Snak

Mere indhold efter annoncen
Arrrgh var ham der fra leverkusen ikk tænkt til at skulle tage Schjelderup plads? Marcondes var vel bare en extra forstærkning?


Nej, Sertdemir skulle først spilles ind på holdet. Marcondes var tiltænkt en direkte plads i start-11´eren som direkte afløser for Schjelderup.
Guldet skal hjem - til Farum igen.
Marcondes Er da offensiv midt. Og spiller da ik den plads?
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
Marcondes udtrykker selv, at han skal spille en position hvor han kommer i boksen. I FCN har man udtalt at han skulle spille enten venstre wing el. 9´er. Derudover kan han også spille offensiv midt. Han foretrækker dog at være i forreste række og, det var også der han spillede da han havde størst succes i FCN da han blev årets profil i Superligaen.
Guldet skal hjem - til Farum igen.
Kan du uddybe dette her:

For regnskabsåret 2023 må TV-penge desuden forventes at være +10-20 mio. højere end sidste regnskabsår.


Lyder som en vanvittig antagelse. I skal komme i Europæisk gruppespil før I ser sådan en stigning.
Succes is temporary loyalty is forever
Lyder som en vanvittig antagelse. I skal komme i Europæisk gruppespil før I ser sådan en stigning.


Jeg mener ikke det er vanvittigt.

Fra runde 12-22 i 2021: 4.9 mio. kr.
Fra runde 12-22 i 2022: 11.49 mio. kr.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/her-er-de-hemmelige-tal-saa-meget-scorer-din-klub/9678131

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/dybt-hemmelige-tal-saa-meget-scorer-din-klub-i-tv-jackpot/9180465

FCN missede mesterskabsspillet saa 22-32. runde forskellen er nok betydeligt stoerre end de 6.5 mio. kr.

@Nandeyanen

TV-penge uddeles 3 gange årligt. Nr. 2 får knap 12 mio. pr. gang (FCN’s placering i år). Nr. 9 (FCN’s placering sidste år) får ca. 7 pr. gang. Dvs. Ca. 20 mio. mere ved at ligge nr 2 i forhold til at ligge nr. 9.

Du kan se en oversigt her: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/her-er-de-hemmelige-tal-saa-meget-scorer-din-klub/9678131

Der er så et par små regnestykker med at FCN fik en af de høje udbetalinger i sidste regnskabsår i oktober og, at man ikke kender placeringen til efteråret. Derfor den rigelige lift i estimatet.

EDIT Diagones var først
Guldet skal hjem - til Farum igen.
FC Nordsjælland fik en af top placeringer fra runde 1-11 som tæller med i 2022 regnskabet.

Her kan du så forvente et fald i TV pengene.

Så ja I kan forvente en stigning fra runde 12 til 22 og runde 23 til 32. Men så et fald fra runde 1 til 11 og det kan jeg ikke få til at give 10-20m DKK.

Så +6.59m fra runde 12-22. Et mindre plus beløb fra runde 23-32.
Så et minus beløb fra runde 1-11.

Det er nærmere mellem 5-10m end 10-20m
Succes is temporary loyalty is forever
Så +6.59m fra runde 12-22. Et mindre plus beløb fra runde 23-32.
Så et minus beløb fra runde 1-11.

Det er nærmere mellem 5-10m end 10-20m


Hvorfor et mindre plus beloeb fra runde 23-32? FCN slutter som nummer 2 mesterskabsspillet modsat en 9. plads aaret foer? Derudover er der ogsaa to pokalsemifinaler og som minimum 2 europakampe i aar som dit regnskab samlet set har beregnet til 0 kr.

Det er vel som minimum 13 mio. kr. til forskel plus/minus forskellen paa runde 1-11 i aar modsat sidste aar og saa derudover de som minimum 4 ekstra tv kampe, men forhaabentlig lidt flere selv uden europaisk gruppespil. En vanvittig antagelse er det bestemt ikke.
Jeg mente at runde 23-32 til vil være et mindre beløb end de +6.59m. Det vil stadig være et plus beløb. I artiklen nævnte de en forskel på 700k hvis nu FC Nordsjælland ikke havde scoret til sidst mod Brøndby. De endte some grundspilsvinder, men endte på andenpladsen til slut. Derfor vil beløbet være et mindre plus beløb fra runde 23-32 end fra runde 12-22
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg tænker ikke FCN skal være bekymret for et regnskab der stikker den forkerte retning.

Især ikke når man ser på de 100 mil man fik for Andreas Schjelderup og samtidig kan se frem mod en sommer med mange dyre afgange.

I tillæg til debatten om hvor de unge kommer fra er det værd at bemærke i år har 4 Danske drenge fået debut (Lucas Høgsberg, Conrad Harder og Magnus Munck) og kun en fra Right to Dream (Ibrahim Osman)

Som det skal være, vil førsteholdet blive repræsenteret af de to akademier primært og blive tilført ekstra kvalitet spidstalenter rundt omkring i verdenen. Sindre Walle Egeli og Juho Lähteenmäki kom i sommers, Aaron Stoch kom i vinters og nu kommer Markus Seim-Monsen også til sommer.

Så der er som jeg ser det flere ting der peger i den rigtige retning end i den forkerte.
annonce