Du svarer på indlægget:
Peter Vindahl Jensen...bravo :)

Det gik pludseligt stærkt med Vindahl og glæden over hans 7 år i klubben blev hurtigt erstattet af bekymring over den nye målmandssituation.
Det er måske meget naturligt for i FCN-kontekst var det et forholdsvis lille salg men det skal da ikke fraholde os for at glæde os over at klubben har udviklet en rigtig god keeper som både har vist sit værd på akademiet, i superligaen og sågar på diverse u-landshold.

Det er klart at det kommer til at stå lidt i skyggen af de store salg af Kamaldeen, Kudus, Damsgaard etc. etc. etc. men jeg synes stadigvæk der er grund til at være pave-stolte af Vindahls udviklingshistorie.
Målmandspositionen er en vanskellig størrelse og derfor var det ret imponerende at se Vindahl tage over for Nicolai Larsen. Der var ingen tvivl om at Vindahl var moden til at udfylde den rolle og FCN havde planlagt skiftet perfekt uden at vi måtte gå ned i niveau. Inden skiftet kunne man da også fornemme at Vindahl selv følte sig klar til at tage over og at det kun kunne gå for langsomt. Det var en god indikation på at Peter var virkelig sulten og måske lidt indebrændt idet at han følte han var god nok til positionen hvilket sandsynligvis også var tilfældet.

Nå men det korte af det lange er, at der i Peters historie, er mange ting vi kan være stolte af og at vi naturligvis aldrig må blive så forvente at vi negligere sådanne flotte udviklingshistorier. Kæmpe anerkendelse herfra :)
0