Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig med hensyn til Amon, håber også han bliver klar.
Damsgaard har jo spillet venstre kant, 9´er og jo også en stor del på midtbanen så vi skal erstatte en spiller der er lidt alsidig og mange af dem der nævnes ser jeg som meget låste i deres position, ikke som Damsgaard.
Damsgaard har også en stor spilforståelse så når jeg tænker 1 til 1 erstatning af Damsgaard kan jeg ikke få øje på nogen.
Enig i det med spilforståelsen. Jeg havde det på samme måde med Mathias Jensen også. Jeg synes faktisk mange af spillerne har en fornuftig spilforståelse, hvilket er en konsekvens af det system der spilles i fcn og de mange timers teoretisk forståelse man forsøger at banke ind i hovedet på spillerne. Når der er sagt er nogle bare bedre til det end andre.
moderator
Er FCNs webmaster på ferie? 5. feb er der en nyhed der hedder dagens kamp mod CSKA, men intet om hvad kampen blev, hvem der spillede osv. Kan man se det et andet sted?
Dette er en signatur.
Med hensyn til hvem som skal erstatte Damsgaard så har vi et hav af muligheder.
Foruden Sadiq, Antman, Rygaard, Francis, Rasmussen og Amon har vi også de nye RTD-rekrutter Diomande, Kamal Deen, Simon Adingra og Eric Oteng og derudover står "Emeka" og Bredahl fra FCN akademiet klar til afprøvning.
Hvis tanken er at man søger en venstre kant som minder lidt om Damsgaard i type, dvs. en slags offensiv playmaker der er stærk i kombinationerne så vil jeg helt klart satse på Antman i første omgang evt. i en rotation med Rygaard.
Jeg har meget stor tiltro til at Antman er en stjerne i svøb og ud over at være særdeles stærk teknisk besidder han ydermere en fart Damsgaard ikke har. Jeg er også super begejstret for den måde han søger i hullerne og med hele sit kropsprog viser at han vil have bolden. Fed type som jeg mener er værd at give en masse spilletid. Han er også en fleksibel type som kan dække både den "falske 9er", fløjene og midtbanen.
Derudover så er der Simon Adingra som jeg kun har set i en enkelt kamp hvori han imponerede mig. Teknisk stærk og som også kan et par frække tricks, men han skulle i første omgang være tiltænkt U19 holdet så der er nok nogle kanter som lige skal slibes til.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@ Sir_C

Desværre nej - FCN fyrede 3 mand fra kommunikationsafdelingen i sommers for at skabe en ny og anderledes kommunikation. Vi venter stadig...

FCN kommunikerer faktisk ikke om fodbold mere. Der kommer lidt på twitter og lidt mindre på Facebook og så er ideen vist at alle FCN-fans er flittige Twitterbrugere der selv orienterer sig i diverse medier om fodboldnyheder. Så kommer der lidt overskrifter a la "work hard - keep trying" og andre slogans.

Kampen mod CSKA endte 2-0 til CSKA. FCN har ikke omtalt kampen (el. de andre kampe på træningslejren). Der findes et kampreferat på sn.dk og på s. 117 post 2 i denne tråd.

FCN læser med her i tråden, så du må da meget gerne kommentere på hvad du synes om denne fantastiske fodboldkommunikation fra FCN´s side. Når der sker noget a la et salg af Damsgaard kommer der en håndholdt video, hvor en uerfaren kameramand taber kameraet. Kampene fra træningslejren blev streamet af marketingchefen. Den ene i elendig kvalitet og den anden med en storm i mikrofonen, men vi er da glade for det lidt vi får.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN jeg er fuldstændig på linje med dig i forhold til kommunikationen. Den er total håbløs og det der endelig kommer ud er primært noget ligegyldigt info som ikke omhandler fodbold.
Jeg undrer mig over at man prøver at fremstå som en professionel forretning men samtidigt kører en håbløs kommunikations strategi.
Tilsyneladende har de også fundet en gammel kalender med tidligere spilleres fødselsdage fordi det er åbenbart det nye med at ønske tillykke på Facebook til alle mulige tidligere spillere.
Kunne være dejligt med lidt saglig kommunikation omkring fodbold i stedet for alt det andet som jeg for det meste finder ligegyldig.

