Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes bestemt det lyder som en interessant tanke med Faghir. Men jeg må også sige at jeg anser det som ret teoretisk.
Jeg tvivler på at han ser det som interessant, FCNs størrelse og fanbase taget i betragtning. Han har helt sikkert nogle store klubber fra udlandet der hiver i ham, så jeg har meget svært ved at se at han skulle synes det var hans bedste mulighed.

Til gengæld synes jeg at snakken i Ajax tråden gav et indtryk af at Jeppe Kjær ikke har haft en god start i det hollandske. Ham ser jeg hellere at man giver et forsøg på. Som venstrefodet tror jeg han ville udfylde vores tomrum på højre kant.
Nyt afsnit i FCN podcasten "Dreamin´"

Vi er stadig høje på sejren i Brøndby og kommer i den forbindelse til at ringe til Brøndbylyd og hovere. Der bliver også tid til at snakke om målmandsposten, Flemmings kontraktforlængelse, kvindeholdet og meget mere.


link->
https://fcndreamin.libsyn.com/brndbyforbandelsen-er-brudt
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Er jeg den eneste, der har fidus til, at Emeka snart rammer et niveau igen, der kvalificerer ham til spilletid?
Stolt Københavnsk FCN-fan
Synes det er svært at sige medmindre man er med til træning. Nu starter reserveligaen snart og så kan vi forhåbentlig følge de spillere som ikke får så meget spilletid.
Håber virkeligt at FCN fortsætter sin flotte tradition med at streame fra reserve og akademikampene så vi kan følge lidt med. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg har generelt ikke meget fidus til Emeka Nnamani, desværre. Ser ham lidt som Rothmann. En habil 1. divisionsspiller. Tror ikke han kommer ind som redningsmanden på højrekanten.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
FCN tager hul på U19 Ligaen

Lørdag 21/8 spiller FCN U19 deres åbningskamp i U19 Ligaen ude mod Sønderjyske.
Som altid bliver det spændende at se hvilke spillere som kommer op fra U17 og fra RTD Ghana.

De fleste har nok allerede hørt om den store 9er Agnero som er kommet fra RTD. Det bliver virkeligt interessant se hvad han kan og hvordan hans fysiske kompetencer bliver sat i spil. Fra U17 kommer "bomberen" Marco Bruhn op og han skulle også være en målfarlig fysisk stærk 9er.

Vi har også den talentfulde midtbanespiller Magnus Munck som muligvis kommer til at danne midtbane med Garly og Hector Højbjerre-Thomsen som forhåbentlig er ved at være sin lange skade kvit.

Wing/backen Kumado, som havde en lidt svær start i FCN, viste gode takter sidst på foråret og ham glæder jeg mig også til at følge samt Sangare som i glimt har vist at han er en spændende type på venstre kanten. Af offensive spillere er der også Stjopin, Lejbowicz, Moutaz Ali Alzubi som kommer til at kæmpe om pladserne.

Jeg tænker at Kaare Barslund bliver krumtappen i vores forsvar men hvem han skal danne centerforsvar med nu da Tony Miettinen er taget tilbage til Finland?

Der er mange spændende spørgsmål omkring U19 holdet og dennes forfatning her sæson 1 efter vi har mistet Zidan.

Desværre så tror jeg ikke vi kan følge kampen lørdag da SønderjyskE så vidt jeg ved ikke har nogen tradition for at livestreame deres U19 kampe men så kan vi tilgengæld glæde os til på næste lørdag hvor U19 mandskabet hjemme møder AC Horsens og hvor jeg formoder at FCN livestreamer kampen.

Som en krølle på halen så kan jeg fortælle at der er nogle af de andre hold som allerede har været i aktion og her har sidste års U19 mestre FCM lidt overraskende fået en dårlig start idet de kun har et point efter 2 kampe.

Så jeg ser frem til endnu en sæson med fantastisk U19 fodbold hvor vi forhåbenligt også kan spille med om medaljerne. :)

Link til FCNs egen optakt->
https://fcn.dk/2021/08/endelig-floejtes-saesonen-i-gang-paa-akademiet/

Link til stillingen i U19 Ligaen->
https://www.dbu.dk/resultater/pulje/362262


FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Tak som altid for at dele ud af din viden om u19, Julio :-)
Ift. Forsvaret: var Tony ikke en del skadet gennem sit sidste halvandet år i klubben? Jeg tænker at der må være prøvet forskellige konstellationer i forsvaret i hans fravær?

Derudover:
Jeg har lidt fidus til unge Garly. Tror du han kunne afløse kofod på sigt?
FCN
Forsvaret: var Tony ikke en del skadet gennem sit sidste halvandet år i klubben?

Uden 100% at vide det så kun jeg godt forestille mig at det var en af forklaringerne. Derudover er konkurrencen også bare ben hård på nærmest samtlige pladser så selv de spillere som bliver købt ind til akademiet eller dem som kommer fra RTD kan ikke regne med at de automatisk kommer i betragtning til superligatruppen.

Jeg har lidt fidus til unge Garly. Tror du han kunne afløse kofod på sigt?

Garly har i hver tilfælde nogle af de samme ting. Han er nok lidt mere defensivt orienteret i forhold til Kofod så han kunne potentielt blive en rigtig vigtig "strukturel" spiller. På U19 bliver han således ofte brugt på den defensive midtbane som 6er hvor det er ham som holder balancen centralt når alle angriber.
En af de ting som er herligt ved at betragte Garly er også hans udpræget fighter mentalitet. Han skralder somregel godt igennem og det er dejligt smittende på et FCN hold hvor den generelle spillerprofil nok lidt er orienteret imod det tekniske frem for det fysiske.
Med hensyn til erstatninger så har vi allerede et hav af spillere som byder sig til så når Kofod forsvinder så erstatningen er sandsynligvis allerede inkluderet i superligatruppen og således kommer Garly evt. til at kæmpe om en plads på midten om 1-2 års tid hvis alt går vel.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Tak, Julio - det er skøn, at der her i tråden er folk der følger vores u-hold så tæt :-)
FCN
FCK tager også hul på u19 sæsonen.

Og på hjemmesiden skriver de at som noget helt nyt så har de valgt at lægge billeder op af hver eneste u19 spiller så man ved hvem de er.

https://www.fck.dk/u19-holdet

Dette her opslag har ikke så meget FCN relevans udover at FCKs nye u19 målmand er Samuel Andersen der tidligere spillede i FCN.

Men jeg tænkte at dem herinde der er interesseret i ungdomsfodbold kunne have en interesse i at vide hvordan nogle af FCKs talenter ser ud.

Når FCK og FCN engang spiller så kan jeg anbefale at holde øje med Elias Jelert, Orri Oskarssson og Roony Bardghji.

Samtidigt vil jeg holde øje med Agnero som lyder til at have en ret spændende profil.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce