Snak

Mere indhold efter annoncen
@Kampånden (eller andre), hvor på billetten ser du at man skal møde op 45 minutter før kampstart? Jeg er også sæsonkortholder, på min billet står:

INDGANG: A4/A5 - Mødetid fra 19:15 - 20:00
I hate being bipolar, it's great!
Jeg glæder mig så meget til at komme på stadion i aften.
Skal vi ikke love hinanden at give vores hold den fedeste opbakning.
Hey venner :)

I samarbejde med klubben er jeg igang med at planlægge en lille "hyldest" til Jonathan Amon, der har fødselsdag d. 30. Konkret planlægger vi at få optaget og sammenklippet nogle videoer af os fans og spillerne, der ønsker ham tillykke, og som skal lægges op på klubbens kanaler.

Jeg koordinerer "fanvideoerne". Først og fremmest har jeg planlagt, at vi er nogle stykker, der optager en lille hilsen ifm. kampen mandag. Derudover forsøger jeg at række ud til nogle af vores udenlandske fans.

I den forbindelse vil jeg høre, om der tilfældigvis sidder nogle FCN-fans f.eks. i Jylland eller på Fyn, som vil bidrage med en video. Jeg tænker, at man gerne skal være 2-3 stykker, før det giver mening.

Derudover vil jeg høre, om der er nogen, der er i kontakt med nogle af vores fans i f.eks. Ghana? eller andre steder uden for landets grænser udover Glasgow.

Hvis nogen vil indgå i vores hilsen mandag, skal man også være meget velkommen til at skrive :)

Facebook: https://www.facebook.com/ThomasHermanNoergaard/
Mail: thn.copenhagen@gmail.com
Stolt Københavnsk FCN-fan
Fremragende initiativ, FCN-KBH!
Jeg kan desværre ikke bidrage med internationale fans (Jylland inkl.) Men jeg synes det er en skøn idé! :-)
Julio kender vidst én i Ghana - ellers tænker jeg, at FCN kan bidrage med en videofiler derfra?
FCN
@Tuco

Det afhænger af hvilket afsnit du sidder på - der kan være forskellige mødetider. På A4/A5 som du har billet til er mødetiden fra 19.15 og frem. På andre afsnit er der andre mødetider.

***

FCN har i øvrigt præciseret retningslinier for at møde op til kampen. Nu fremgår det bl.a. også at en positiv coronatest der er mellem 14-180 dage gammel også gælder for adgang, idet man regnes som immun. Under alle omstændigheder er det nok en god idé at læse det igennem: https://fcn.dk/2021/04/praecisering-af-adgangskrav-til-right-to-dream-park/

Et personligt tip er, at gemme dokumentation som billeder på skærmen idet der kan være run på diverse apps i aften.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FC Nordsjælland, tak for det.

God kamp til alle.
I hate being bipolar, it's great!
Ekstrem sløj indsats. FP sagde højt tempo, det har været det modsatte.
Brøndby står godt og nu da de har fået deres mål har de ikke travlt.
Lidt uventet at man kører Kofod som den falske 9er...det har ikke fungeret. Jeg tænker at man bliver nødt til at justere på det. Lad os få Adingra eller Schjelderup ud på venstre kant, Kamaldeen center og Victor højre. Tænker at man kan tage Tochi ud og køre Kofod ned på den centrale midt så han kan styrke vores opspil.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Der bliver simpelthen spillet for meget tilbage....igen! Symptomatisk for sæsonen. Der er masser af plads, hvis medspillerne bevæger sig mere. Dog har Brøndby også nemt ved at komme ned i vores ende.
En ærgerlig kamp med håndbremsen trukket. Slip den nu til anden halvleg.
Kampen i dag er nok i min top 10 over dårligste kampe! Spillet hang ikke sammen og viljen var pist væk. Virkelig ærgerligt når det var første kamp foran fansne i så lang tid. Men okay, vi kunne ikke blive ved med, at være ubesejrede. Virkelig en flot stime, vi har haft! Op på hesten igen til på mandag. Find fighten, det gode spil og gnisten frem igen FCN!
FCN siden 2006
annonce