Snak

Mere indhold efter annoncen
Jo, jo, bevares men når man bruger medierne, må man også kunne tage lidt mere. Det er jo et fast princip. Desuden har I vel tjent gode penge på det.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Helt seriøst. Det er mangel på format det FCK har gang i.
At sparke nedad er aldrig kønt. Bestemt ikke som "største klub i Skandinavien"
Det er immervæk et kæmpe selvmål.

Smut nu tilbage i jeres egen tråd og lad os Nordsjælland fans være i vores.
FCN since 2003
Synes det har været et par hårde dage her efter mandagens strabasser.
Selvfølgelig skal vi tillade os at være frustreret når nu vi var så tæt på at tage guldet men på den anden side skal vi naturligvis ikke glemme hvilken flot sæson det har været helt generelt.

Medierne har helt forventeligt taget hul på deres historier om hvorfor "det kunne gå så galt" og der bliver skudt på alt ligefra Schejelderup salg, trænerskifte og så de gamle travere om at FCN skulle være uambitiøse etc.

Lad dem om det... FCN står nu overfor et stort sommertransfervindue hvori man skal itænke europæiske kampe samtidigt med at det umiddelbart ligner at vi kommer til at sælge en stor del af vores hold. Det er en meget spændende øvelse og forventningen er vel umiddelbart at vi på den korte bane går et skridt tilbage på det sportslige niveau indtil den nye stamme spilles sammen og de nye talenter begynder at "steppe op".

Især på midten kan det tænkes at vi skal genopfinde en helt ny konstellation eftersom vi formentlig mister Bids, Jaxe og muligvis Dio. Vi har allerede set at Hoff har en vist tiltro til Svensson og Dorgheles på midten og derudover kommer Leo Walta tilbage for lån og jeg tænker også at en typer som Enoch Otoo og Doumbia fra U19 kunne kommer til at byde sig til. Vi har også Zidan Sertdemir som også kunne komme til at spille en stor rolle på midten i efteråret. Det har været en kæmpe skuffelse at Zidan pga teknikaliteter slet ikke har kunne spille kampe i superliga, future cup eller u19. Det skal helt klart revancheres. Han må være top motiveret på at tage en plads i start11 til efteråret tænker jeg.

Jeg har dog ikke helt afskrevet at Jaxe kunne finde på at lave en lille forlængelse nu da han har udsigt til at kunne være en nøglespiller i FCN og tilmed spille med i europa. En sådan kontraktforlængelse ville være meget vigtig for den genopbygning vi står overfor.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/sl-stortalent-haardt-ramt-jeg-har-maerket-ensomhed

En artikel om jeres u19 spiller Sindre Walle. Han taler ud om skader og det at være ensom alene i andet land.
Succes is temporary loyalty is forever
Interessant artikel. Den ensomhed rammer mange fodboldspillere når de står langtfra venner og familie.
Interessant er det også at han i sidste linje mener at være tæt på førsteholdet i den norske klub. Godt nok hedder vi Nordsjælland men ligger dog ikke så langt mod nord.

Tænker at Jenner burde være tilbage i folden?
For dem som undrer sig over hvorfor @jenner stadigvæk ikke er tilbage så er det fordi han "ban" løber til 7/6.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Stadigvæk et håbløst ban når man læser den tråd igennem, så er det satme ikke Jenner der burde få en pause. Man undres.

Mem vi har dårligt nævnt herinde at Nana Nuamah er endt som forårets profil, hvilket er en stor cadeau til ham.
Personligt synes jeg den skulle være givet til Bisseck, men det er svært at vinde den som ikke-offensiv spiller. Og mellem Daramy og Achouri synes jeg sagtens det kan være Nuamah, men åbenlyst bedst har han ikke været.

Og Furesø Kommune fejrer 2. pladsen med pandekager, hvilket jeg godt kan lide. Sølv er satme stadigvæk en præstation og fortjener fejringen!
Jeg har dog ikke helt afskrevet at Jaxe kunne finde på at lave en lille forlængelse nu da han har udsigt til at kunne være en nøglespiller i FCN og tilmed spille med i europa. En sådan kontraktforlængelse ville være meget vigtig for den genopbygning vi står overfor.


Det har jeg også tænkt, det er vel bare et spørgsmål om tid, før i begynder at holde på nogle spillere længere?
Dem der ikke er helt til et kanonsalg, som stadig har forbedringspotentiale og som præsterer og er vigtige for kulturen. Gjorde i ikke det med Lobotka feks? Og her passer en type som Jaxe ind. Forlæng 3 år, stik ham 1-1,5 million mere i årsløn og så sælg næste eller næste sommer igen.
Det ville jeg gøre - men jeg ved så heller ikke hvad der er i pibeline til midtbanen.

Personligt synes jeg den skulle være givet til Bisseck, men det er svært at vinde den som ikke-offensiv spiller. Og mellem Daramy og Achouri synes jeg sagtens det kan være Nuamah, men åbenlyst bedst har han ikke været.


Jeg havde givet den til Isaksen. Men de 4 du nævner er også gode. Isaksen er bare den eneste der i foråret virkeligt har gjort en afgørende forskel for sit hold i mange kampe. Nedrykningsspil eller ej.
Jeg synes også at Isaksen er en spiller der er alt for god til superligaen.

Mht. Jaxe så har han kunnet forhandle med andre klubber siden vinter og jeg er sikker på at han har en aftale klar med en anden klub. Det bliver nok først meldt ud efter sæsonafslutningen.

Men apropos “siden vinter” så håber jeg at klubben selv har været aktiv på markedet og udset sig de erstatninger de mener skal til.
Jeg tror på 2-3 nye spillere af fornuftig kvalitet. De har forhåbentlig lært af sidste år hvor holdets kvalitet var blevet for tyndt.
Det er jo en pris for profil og ikke bedste spiller.

Man skal tænke på hvordan holdet vil have været uden profilen. Vinderen er ofte den spiller der har størst betydning for sit hold.

Vallys var forårets profil sidste sæson men han var heller ikke den bedste spiller. Han var den der havde den største betydning for sit hold i foråret og man kan bare se hvor svækket Silkeborg er uden Vallys. Det samme kan man se FC Nordsjælland er blevet uden efterårets profil som var Schjelderup.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce