Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da fascinerende at tænke på hvilke spillere man kunne have beholdt og hvilket hold det kunne have blevet. Med i den ligning skal man så bare tænke på alle de spillere der ikke havde fået spilletid og dermed ikke var slået igennem.

Havde man beholdt spillerne ville de jo nok alle sammen blive solgt nu og man stod med et hold af uprøvede spillere og 3-5 års talentsatsning der ikke var blevet til noget.

Man kunne så, som så mange andre tilfældige klubber, begive sig ud på transfermarkedet og håbe at man kunne finde spillere der slog til fra dag 1.

Lad os nu holde fast i FCN´s forretningsstrategi som går ud på at sælge spillere når de er klar til top-5 ligaer (for nogles vedkommende når de dog ikke dertil). Derefter geninvestere pengene i forbedret talentudvikling, så der kommer endnu bedre og endnu flere talenter op, så den samlede kvalitet af holdet løfter sig til, at man kan spille med i toppen med et talentbaseret hold. Med en 6-8 spillere på Kamaldeen/Kudus/Damsgaard niveau på samme tid suppleret med et par Kian H/Djourou typer burde FCN også kunne begå sig i medaljespillet.

Giv det nu den tid det tager.

Derudover synes jeg, at der i flere diskussioner breder sig en tese om, at FCN er rigtig god til at finde talenter. Som Zinedine Zidane en gang sagde, så er talentet kun 10% af det og hårdt arbejde 90%. Jeg tror efterhånden at man bør anerkende, at FCN´s træningsmiljø og talentudvikling nok er en større del af successen end evnen til at finde talenter. Selvfølgelig skal spillerne have talentet, men jeg tror det i endnu højere grad er FCN´s evne til at udvikle det som er af betydning.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
@FCN

Det er da fascinerende at tænke på hvilke spillere man kunne have beholdt og hvilket hold det kunne have blevet. Med i den ligning skal man så bare tænke på alle de spillere der ikke havde fået spilletid og dermed ikke var slået igennem.


Man havde også stået med et konkursbo med alle de regninger som ikke var blevet betalt.
Altid sjovt med tankeeksperimenter men scenariet falmer kraftigt når man tænker på at det vil smadre den forretningsmodel som FCN efterhånden har brugt mange år på at opbygge og udvikle.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Jeg tror intet fodboldhold ser ud som det gjorde for 3 år siden. Så selvfølgelig er det ikke realitisk, men det er da bare en sjov tanke om hvilket superhold af gode spillere vi faktisk har haft forbi FCN på bare 3 år.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Ja. Der bliver udviklet ganske gode spillere i FCN og hvis alt går vel så fortsætter tendensen med accelererende effekt.
Hvis man elsker at se ting gro og udfolde sig så er FCN den perfekte klub :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Nu blev Kamaldeen MoM igår, men en anden stærk kandidat til den titel synes jeg var Oliver Viladsen. Han har udviklet sig enormt hen over forårssæsonen.

Han blir altså spændende at følge næste sæson, sammen med Schjelderup, som dog havde en skidt dag i går hvor ikke meget lykkedes.

Spiller for spiller, synes jeg vi har et fint hold, men jeg synes stadig det er foruroligende at vi har så svært ved at sætte et ordenligt opbyggende spil op. Vi kan ikke presse et andet hold og finde de små rum som tidligere. 90% af vores mål er på omstillinger (Er min fornemmelse).
Det er ikke et FCN som vi kender det med lynhurtigt pasningsspil, hvor modstanderne løber sig trætte i jagten på bolden.

Nå ja, og apropos MoM, så var Vindahl da også en god kandidat. Hold nu op hvor er han god.

Næste gang er vi pisket til at vinde over AGF ude. Det kan godt blive svært, når man ser på vores udebanestatistik. Men vinder vi over dem, så begynder jeg at tro på det.
Det hænger også sammen med at de lange sideskift er en saga blot. Der er rigtig meget fra siden og tilbage aflevering til nærmeste mand, men de hurtige sideskift og giftige stikninger er en sjælden vare for tiden. Til gengæld er vores forsvar blevet bedre på standardsituationer, men giver dog stadig gaver væk minimum 1 gang pr. kamp. Det synes jeg ofte hænger sammen med en meget naiv tilgang til de der korte afleveringer rundt i eget straffesparksfelt.

Synes også det er sjældent efterhånden at vi er det boldbesiddende hold i kampe. Det er længe siden jeg mindes at vi har haft bolden mest i en kamp.

Jeg vil dog gerne rose tilskuerne i går - synes man kunne høre dem fint under hele kampen :D vi har jo været lidt "efter dem" på det seneste i tråden. Derudover var det i det hele taget en ganske underholdene kamp.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Fra min plads på D-tribunen kunne jeg også se en kamp, hvor vi endnu engang spillede voldsomt ringe op nedefra. Upressede fejl, og forcerede afleveringer. Synes også Villadsen har udviklet sig det her forår, men det virker som om han kun fungerer med super Mads Døhr bag sig. Det er selvfølgelig kun 1 kamp mod FCM på udebane, han ikke har haft det, men der var han imo. ikke særlig godt. Ligemeget hvad er der rart med en højrebenet wingback, der har fart i stængerne. Det giver et godt modspil til Kamaldeen på venstresiden, hvilket også giver ham bedre betingelser end tidligere det her forår.
Jeg vil gerne bruge lejligheden til at rose Frese. Det er anden gang i sæsonen, at han laver et flot comeback efter en lang skadespause. Det er flot rent fodboldmæssigt, men så sandelig også mentalt.
Jaxe fortjener også ros for sin flotte assist. Han er tit ret anonym eller overset, synes jeg, så ham vil jeg også lige give lidt velfortjent ros.
FCN
Enig i at de to også spillede flot. Det gjorde de fleste i går. Mesik også men lavede også nogle ærgerlige fejl.
Ja, Mesik havde en ok kamp synes jeg. Det skal nok blive bedre med ham, selvom der fortsat er en række fejl og børnesygdomme, der skal udryddes.
På negativsiden kan han godt minde lidt om Mumin, der også tog nogle hovedløse beslutninger på banen. Jeg synes bare det ligner, at Mesik rent faktisk forsøger at gøre "det rigtige" ift. Taktikken. Med Mumin vidste man aldrig helt hvad der foregik når han foretog sig noget hovedløst - det er hvertfald min mening.

Og se i dag...Mumin er en spiller man nogle gange savner og andre gange glemmer har været i klubben, men han var fremragende i sidste sæson. Mesik skal nok få rettet op og komme igen. Det er jeg sikker på.
FCN
annonce