Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Atanga sættes fint op - primært af ham selv for at det ikke skal være løgn. Han kommer tit i afgørende situationer men brænder desværre når han skal afslutte. Jeg har sagt det før, Atanga skal have næstsidste fod på bolden, ikke sidste.

Så længe han ikke har nogen at spille inde i boksen når han endelig trækker fri så hjælper hans fart dog ingenting. Det er klart at Atanga ikke skal være syndebuk for en gedigen skodindsats fra hele holdet, og jeg er helt enig i at det er samspillet det halter ved. Jeg synes ikke Kofod er en offensiv kreatør men snarere en stabilitetsspiller på midten, der ikke laver så mange fejl men til gengæld heller ikke så meget flashy fremadrettet. Jeg synes Kofod er en af vores vigtigste spillere, men han skal bare ikke være den offensive drivkræft.

I øvrigt så har vi immervæk et gennemsnit på 2 mål pr. kamp, så helt måltørke kan man vidst ikke kalde det.

Bestemt enig i, at for meget afhænger af enkeltmandspræstationer - og disse kommer ofte fra Kamaldeen. For meget af vores offensiv hvilket på én spiller og det er simpelthen for risikabelt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Det er AaB der har rettigheden til kampen og FCN kan derfor ikke lægge hele kampen ud.


Jeg tænker også at det er bundet op i noget bureaukrati omkring rettighederne men det undrer mig stadigvæk om der skulle være en dybereliggende grund til at udeholdene generelt ville modsætte sig en anmodning om at offentliggøre sådanne kampe på youtube?
Jeg kan næsten ikke forestille mig at det er en direkte kommerciel interesse de beskytter? @FCN har du nogen ide om hvorfor de ville modsætte sig sådan en anmodning?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Reserveligaen: OB - FCN 3-4

Endnu en kamp som kunne være rigtigt spændende at kunne følge men ligesom i U19s udekampe er der nok noget bureaukrati som forhindre os i at følge vores talentfulde reserver.

DBU kampfakta afslører pt. heller ikke så mange detaljer om kampen men man har lov til at håbe at der bliver indberettet lidt info på et senere tidspunkt.

Link til DBU kampfakta -> https://www.dbu.dk/resultater/kamp/708715_334850/holdopstillinger
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^ OB har et kampreferat med bl.a. målscorere - Francis scorede to mål: https://www.ob.dk/nyhedsarkiv/sidsteminuts-nederlag-paa-ob-falen/

Tipsbladet offentliggør en undersøgelse der viser at FCN endnu en gang har Europas yngste hold: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/stor-undersoegelse-fc-nordsjaelland-har-et-af-europas-yngste-hold

Horsens Folkeblad skriver at Horsens havde fortjent at vinde, men marginalerne var ikke med dem. Horsens pressede og stressede FCN til at begå fejl.


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nordland1337
Ikke så mærkeligt at Horsens folkeblad mener det. Synes uafgjort var ganske fortjent. Mener ikke Horsens var gode, men snarere at vi fik dem til at se gode ud. Synes dog anden halvleg viste klart, hvem der generelt er det bedste fodboldhold.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Skal vi ikke være enige om at det er offensiven generelt der skal skydes på, frem for en enkelt mand?


Jeg vil sige "både og". Grunden til at vi snakker om netop Atanga er jo fordi at han tilsyneladende er fast starter på trods af en lang periode hvor præstationerne har været forholdsvis beskedne. Så vidt jeg husker så starterde han rigtigt lovende sidste efterår men som sæsosen skred frem blev han mere og mere anonym samtidig med at han dog kom til chancer som han desværre alt for ofte brændte. Jeg mener også at Flemming på et tidspunkt begyndte at rotere Atanga og Sadiq men her på det seneste har Atanga igen været fast starter hvilket muligvis hænger sammen med at vi er i en opstartsfase hvor tanken er den at man prøve at minimere rotationerne i håb om at styrke rutinerne på holdet.

Det er korrekt er vores offensiv generelt heller ikke er på et niveau som vi kunne ønske og der peger pilen på stort set alle spillere. Individuelt er Kamaldeen noget nær en enmandshær men det er klart at vi skal have hele holdet op i omdrejninger hvis vi skal bide skeer med de store hold.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
En stor forskel på nu og nogle år tilbage var at tidligere synes jeg at FCN mere spillede som et hold. Når de fungerede som hold spillede de jo noget af det bedste bold i Suppen men der var også de kampe hvor det hele faldt sammen.

Jeg synes at det de sidste sæsoner har ændret sig til at være hængt mere op på enkeltmandspræstationer såsom Dams, Kudus og nu Kamaldeen. Det er måske et naturligt skifte når man lige pludselig har nogle individuelle spillere af meget høj niveau. Det er selvføgelig altid fedt at se når en spiller som Kamaldeen leger rundt med sin modstander men de kampe hvor han ikke lykkedes kommer FCN godt nok til at se tamme ud.
Jeg savner at holdet løfter sig og jeg vil gerne se dem alle i omdrejninger fordi den dag Kamaldeen er ude så synes jeg det ser sort ud.

Forresten, Vi ligger vel nogenlunde i tabellen som forventet, måske bedre end frygtet men hvor mange herinde havde forventet at Vejle og SønderJyske lå i front efter 6 runder?
Skrevet af RasmusGunnar
Ha ha, jeg tror man kunne have hevet mange penge hjem hvis man havde spillet på de to hold i front. Dog har Vejle virkelig imponeret på deres spil. SønderjyskE er en maskine som under Ridderen spiller klippestabilt. Han kan få det bedste ud af et hold. Hatten af for ham.
Det er nok deres ambition at ligge der, nu hvor der er kommet en rigmand ind, men at det er gået så hurtigt (Uden de store indkøb) er flot.

Vores egen placering er bedre end forventet, men nu møder vi FCM, Vejle, AAB (Ude) og så AGF. Det ser svært ud og vi kan godt forvente en ringe pointhøst.

Jeg håber at sammenspillet begynder at sidde bedre og en sejr mod FCM (Der måske er trætte efter kampen i går og fokuseret på næste tirsdag) ville give en placering og et rygstød der kunne ændre en masse. FCN ville kunne spille mere frit, selvtilliden ville få et nøk osv.

Et nederlag til gengæld, vil hægte os lidt af de øvrige tophold (Der er nu tre point op til de næste).

Lyspunkterne har indtil videre været Vindahl, Djourou og Frese.
Rygaard virker stabil og så er der Kamaldeen, som når han det kører for ham er ustoppelig. omvendt vinder han ikke kampene for os alene, hvilket sidste kamp tydeligt viste.
Tochi gjorde et fint indhop sidst og han virker mere tilstede på banen når han kommer ind nu, i forhold til hans første par indhop. Håber hans udvikling ruller nu.


Skrevet af JMM
Er meget enig, ninja. Den kollektive ånd i spillet er ikke så stærk som den har været. Bevares, vi kan sagtens spille os ud af et pres, men om vi lige rammer dagen eller ej har i de sidste sæsoner hængt meget på enkeltpersoner. Ihvertfald i offensiven.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg har nævnt det før, men det med at spille som hold gør man først efter et par sæsoner sammen. Når man hvert år sælger en tredjedel af et hold, så skal relationerne opbygges på ny. Så er jeg med på at systemet i fcn gør at en ny hurtigt kan udfylde pladsen, men forståelsen mennesker imellem er også en vigtig faktor. Det er jo det som Horsens feks. kan. De har en fast stamme, der kender hinanden og på rygraden ved hvad den anden gør.

Men at spille som et hold kræver altså mere end en eller to sæsoner og så er man videre.

