Snak

Mere indhold efter annoncen
Aab ligger jo lidt langt væk og jeg tror FCN har mere at byde end Aab.

Brøndby har nogle ejere som har ændret filosofi hele tiden og har taget magten fra Sportsdirektøren når fx Jan Bech gerne vil være med og hente sine egne spillere.

Nu ser Brøndby langt bedre ud under CV, men da de henvendte sig i sin tid kunne man ikke tage Brøndby seriøst fordi de ændrede deres politik hele tiden.

FCK har meget at byde og har en lang snor.

Jeg kender ikke til rygter om David og Bo. Som sagt før tror jeg den fremtidige sportsdirektør henter en træner ind som passer til sportsdirektørens tanker og ambitioner.
Succes is temporary loyalty is forever
Jan Laursen vil i min optik ikke være et tema for FCK, da han slet ikke har CV´et og erfaringen til det. I FCK taler om en hel anden kultur, hvor kravet er en sejr hver weekend, europæisk og med korte briller permanent. Det bliver sandsynligvis William som konstitueres, da han kender klub, DNA og bestyrelse.
Jan Laursen vil i min optik ikke være et tema for FCK, da han slet ikke har CV´et og erfaringen til det. I FCK taler om en hel anden kultur, hvor kravet er en sejr hver weekend, europæisk og med korte briller permanent. Det bliver sandsynligvis William som konstitueres, da han kender klub, DNA og bestyrelse.


Det er vil også FC Nordsjællands krav for den nære fremtid ud fra hvad jeg har læst herinde. At kæmpe med om guldet.

I har ikke de store budgetter til køb i FCN. Men jeg synes da han har gjort nogle ret gode handler. Kian Hansen for €950k, Mikkel Rygaard på free transfer. Thycosen for €733k. Ulrik Jenssen €350k.

Det er jo 4 spillere der spiller fast hos jer. Det har vi ikke ret meget held med i FCK, mange af vores køb de seneste år er en skuffelse og vi prøver hurtigt at komme af med dem igen.

Hvis han kan gøre det samme, men hente spillere i større kvalitet grundet større budget. Så ser det godt ud.
Succes is temporary loyalty is forever
@allesammen...tak er kun et fattigt ord :)

Jeg blev sgu lige ramt af en øjebliks reflektion og taknemmelig over vores lille FCN-oase her på "bold" og fik lyst til at sætte lidt ord på det.

Personligt bringer det mig meget glæde at følge med i "FCN klubsnakken". Det er det første jeg tjekker om morgenen når jeg står op og det er det sidste jeg tjekker inden jeg går i seng. Derimellem kigger jeg også ind i løbet af dagen når jeg har mulighed for det.

Det er jo ikke fordi vi er mange brugere. Vi er vel omkring 5-10 aktive brugere som skriver jævnligt og så kan jeg forstå at der er en del brugere som læser med.
Jeg har tænkt lidt over hvorfor det fungerer så godt og det må først og fremmest være jer brugerne som deltager i trådene. I har sgu altid et eller andet spændende at sige. Det er ikke så underligt for alt hvad der omhandler FCN er spændende...næsten ;)

Det har måske også noget af gøre med at der er plads til lidt af hvert herinde.
Frustrationer, begejstring, spekulationer, kritik, nyheder, rygter, spørgsmål, opfordringer til klubben, debat, nørderi, historier etc etc etc.
Forskellige typer af indlæg som alle har det til fælles at de udspringer af en ægte interesse og sympati for FCN.

Jo jo det hænder da at der kommer en gæst ind og sviner os til og det sker da også at frustrationer koger lidt over men i det store hele fungere det og vi forstår at moderere os selv så det hele ikke går op i hat og briller som man ser andre steder.
Det er også meget fedt at opleve hvor forskellige vi "fans" er og hvilke forskellige briller vi betragter klubben med.

Så tak til alle for at i er med til at gøre forummet hvad det er og tak til "bold" for at have en platform som vi kan bruge og naturligvis tak til FCN for at give os noget at snakke om. Vamos all day! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg melder mig kæmpe enig med JulioSalinas!

Selvom vi ikke er mange, er der en enorm dedikation. Jeg tjekker også selv tråden her på siden som det første, når jeg vågner, og følger med hele dagen.

Tak til alle jer, der har en lidt større indsigt i klubben end nogle af os andre, og at I deler informationerne her på bold.dk
FCN siden 2006
Hørt JulioSalinas! Jeg skriver meget sjældent noget herinde men læser også med hver dag :)
Stolt Københavnsk FCN-fan
Jeg melder mig da i koret :) Tak for gode diskussioner her i tråden!

Selvom jeg til tider kan blive en hel del frustreret og ikke altid lige har let ved at slå koldt vand i blodet inden jeg skriver herinde, så er i nu meget gode til at få mig ned på jorden igen og ellers føre en saglig diskussion. Måske endda en smule terapeutisk også at vide at andre sidder med diverse frustrationer og spørgsmål samt høre diverse opløftende kommentarer. Vi kan så stadig have vores uenigheder, men det er da også charmen ved et forum som dette :)

God søndag og god landskamp i aften!
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
@JG-FCN
Vi kan så stadig have vores uenigheder, men det er da også charmen ved et forum som dette :)

Jo det er klart. Det ville nok også være en smule kedeligt hvis vi altid var enige. Det som er så fedt er at man aldrig går ærgelig fra forummet ligesom det kan ske andre steder. Det skyldes nok at alle tager et medansvar for at kulturen herinde opretholdes på et nogenlunde niveau og når det går lidt galt så snakker vi os alligevel til rette. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Meget enig - skønt debatforum vi har kørende herinde!

Off topic. Tror I at Skov Olsen starter i aften?
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Det burde han.

Så gerne Yussuf rykket op på toppen sammen med Dolberg med Skov Olsen på kanten.

Schmeichel
Skov - Kjær - AC - Mæhle
Skov Olsen - Delaney - Eriksen - Braithwaite
Yussuf - Dolberg

Med Skov Olsen og Braithwaite skubbet lidt længere frem end en egentligt 4-4-2.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce