Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
Hvis man kigger på kampen i går, kan det godt ligne, at FCN vandt fordi FCM stillede svagere op, man havde sat Francis ind i stedet for Atanga og så var det derudover vendepunktet.

Det ligger nu noget mere i det såfremt man stykker udtalelser før og efter kampen sammen. Priske sagde før kampen:

Det handler først og fremmest om, at vi rammer vores udtryk. Vi skal være aggressive, turde at forsvare højt på banen og presse dem. Vi skal løbe en masse højintensive meter, så vi gør rummene små for dem, og så skal vi være der i duellerne. De har jo masser af fart og individuel kvalitet på kanterne med Atanga og Kamaldeen. Dem skal vi selvfølgelig have set lidt på. De har spillet med tre centerbacker siden, Djourou er kommet ind på holdet. Det ændrer en lille smule på deres spil, og det er vi opmærksomme på. Men i de store linjer er Nordsjælland stadig, som vi kender dem


Men det var jo ikke et FCN som man kender holdet - og det var ikke bare pga. Francis.

Ser man på overvejelserne fra Flemming P så havde man jo ændre ikke så lidt på holdet. Kamaldeen var rykket ind som falsk 9´er, Rygaard og Francis blev rykket lidt mere centralt ind i banen og frem i forreste linie. Wingbacks blev fokuseret på "spillende wingbacks" frem for "gennembrudsbacks" og de stod lavere end de sædvanligvis ville have gjort. Derudover var taktikken at have et lidt højere pres end sædvanligt.

Flemming P siger:

Kamal blev sat op som 9’er, hvor han gjorde det fremragende. Dels i presset, hvor han skulle holde øje med Alexander Scholz, som er Midtjyllands bedste i opbygningsspillet. Men han skulle også være parat til at gå ned i banen og være link-up-spiller, hvor vi ved, at han også er god til at holde fast i bolden. Og så skulle han også være klar til at true dem dybt. Så han havde tre hovedopgaver, som han løser rigtig godt.

Det var for at stille Midtjyllands stoppere i et dilemma, hvor de skulle finde ud af, om deres stoppere turde at gå på, når Abu og Rygaard gik ind i banen. Men da Kamal lå med sin fart på den sidste linje, turde de ikke. Og dermed kunne vi få overtallet med fire mand inde centralt mod Midtjyllands midtbanetrekant. Og så var der hele tiden én fri spiller.


FCM´s midtstoppere turde med denne opstilling ikke gå frem og deltage så meget i spillet som de normalt gør. Det forplantede sig op igennem banen hvor deres pres dermed ikke blev lige så højt og fysisk som det plejer at være, fordi der hele tiden manglede en mand el. to bagved.

Som Djourou og Yttergård fortalte i breakdown videoen har FCN satset meget på den defensive kvalitet i de seneste kampe. I denne kamp fik man så også bygget på offensivt, samtidig med at man formåede at spille sig ud af presset - bl.a. fordi man delvist fik neutraliseret FCM´s presspil.

Jeg tror ikke at dette var vendepunktet el. at Francis er så meget bedre end Atanga. Meiner Meinung nach var det et rigtig godt taktisk oplæg som FCM ikke kunne finde modsvar imod. De havde i stedet forberedt sig på et traditionelt FCN med kantraketter men mødte noget helt andet. Næste hold FCN møder vil have mulighed for at forberede sig på dette scenarie og derfor vil taktikken formentlig ikke give pote på samme måde.

Jeg tror altså at det primært var taktikken, i kombination med at defensiven er blevet bedre, og formentlig også delvist at den fysiske form er blevet bedre og pasningsspillet flød hurtigt. Derudover en god dag på kontoret for Francis som fik puttet nogle bolde ind der normalt ikke går ind.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
FCN Akademiet: Resultater fra weekendens kampe

U19: FCN - Lyngby 2-2
U17: FCN - Lyngby 2-1
U15: FCN/FBK - Lyngby 5-1

Rapport fra U19 træner Kurland ->
https://fcn.dk/2020/10/kurland-der-var-virkelig-knald-paa/

U19 kamp mod Lyngby er iøvrigt stadigvæk tilgængelig på følgende link ->
https://www.youtube.com/watch?v=wI6Cysj9irM

U19 highlight mod Lyngby ->
https://www.youtube.com/watch?v=tLKkxs6m8m0
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
X22 - Jeg er slev jyde og holder med FCN, så vi må være nogle af de ganske, ganske få!

Formidabel fodboldkamp vi bliver forkælet med - Og endelig fik Atanga en puster på bænken, hvilket jeg bilder mig ind hjalp holdet med at udfolde sig meget mere spillemæssigt.

På trods af de meget svingende resultater, er jeg faktisk mindre skeptisk nu end jeg var inden sæsonen.

FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg er bestemt også mere positiv nu, end for bare et par uger siden.
Udtrykket så godt ud i går og man må håbe det fortsætter.
Næste gange r Vejle, som jo er tophold, men også et hold der er muligheder imod.

Mht. mesterskabsspillet, så har vi været med de seneste mange år, men det blir svært i år, da de klassiske hold har forstærket sig og der nu ligger et par boblere godt til i form af Vejle og SønderjyskE. Aab og OB ser også sig selv i mesterskabsspillet.

Men hvem ser I i mesterskabsspillet næste forår?

År 17 18 19 20 21 I alt
FCM 1 1 1 1 4
FCK 1 1 1 1 4
Brøndby 1 1 1 1 4
FCN 1 1 1 1 4
Aab 1 1 2
OB 1 1
SønderjyskE 1 1
Lyngby 1 1
Horsens 1 1
Esbjerg 1 1
AGF 1 1

EDIT: Fordømt de tabeller ser skidt ud herinde.

