Snak

Mere indhold efter annoncen
^God idé Juliosalinas! :-)

Har du pichet den for klubben?
FCN
Hey venner! :)

Husk at vi fejrer kvindernes pokalsejr ved Fursøe Rådhus kl 16 idag :)
https://www.facebook.com/events/560701624603857
Stolt Københavnsk FCN-fan
Sjov ide med Plastic Fantastic
Det kunne være en fin måde at spille flere kampe på en dag og dermed få hele truppen rørt.

Spurgte tidligere lidt ind til preseason, for den er så vigtig i mine øjne.

Det er utrolig vigtigt at være klar når sæsonen starter. Især med det spil vi gerne vil spille. Der skal vi være over modstanderen hurtigt men også selv være hurtigere end de andre når vi spiller. Uden yderligere sammenligning kan man se på Brøndbys gode sæson under Zorniger. Kan huske hvordan truppen blev tæsket fysisk igennem, men det betalte sig, da først sæsonen gik i gang. Brøndby buldrede derudaf.

I mine øjne er det fint at spille spillerne sammen, men det fysiske udtryk kan man også komme langt på. Flemming vil også gerne have at vi spiller hurtigere. Nogle gange har vi spillet for hurtigt i forhold til vores formåen. Der ville et fysisk overskud helt sikkert også hjælpe.

Og ja. Hvor er det en flot sæson af kvinderne også. De skal helt sikkert fejres. Jeg kan dog ikke selv deltage da jeg arbejder, men håber de der kan, kommer og støtter op.
I mine øjne er det fint at spille spillerne sammen, men det fysiske udtryk kan man også komme langt på. Flemming vil også gerne have at vi spiller hurtigere. Nogle gange har vi spillet for hurtigt i forhold til vores formåen. Der ville et fysisk overskud helt sikkert også hjælpe


Fitnesmæssigt er FCN nu godt med. I de forgangne sæson var FCN det hold der løb næstlængst i hele Superligaen med 4.166.153 meter - kun overgået af Brøndby.

Hvad angår at spille hurtigt så er FCN i øvrigt holdet med flest succesfulde afleveringer, men ligger kun nr. 3 på antal afleveringer i alt: http://www.superliga.dk/performance-center-superliga-2019-2020?tab=team

FCN i medierne
Ajax træner siger, at han vil give Kudus den tid han har brug for, før han kommer ind på holdet: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/ajax-traener-giver-kudus-tid-vi-maa-se-hvad-han-har-brug

Ajax scout sammenligner Kudus med Clarene Seedorf: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/ajax-dansker-om-kudus-han-ligner-en-ung-clarence-seedorf

Sønderjyske fortæller at vores tidligere anfører for reserveholdet Nicklas Mouritsen er til prøvetræning i en uge, efter at Roskilde er rykket ned.

Belgiske medier melder om interesse for Atanga fra primært Feyenoord, men også Club Brugge, Anderlecht, Rangers.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg er slet ikke uenig. Det udsprang blot af min nysgerrighed omkring preseason i Coronatiden og holdets ønske om netop at spille hurtigt.
For der løbes bestemt meget, men det hurtige og tekniske spil er altid nemmeste i starten af kampen når man er frisk. Det er til gengæld lidt sværere at praktisere sidst i kampene hvis man render og er småtræt. Og det er jo ofte i det sidste kvarter kampene vindes, eller tabes.
@afløseren
^God idé Juliosalinas! :-)
Har du pichet den for klubben?


Behøver den virkeligt at blive pitchet? Synes da at ideen er så gennemtænkt og oplagt at den sælger sig selv. Hvis i læser med derude FCN så snupper i den bare kvit og frit hahaha ;)

"Copa (del) Plastico"...mit spanske er lidt rusten....hvordan skriver man det rigtigt?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
^ så vidt jeg ved, så læser folk fra klubben jævnligt med herinde, men det skader jo ikke at sende en mail ;-)

Dit spanske er mig bekendt udmærket.
FCN
.
.
^Hvis der er hold i det, så sørger man da for noget solid konkurrence til Pete i målet. Det bliver interessant!
FCN
Link :) ?
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce