Snak

Mere indhold efter annoncen
Dudu er usikker ja, men det er ved gud ikke hans skyld, at vores forsvar og midtbane er så nemme at spille igennem. Al kritikken skal ikke gå på Dudu, selvom jeg stadig er forundret over, at FCN vælger at leje en målmand, der ingen rutine har. Det virker som et panik (køb) . Hvis bare de havde smidt lidt mønt efter Grytebust…

Og så skriger det til himlen, at vi spiller med vores absolut bedste midtbanespiller og tackler i angrebet i form af coulibaly. Men man har dog forsøgt sig med bud på angribere. En skam vi ikke kunne tiltrække bare én habil afslutter
FCN siden 2006
Lasso ville jo også spille på midten hvis ikke sadiq var skadet. Vi er enormt svagt besat på højrekanten.

Og ja, vores forsvar sejler fuldstændigt og gør det alt for let for randers at komme til chancerne. Så alt er ikke på dudu. Men hans usikkerhed forplanter sig i resten af forsvaret.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Det var slet ikke vores spil i første halvleg. Det kan næsten kun blive bedre i anden. Om det er nok må vi se. Vi vinder 5-4
Man kunne virkelig se i kampen at Diomande manglede på midtbanen.

Kampen om top 6 bliver spændende og hvis I taber mod FCK næste runde så er der mange hold der har indhentet jeres forspring.

Kofod virker til at være helt stagneret synes jeg.

Adingra og Coulibaly er ret hurtige og en stor trussel. Hvis I havde en target angriber vil I kunne gøre dem bedre tror jeg. En angriber der kan modtage bolden hvor der står en forsvarsspiller på ryggen og kan sende den videre ud til kanterne.
Succes is temporary loyalty is forever
Enig Nandeyanen. FCN havde også 2 bud ude på angriber, men spillerne valgte FCN fra. Så der blev forsøgt på at få en 9´er ind. Vi må vente og se til næste vindue
FCN siden 2006
Ahhh det vidste jeg ikke.

Forresten: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/efter-anklager-om-simpelt-spil-mangel-paa-respekt

Thomasberg raser over jeres assistent træner Hjortebjerg og siger I mangler respekt når der siges at Randers kun har en simpel tilgang til spillet
Succes is temporary loyalty is forever
Det er fuldstændig ude at proportioner når man anklager Hjortebjerg for at mangle respekt for Randers. Man kan selv gå ind og høre optakten og vurdere hvad der bliver sagt. Der må være grænser for hvor nærtagende man er synes jeg.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg er på sin vis enig i at Kofod er stagneret.

Jeg mener dog altid, og har altid sagt, at Kofod er en fandens anonym spiller - både på godt og ondt. Han laver sjældent graverende fejl, men laver heller ikke noget særligt prangende. Det kan i også se hvis i går tilbage og læser mine kommentarer fra år tilbage.

Det der får mig til at være enig er, at Kofod tydeligt er blevet outshinet af ikke bare 1 eller 2 spillere, men en hel del af vores nye kuld er bare mere spændende eller viser større glimt af noget særligt.

Det kan man så vælge at se som et udtryk for, at vores plan lykkedes og vores talenter bliver større og bedre. For Kofod, tjah, så tror jeg han har bedst af at blive i SL. Jeg tror ikke han vil kunne spille fast på en højere hylde.

En spiller som til gengæld er kommet helt ud i kulden er Jaxe. Han får ikke mange minutter må man sige. Det viser sig at Flemming har haft lyttet til min kritik ;)

Dudu

Ift. Dudu... Han tør jo ikke bruge hænderne. Han tør ikke sætte sig igennem, han kommer aldrig ud fra målstregen. At man kan være banens højeste mand og aldrig nogensinde komme højest på en bold når man tilmed må bruge hænderne er jo helt vanvittigt. Det er netop det der skaber usikkerheden i forsvaret. Her har vi en lille gut som Døhr til at heade væk, det var før ikke lige så nødvendigt, da Vindahl kom ud og snuppede de her bolde ind i feltet.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Kampen i går var under niveau på alle parametre.
Ingen spillede godt over en hel kamp.

Dudu er uden tvivl en naturlig årsag til usikkerhed. Når en ny målmand kommer ind, så er der bare mange ting der skal afstemmes.
Men jeg er da enig i at han ikke ligner fremtidens målmand, baseret på de første kampe. Han får ikke fat i meget i feltet og det er tydeligt at hans force er en mod en.

Francis har jeg efterhånden tabt tålmodigheden med. Han er ikke god nok.
Det samme mener jeg om Jaxe.

Kofod er jeg altså stadig ganske godt tilfreds med. Det arbejde han laver er så vigtigt for holdet. Han er rykket længere tilbage i forhold til sidste sæson, hvor man forsøgte at få ham længere frem på banen, men han virker bedst som den defensive af vores midtbanespillere.

Jeg er så ærgerlig over at vi forpasser chancen for at holde os til i den sjove ende efter to nederlag. Nu blev det i stedet til tredje nederlag i træk, som så nok også bliver til fjerde efter mødet mod FCK.
Jeg ser gerne Antman fra start i stedet for Coulibaly. Ham og Emeka har jeg stadig fidus til ift. den kynisme, vi mangler offensivt. Dudu var jeg klar til at skrotte i pausen, men han købte mere af min tålmodighed i 2. halveg.
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce