Snak

Mere indhold efter annoncen
Fy for satan en god kamp! Det er altså mestrene vi kører rundt som kegler
@X22

Det er da vist ikke det eneste du har tabt... Hahaha
Father, why are all the children weeping? They are merely crying son O, are they merely crying, father? Yes, true weeping is yet to come..
Kæmpe, kæmpe sejr!
Jeg havde på forhånd afskrevet FCN før kampen. Snæver sejr over Randers, uafgjort mod Horsens, og svingende spil gjorde, at jeg ikke havde levnet drengene mange chancer mod de forsvarende mestre fra FCM.

Uagtet, at FCM havde roteret en del, var det stadig et slagkraftigt mandskab der mødte op. Francis ser ud til at have grebet chancen, og FCN formår at fastholde pres og intensitet på trods af en række forsvarsfejl. Det var en nydelse at se! Mere af det, tak!
FCN
Skønt med en sejr idag over en ond ånd. Francis for Atanga var satme en god disposition. Roen i afslutningsøjeblikket ved 1-0 hvor Francis sparker hårdt og fladt, kanon afsluttet. Atanga havde braget den 10 meter over. For en gangs skyld virkede taktikken, vi spillede hurtigt og scorede på chancerne. Måske sæsonens bedste kamp indtil videre?
@JMM

Jeg tænkte præcist det samme i den situation! Atanga havde banket den over mål eller skudt direkte på målmanden. Jeg håber Francis har taget den startplads fremover. Atanga som supersub er formentligt også mere effektivt, da hans fart bliver en kæmpe fordel til sidst i kampen mod trætte modstandere.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
@X22
Jeg NYDER jeres hold, nyder boldomgangen og der er SÅ meget mere kvalitet og finlurlighed i jeres hold, at fra nu af, er det vores hold, altså også mit. Det startede vel med kampen mod Lyngby, hvor det bare rullede derudaf med lækkert marcipanopspil, og så er der funklende diamanter på hele holdet.
Jeg har tabt mit hjerte, så let kan det siges. Waau, hvor er det fedt.


Jamen velkommen til verdens mest spændende klub @X22 :)
Du er ikke alene om din omvendelse. Jeg havde heller ikke noget valg da jeg sidste sommer bare måtte se/vide næsten alt med FCN. Det var ikke et bevidst valg men jeg blev draget af de visioner og den dogmebrydende tilgang som FCN har anlagt til spillet og måden hvorpå FCN bliver drevet.

Jeg er opvokset i Hvidovre og har sågar spillet i både Hvidovre samt Brøndby og som barn havde jeg stor sympati for Aab men da jeg for alvor satte mig ind i FCNs måde at tilgå fodboldspillet på- og udenfor banen så nåede jeg til den konklusion at såkaldt "lokal forankring" betyder knap så meget for mig overfor det at have en langsigtet plan om hvordan man ønsker at udvikle en klub. Det var egentlig ikke noget valg men ren begejstring og jeg formoder at det er den samme følelse som også gør sig gældende for dig @X22 så velkommen til. :)

Hvis du hungre efter viden omkring FCN så skal du være glad for at du er kommet til klubben på dette tidspunkt hvor kommunikationsafdelingen i FCN er blevet genoprettet og nu kontinuerligt fodrer os med masser af indhold lige fra taktiske oplæg til U19 streaming.
Udover de daglige opdateringer fra det officielle FCN så kan jeg også anbefale den uafhængige FCN podcast som går under navnet "Nordsjælland Dreamin´". Den finder du hvis du følger linket -> https://fcndreamin.libsyn.com/

Jeg kan også anbefale at du går ind på Mediano podcasten og søger efter "FC Nordsjælland" eller "Tom Vernon". Tom Vernon er navnet på den forholdsvis nye ejer som FCN fik i 2016 og som har en særdeles spændende baggrund som er værd at høre om samt hans visioner for FCN naturligvis.

Derudover så er der selvfølgeligt også FCNs youtubekanal som har et solidt arkiv med videoklip som er rigtig sjovt at dykke ned i når man har en ledig stund.

Jeg håber naturligvis også at du bliver fast inventar her på bold.dks "FCN-klubsnak" hvor vi er en lille gruppe som mere eller mindre dagligt snakker om alt som relaterer sig til FCN.

Endnu engang velkommen til "familien" @X22 :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Apropos @x22 så er min hjerteklub FCK og vil altid være det. Dog er jeg ualmindeligt fascineret af FCN. Det er både på og ude for banen hvor klubben fascinerer mig. På banen er jeg helt vild med spillet. Udenfor er jeg dybt optaget af hvordan klubben drives. Det er talentudvikling på et kompromisløst niveau.
Det kan ses så sent som i dag hvor de danske mestre bliver kørt ud af banen og ligner kegler. Det formås med en gruppe af unge talenter fra egne akademier. Det er vanvittigt flot og spændende.
FCK Barça
@X22 velkommen til! Gennemgik selv samme rejse for små 10 år siden.

Og skønt at høre, at du @Berlelund finder glæde ved at følge os. Man kan jo sagtens følge to klubber, som man af forskellige årsager er betaget af. Hvis du bor i Københavnsområdet, så er du meget velkommen i vores Facebook-gruppe for supportere og sympatisører i hovedstaden: https://www.facebook.com/groups/369289697373233/about

Både til X22, Berlelund og andre: Jeg skal til at skrive et bachelorprojekt om vores fansituation i FC Nordsjælland. Dertil vil jeg rigtig gerne interviewe folk, der A) holder med FCN, selvom de ikke har nogen tilknytning til Farum, eller B) har FCN som den klub, de holder "næstmest" med. Skriv meget gerne en mail til thn.copenhagen@gmail.com. Det ville være en stor hjælp :)

Stolt Københavnsk FCN-fan
@FCN-KBH

Skal du skrive om fankultur vil jeg anbefale dig at få fat på og læse “The Soccer Tribe” af Desmond Morris. Den vil være velegnet som delvis teoriapparat.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Tak - det vil jeg gøre :)
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce