Snak

Mere indhold efter annoncen
@Afløseren
Jeg synes virkelig at FCN har fået langt bedre greb om deres kommunikationsindsats.

Ja 100% enig. FCN har hurtigt fået opbygget en god kommunikationsafdeling og det skal man bestemt ikke negligere. Mange af de tiltag som de laver hvad enten det er Hjortebjergs optakt, taktiske analyser, den ugentlige rapport fra akademiet etc. etc. er noget som gør FCN synlig i hverdagen. Vi fans/følgere leder jo efter en undskyldning for at snakke FCN...24/7 så det er smukt at det kører som det gør nu. :)

Ja ok vi brokkede os naturligvis dengang de kørte "radiotavshed" men det tænker jeg egentlig også var på sin plads. Jeg ser FCN som en superambitiøs klub og derfor var det frustrerende da klubben "missede" vigtigheden i den kommunikative del som er med til at opbygge det fundament som fan-kulturen skal stå på. Som jeg ser det så er relevant kommunikation fra klubbens side ganske enkelt nødvendig infrastruktur.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Så mangler de bare at kommunikere klart ud om deres skader, ligesom alle andre klubber kan uagtet GDPR ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Så mangler de bare at kommunikere klart ud om deres skader, ligesom alle andre klubber kan uagtet GDPR ;)

Jo jo...jeg sagde heller ikke de var perfekte. Der er stadigvæk udviklingspotentiale ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Apropos skader, så så jeg, at Tochi spillede for u19 i weekenden (og scorede) så det kan være vi ser ham efter landskampspausen. Bredahl nettede vist også to gange i 4-1 sejren, så måske kommer han også i spil til nogle kampe i efteråret. Om ikke andet så skal vi jo slås ud af pokalturneringen af et hold fra Danmarksserien, som vi plejer og der plejer vi gerne at have en håndfuld u19 spillere med.
FCN
Vores A hold er u19, pokaltruppen er u17 ;) ellers et godt grin du lige gav mig der @afløseren. Spændt på hvilket hold der sender os ud i år :´D
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Hvordan ser der ud på målmandsposten i fremtiden i FCN ? Dudu på leje et år. Er det så gulstorf der står på spring ? Eller overhales han af nogle yngre talenter? Hvor god er canilla Martins søn f eks ? Lucas Martin
Vi har vel en købsoption på Dudu, som vi kan indfri, såfremt han præsterer og udvikler sig tilfredsstillende, tænker jeg?
Stolt Københavnsk FCN-fan
Der er en købsoption på Dudu, men ellers er det vel Gülstorff eller Ogura, der skal slås om spilletiden. Her har jeg personligt Gülstorff før Ogura.
FCN
Peter Vindahl Jensen...bravo :)

Det gik pludseligt stærkt med Vindahl og glæden over hans 7 år i klubben blev hurtigt erstattet af bekymring over den nye målmandssituation.
Det er måske meget naturligt for i FCN-kontekst var det et forholdsvis lille salg men det skal da ikke fraholde os for at glæde os over at klubben har udviklet en rigtig god keeper som både har vist sit værd på akademiet, i superligaen og sågar på diverse u-landshold.

Det er klart at det kommer til at stå lidt i skyggen af de store salg af Kamaldeen, Kudus, Damsgaard etc. etc. etc. men jeg synes stadigvæk der er grund til at være pave-stolte af Vindahls udviklingshistorie.
Målmandspositionen er en vanskellig størrelse og derfor var det ret imponerende at se Vindahl tage over for Nicolai Larsen. Der var ingen tvivl om at Vindahl var moden til at udfylde den rolle og FCN havde planlagt skiftet perfekt uden at vi måtte gå ned i niveau. Inden skiftet kunne man da også fornemme at Vindahl selv følte sig klar til at tage over og at det kun kunne gå for langsomt. Det var en god indikation på at Peter var virkelig sulten og måske lidt indebrændt idet at han følte han var god nok til positionen hvilket sandsynligvis også var tilfældet.

Nå men det korte af det lange er, at der i Peters historie, er mange ting vi kan være stolte af og at vi naturligvis aldrig må blive så forvente at vi negligere sådanne flotte udviklingshistorier. Kæmpe anerkendelse herfra :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Meget enig JulioSalinas, men i min optik slår hans udtalelser i pressen op til skiftet skår i glæden.
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce