Snak

Mere indhold efter annoncen
At kalde Kamaldeen den bedste offensive spiller er nok lige at stramme den. Jeg tænker Wilczek som minimum er bedre, og Evander og Sisto er vel heller ikke dårlige bud på to spillere der er omkring Kamaldeens niveau. Men Kamaldeen er uden tvivl den mest spændende og underholdende offensive spiller!
Det er nok sandt - men lad os tage en status i foråret ;)
Stolt Københavnsk FCN-fan
Dejlig derby-sejr!
Jeg var godt nok ved at blive nervøs, da vi kommer bagud 0-1. Lyngby havde vel reelt chancerne for også at gøre det til 0-2 inden FCN får udlignet og så havde kampen set helt anderledes ud.
Vi skal prise os lykkelige for at Kamaldeen har kontrakt frem til udgangen af 2024, for ellers havde vi nok skulle sælge ham til sommer. Han er klart vores største aktiv lige pt.
Selvom målene kom fra flere forskellige spillere i går så ligner det, at Kamaldeen skal være den nye goalgetter. Han er så hurtig og god en dribler, at jeg godt kunne forestille mig, at de kommende modstandere vil sætte to mand efter ham hvilket burde give plads til at andre spillere kan blive bragt i farlige positioner foran modstanderens mål.

Rothmann faldt desværre igennem igen i går. Selvom han ikke viser niveauet pt. Så håber jeg virkelig at han kan tanke noget selvtillid og score nogle mål - evt. På reserveholdet?
Jeg har stor tiltro til FlemmingP, der ikke virker til at have spillere, der bliver favoriseret i uhørt grad, men Rothmann trænger i den grad til noget opmuntring og nogle mål.
FCN
Fantastisk kamp igår. Drengene vender kampen, og viser styrke og mod.

Som jeg husker det:

Big Pete: Sikker i feltet og præsterer flere gode redninger. God til at igangsætte. Bliver fanget ude af målet en enkelt gang, men forhindrer en friløber. Kan ikke stille noget op ved målet, og laver ellers flere afgørende indgreb.

Yttergård: Det er nat og dag med ham. Scorer målet der igangsætter vores comeback. Men mister den flere gange på egen halvdel og sparker bolden direkte ud til en Lyngby spiller ved Big Petes skovtur. Det var blevet straffet mod bedre hold. Ellers gode defensive aktioner og spiller sig godt ud af presset.

Kian: Solid defensiv præstation. Han leder ikke holdet, men placering og dueller var der intet at sætte på igår.

Frese: Schweizerkniven gør det udemærket. Han skal lukke af defensivt, eftersom Dinho er offensivt indstillet. Det gør han faktisk godt, og laver flere gode overlap som Dinho desværre overser.

Døhr: Bryggerhesten leverer bare. Defensivt klarer han ærterne, og leverer bredden på vores hold og adskillige gode indlæg, efter sideskift som desværre misbruges (Prøv nu Bredahl af. Flemming)

Dio: Lyngby pakkede ham ind i 1. halvleg, og han fandt ikke rummene. Mange positioneringsfejl og flere tekniske fejl. Han var helt på månen. Kom godt efter det i 2. halvleg, hvor kampen åbnede mere op, og Lyngby virkede trætte og han fik pladsen. Virker til at han har lidt svært ved at balancere sin defensive vs. offensive indsats og positionering.

Jaxe: Den Vandrende Pind med en godkendt indsats. Rydder op foran forsvaret, og placerer sig OK. Gode sideskift til Døhr og Dinho. Investerer mere. (Måske Tofod har lært ham at tackle med knopperne først) Mod bedre modstandere var han nok blevet udstillet mere.

Tofod: En kasse og flere gode aktioner. Arbejder stenhårdt på at tilpasse sig offensivpositionen, og det klæder ham med sene løb i feltet. Men fylder ikke nok på positionen endnu.

Atanga: Brænder 2-3 store chancer, men det er efterhånden at forvente. Han fighter godt, og kommer til chancerne. Agressiv i presset og truer i dybden. God kamp af ham.

Rothman: Rothmann må virkelig have noget snavs på Flemming P siden han starter. Bedste aktion i kampen var screeningen v. Yttergaards mål til 1-1. Bredahl må efterhånden banke voldsomt på.

Dinho: Kanon kamp. 2 Kasser og var hele tiden en trussel. Han har helvedes meget individuel kvalitet, så lyngbys højre back havde en lang aften. Hebo måtte ned og hjælpe flere gange. Dinho vil det hele selv - og kan det ofte. Overser desværre Freses fine overlap ved flere lejligheder. Vi skal nyde ham mens han stadig er vores.


Jeg må sige at vi i starten lignede et usikkert hold.
Kom ikke ordentligt igennem Lyngby og de kom omvendt nemt igennem i vores forsvar.

Selvtilliden og Lyngbys modsatte, fik det til at se nemt ud mod kampens slutning.

Men sejrene avler tro på tingene og jeg ser da stadig lyst på fremtiden, selvom jeg bestemt ikke føler vi er en velsmurt enhed endnu.

EDIT: Brøndby melder nu at de er tæt på at lande en venstre back. Ingen navne nævnes, men mon ikke det er Mathias Rasmussen?

