Snak

Mere indhold efter annoncen
Så er truppen udtaget. Mesik har som bekendt karantæne, og jeg kan se, at Antwi ikke er udtaget. Hvem tænker i, at vi bruger som venstreback så?
Stolt Københavnsk FCN-fan
Jeg tænker vi kører med Yttergård, Kian, Maxwell

...og Diomande som den venste wing/back/midt
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Godt at se Kamaldeen med igen
Flemming P bliver nævnt i Norske medier som mulig kandidat til cheftræner jobbet i Rosenborg

Link:

https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/ekspertens-dom-disse-tre-passer-utmerket-til-a-ta-over-rbk_sto7787023/story.shtml
@anders

Flemming P bliver nævnt i Norske medier som mulig kandidat til cheftræner jobbet i Rosenborg


Så røg den nattesøvn. Det må simpelthen ikke ske. Flemming er særdeles vigtig for klubben og som jeg har nævnt før så håber jeg virkeligt at man har tilbudt ham en lang kontrakt. 10 år ville være på sin plads :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Så længe det bare en ekspert, der nævner ham som en kvalificeret afløser, synes jeg bare, at vi skal tage det som en anerkendelse af, at vores trænerstol er besat af DKs bedste fodboldhjerne :)
Stolt Københavnsk FCN-fan
Uden at kende til Flemming P´s kontrakt så mener jeg, at da han var "head of football" eller hvad det nu hed, så var han på en såkaldt funktionær-kontrakt, som kunne opsiges fra klub eller hans side med dags varsel. Om han har fået en "rigtig" kontakt efter skiftet til cheftræner, ved jeg ikke.
FCN
Jeg tænker at FCN er Flemmings hjertebarn og han udtaler gang på gang at han har verdens bedste job.
Man skal aldrig sige aldrig, men jeg frygter ikke umiddelbart at han skulle smutte.
Både fordi han er så investeret i projektet, pga familiære forhold og så tror jeg ikke at Rosenborg kan tilbyde ham det projekt/den frihed han søger.
Så gik denne tråd i den grad på ferie.

Ingen opfølgning på sidste kamp? En kamp som var typisk med godt spil men med en fck sejr.
Et ok punktum men vi bør være skuffede over slutspillet.

Hvad er forventningerne til af-/tilgange? Jeppe k er der snak om, men er det realistisk? Og er vel heller ikke en forstærkning på den korte bane.

Og afgange? Nu rygtes Atanga også på vej væk.
Det ligner de øvrige sæsoner, hvor man igen starter forfra.

Flemming har lige udtalt at målet for denne sæson var at spille et nyt hold ind. Hvad er så næste? Det lugter af det samme.

@RasmusGunnar

Jeg tænkte præcis det samme! Godt at du lige får sparket gang i debatten igen.

Kampen i søndags isoleret set var vel OK imod et, igen, middelmådigt FCK hold. Jeg synes stadigvæk at vores spil ikke er faldet helt i hak endnu med flere nye der skulle køres ind. Slutspillet synes jeg at vi skal være meget skuffede over - Ja det er fint at køre nye ind og tage kampene som udvikling - Men vi har stort set været med i slutspillet som blind passager og resultatmæssigt ikke været vores placering bekendt.

Jeg håber at Jeppe Kjær kommer - Jeg synes at han er spændende og har måske lidt af det samme over sit spil som Dams. Han ville nok skulle kæme med Antman om spilletiden.

Jeg er spændt på at se om Kofod også ryger - Der er ikke megt på rygtebasis, men FCN selv har indikeret et par gange at han er flyveklar. I min optik en rigtig, rigtig svær spiller at erstatte - Han får ikke nok kredit for sit spil.

Jeg har altid været Atanga-kritiker. Og hver gang han spiller en fodboldkamp bliver jeg bekræftet i at jeg ikke synes at han er god nok. I min optik er det ikke nok kun at kunne løbe stærkt - Jeg synes virkelig ikke at han har meget andet i værktøjskassen end det. Så han må gerne sælges, vi har overflod af hurtige kanter med mere perspektiv i.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
annonce