Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig - lovende opstilling! Ser meget frem til kampen i dag. Vi er simpelthen nødt til at vinde en fodboldkamp så vi kan komme ordentligt i gang med forårssæsonen.

Victor og bænken bliver afgørende i dag er min spådom.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Kamaldeen, Schjeldrup, Victor og Kof. Det er 4 gode boldspillere vi har samlet på banen idag. Vi mangler måske lige Dio men man kan ikke få det hele eller.... ;)

Jeg har forholdsvis høje forventninger til kampen idag. Håber selvfølgelig at vi holder fast i vores tålmodige spil og så lægger på i forhold til vores bevægelighed og løb så vi kommer til at skabe langt flere chancen end vi så mod Brøndby.

Jeg kunne godt forestille mig at det kunne være en dag hvor Atanga får en del chancer.

God kamp folkens. Vamos! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Mål indlasseret ved hjørnespark. Quelle surprise!
FCN
Holdet i denne sæson minder mig mest af alt om tiden under Olafur. Når vi er i boldbesiddelse spilles bolden fra side til side - og når det endelig går fremad er det ideløst og sjældent i nærheden af at åbne modstanderen. Den eneste forskel fra dengang er vi har en individualist som Kamaldeen.

Jeg tror holdet ville have rigtig godt af en ny manager. Det er gået totalt i stå det sidste lange stykke tid.
The Hammers og Wild Tigers COYI
En elendig 1 halvleg. Der er ingen kombinationsspil - bliver det ikke trænet passningspil, placeringe og bevægelsesmønstre til træning? Vores kampe minder mig om tiden under Olafur... vi har en midtbane med Kofod og jaxe, der konstant tager tempoet ud af kampene, ved ALDRIG at vende op i banen. Istedet bliver den spillet tilbage til vores midterforsvar. Hold nu op, hvor er vores spil ideforladt og enormt nemt at læse for modstanderen. Derfor er det helt godnat, at man ikke har hentes vores tidligere dirigent på midtbanen Adu hjem endnu. Mht til vores kønsløse og ideforladte spillestil, så peger pilen på cheftrænerposten, som jeg har nævnt så mange gange. Hvis ikke snart, der bliver fundet en cheftræner, som ønsker at være cheftræner, så ser det meget sort ud.
FCN siden 2006
Rambo92: Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv.. Uanset jeg har meget sympati for Flemmeing Pedersen er og skal han ikke være cheftræner for FCN.
The Hammers og Wild Tigers COYI
Det er rystende ringe, og så mod OB. Vi skal fandme være glade for at Lyngby og Horsens er så ringe som de er, hvis det her fortsætter. Jeg er ligeglad om man ikke udvikler sig af at blive råbt af, eller, at det ikke er Flemming P´s måde at gøre tingene på, spillerne skal have en opsang i pausen.
vi har en midtbane med Kofod og jaxe, der konstant tager tempoet ud af kampene, ved ALDRIG at vende op i banen. Istedet bliver den spillet tilbage til vores midterforsvar.


Jeg har lagt mærke til det samme på det sidste. I sidste kamp var der 0 vendinger af midtbanen. I denne kamp ligeledes 0. Jeg savner Kudus, Lobotka, Adu der konstant kunne vende med bolden. Det er verden nemmeste presspil - man skal bare løb hen imod dem, så spiller de tilbage.

Og ja - denne halvleg minder ikke så lidt om tiden under Olaufur. Kønsløs, idéforladt fodbold.

Det er dog tit, at analytikerne finder noget i halvlegen og holdet kommer ud med et helt nyt udtryk og energi lige efter halvlegen - og så har jeg i øvrigt spillet på at OB vandt første halvleg, men at FCN vinder samlet til odds 22. Så indtil nu er det lige efter bogen - men for fanden hvor har det været gudsjammerligt kedeligt.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Kian Hansen siger i pausen, at vi spiller fint og skaber det vi skal. Måske har jeg set en hel anden kamp end ham.....?
The Hammers og Wild Tigers COYI
Mester-Jones.
Helt enig - jeg er også kæmpe fan af Flemming P, bare ikke som cheftræner (som han heller ikke ønsker at være) Der skal en træner ind, der kan pumpe noget energi og gejst i spillerne. Og det er meget fint som jenner, har skrevet, at det FCN ønsker, er at have 11 "trænere" på banen. Måske man skal gå væk fra dette, så der ikke bliver sat krav til spillerne, som de ikke kan leve op til. Lad dem nu bare spille noget fodbold, som de er uddannet i. Lad derfor træneren have den rigtige autoritet, da det er ham, det skal bruge sin energi på at lede sit hold. Hvad sker der, når vores spillere bliver solgt til udlandet, hvor trænerne er ligeglade med den enkeltes spiller holdning? Jeg kender godt svaret. De klubber, hvor vores spillere ønsker at spille, der er der andre boller på suppen, hvor der ikke bliver nurset om spillerne. I min optik skal FCN optimere sig her, så vores spillere ikke får et kulturchok, når de ryger afsted
FCN siden 2006
annonce