præstation fra de to forrige kampe i efterårets to sidste kampe. Capellas har gentagende gange sagt, at hans fokus (meget nødvendigt) har været på den defensive del lige nu. Det må man håbe begynder at skinne igennem snart.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Hausser
Der er slet ingen tvivl om at forskellen på Europa og Suppen, handler om vi får mere plads og nemmere kan løbe omstillinger. De kampe passer bedre til den stil vi normalt har spillet.

Den er jo tæt på umuligt at spille sådan for FCM i hovedparten af kampene i ligaen, fordi modstanderne kender FCMS svagheder og, logisk nok, står kompakt. Selv FCN gjorde det jo igår. Problemet er pt., at vi ikke har gode løsninger til at åbne den type hold. Logisk nok, så er vi svageste hjemmebanehold, bortset fra Lyngby, fordi modstanderne kommer til Herning og spiller afventende.

Vi kan ikke slå den ind i hovedet på en angriber som kan vinde en hovedstødsduel. Hverken Kaba eller Brumado har hovedspil som er tilnærmelsesvis godt nok. Vi kan sværme om feltet men slår den ikke længere til duel.

Dødbolde er også blevet en ren ynk, så meget at man endda prøver korte hjørnespark mod fucking FCN, som ellers er notorisk svage på den front. Man er gået fra at være Europas bedste på den konto, med +20 mål på dødboldskontoen, til nu at være på -8/10 stykker (jf. en af kommentarerne i en kamp.

Det høje pres, så man trods alt kan presse modstanderne til fejl nær eget mål, findes heller ikke mere og den power der tidligere var i holdet, er helt forsvundet ud af holdet.

Og stadig, når jeg kigger på spillet, så har jeg svært ved at genkende hvad det er Capellas vil og hvordan det er vi skal skabe chancer mod disse modstandere?

Har mange spillere skal der skiftes før vi tror vi kan effektivt kan praktisere den spillestil som vi tror Capellas vil? Og hvor meget skal vi straksafskrive på et hold til 200 millioner i indkøbsværdi?
Skrevet af erland4
Jeg er helt på linie med at vi som klub bliver nød til at forfølge den nye linie som er lagt, men lige som du endnu ikke kan se hvad man vil, så har jeg bare en fonemmelse at ud over det tager lang tid, så kan det være svært at tiltrække spillere med de spidskompetencer som Capellas spillestil kræver. Som jeg skrev så der heden ikke den varmeste adresse og konkurrencen stor for spillertyper med god bold omgang og overblik som kan står for presset og finde den rigtige aflevering.

Ang. Neestrup som engentlig ikke er et emne i denne tråd, så kan det godt være at han er mere ærgerrig og det er nok det der smitter af på deres spil. Når jeg ser på vores bænk under kampen så er de forholdsvis passive - måske for meget til min smag.
Skrevet af JEGerUenig
@Erland4

Ja den slags er ikke billig, men så de finde hanskerne frem og komme til værks...

Capellas må trodsalt have et godt netværk i Spanien hvor der måske kan findes et par rutineret here der kender alt til det spil,

Det må så blive krydret med et par unge som er lidt uprøvet men hvor den type spil også er en spidskompetence...

Det ihvertfald der jeg tænker de skal satse, hvis det skulle være.
Men igen jeg føler ihvertfald der skal tages en beslutning, ligger man om og føler Capellas rutinen fuldt ud eller gør man ikke, for jeg tror det kommer til ende i noget kaos hvis de kun satser halvt på dette projekt.
Skrevet af Bolabrasil
Jeg er slet ikke på den negative bølge som åbenbart er ved at indfinde sig overfor capellas.
Vi vandt over AGF, spillede lige op med FCK i parken. Har lige holdt suppens mest formstærke udehold fra at score.
Vi har spillet nogle fremragende kampe europæisk, som så desværre har kostet på hjemmefronten, OB kampen som eksempel.
Så vil nogle nok mene at vi burde kunne spille både europæisk og hjemme med den brede trup vi har. Det er jeg ikke enig i.
Capellas har brugt de samme spillere i Europa og hjemme, med få undtagelser. Spillere som Sisto og Kaba er han jo nærmest stoppet med at bruge.
Det er der en årsag til. De er simpelthen ikke gode nok.
Kaba har fået masser af chancer og har brændt de vildeste af dem.
Sisto troede jeg var kommet i gang igen, for han spillede nogle gode kampe, men han er jo faldet helt tilbage på hans gamle facon, med at komme helt ned i forsvaret for at hente bolden.
Bedste eksempel på det er kampen mod FCN hvor han lige skal ned for at drible, hvorefter han sparker bolden ind i eget felt og laver reelt en aflevering til modstanderen, i eget felt forstås.
Sådanne spillere kan du jo ikke regne med. Det skal capellas ikke have skyld for.

Der mangler en bedre målmand, ikke en der hjerner den ud over sidelinjen når hele holdet står klar oppe på modstanderens banehalvdel, som løssl gjorde mod FCN og utallige andre hold.

Så skal vi have en ny hoegh eller Scholle. Jeg syntes Sviatchenko og Gartenmann har fungeret godt i de sidste to kampe, men de er for ens og Gartenmann vil egne sig bedre som en erstatning. Sviatchenko og en boldsikker stopper der kan aflevere. Så burde de komplimentere hinanden flot.

Sidst, en ny angriber. Jeg er vild med at prøve Marrony af igen, men det er nok ikke det der kommer til at ske. Brumado kan vi ikke stole på holder mere end to kampe og Kaba har mistet alt.

Jeg er enig i at kampen i går var en død sejler, men resultatet var, for mig, godkendt.
Der eneste resultat jeg syntes var dumt, var den mod OB.
Men igen, så mener jeg det er fordi der bliver drevet rovdrift på visse spillere.
Havde vi vundet den, så havde verden ser helt anderledes ud. Det gjorde vi ikke, videre.

Vi har efter omstændighederne spillet noget godt fodbold og jeg er ihvertfald optimistisk omkring fremtiden og vil håbe at denne tråd ikke begynder at udvikle sig som en anden tråd, hvor træneren skal fyres hver gang der bliver tabt en kamp.

En sidste ting.
Jeg kunne godt lide Bo, men jeg tager capellas til enhver tid.
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af Hausser
Bolabrazil

Angående trænerkritik, så har jeg svært ved at forstå at man ikke må diskutere vedkommendes dispositioner på samme måde man kan kritisere en spiller for en svag indsats?

Og jeg personligt, er overrasket over at Capellas ideer og koncept ikke er mere synlige på banen? Jeg har ikke statistikken ved hånden, men på de målbare bagvedliggende parametre (xG for og imod, presløb osv.) mener jeg præstationerne viser tilbagegang for sæsonen. Det ændrer noget positiv varians (eller held) ikke på, imod FCK og AGF, for vi var da pivheldige med at få 4 point i de kampe og vi tabte dem på alle parametre.

Jeg hørte seneste Sort Snak podcast og jeg fornemmer samme bekymring som jeg sidder med. Det er meget sandsynligt at vi ender med en markant ringene sæson end den Bo leverede og katastrofen lurer lige om hjørnet, for jeg er altså ikke specielt sikker på top 6, fordi jeg har svært ved at pege på en masse hold som er markant dårligere end os af de 10 hold som kæmpe om at komme i mesterskabsslutspillet. Der er nogle, men der er 4 hold vi absolut SKAL kunne ende over? Og hvad du hvis truppen skal helt rekonstrueres til januar og vi mister Isaksen og Evander? Hmm..

Jeg kan godt acceptere en stor del af en 200 millioner kroner dyr trup er fejlcastet til den måde som jeg tror Capellas vil spille bold på, men det skib er jo sejlet for mange af dem (Du kan ikke bare gøre en Chili eller Charlés til en god pasningsspiller), så hvad vil man gøre her? Hvor mange kan vi acceptere at afskrive til 0 og hvor mange skal ud før der købes ind til et nyt hold?

I øvrigt. En 0-0 kamp på hjemmebane mod U21 drengene fra FCN, kan aldrig nogensinde være godkendt når vi er 10 point efter og vi ikke formår at skabe en målchance.

Og jeg kan ikke se hvilke parametre du vurderer på, når du siger vi har spillet godt fodbold? Er det i Europa kampene, som ikke ligner de kampe som vi spiller i Superligaen?
Skrevet af Toon Toon!
Det er meget simpelt, Capellas får simpelthen ALT for lidt ud af Evander, Dreyer og Isaksen. Det er jo 3 fremragende spillere, der alle burde være store profiler i ligaen. Ingen af dem shiner under Capellas, heller ikke Isaksen nej, han burde score og assistere meget mere.

Det er virkelig mærkeligt, at det er så svært at forløse tre offensive spillere på det niveau. Tænk hvis en træner som Michael Laudrup var træner for holdet, en der kunne banke noget selvtillid, teknik og pasninger ind i holdet. Man havde troet Capellas kom med det - men det ser ikke sådan ud.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af DameNdoye2.0
spillede lige op med FCK i parken


Sorry, jeg lige blander mig, men det er i jo hellere ikke blege for selv at gøre i fck tråden men det kan godt være den kamp blev uafgjort men i spillede altså ikke lige op med FCK som de fleste godt kunne se var bedre og også ville have vundet hvis ikke Claesson havde brændt straffe til allersidst. Tjek evt. xG fra den kamp og husk at fratage straffesparkene i kampen, så ser du også data der underbygger det.
Skrevet af stik i rend dreng
Synes godt nok det er hårdt at dømme Capellas allerede. Han kom til aller sidst i transfervinduet, og har vel haft 2 kampe om ugen lige siden - det er altså ikke blevet til ret meget tid på træningsbanen. Derudover skal den flotte præstation i Europa vel også tages med. Vi lider altså også under de 2 freak kampe imod de to oprykkere, hvor vi er foran med 3 i begge kampe. Havde vi de 4 point ekstra lige nu ville vi vel ligge nummer 3 med 6 point til FCN.

Til de er jer som ikke lige får fulgt med i u19 så kan jeg melde at vi dominerer ligaen fuldstændig. FCK u19 er ved at smide point til Brøndby, så vi er ved at slå et solidt hul i toppen af ligaen. Gustav Christensen har banket 18 dåser ind på 12 kampe.

Sorry, jeg lige blander mig, men det er i jo hellere ikke blege for selv at gøre i fck tråden men det kan godt være den kamp blev uafgjort men i spillede altså ikke lige op med FCK som de fleste godt kunne se var bedre og også ville have vundet hvis ikke Claesson havde brændt straffe til allersidst. Tjek evt. xG fra den kamp og husk at fratage straffesparkene i kampen, så ser du også data der underbygger det.


Nu er XG jo ikke altid fuldstændig ligevisende. F.eks. får vi præcis 0,0XG fra den chance for Khocolava fratager os med sin målmands redning. Tager han ikke den bold er Dreyer og Isaksen i en 2-mod-1 situation. Tænker umiddelbart at der er fin chance for at score i sådan en situation. ;)
Skrevet af Hausser
stik i rend dreng

Der er jo ingen der dømme ham ude, men det er vel svært at komme udenom at efteråret i Superligaen er dumpet og vi er i overhængende fare for at misse Mesterskabsslutspillet?

Jeg havde da personligt håbet på en tydeligere effekt fra Capellas. Der er måske ikke mange øremærkede Capellas indkøb, men vi har trods alt en historisk dyr trup, med masser af kvalitet.

Nu er XG jo ikke altid fuldstændig ligevisende. F.eks. får vi præcis 0,0XG fra den chance for Khocolava fratager os med sin målmands redning. Tager han ikke den bold er Dreyer og Isaksen i en 2-mod-1 situation.


Det fortæller ikke hele sandheden, men det kræver altså skyklapper hvis man mener at FCM havde fortjent noget som helst i Parken. Vi var nedspillet på alle parametre.

Desuden så kan du påstå det samme omkring xG fra kampen i mandags, så den går begge veje. FCN formår ikke at konvertere de 5-6 kæmpe fejl vi laver sidst i kampen til afslutninger, hvilket var skidt af dem, men der jo ingen tvivl om, skulle der have været en vinder, skulle det være FCN.
Skrevet af billebums
Jeg er langt mere enig i stiks i betragtninger end dine, Hausser.

Mod FCK sad jeg aldrig med en frygten for et nederlag med undtagelse på ét tidspunkt: ved straffesparket. Jeg synes det var et jævnbyrdigt opgør der lige så godt kunne falde ud til vores fordel, som det kunne falde ud til deres. Største forskel er vel, at de fik en afslutning på deres chancer, mens vores forblev ved "lige ved og næsten", hvor den sidste skarphed i en målgivende aflevering mangler.

Det samme kan siges om kampen i mandags. FCM generelt bedst i første halvleg på trods af, af FCN sluttede den bedst af. I anden halvleg var billedet det omvendte.
Bl.a. reddede Bidstrup FCN mange gange i opløbet til farlige situationer (bl.a. sidste-øjebliks-tacklingen på Dreyer) på samme måde, som vi har set Zeca gøre det for FCK utallige gange.

Det jeg synes der kendetegner FCMs offensive spil for tiden er "lige ved og næsten". Om det er manglende koncentration eller kvalitet ved jeg ikke, men der bliver uden tvivl produceret en masse (og optegninger til endnu mere), der er bare for lidt der ender med et slutprodukt.
annonce
0