Snak

Mere indhold efter annoncen
Come on! Jonas Wind har 3 mål og 2 assists i 5 kampe og vi taler om.


Det er det samme som Damsgaard har i to kampe...
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Ja det er også flot af Damsgaard og ser ham også gerne i start 11´eren.

Men jeg tror ikke han starter med Damsgaard mod Østrig. A-truppen blev sparet til Østrig kampen.

I postmatch interviewet med Hjulmand spurgte journalisten om han tog ASO ud for at spare ham til Østrig kampen hvor Hjulmand svarede: Ja I er inde på noget, han gjorde også en forskel mod Israel som indskifter. Om det bliver til en start plads kan jeg ikke sige.

Damsgaard fik hele kampen, så jeg tror næppe han starter, det er sandsynligvis de spillere der blev sparet + han er op imod Braithwaite. Tror ikke Hjulmand vil ændre system så Braithwaite og Damsgaard kan spille på samme tid ud fra de udtalelser Hjulmand kom med angående Wind. Med at Wind er fantastisk på bolden og kan deltage i opbygningspillet så kanterne kan tage dybdeløb.

Det vil være fedt at se Damsgaard, Wind og ASO i en front trio.

Hjulmand spillede 4-2-3-1 mod Israel. Så det jeg godt kunne tænke mig at se er:

Schmeichel
Stryger, Kjær, AC, Boilesen
Delaney, Højbjerg
ASO, Eriksen, Damsgaard
Wind
Succes is temporary loyalty is forever
Damsgaard og ASO gjorde det jo fortrinligt! Jeg tror dog ikke, det er noget der er udslagsgivende ift. start-ellever. Men man kan jo håbe, her mit håb til start-ellever.

Schmeichel
Wass - Kjær - AC - Mæhle

Eriksen - Pierre/Delaney

ASO - Dams - Yusuf

Wind


Hvis man regner med boldbesiddelse ville jeg vælge Pierre da jeg synes han er bedre pasningsspiller. Hvis det derimod bliver fysisk eller dynamisk, så er jeg på Delaney da jeg synes han er noget nær den perfekt boks til boks spiller. Jeg synes dog Pierre og Delaney er knap så godt sammen. Eriksen lidt længere tilbage også dams lidt længere fremme. Wind er exeptionel til at holde på bolden hvorved jeg synes enten Yusuf eller Braithwaite skal kunne bidrage med dybdeløb i højt tempo og her synes jeg Yusuf er en bedre fodboldspiller.
Eventuelt have Boilesen med i stedet for Mæhle så man kan lave system ændring i løbet af kampen som vi har set Hjulmand gøre tidligere ved at lave om til en 3 mandsforsvar kæde.

3-4-3

Kjær, AC, Boilesen

Wass, Højbjerg, Eriksen, Damsgaard

ASO, Wind, Braithwaite

Succes is temporary loyalty is forever
Det er ikke gået godt for jeres U19 hold efter Schjelderup blev promoted til førsteholdet.

Han var jeres topscorer.

Succes is temporary loyalty is forever
Den opstilling kan jeg også godt lide Nandeyanen :)!
Det er ikke gået godt for jeres U19 hold efter Schjelderup blev promoted til førsteholdet.

Han var jeres topscorer


Det er da lidt tidligt at konkludere. I optakten er det bl.a. blevet til 3-1 over FCK U-19, 2-1 over Tårnby fra 2. div., 1-0 over Vanløse fra 2. div. Holdet sluttede optakten af med at vinde 4-3 over nr. 1 i U-19 ligaen FCM. Derefter en uafgjort 2-2 ude mod nr. 3 FCK. Derefter ganske vist en misser på 2-2 mod Vejle.

Det er lidt tyndt grundlag at konkludere, at det ikke går godt pga. en enkelt afgjort mod et midterhold og, selvom topscoreren er forsvundet har holdet scoret 8 mål i de sidste tre kampe, hvoraf de 6 mål er mod tophold i ligaen.

Holdet har desuden fået tre interessante tilgange i vinterpausen i form af Coulibaly, Kumado og Stjopin.

Som geolog burde du kunne grave dybere :-)
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Omkring sammesætningen af U19 holdet.

Der er ikke en hel "clear-cut" adskillelse af U19 og superligatruppen.
De af de unge som bliver inkluderet i superligatruppen spiller til tider med på U19-holdet når det giver mening. Det kan feks. være når spillere har været ramt af et skadesforløb og har brug for kampe i benene som vi senest har oplevet med Bredahl.
Normalt ville disse nok figurere på reserveholdet men da reserveholdet har været nedlukket pga corona så har man brugt U19 til det.
Iøvrigt går det også den anden vej når man feks. supplerer reserveholdet med U19-spillere.

Så vidt jeg kan forstå så har man også en del U20 træninger hvor mange af U19 spillerne er med således at de stille og roligt implementeres på et lidt højere niveau.

I forhold til Schjelderup som ikke længere spiller U19 så er det da klart at det kan mærkes da han var den absolutte profil i efteråret. Hans udvikling er dog overordnet set kæmpe optur og FCN har da heldigvis også alternativer på den plads. Det ligger lidt til at Moussa Sangara kommer til at overtage den venstre angriber/fløj som Schjelderup spillede så flot.

FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
@FC Nordsjælland

Det var mere i forhold til U19 ligaen hvor kampe har betydning. Men ja 2 kampe er for tidligt.

Uden Schjelderup har I 27 mål fordelt på jeres andre spillere i ligaen. U19 FCM har 51 mål.

Det er mere det jeg mener med svækkelse. Mange af topholdene lukker jo tæt på gennemsnitligt 2 mål ind pr kamp, men de scorer jo så også tæt på 3 mål pr kamp.

Succes is temporary loyalty is forever
Der er flere ting der spiller ind.

1. Det virker som om reserveholdskampene er prioriteret højere pt.

Og det tror jeg også vi vil se ift. kampen i weekenden (u19) og den kommende reserveholdskamp mod HBK.

Mod Brøndbys reserver brugte vi Superligaspillere: Tochi, Abu, Maxwell, Mesik men så også de bedre fra u19: Palm, Nagalo, Bredahl, Adingra.

U19 holdet blev så yderligere næste geled og selvom vi var bedst mod Vejle blev det kun til 1 point.

Men det var meget mere end Schjelderup der manglede :)
annonce