Snak

Mere indhold efter annoncen
@RasmusGunnar
Det er nok det der er min største bekymring ved at tømme holdet for profiler. Alt andet lige må det betyde ringere konkurrence til træning, når der ikke er disse profiler i truppen til at udfordre de "nye".


God pointe. Det er også derfor jeg synes det er en dårlig ide at sælge feks. Kamaldeen hurtigt når han endnu har en lang kontrakt. Ud over den sportslige værdi han repræsentere på banen så løfter han niveauet til træning og det skal man selvfølgelig medtage i ligningen når man overvejer de bud som kommer på ham.

Som vi har talt om før så skal man naturligvis gøre det indenfor rammerne af "troværdighed". Hvis man har lovet ham noget så skal man naturligvis honorere sådanne løfter men sålænge han selv kan se en ide i at være i FCN så skal man gå langt for at holde på ham.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
I øvrigt fuldstændigt off topic, men hvis nogle af jer spiller FM (og især FM20) så kunne jeg godt lige bruge jeres forslag til et nyt save ;)

Jeg har selvfølgelig spillet som FCN og spiller typisk rendyrket talentudvikling med en masse spillere under 21 i FM, men måske i har nogle forslag til et andet scenarie man kan spille, eller bare en klub i selv synes er interessant? ;)

Ved ikke hvor mange her der spiller FM dog.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Jeg spiller FM og har gjort det siden de gode gamle championship manager dage :-) der er super godt gang i FM21 tråden her på bold.dk, så måske får du flere brugbare svar i den tråd? https://mobil.bold.dk/snak/kategori/6

Jeg har altid godt kunne lide at føre et hold fra laveste engelske række hele vejen op i Premier League, men det kræver tid og tålmodighed :-)
FCN
Skal vi snart vinde, så må det da blive mod AAB. De har ikke vundet i fem ligakampe i streg og tabt deres fire træningskampe i vinterpausen også. De ser lige så ramte ud på selvtilliden som os.
De mangler også Hiljemark og Andersen - og selvfølgelig Okore :) Så hvis vi rent faktisk kan vinde, burde det være mod Aab.

@Afløseren, i øvrigt tak for link til den tråd, kendte ikke til den :D
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Vi har også en rimelig stærk statistik mod AAB. Vi har vist kun tabt en gang i de seneste 10 møder.

Jeg håber og tror på, at vi kan få banket en stærk stime sammen inden slutspillet. Vi har stadig Horsens hjemme og en udebanetur til smølferne fra Lyngby tilbage, i de sidste 4-5 kampe.
FCN alligevel i top-6?

Det er lidt sjovt at tænke på, at såfremt resultaterne flasker sig så kan FCN efter denne runde ligge nr. 7 med 3 point op til 6. pladsen der giver mesterskabsslutspil. Nr. 6 på den forjættede plads vil være SJE, som FCN møder i sidste runde og FCN kan dermed selv afgøre om klubben kommer i mesterskabsslutspil el. ej.

De kampe der i den forbindelse er interessante er OB - RFC, FCN - AaB, SJE - LYN. Såfremt FCN vinder over AaB samtidig med at OB taber til RFC og SJE til LYN, så ligger FCN pludselig nr. 6 med 3 point op til SJE og med en bedre målscore. I den sidste kamp i grundspillet mødes FCN - SJE på Pharao Park og med en sejr her kan FCN altså være i mesterskabsslutspillet.

Men OK - SJE er desværre favorit på søndag mod Lyngby. Men der er da lige pludselig en grund til at heppe på Lyngby på mandag - hvis altså FCN forinden vinder mod AaB samtidig med at OB taber til RFC.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
FCN har jo også været notorisk dygtige til at lave snigeren på top6, men selvom jeg krydser fingre for en slutspilsplacering, så kigger jeg fortsat mere nedad end opad I tabellen.
FCN
Lørdagens program:

kl 13. damer, pokalkamp: Thy-Thisted - FCN
https://mycujoo.tv/en/view/event/cklhv7x354mbe0gcju64re6du

kl 14. U19 herre, træningskamp: FCN - Vanløse IF
https://www.youtube.com/watch?v=sbw1t_EE9KU

Altid herligt med disse FCN-lørdage hvor fodbolden er tilgængelig. Idag er der dog et tidsmæssigt overlap men så vidt jeg ved så kan man se en af kampene forskudt hvis man skal have det hele med. FCN plejer i hver tilfælde at uploade U19-kampene til deres youtubekanal hvis det er.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@FCN
Jeg har også kigget frem i slutprogrammet. Jeg tror på, at hvis vi vinder de kampe "vi burde" så slutter vi med minimum 30 point. Hvis vi slutter på 30 point, så må sønderjyske maks vinde 2 kampe af de resterende. Som jeg ser det, er det kun sønderjyskE, vi skal forbi for at nå top 6, da de andre hold vi kæmper mod, ikke får flere end 30 point i de sidste kampe. Jeg håber på, at sønderjyske "dummer sig" i kampene mod Lyngby og Horsens. Hvis alt flasker sig, så tror jeg på at en sejr mod SønderjyskE i vores sidste kamp på hjemmebane, kan være målscoren, der afgør det. Lad os se om vi slår AaB på søndag, for ellers er drømmen knust.
Jeg er dog lidt splittet, da jeg ønsker at se os i Europa. Hvis vi kommer i top 6, så har vi ikke en chance, hvorimod 7 pladsen er meget realistisk.
FCN siden 2006
annonce