EDIT: Selvom der var megen kritik af ham herinde, under kampen i går, så er Yttergård på rundens hold (Tipsbladet) med følgende begrundelse -

Central forsvarer: Ulrik Yttergård Jenssen, FC Nordsjælland (1)
Nordmanden scorede et af sine meget sjældne mål, og derudover passede han sine defensive pligter. Han kom aldrig rigtigt i problemer og spillede med et stort overskud, som ofte er kendetegnede for Ulrik Yttergård Jenssen.
Yttergård er også på det officielle Rundens hold på superliga.dk. Ja, OK - jeg er kun lægmand, men synes at hans 1. halvleg var hans dårligste nogensinde for FCN.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
.
.
FCN i medierne Udvalgte nyheder om FCN

Såvel Yttergård som Kamaldeen på Tipsbladets udgave af rundens hold: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/rundens-hold-i-superligaen-3-spillerunde-4

Flemming P tager ansvaret for, at Mathias Rasmussen ikke er en succes i FCN og fortæller at man arbejder på at finde en ny klub til ham: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traener-tager-skylden-manglende-mathias-rasmussen-succes her på bold.dk forlød det desuden tidligere på dagen at Gudmann var på vej videre.

Frederiksborg Amts Avis skriver om Rothmann:

Lyngby lagde ud med at overlade initiativet i kampen til FC Nordsjælland, der derfor i vanlig stil tog fat i spillet og forsøgte at skabe chancer fra start, mens gæsterne stod langt tilbage og tog fra. Det burde have været guf for Joachim Rothmann, der havde fået chancen for FCN fra start som forreste angriber -en rigtig 9´ er i stedet for den falske, som FCN normalt bruger i stride strømme. Men det var som om, at folkene omkring Rothmann havde glemt, at han lå inde i feltet og ventede på indlæg, for enten kom indlæggene for sent eller slet ikke.


EB skriver om Kamaldeen:

Vi skal nyde ham i Superligaen, mens vi kan. Kamaldeen Sulemana leverede igen en pragtpræstation, og der kan ikke gå længe, før de store udenlandske klubber for øjnene op for den lynhurtige og driblestærke ghaneser, der lige nu viser, at hans talent rækker meget længere end niveauet i Superligaen. Hans andet mål i kampen viser blot, at han ikke kun er en lille tekniker, men også besidder en habil sparketeknik.


Tipsbladet skriver at Kamaldeen er for god til Superligaen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/det-laerte-vi-af-superligaen-fck-er-ikke-fck-laengere-men-det-er-fcm

Tipsbladet kårer desuden Kamaldeen til "kampens bedste": https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/bedst-og-vaerst-kamaldeen-sulemana-er-et-mareridt-modstanderne

Også SN.dk har en artikel om/med Kamaldeen: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/FCN-stjernefroe-Min-bedste-kamp/artikel/1360811

Frederiksborg Amts Avis har en større artikel om FCN i den trykte udgave hvor der fortælles om en mere intensiv og længere træning i FCN. Man har i år skuet op for træningen med 1½ time om ugen i forhold til tidligere og derudover er det også mere information til spillerne. Flemming P udtaler:

Når man øger træningsmængden, bliver man fysisk og mentalt træt, og så går der en periode, før kroppen og hovedet tilvænner sig og kan komme op på næste niveau. Man kan ikke være sikker, men vi gætter på, at vi efter den næste landsholdspause har endnu friskere ben, så vi to-tre dage om ugen kan træne en halv time mere, end vi har gjort før,


Beslutningen om den ekstra træning blev taget allerede sidste år med det formål at bringe spillerne et ekstra niveau op. Flemming P gennemførte et lign. projekt da han var træner for Brentfords B-hold. Dette bl.a. på baggrund af erfaringerne fra tiden i Mainz hvor træningen var langt hårdere og varede i længere tid end det er tilfældet i DK og hvad den var i Brentford. Flemming P udtaler yderligere:

De kortsigtede resultater kan være i mod os, fordi vi ikke står distancen i en hel kamp. Det er en kalkuleret risiko. For på bagkanten af det, skulle det gerne give endnu bedre resultater, så når vi kigger på sæsonen som helhed, skulle vi gerne have forbedret os -også resultatmæssigt. For det handler om at skabe gode resultater og vinde fodboldkampe


Iøvrigt mener jeg, at "Anders31"´s indlæg ovenstående er spot on. Fint at være efter spillere, klubben etc. - men lad det ske med respekt for de enkelte spillere og for den klub vi støtter. Noblesse oblige.


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg synes nu, at det er på sin plads at pifte af ens hold ved pause, når man er bagud til sine rivaler. Det kan jeg ikke se noget negativt i. Det viser bare, at der forventes mere
FCN siden 2006
Jeg bryder mig ikke om at buhe og pifte. Spillerne kan nok godt føle på de afdæmpede klapsalver at den ikke sad i skabet og at de skal yde bedre.

Ærgerligt med så kort snor. Kan forstå hvis det var 8 kamp i streg uden sejr, gejst og vilje.

En skam at diverse medier allerede ser Kamaldeen som for god til superligaen, og dermed på vej videre.

Det sagde msn også Om Kudus.

Men hold nu fast i de spillere et år mere.
annonce