Snak

Mere indhold efter annoncen
Og det er fandme urimeligt. Jeg vil påberåbe mig, at jeg var den første der kom op med det vilde bud (men jeg vil da godt dele).


Det var 100% dig. Det gav fint mening i min drømmende verden. Når Mata ankommer skal jeg nok købe et par gode flasker til dig. Måske skal det være rosé? Det er "give back" i det små ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Men så er vi en sportschef kort. Kom så med det pressemøde.

Noah Crone er stærkt rygtet til Lecce.

Et stort talent, Crone. Kan spille angriber og kant. Mest brugt som kant.
Svært skifte, nok mest for oplevelsen. Ærgerligt skulle vi miste ham.
Det er vel på tide Frank Arnesen vender hjem? :0)
Hvis Mansour Group afgiver så vigtig en post som bestyrelsesformand til en lokal FCN-Mand så vil jeg tro, at de kræver indflydelse på andre områder - f.eks. sportschefrollen. Jeg læste dog at der var en fra akademiet - Mikkel Hemmersam - der skulle overtage de fleste af Jan Lauersens opgaver.
Måske de vil sætte sig på direktørposten? Komme med deres egen træner?

Det er vel på tide Frank Arnesen vender hjem? :0)


Frank Arnesen var eddermaneme pissed på FCN da det ikke lykkedes ham at hive Hjulmand til Anderlecht som træner og har udtalt sig ret negativt om klubben, som til gengæld har udtalt sig ret negativt om Frank Arnesen. Frank Arnesen er vel også tæt på et to-cifret mio. beløb i løn og jeg har svært ved at se ham omstille sig til FCN/RTD´s værdier og indordne sig herunder.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Hehe sjovt med Mata. Kender dog godt til sideprojekterne han har gang i. Og når han nu følger FCN Osv. Så er en eller anden rolle i FCN vel ikke helt ude i torvene
Så er en eller anden rolle i FCN vel ikke helt ude i torvene


Det er lidt ude i torvene men ikke helt. Jeg kan i hver tilfælde sagtens forestille mig at han skulle være positivt indstillet overfor FCN/RTD-projektet og muligvis kunne se sig selv i en eller anden rolle hvor han også kunne udvikle "common goal".

Mata som spiller i FCN er nok lidt længere ude i torvene men lad os da bare krydse fingrene ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg tror oven i købet det er undertegnede, der har stillet en flaske vin på højkant til Julio, men hvis du er mere til Rosé, Julio, så kan Jenner få rødvinen og du kan få en flaske rosé hvis Mata dukker op i Farum og trækker i støvlerne :-)

O.T. I forhold til nye investorer:
Jeg er forsigtig optimist. Jeg ved, at Jenner har skrevet fine indlæg om Mansourgruppen, men jeg forsøger at se, om man kan finde noget "snavs" på dem.
Det er ikke fordi jeg ønsker at hænge dem ud, men jeg forsøger personligt at støtte op omkring virksomheder mv. Som har ca sammen moralske habitus som jeg selv. Det er ikke fordi jeg forsøger at svinge mig op påden høje moralske hest, men ting som skatteunddragelse, korruption, vennetjenester mv. Kan jeg ikke rumme, så jeg afventer lige og ser hvad jeg finder frem til.

Men alt andet i forbindelse med projektet lyder super spændende :-)
FCN
Nogen der ved hvad vi har fået for Noah Crone? Jeg gætter på 1-2 mio max?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Maks. Han er 2. års U19 vistnok og samme kuld som Andreas Bredahl og Emeka Nnamani. Hvis han har fået meldingen at der ikke er plads til ham i superligatruppen til sommer er et skifte nu i og for sig fint nok.
annonce