Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja jeg har jo også spået at Kamaldeen absolut senest er væk til sommer, højst sandsynligt vinter. Jeg vil dog gerne modbevises, men det kræver nok at Kamaldeen spiller elendigt i et par kampe i ny og næ.

At Yttergård er på rundens hold fatter jeg hat af, bare fordi han scorer et mål vejer det altså ikke op for hans totale mangler og store mængder fejl.

Mon ikke det også er planen at Kofod skydes afsted senest til sommer, siden man er gået i charmeoffensiven med ham? Ellers den eneste man har kunne holde på bare lidt mere end en halv sæson.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
@JG-FCN
Mon ikke det også er planen at Kofod skydes afsted senest til sommer, siden man er gået i charmeoffensiven med ham?


Han har kontraktudløb sommeren 22 så medmindre man forlænger med ham så må det være sidste udkald til sommer. Jeg vil gætte på at man allerede har afvist moderate bud på ham. Isoleret set synes jeg det er fornuftigt nok at holde på ham endnu et år. Dels fordi han virker til at have mere udviklingspotentiale i sit offensive spil og naturligvis også fordi han efterhånden er en af de rutinerede spillere som er med til at strukturere holdet. Vi har en fornuftigt økonomi så et salg er ikke strengt nødvendigt og jeg vil heller ikke tro at Kofods markedsværdi er helt oppe at ringe. Mit gæt er at han pt. ligger i et prisleje omkring de 30 mill. dkk. Jeg har dog ikke medtænkt at markedet er ramt af corona.
Ulempen ved at vente er at vi så formentlig kommer til at skulle skifte 2 spillere på vores midtbane til næste sæson da Rygaard har kontraktudløb til sommer. Men ok, det kan være at Rygaard allerede denne sæson kommer til at agere reserve så man kan give spilletid de spillere som kommer til at være de bærende kræfter på midten næste sæson. Som det ser ud bliver det "Jaxe", Diomande og mon ikke den sidste bliver enten Tochi eller Francis. Der kan ske meget for også på U19 er der en håndfuld dygtige midtbanespillere som udvikler sig stærkt så det kan være at situationen ser anderledes ud til næste år.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Personligt gad jeg godt at man forlængede med Kofoed så han blev i klubben de næste mange år og han kunne så være den stabile faktor på midtbanen som de unge midtbane spillere kunne lære fra.
Ak ja.... Drømme har man vel lov til at have. Men Tofod er desværre tiltrukket af udlandet, hvor han gerne vil ud og prøve sig af.
@Ninjaen
Personligt gad jeg godt at man forlængede med Kofoed så han blev i klubben de næste mange år og han kunne så være den stabile faktor på midtbanen som de unge midtbane spillere kunne lære fra.


Det er ikke nogen tosset ide hvis spilleren er med på et par ekstra år. Somregel vil FCN blive udfordret i forhold til en kontraktforlængelse når de skal matche den løn som spilleren kunne få i en større klub og selvom det var muligt så kunne det godt være at spilleren var tiltrukket af andre ting som deltagelse i europæiske turneringer.

Vi skal naturligvis hele tiden kigge på om vi har det nødvendige "flow" i vores spilleromsætning men de seneste år har vi lavet enkelte undtagelser i form af Rygaard, Kian og Nicolai Larsen. De blev hentet til dels fordi vi var lidt "tynde" på positionerne og jeg vil også tro at de qva deres erfaring var tiltænkt ledende roller i omklædningsrummet.
Larsen er nu sendt videre og om 1 og 1½ år så har vi formentlig ikke Rygaard og Kian længere og så vil der være plads til et par forlængelser mere. Jeg så gerne at man gjorde det med spillere som udover et godt fodboldsmæssigt niveau også havde et forbilledligt "FCN-mindset" som kunne smitte lidt af på de yngre spiller.
Kofod kunne muligvis være sådan en spiller men det kræver naturligvis han selv er med på den :)

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
[b]FCN i medierne[/b]

I Tipsbladet undrer Mathias Rasmussen sig over Flemming P´s udtalelser: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traeners-udtalelse-undrer-mathias-rasmussen-maerkeligt-laese

Tipsbladet har desuden offentliggjort deres bud på månedens hold, hvor de har Kamaldeen med: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/maanedens-hold-i-superligaen-september-4

Tipsbladet fortæller desuden at Flemming P har pudset Essien på Kofoed for at gøre ham til en af de bedste i ligaen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fcn-traener-har-pudset-essien-paa-kofod-skal-vaere-en-af-de-bedste-i-ligaen

I øvrigt mener jeg
At det vil være fedt såfremt FCN kunne holde længere på spillerne, men at det nok ikke sker før man også kan tilbyde europæiske kampe. Der er dog nogle spillere som det vil være vanvittigt at holde længere på - eksempelvis Kudus og Kamaldeen. Man skal ikke ødelægge spilleres karrierer ved at tvinge dem til at spille på et lavere niveau end talentet berettiger til. Derimod er det fedt at det ser ud til at en spiller som Kofoed bliver et år mere. Så håber jeg bare ikke at FCK indser at han vil være en fantastisk makker til Zeca på den defensive midt.