@Salinas med hensyn til erstatning tænker jeg en 1 til 1 erstatning og måske Antmann er en mulighed men jeg må sige at jeg ikke synes han viser det samme talent som Damsgaard og når han har fået chancen har han skuffet mig.
Måske skal vi heller ikke bruge en 1 til 1 erstatning, Flemming har måske noget andet i ærmet. Vi har jo en tradition for at hive en kanin op af hatten så hvem der tager næste skridt bliver spændende. Ofte er det jo en vi slet ikke har haft i kikkerten så vi bliver måske overrasket.
@Ninjaen
med hensyn til erstatning tænker jeg en 1 til 1 erstatning og måske Antmann er en mulighed men jeg må sige at jeg ikke synes han viser det samme talent som Damsgaard og når han har fået chancen har han skuffet mig.

Jeg er ny FCN fan så jeg husker ikke hvordan Damsgaard så ud da han spillede sine første kampe på førsteholdet men mit gæt er at han ikke havde det samme niveau som den Damsgaard vi taler om idag. Der vil være en omstillingsperiode og jeg vil tro at det er de færreste spillere som ser "klar" ud fra dag et.
Måske skal vi heller ikke bruge en 1 til 1 erstatning, Flemming har måske noget andet i ærmet. Vi har jo en tradition for at hive en kanin op af hatten så hvem der tager næste skridt bliver spændende. Ofte er det jo en vi slet ikke har haft i kikkerten så vi bliver måske overrasket.

Tja tjo...det vil tiden vise. Han har altid den mulighed at satse på fart på begge kanter og det vil give ham langt flere muligheder. Jeg kunne godt forestille mig at Antman var tilsigtet den "falske 9er" når Kudus forsvinder og så er ballet virkeligt åbnet på venstre fløjen igen. En ting er sikkert, det bliver ret interessant at følge processen. Iøvrigt så har vi vel heller ikke fundet vores førstevalg på højre flanken og jeg lurer lidt på om Flemmings vil afprøve andre end Sadiq og Atanga der. Indtil videre ser det dog ud somom han stadigvæk har tillid til dem så han ser nok nogle ting fra dem til træning som endnu ikke er blevet forløst i de kompetitive kampe.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg kunne godt forestille mig at Antman var tilsigtet den "falske 9er" når Kudus forsvinder


Flemming P udtalte i et interview i januar, at det ville være Francis Abu der skulle træde til, hvis Kudus forsvandt. Var det ikke for Kudus ville Abu have spillet langt mere.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg må erklære mig enig med de brugere, der kalder salget af Damsgaard for 50 millioner for en no-brainer. Jeg forstår godt, at han har en vanvittig teknik og at hans blik for spillet er intet mindre end genialt. Han har dog bare været på holdet i mange år uden at shine - så shiner han i et par kampe i en halv sæson (igen - ikke kontinuerligt men i flere kampe end før), og så kommer der et vanvidsbud på 50 mil. Det siger man ja tak til. Dams har bare heller ikke fysikken, og uanset hvor meget man prøver at få ham til at lægge på, så ligner det bare ikke, at der kommer en dag, hvor han kan nå et muskelmæssigt niveau som fx Christian Eriksen, som jo ikke er et fysisk monster, men som har den krop, som det kræver at kunne være med på et højt niveau. Jeg må helt ærligt indrømme, at jeg ikke tror på Damsgaard langsigtet (håber jeg tager fejl), men på den baggrund er 50 millioner en rigtig fin pris.

Holdet ser stadig stærkt ud, det bliver samtidgit kun stærkere, og jeg tror stadig på at næste sæson kan blive vild. Er fuldstændig med Flemming P, når han udtalte dette: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_nordsjaelland/fcn-traener-overrasker-kan-spille-med-om-guld-naeste-aar/7964851
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Bendtner skrev i sin bog at han tog 10kg på hos Juventus og Zlatan gjorde vidst noget lignende. I Italien er de specialister i det. Damsgaard får sgu da bare pillekuren og så er han buff som en okse.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce