Snak

Mere indhold efter annoncen
Læser også med her, kommenterer indimellem. Hørt Julius!
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Jo jo det hænder da at der kommer en gæst ind og sviner os til og det sker da også at frustrationer koger lidt over men i det store hele fungere det og vi forstår at moderere os selv så det hele ikke går op i hat og briller som man ser andre steder


Håber ikke det er mig hahaha. Tror kun jeg har kritiseret hovedspillet på det defensive plan et par gange. Så har jeg vel også kritiseret at FC Nordsjælland ikke kan få mange folk på stadion og jeg kritiserede vel også at FC Nordsjælland begyndte at tweete på Engelsk i stedet på Dansk på et tidspunkt hvor jeg synes det var ærgeligt for de børn der fulgte med men ikke havde lært Engelsk endnu. Jeg har vel også kritiseret at I har solgt spillere for tidligt. Damn jeg har faktisk kritiseret meget xD Håber ikke I ser det som svinere. Jeg kan godt lide at følge FC Nordsjælland og se dem spille, så generelt ser jeg mig selv positivt stemt over for FC Nordsjælland :)
Succes is temporary loyalty is forever
@Nandeyanen
Håber ikke det er mig hahaha.

Nej. Din kritik er meget velkommen. Vi gør det jo i høj grad selv. Vi har dog oplevet at diverse brugere har stukket hoved ind og kaldt os "idioter" eller noget i den stil og det er det jeg mener med "sviner" os til. Det er heldigvis noget som sker yderst sjældent og jeg tror også at "bold.dk" udelukker dem for at beskytte deres forum.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Video/Podcast: "STOP COPYING MEN" featuring Tom Vernon

Forleden dag delte jeg en Mediano podcast hvor Tom Vernon fortalte om sine visioner for kvindefordbold men nu har vi faktisk en spritny podcast med ham hvor Line Røddik og Brianne Reed (spillere for FCN) interviewer ham. Interviewet er et afsnit af podcasten "#WholeNewBallGame".

Interviewet tager udgangspunkt i Tom Vernons erfaringer med kvindefodbold og de ideer han har på området men han kommer også ind på sine generelle filosofi i forhold til hvordan man opbygger organisationer som er bæredygtige.

Interviewet er meget relevant i forhold den debat som fra tid til anden dukker op herinde omkring det at være midt i en proces og den tålmodighed det kræves når man tænker langsigtet.

Interviewet foregår på engelsk.

Link til video på youtube -> https://www.youtube.com/watch?v=r585zf0HHPs&feature=youtu.be&t=106&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland

Link til podcast på spotify -> https://open.spotify.com/episode/7equR4BC52TKbMl5Odfv3R
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Dejligt med gode podcasts.

Jeg er virkelig glad for at det ikke gik værre for Skov olsen med den rygskade.
Han var lige ved at sætte sig på pladsen i Bologna havde jeg indtryk af. Kunne han få en god sæson i Bologna, det under jeg ham virkelig. Det ville være fedt for ham, men også i forhold til en eventuel videresalgsklausul. Og så fordi man altid bliver træt af at høre, vi sender en masse talenter afsted som aldrig slår igennem.

Men Synes nu alligevel vi er ved at være der.
Af spillere der spiller mere eller mindre fast i deres klub:

Kudus - AJAX
Skov Olsen – Bologna (Solgt til Celta Vigo)
Lobotka – Napoli
Runar til Dijon – Nu Arsenal (Kommer nok ikke til at spille så meget der)
Emiliano – Brentford
Victor Nelsson – FC København
Damsgaard – Sampdoria (Spilletid i 2 af de første tre kampe)

Pæne steder de spiller.
Har jeg glemt andre?
Ingvartsen, David Jensen, Mathias Jensen, Maxsø og til dels Emre mor.

Nu begynder vores talentet at bevise sig. Men som mange af os har forsvaret, så kan man ikke måle succesen med det samme, når de skifter, da FCN sælger spillere i en meget ung alder :-)
FCN siden 2006
Dem du nævner der, kan man argumentere for ikke slog igennem der hvor de blev solgt til. Det er først senere de har bevist sig.

Hvilket jo så hos nogle blir anset som en fiasko. Men vi sælger talenter i en meget ung alder, hvor andre klubber sælger dem senere. Nogle af disse skal lige tilpasse sig udlandet og sælges videre til en klub i et niveau mellem klubben og FCN.

Men ja, det er bestemt også gode spillere du nævner der. Jeg ærgrer mig mest over Mathias Jensens skifte til Celta Vigo. Jeg føler ikke han fik chancen der og så satte skader vist også en kæp i hjulet. Synes ellers det kunne have været et godt match og en god liga til ham.
Er ASO solgt til Celta Vigo eller hvordan skal det forstås? :-)
FCN
Ifølge tysk medie har FCN afvist et 45 mill. kr. bud på Kamaldeen

Jeg ved jo der er visse personer herinde som er lidt bekymret for om vi formår at holde på Kamaldeen og derfor er det jo relevant at påpege at vi ikke har tænkt os at sælge ham for håndører. Med ca. 4½ år tilbage af hans kontrakt er det også på kanten af at være et fornærmende lille bud og jeg kan næsten ikke forestille sig at ledelsen i FCN overhovedet har brugt tid på at overveje det.
Sportsligt set er han allerede en nøglespiller på holdet og hvis det overhovedet skulle give nogen mening at sælge ham på nuværende tidspunkt skal man efter min vurdering op omkring de 150 mill. kr + videresalgsklausuler hvis det skulle have interesse. Vi står et perfekt sted økonomisk for at kunne afvise det som på papiret kan virke til at være store bud og det er noget som alt andet lige gør at vi kommer til at få endnu bedre priser for vores store profiler fremadrettet. I sådan et tilfælde kan man virkeligt fornemme hvor vigtigt en lang kontrakt er.

PS: Det var angiveligt Leverkusen som bød de 45 mill. kr.

Link til artikel omkring budet -> https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-fcn-afviste-stort-bud-paa-sulemana/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
150 mio kr på nuværende tidspunkt er nok i overkanten. 75 mio kr + klausuler, så tror jeg vi er i et prisleje, hvor alle bliver tilfredse.
FCN
annonce