Snak

Mere indhold efter annoncen
Med en større pose penge og nogle friske ideer, samt mere ambition så er det ikke utænkeligt at man søger en ny træner der passer til projektet. Men man skal ikke underkende Flemmings indflydelse på det fcn vi er i dag. Han har om nogle været med til at forme det de køber ind på.

Måske man kunne tænke en strategisk post ind som vil passe ham bedre. Hvor han kan være med til at slå de fodboldmæssige streger.

Men vi blir nok klogere over det kommende år. En ting er at man køber ind på projektet og vil køre det videre, men så skal man også belønne og støtte op om dem som har formet klubben.

Her tænker jeg også på Jan.

Lad os håbe det hele går op i en højere enhed.
Mon ikke topledelsen blir mere internationalt placeret og orienteret. Mit indtryk af Jan er at han har det godt i Farums trygge rammer. Mon ikke han i samspil med de nye investorer har planlagt en mere jordbunden rolle i klubben?

Alternativet er agf, men det tror jeg ikke han er interesseret i

Puha, nu er jeg altså lige ved at blive harm.

Jan Lauersen har formået at være sportschef i en lille klub der levede af tiloverstalenter og føre den til CHL. Efterfølgende har har omstillet klubben til at være en af DK´s bedste akademier. Oven på dette delte han rollen med CV og fik akademiet officielt rated som "et akademi i international topklasse" ifølge DBU. Derefter har han overtaget sportsdirektør rollen 100% igen. Udover dette har han været en fremragende købmand. Jan Lauersen er jo manden bag hele FCN-set uppet og hvad han har formået har givet international genlyd og anerkendelse. Hvis Jan Lauersen skulle noget andet ville det være en udenlandsk topklub. Han er en international kapacitet der har udrettet intet mindre end mirakler. Vi skal prise os lykkelige over den tid vi har haft ham og endnu mere lykkelige hvis han vil blive i en el. anden funktion.

Har et lille håb til at Søren Krogh kommer "hjem".

Hvem ser folk som cheftræner, skulle Flemming P træde tilbage?


Ham vil jeg også gerne se igen. Man uden nogen cheftrænererfaring er han ikke manden til at løfte en FCN der velsagtens skal være en magtfaktor i DK og også begå sig internationalt.

Hvis de vil fastholde strategien og de udviklingsplaner de har indikeret udadtil, så kunne det sagtens være Kasper Kurland der får chancen som cheftræner for superliga holdet.


Jeg kan heller ikke se en U-19 træner pludselig blive chef for et FCN der skal sætte turbo på og præstere.


Det kunne også være Didi Dramani, hvis man skal komme med et andet bud på en insider.


Jeg kender ikke meget til ham, men i Ghana ses han vist som en kommende landstræner.

Og hvad siger I til, at vi formentlig bliver Danmarks mest "hadet" klub?

Ahh, mon dog - de fleste ser vist FCN som et hyggeligt sløjdværksted, men kommer man op og bider skeer med FCK og FCM kommer der da nok flere holdninger til klubben. Der ligger en meget stor informationsopgave foran FCN med at få udbredt hvad det egentlig er. Ærligt talt så er det tæt på at man dumpede på at kommunikere RTD (godt hjulpet på vej af Politiken). Jeg håber man kommer med en anden strategi denne gang - der ligger lidt af et job foran Christian Wolny.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Harm? Altså det er ikke mig der peger ham imod AGF. Jeg ser ham ikke der, hvilket jeg forsøgte at forklare i mit skriv. Og ja, international topklub. Han har helt sikkert hist sit værd, men jeg er usikker på om han selv ønsker det.

Det var bare det jeg forsøgte at kommunikere.
FCN i medierne

Flemming P i Tipsbladet om Kamaldeen:

Den blot 18-årige offensivspiller har vist nogle unikke færdigheder i Superligaen, og tidligere på måneden kunne tyske medier fortælle, at FC Nordsjælland-profilen var på vej til Bayer Leverkusen.

Det er han ikke, understreger cheftræner Flemming Pedersen.

- Det er slet ikke intentionen med Kamaldeen, at han skal væk nu. Der kan selvfølgelig komme et vildt bud, som kan få snebolden til at rulle, men det er absolut ikke planen, siger han til tipsbladet.dk.


Ang. Mansourfamilien som investorer så er der et hav af medier der omtaler sagen. Stort set alle har dog bold.dk som kilde og bringer ikke noget nyt. Jeg bider i øvrigt mærke i, at der fortælles at ved pressemødet i morgen "vil klubbens nye ledelse være til stede". I pressemeddelelsen hedder det, at klubben indkalder: "til pressemøde onsdag vedrørende nye investorer, ny ejerkonstruktion og ny topledelse". BT holder stædig fast i at klubben er blevet solgt. De fleste øvrige medier taler om nye investorer.Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@ Rasmus Gunnar

Harm? Altså det er ikke mig der peger ham imod AGF. Jeg ser ham ikke der, hvilket jeg forsøgte at forklare i mit skriv. Og ja, international topklub. Han har helt sikkert hist sit værd, men jeg er usikker på om han selv ønsker det.

Det var bare det jeg forsøgte at kommunikere.

Beklager, den var ikke rettet specifikt mod dig og det var blot min personlige holdning der løb af med mig. Jeg syntes blot ikke, at jan Lauersen i tråden får den anerkendelse han burde have - "harmen" var ikke specifikt rettet mod dig, men da jeg tager udgangspunkt i dit citat, kan jeg godt se at det forekommer sådan. Beklager.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Jeg er bestemt enig med dig i at han ikke får den anerkendelse udadtil som han burde. Han er jo en stille type der ikke iscenesætter sig selv som visse andre.

Er dog sikker på at man internt i klubben sætter stor pris på ham. Eller det håber jeg da!
@FCN

---- Alternativet er agf, men det tror jeg ikke han er interesseret i
Puha, nu er jeg altså lige ved at blive harm.


Amen. Hvis ikke det viser sig at Jan Laursen selv har valgt en anden rolle så vil det godt nok undre mig. Jan er en kæmpe kapacitet som personificerer FCN og jeg tænker at hvis der er noget som grundlæggende kan true FCN-modellen på sigt så er det hvis der kommer folk ind som ikke har et begreb om hvordan FCN er nået så langt som de er.

Det tror jeg dog aldrig at Tom Vernon vil tillade dette og derfor er jeg ret overbevist om at vi imorgen får en god forklaring på hvorfor man laver disse ændringer.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Er der nogen der ved om FCN selv streamer pressemødet i morgen? Kan ikke finde nogen officiel udmelding fra klubben
FCN siden 2005
@Nordens10er

Angiveligt skulle der være en bekymring for at modstander fans vil saboterer mødet. Således har man valgt at holde et lukket zoom-møde som man åbenbart ikke kan vise live.

Man kan tænke sit om denne forklaring men jeg forstår ikke hvorfor man i det mindste ikke melder denne teknikalitet ud i stedet for tavshed som giver et lidt uheldigt kommunikativt udtryk når det gælder er en begivenhed af denne størrelse.

Nå men om ikke andet så kan jeg fortælle at de lægger det hele op når mødet er slut.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg læser mange fornuftige bud hvad fremtiden for FCN bringer. Jeg var selv i stort vildrede indtil sent denne tirsdag aften.

Heldigvis bliver det ikke til et farvel til Jan Laursen. Jan Laursen indtræder dog i bestyrelsen som hidtil kun har bestået af Tom Vernon(Bestyrelsesformand), Charles Vernon og Daniel dickinson. Ikke nok med at han indtræder i bestyrelsen, han overtager posten som Bestyrelsesformand fra Tom Vernon.

Det nye akademi som man ønsker at starte i Egypten, kommer dog desværre nok til at koste noget af organisation i FCN, som skal skubbe det igang dernede.

Derfor er det også naturligt nok, at Jan får nøglerne til butikken i Danmark, så Tom Vernon kan have det store billede.

Men ingen behøver frygte at Jan Laursen smutter nogle vegne eller at vi flytter til Hillerød.
annonce