Når man ønsker at holde længere på spillerne skal man også være opmærksom på, at det spærrer for spilletiden til den næste i rækken, som måske er et endnu større talent - eksempelvis er det jo begrænset hvad vi ser til Tochi. Var Marcondes ikke forsvundet var Damsgaard ikke kommet i spil. Var Lobotka ikke røget, havde vi ikke set meget til Kofoed etc.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN
Når man ønsker at holde længere på spillerne skal man også være opmærksom på, at det spærrer for spilletiden til den næste i rækken, som måske er et endnu større talent


Præcis. Det er det jeg mener med at tage hensyn til spilleromsætningen. Som det kører nu bliver der gjort enkelte undtagelser hvilket vi har set de forgangne år når vi har hentet spillere udefra til positioner hvor vi har stået lidt svagt. Jeg gætter på at vi i fremtiden vil se den slags "lappeløsninger" i mindre grad nu da vi pga. at en fornuftig økonomi og endnu bedre rekrutteringsmuligheder har mulighed for at sikre at kæden nedefra akademiet er stærk på alle positioner.
Hvis/når vi henter færre antal spillere udefra så kunne man måske godt tænke sig at det giver plads til et par ekstra kontraktforlængelser på vigtige positioner som feks forsvaret. Det kommer ikke til at ske med vores kæmpetalenter som Kudus og Kamaldeen da vi slet ikke kan konkurrere med de lønsummer som de bydende klubben opererer med. Derfor er det også bare vitalt at vi skriver 5 årig kontrakter med dem inden de bliver offentlige kendte og har bevist sig i superligaen. Det er vel det som gør at vi overhovedet har mulighed for at have sådanne talenter i forholdsvis lang tid i en "lille" klub som FCN...og heldigvis for det. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Det som jeg synes er ærgerligt ift. at holde spillerne længere er, at Godsway gjorde præcis, hvad vi og klubben ønskede, og fik ikke rigtig noget ud af det. Håber ikke det afskrækker drengene
Stolt Københavnsk FCN-fan
Sagen med Donyoh er trist. Han var en udmærket spiller for os, om end han ikke var en topklassespiller (I mine øjne).
At han er gået helt i stå kan være svær at forklare. Det mentale spiller muligvis ind her. Alternativt er han bare blevet overhalet gevaldigt af de nyere talenter.

Jeg er enig i at det ville være fedt at kunne holde lidt mere på de gode spillere og tror også det ville løfte talenterne, at de i det daglige træner med gode profiler. At de så spærrer for de nye talenter er hvad det er. Her må talenterne trænere hårdere og udfolde sig lidt mere før de får debuten. Det ser jeg ikke nødvendigvis et problem i. Ajax er et godt eksempel.

Kunne man holde længere på profilerne, ville man måske også spille europæisk og med de kampe plus pokalkampe vil der blive brug for en bred trup og talenterne vil få deres spilletid der.

Men før man kan komme til at spille europæisk, så skal man altså holde på profilerne. Man snakker også om at et hold peaker efter et par år, når sammenspillet sidder i skabet. Det når det aldrig rigtig at gøre, når man bliver splittet hvert år.
@FCN-KBH
Det som jeg synes er ærgerligt ift. at holde spillerne længere er, at Godsway gjorde præcis, hvad vi og klubben ønskede, og fik ikke rigtig noget ud af det. Håber ikke det afskrækker drengene

Der er ret mange ting som er "ærgelige" i prof. fodbold og en ting er sikkert, "der er ingen garantier".
Livet som prof. spiller er et langt udskillelseløb hvor man konstant skal vise sit værd og hvor man nærmest kun er så god som sin sidste kamp. Det begynder allerede langt nede akademierne så spillerne ved heldigvis nogenlunde hvad de går ind til med åbne øjne.
Selv når man når superligatruppen skal man stadigvæk arbejde hårdt for det og selvom man gør det 110% kan man alligevel blive valgt fra fordi træneren vurderer at der er bedre alternativer. Det værste er dog nok langtidsskaderne som kan ødelægge en ellers lovende karriere. Sender en tanke til Amon med ønske om godt helbred :)

Med ovennævnte ting i mente så er livet som fodboldspiller alligevel fantastisk attraktiv. Det handler nok mest af alt om at fodbold er en smuk leg som i sig selv er givende på mange planer og når man krydrer det med berømmelse og en pose guld så han man den perfekte drøm.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce