Snak

Mere indhold efter annoncen
@LaChrissen
Holdet ser stadig stærkt ud, det bliver samtidgit kun stærkere, og jeg tror stadig på at næste sæson kan blive vild. Er fuldstændig med Flemming P, når han udtalte dette:

Hmmm....nu ved jeg ikke hvad din definition af "vild" men hvis vi står i en situation hvor Larsen, Mumin, Damsgaard og Kudus forlader os så tænker jeg at vi får rigeligt at se til med hensyn til køre nye spillere ind på de tomme pladser.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Det ser ud til at jeg står lidt alene med min holdning (ikke om Nordsjælland manglende kommunikation, men om Damsgaard).

Jeg er ret overbevist om, at vi kun har set begyndelsen på hvad Damsgaard kan. Jeg er ret overbevist om at han bliver en virkelig profil i foråret. Jeg gætter på, at han - i konkurrence med Kudus - bliver holdets topscorer og vi bliver betaget den ene gang efter den anden. Jeg ser ham som en top-5 spiller i Superligaen i foråret. Hvis FCN nu ikke havde solgt ham er mit bud at han næste år vil kandidere til at være nr. 1 når man både lægger assist og mål sammen. Han ville være en spiller som ville hive de ekstra point til Farum.

På den baggrund kan jeg simpelthen ikke forstå, at man sælger ham. Man burde beholde ham et år mere.

Jo det er en flot pris, men andre vil byde det samme om 1 - 1½ år. Det er ikke en vanvidspris der er kommet ind for Damsgaard. Mit bud er, at man kunne få mere for ham om et år. Jeg forstår derfor ikke at man sælger ham nu. Jeg ser det som at sætte økonomi over sportslige resultater og forstår ikke prioriteringen.

Hmmm....nu ved jeg ikke hvad din definition af "vild" men hvis vi står i en situation hvor Larsen, Mumin, Damsgaard og Kudus forlader os så tænker jeg at vi får rigeligt at se til med hensyn til køre nye spillere ind på de tomme pladser.


Det er jo sikkert at Kudus forlader os og det kan man jo ikke rigtig gøre noget ved. Abu er selvfølgelig ikke en en-til-en afløser, men vi må formode at spillerne rundt om ham samtidig vokser og tager over. Selvom Larsen er god, er jeg dog ret tryg ved Vindahl. Damsgaard, ja det er ærgerligt - han ville være en star næste år, men i forhold til hans nuværende niveau og givet at Antman vokser, kan det nok også lade sig gøre.

Mumin derimod bekymrer mig. Forsvaret er det sted hvor FCN´s koncept ser ud til at have sværest ved at fungere. Det ligner, at det altså kræver noget erfaring at få en forsvarsspiller klar til at spille i Superligaen. Mumin ser endelig ud til at være der og så skal vi til at have en ny ind - og Yttergård forsvinder måske også?

Jeg tror, at selv med Kudus afgang ville FCN kunne være et top-3 hold, men med Damsgaard, Mumin og formentlig også Yttergård - ser det svært ud. Man skal - som Flemming P siger det - holde sammen på holdet for at kunne være med længere oppe. Derfor er det også ekstra bittert at man, til trods for at det ikke længere er nødvendigt, stadig sælger ud af spillerne så snart de har shinet ½ - 1 sæson.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN
Jeg er ret overbevist om, at vi kun har set begyndelsen på hvad Damsgaard kan. Jeg er ret overbevist om at han bliver en virkelig profil i foråret. Jeg gætter på, at han - i konkurrence med Kudus - bliver holdets topscorer og vi bliver betaget den ene gang efter den anden.

Ja, Damsgaard har kæmpe potentiale og derfor synes 50 millioner er fair men bestemt ikke nogle overpris. Det er blevet nævnt at han mangler lidt fysik og det er jeg sådan set enig i. Det skal nok komme stille og roligt og i takt med at han får mere erfaring vil det gøre ham endnu bedre. I fodbold kan mange ting ske men når jeg ser en type som Damsgaard tænker jeg at han på sigt er en kandidat til landsholdet og jeg kunne sagtens se ham blive en af de helt store. Det kræver dog at udviklingen fortsætter hvilket der ikke er en garanti for og der er selvfølgeligt nogle omstændigheder omkring skader og valg af klubber der vil spille ind i den ligning.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
FCN i medierne

En anelse uden for overskriften, men for de spilinteresserede har denne side samlet de bedste odds på Superligaen i foråret: https://www.betxpert.com/artikel/odds-paa-superligaen-hvem-vinder-hvem-rykker-ned-specialspil.

SN.dk fortæller, at udvidelsen af Hillerød Stadion på Selskovvej til et 1. div. stadion er lagt i graven idet "de faciliteter nu bliver tilvejebragt på anden vis". Hermed refereres til FCN´s stadionbyggeri i udkanten af Hillerød. Det oplyses samtidig at der bygges et stadion i Superligastørrelse. https://sn.dk/Hilleroed/Divionsstadion-er-nu-lagt-i-graven/artikel/912321

Jeg må indrømme, at jeg tror at Hillerød byråd glæder sig for tidligt. Efter nu at have spurgt og undersøgt alt og alle jeg kender med indsigt i og kendskab til FCN, ligner det at FCN´s idé med stadion i Hillerød - noget overraskende - primært er tiltænkt kvindeholdet. FCN ønsker, at kvindeholdet får en selvstændig profil og ikke skal stå i skyggen af FCN´sherrehold, men have sin egen selvstændige profil - det skulle også være årsagen til, at FCN ønskede at licensen kunne bruges uden for Farum. Man vil skabe et kvindehold med de måske bedste faciliteter i verden og heraf er stadion altså en del af planen. FCN har sat i gang i et stort analyse- og udviklingsarbejde for hvad der skal ske med kvindeholdet i fremtiden. Dette kommer til at løbe af stabelen i foråret.

Umiddelbart tror jeg ikke at planen er at dele stadion med et Hillerød fodboldhold, idet planen vistnok er at spille på hybridgræs og ikke kunstgræs, hvilket ikke om vinteren vil kunne klare to hold der spiller på banen.

Omkring finansiereingen af fodboldbyen, kan det iøvrigt nævnes, at FCN ikke forventer at skulle have en krone op af lommen. Området finansiereres og opføres af en developer og FCN flytter blot ind som lejer, men kan stille en lang række krav til hvordan det skal opføres og se ud.

Tipbladet har hver dag i disse dage en optakt for et superligahold til forårssæsonen. I dag er turen kommet til FCN, bl.a. med en del statistik: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/alt-om-fc-nordsjaelland-talenterne-staar-i-koe

Flere medier fortæller, at den tidligere FCN-spiller Andreas Laudrup bliver fodboldekspert på TV2Sport der har købt rettighederne til La Liga.

Roskilde Avis fortæller, at Jyllinge Boldklub får 37.500 for salget af Damsgaard - som avisen kalder for "Jyllinge-drengen" - til Italien. Ifølge Uefas regler om uddannelsespenge skal en procentdel af salgssummen fordeles til de klubber spilleren har spillet i fra han var 12-18. Da Damsgaard spillede i Jyllinge fra han var 12-12½ bliver det 37.500. Det bør også vække glæde i Farum Boldklub idet Damsgaard som en del af FCN´s akademi officielt spillede i Farum Boldklub fra han var 12½ til han blev rykket op i Superligaen som 17-årig. Det betyder at Farum Boldklub skal have 4,5 x 75.000 = 337.500 i uddannelsespenge. Hver gang FCN sælger en spiller til udlandet skal afregnes uddannelsespenge til Farum Boldklub, der altså tjener ikke så lidt på FCN.

FCN.dk har glædeligvis opprioriteret nyhedsdækningen af fodbold. Igen i går kom en ny artikel op på fcn.dk - denne gang om kvindeholdet: https://fcn.dk/2020/02/laerke-tingleff-glaeder-sig-til-foerste-saeson-i-fcn/ Nu mangler vi bare at der også kommer kampreferater, Flemming P´s analyse og optaktsartikler.

EB har i den trykte udgave en stor artikel om FCN´s "store og iondbringende salg siden 2016".

EDIT: Apopos “FCN i medierne” så er Flemming P’s link ovenstående interessant læsning.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN
Nu mangler vi bare at der også kommer kampreferater, Flemming P´s analyse og optaktsartikler.

Ja. Jeg så gerne at FCNtv genopstod med lidt længere indslag omkring de ting som foregår i klubben og naturligvis en midtuges rutine hvor Flemming og nogle af de mere ukendte assistenter får lov til at udbrede viden omkring FCNs spillerkoncept og de forskellige værktøjer der indgår i trænernes arbejde.
Det kunne især være spændende at høre lidt om den "nye" teknologi som de anvender feks. video og statistik.
Det undre mig at vi ikke får mere information om RTD-akademiet. Spillerne tog på en delvis kulturel oplevelsestur i Ghana for at få et større indblik i ghanesernes liv og baggrund hvilket er en super god ide men hvorfor synes man ikke at fans´ne burde få et indblik i det samme? Jeg så gerne at man også gjorde lidt ud af formidle den del af klubben.

Naturligvis ville det være exceptionelt hvis man også begyndte at streame reserve-, U19- + U17 kampene... vi har jo ret til at drømme ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
moderator
@FC Nordsjælland

" Desværre nej - FCN fyrede 3 mand fra kommunikationsafdelingen i sommers for at skabe en ny og anderledes kommunikation. Vi venter stadig...

FCN kommunikerer faktisk ikke om fodbold mere. Der kommer lidt på twitter og lidt mindre på Facebook og så er ideen vist at alle FCN-fans er flittige Twitterbrugere der selv orienterer sig i diverse medier om fodboldnyheder. Så kommer der lidt overskrifter a la "work hard - keep trying" og andre slogans. "

Ok det lyder da helt sort. Det ligner dog en tendens. Nogle af de andre klubber er også virkelig dårlige til at opdatere og komme med de mest basale nyheder. Har tidligere bandet over FCK og, BIF. At man ikke engang gider smide et kampreferat eller i det mindste skrive hvad en kamp er blevet er dog under al kritik. Ved slet ikke hvad man skal bruge FCNs hjemmeside til nu.
Dette er en signatur.
moderator
Hvordan tror i at FCN stiller til første kamp?

Dette er en signatur.
Hvordan tror i at FCN stiller til første kamp?


Baseret på optakten, ligner det at man holder fast i 3-4-3.

En idealopstilling på nuværende tidspunkt er formentlig:

Larsen (Vindahl vil også få nogle kampe)

Kian H - Mumin - Yttergaard

Thycosen - Kofoed - Rygaard - Rasmussen

Atanga/Sadiq - Kudus - Damsgaard

I forhold til efteråret har Kian H og Mumin byttet plads. Mumin laver stadig vilde satsninger, men nu kun med opbakning bag sig. Han er hurtigste mand i forsvaret og kan dermed nå tilbage i midten og begge sider.

Atanga/Sadiq vil kæmpe om højre wing.

På midtbanen er Jaxe 100% klar og burde spille, men taber pt. en meget lige kamp pt. Tochi begynder også at få indhop. Francis Abu det samme.

I angrebet er Amon ved at være klar og kommer formentlig også med i løbet af foråret.

I optakten er der blevet arbejdet en del med det første genpres som er blevet mere intensivt.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
moderator
Har Tochi været med i optakten? Synes ikke jeg kunne se ham. En af mine bekendte arbejder i FCN og har udråbt Tochi til det største talent han har set. Glæder mig til at se ham i aktion.

Hvad med Antman? Har han ikke fået nogle kampe i optakten? Han er ikke i spil?
Dette er en signatur.
annonce