Vi ser det hvert efterår. De nye skal spilles ind og så ser det bedre ud i foråret. Som Flemming selv har sagt så kunne vi vinde mesterskabet hvis vi havde kunne holde på de seneste sæsoners topspillere.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Det er jo det som Horsens feks. kan. De har en fast stamme, der kender hinanden og på rygraden ved hvad den anden gør.


Men de har så tilgengæld ikke evnen til at sælge deres spillere og dermed udvikle klubben fremadrettet som FCN gør. Horsens "modellen" har efter min mening ingen fremtid i sig og jeg vil betegne den som værende udsigtsløs og uambitiøs.

Jeg er virkelig glad for at FCN tænker på den lange bane og har valgt en klar retning med henblik på at vækste som klub :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vejle spiller vel egentligt lidt som FCN gerne vil? Det er i hvert fald offensivt flot fodbold og så kommer der lidt flere mål ind den anden vej også måske. Det er ret vildt egentligt at tænke på at Vejle spiller bedre og flottere offensivt end FCN.

Tochi gjorde god figur. Jeg så gerne Francis og Tochi fra start snart.

Vindahl
Tychosen - Hansen - Djourou - Mesik - Frese
Tochi/Francis - Kofod
Kamaldeen - Diomande - Sadiq

Skiftende mellem Tochi og Francis fra start/supersub.

Eller:
Vindahl
Tychosen - Hansen - Djourou - Frese
Tochi - Kofod - Francis
Kamaldeen - Diomande - Sadiq

Fælles for dem alle er at Atanga glider ud. Jeg er nu heller ikke glad for Diomande som frontangriber, på trods af at jeg har fremhævet hans positionering som virkelig en topkvalitet hos ham. Han er lige splejset nok til at agere frontangriber.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Friske opstillinger. Jeg synes det er fedt nok at starte Francis ovenpå det gode indhop mod Horsens og hans to mål i reservekampen mod OB. Jeg tror dog at vi vil komme til at savne Rygaard som spiller med smittende mod. Det er en vigtig ting på et hold som kæmper med at finde sin rytme.

Med hensyn til angrebskonstellationen så synes jeg også at Diomande er interessant centralt. Det er klart at han kommer til at bruge en tilvænningsperiode for at vokse ind i den rolle men hvis jeg kigger på alternativerne er han den som ser mest spændende ud i den rolle. Rygaard ville også være et ok valg centralt men det ville være en kortsigtet løsning. Vi skal have gang i nogle af vores unge talenter :)

Med hensyn til Kamaldeen i højre side så har jeg ikke noget problem med det sålænge man giver ham friheden til at bevæge sig frit når vi er på bolden. Jeg synes han viser så mange forskellige offensive kvalliteter at det næsten er synd at binde ham til en klassisk "wing" rolle.

Jeg er også helt med på at rotere Atanga. Hvis Sadiq er klar kunne han få chancen og hvis han ikke kan spille en fuld kamp så kan Bredahl måske få et indhop.

Nu bliver det spændende at se hvor meget FCM vælger at roterer ovenpå ugens strabasser i CL.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af jcrap
JG, syntes måske det er lidt friskt helt at droppe Rygaard. Har du glemt ham? Imo så er han markant bedre end Francis og Tochi (endnu) og klart den bedste pasningsfod, bedst til at sætte spillet og også ret målfarlig
Skrevet af Ninjaen
Helt enig, Rygaard før spillere som Tochi og Francis. Jeg synes han er klart en af vores bedste spillere så selvfølgelig skal han spille.
Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at jeg aldrig har set noget specielt i hverken Francis eller Tochi men de må da meget gerne modbevise mig.
Skrevet af JulioSalinas
Apropos Rygaard så udløber hans kontrakt til sommer. Humørmæssigt synes jeg at han ligner en spiller som stortrives og på banen virker han også til være afklaret omkring de ting han gør. Jeg er lidt spændt på at se hvilken fremtid han går imøde.
Han fylder 30 år til december så han har stadigvæk flere gode år i sig.

Hvis han gik med trænerdrømme kunne man jo også planlægge derefter og indgå en kontrakt som på sigt vil føre til en "Essien-rolle" som spillende assistent. Det kunne også være utroligt spændende hvis han begyndte på træneruddannelsen imens han var spiller ligesom FlemmingP før har efterlyst blandt sine spillere. Mulighederne er mange men det afhænger naturligvis også af Rygaard selv :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Jaxe er gledet lidt ud igen? Tror mange havde set ham lidt som en Dams nummer to.
Den lidt splejsede knægt der kommer ind og gør det ok, men er lidt anonym i starten og så efter en sæson eller to pludselig brager igennem.

Nævner ham fordi han er en af de få midtbanespillere der sjældent blir nævnt herinde.

Min personlige opstilling lige nu er nok:

Vindahl

Kian – Djourou – Yttergaard

Døhr – Kofod – Diomande – Frese

Atanga – Rygaard - Kamaldeen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Mit personlige kaldenavn for Jaxe er Mr. Nødbremse, hvilket pudsigt nok kommer af at han som regel bliver overspillet og er nødsaget til at lave en nødbremse. Jeg synes ikke han er god nok pt. Men hey, jeg solgte ham for 250 millioner i FM19 så måske der er noget der? ;)

Jeg er enig i at Kofod og Rygaard på midten vil skabe en stabilitet som vi har behov for lige pt. Det er vores to mest erfarne midtbanespillere. Jeg ved dog ikke om det er nogen fremtid i Rygaard, hvilket er derfor jeg udelod ham fra mine startopstillinger. Jeg bander tit selv over at han ikke er på banen, men ja, måske man skal begynde at give lidt rutine til andre spillere, og så have ham som supersub, så vi ikke starter ved absolut 0 når både Kofod og Rygaard sikkert er væk til sommer.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Fredagens U17-U19 hjemme kampe mod Lyngby

Grundet af at FCNs superligahold spiller hjemme lørdag så er U17-U19 kampene denne weekend programsat til fredag aften.

18:00 U17: FCN - Lyngby
20:30 U19: FCN - Lyngby (livestreames på FCNs youtube kanal)

U15 spiller lørdag kl. 13.

Links relateret til U-holdene:
Ugens U-nyt -> https://fcn.dk/2020/10/ugens-u-nyt-lokalopgoer-i-mod-lyngby/

U19 Vlog S1 E2 -> https://www.youtube.com/watch?v=jHLNSs9fQDM

Jeg ser frem imod aftenens U19-kamp mod "rivalerne" fra Lyngby. FCN U19 er kommet rigtig fornuftigt fra start og ligger pt. nr 2 i U19 Ligaen med 18 point fra 7 kampe med en målscore på 21-8.
Lyngby blander sig også i den bedre halvdel af U19 Ligaen og ligger pt. nr. 5 og er ubesejret i de sidste 5 kampe så der er lagt op til en kompetitativ kamp.
Værd at bemærke er vores nye spiller Andreas Schjelderup fra Norge som er blomstret op på venstre kant. Han er vist oprindeligt central midtbane men pga. omstændigheder er han blevet prøvet af på venstre kanten hvor han ser spændende ud. Han er pt. vores topscorer med 4 mål ialt.
Vores midtbane ser i det hele taget også meget lovende ud. Der er benhård konkurrence om pladserne men pt. kører vi med trekant hvor Garly spiller 6er bag Walta og Zidan.
Derudover så venter vi stadigvæk på at Adingra bliver frisk igen efter at have pådraget sig en håndskade og naturligvis ser vi også frem til at opleve vores 3 nye spillere som er kommet fra RTD denne sommer men pga. af corona-restriktioner har haft problemer med at rejse fra Ghana.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0