Snak

Mere indhold efter annoncen
Repos

Problemerne er langt værre på kanterne, hvor vi både mangler bredde og kvalitet.

Førstevalget har jo ikke scoret siden sin AB-tid og syntes han mangler meget for at overbevise. I den anden side skal en omskolet back sandsynligvis spille.

At backups for de to har været den uduelige danmarksseriespiller Dalsgaard og næsten lige så uduelige Søren Frederiksen, siger det hele.
moderator
Jeg er sådan set enig, Hausser. Det ser også mørkt ud på kanterne. Forhåbentlig kan Kadrii fortsætte takterne fra kampen tyrkerne. Nicolai J. skal i den grad snart vise noget.

Dalsgaard er en joke, og udtagelsen af ham er en gåde. Hans niveau er vel til midten af 1. division i bedste fald.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Både Mike og Albæk er vel det man kalder 2-vejsspillere, med kompetencer både i det defensive og offensive, men de er altså først og fremmest med for at arbejde og få løbet nogle meter for os centralt.

Matti Lund tror jeg ikke på kommer i betragtning til de 2 bagerste positioner i trekanten. Dels er han ikke nærkampsstærk nok og dels er han ikke arbejdssom nok. Jeg tror han vil være en udpræget substitut for Eriksen og han han da også spillet netop 10er positionen i FCNS 4-3-3 opstilling..
Repos

Kadrii syntes jeg desværre heller ikke er optimal på kanten, men han er trods alt bedre end alternativerne, selv om jeg frygter at Bordinggaard mener han skal retfærdiggøre udtagelsen af Dalsgaard.

Svensson fra SIF eller Laudrup må i den grad føle sig pisset på og det må selv Sivebæk vel gøre pga den udtagelse.
moderator
Ja, Laudrups forår har generelt været fint, og i forhold til Dalsgaard har det været enestående. Jeg har ingen anelse om, hvad Keld B. ser i Dalsgaard. Bevares, han er da ganske hurtig, men ellers kan han intet. Han pasningsspil er katastrofalt, og hans evige forsøg på driblinger mislykkedes konsekvent.

Delaney kan muligvis også komme i spil, men han har, mig bekendt, ikke så meget erfaring fra højrekanten. Desuden er han heller ikke prototypen på en kantspiller i et 4-3-3 system.

Meget står og falder med, at Zanka og Bjelland kan holde tæt, samt at Eriksen og Bille finder ind i et godt samarbejde. Så kan vi såmænd godt gå i semifinalen og sikre OL-billetten. På forhånd ser jeg det langt fra som oplagt, at vi stryger videre fra puljen, på trods af hjemmebanefordelen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Tror der venter nogle spændende dage for FCMere forude, ikke mindst fordi Ørgaard himself har lavet en transferkonkurrence med deadline den 16. juni kl 23.59 på FCMs fanforum. Havde han kun udsigt til at skuffe FCMerne med flere svækkelser og tvivlsomme signings, så havde han næppe foretaget så bombastisk en handling.

Der har været substantielle rygter omkring både Tim Janssen, Brian Priske og Kolja i omløb og det tyder ihvertfald på at man vil gøre en masse for at lukke de dybe huller som truppen har.

Nu får vi se, vil personligt ikke være overrasket hvis man også kigger efter en offensiv midtbanespiller. Det vil dog afhænge af et salg af Borring, som må have et behov for at få kickstartet en karriere som er gået helt i stå i FCM. Ser man på nedrykkerne, kunne en Reiks eller Bechmann være kandidater til de yderste positioner i FCMs nye spilkoncept, men også en gratis Fetai kunne givetvis være interessant at have rendende på midtbanen.
I kommer til at gå ned i niveau, hvis i henter de spillere. I vil blive henvist til fjerde eller femtepladsen næste sæson - specielt efter at i var så dumme at slippe Thygesen til en af jeres værste konkurrenter. I er dygtige ude på heden - not..
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
Hvorfor er det at vi hjemsøges af disse tosser og deres ubehjælpsomme forsøg på kommunikation?
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Man kan jo næppe klandre midtjyderne for at Thyge valgte at skifte til vestegnen. Dog er han, rigtigt nok, svær at erstatte... Men et køb af en dygtig højre back (Afryjie) og en angriber der kan score mål (Janssen), jamen så ser det lidt lysere ud for dem dernede.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Jeg har personligt ikke kæmpe fidus til Janssen som sad på bænken i EfBs værste krisetid, men han har trods alt vist han kan finde vejen til nettet med et forholdsvist regulært interval og det er faktisk mere end man kan sige om resten af FCMs trup.

Kolja vil være et sikkert valg såfremt han vil tilbage til Danmark og han var en af de spillere i FCM med højest bundniveau og en klasse højreback efter superligastandarder. Ydermere kan han dække midterforsvaret hvor FCM har haft store problemer med skader

Får vi de to ind, får vi dækket de svageste positioner på holdet, og så vil jeg faktisk mene vi er en lille smule styrket i forhold til Thygesens afgang.
annonce