Gange holdene har været i mesterskabsspillet:

I alt
FCM 4
FCK 4
Brøndby 4
FCN 4
Aab 2
OB 1
SønderjyskE 1
Lyngby 1
Horsens 1
Esbjerg 1
AGF 1


Skrevet af FCN-Amager
Generelt var der rigtig mange fine ting i kampen mod FCM. Den måde Kamal-deen lagde sig op på Alexander Scholz var en taktisk genistreg af trænerteamet. Generelt har jeg været rigtig træt af Flemming P og nogle af hans taktiske dispositioner (F.eks. den evindelige tiltro til Rothmann og Atanga), men i denne kamp viser han sig gevaldigt som en stor taktikker. Tiltroen til f.eks. Rothmann handler nok i virkeligheden om, at man virkelig gerne vil have spillerne til at slå igennem, hvilket kan vise sig klogt, når vi når til foråret, men det kunne være rart, hvis vi også kunne skrabe nogle point sammen i efteråret i år, så man kan slappe lidt mere af i foråret den her gang :)

Jeg har lige et spørgsmål til jer andre sæsonkortholdere. I kampen mod FCM fik jeg slet ikke nogen mail omkring at søge billet som jeg plejer. Jeg kunne heller ikke finde noget på hverken hjemmesiden eller appen. Var det kun for sponsorer eller har jeg blot været utrolig blind?
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne udvalgte historier som fcn.dk el. bold.dk ikke bringer

Til Herning Folkeblad fortæller Kian H at der var flere på holdet i kampen mod FCM der ikke var helt på toppen. Bl.a. måtte Yttergård jo udgå med maveonde, men også Kian H lod sig skifte ud, simpelthen fordi han skulle på toilettet. Kian H fortæller at der var flere der ikke havde haft det så godt og sloges med lidt sygdom i kroppen.

Også til Herning Folkeblad fortæller Kian H, at det var en lærerig kamp mod FCN som han mener spiller meget på samme måde som Ajax og, at FCM skal være væsentlig bedre til at lukke rum ned mod Ajax.

Til Frederiksborg Amts Avis udtaler Flemming P:

Et af målene i denne sæson var at slå et af holdene fra top 3 og vise, at vi kan hamle op med dem. Så det har vi arbejdet med, og det her var et kæmpe skridt i den rigtige retning. Også så drengene kan få følelsen af, at det her kan de godt, siger Flemming Pedersen, inden han gentog: -Det vigtigste for mig har været, at vi fandt vores stil igen. Vi har ledt efter den i de første kampe, og det har været meget ujævnt. Men i dag (lørdag, red.) fuldførte vi det.


Politiken skriver:

Brian Priske havde skiftet fem spillere, inklusive anfører Erik Sviatchenko, i forhold til tirsdagens Champions Leaguekamp mod Liverpool på Anfield, og FCMtræneren var fuldt ud tilfreds med indsatsen i Farum. Det var FC Nordsjællands kvaliteter fremfor FC Midtjyllands manglende bredde, der afgjorde kampen, vurderede Brian Priske.


I øvrigt bringer FCN et interview med Jaxe hvor han siger:

I presset skulle vi smadre dem med intensitet og gå helt op i flæsket på dem, siger vores nummer 6. – Min rolle var, som det tit er, at arbejde stenhårdt. Vi arbejder rigtig meget inde centralt med, at vi skal vinde vores dueller, lave frispark og gå til den. Det var noget af det, som jeg forsøgte at lykkedes med i dag.


Jeg har aldrig før set en FCN-spiller udtale at hans opgave er, at "lave frispark og gå til den". Det er ikke helt det jeg opfatter som FCN-style. Er jeg forkert på den?

Jeg fik i øvrigt heller ikke nogen mail om billetter til sæsonkortholdere denne gang.

Hvad angår top-6 så ser jeg FCM, FCK og BIF som selvskrevne. AGF er også en stor favorit - men nr. 3 i Superligaen klarer traditionelt ikke den efterflg. sæson særlig godt. SJE har gennem flere vinduer købt stort set alle de spillere Glen ville have og får nu ekstra midler, så mon ikke også de er kandidater. AaB satser rigtig, rigtig meget på at de skal vær en del af toppen. OB er vel altid en kandidat. FCN er også kandidat. Så mit bud er noget i denne stil:

1: FCM
2: FCK
3: FCN
4: BIF
5: AaB
6: SJE
7: AGF
8: OB
9: VB
10: RFC
11: LYN
12: HOR

Nr. 3-7 kan dog meget let bytte rundt på pladserne da det er meget tæt løb mellem disse.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Nordland1337
Jeg tør næsten ikke spå om denne sæson, det bliver langt fra så struktureret som før grundet Corona. Spillerne er trætte og tændingen er røget af. Det er ganske klart at se, at der kun er 2 hold der har været nogenlunde konsistente (SJE og Vejle).

Og selv, hvis de store skulle slå et hul, kan de snildt ende i en "Ajax-situation" hvor man får 11 smittede op til en stor kamp.

Så pånær nedrykningspladserne (som bliver Horsens og Lyngby - de er ganske enkelt ikke gode nok i denne sæson). Er det fuldstændig umuligt at vide, hvad der kommer til at ske
Skrevet af JulioSalinas
@FCN
Jeg har aldrig før set en FCN-spiller udtale at hans opgave er, at "lave frispark og gå til den". Det er ikke helt det jeg opfatter som FCN-style. Er jeg forkert på den?


Tror måske ikke det er ment sådan som det umiddelbart lyder. Jeg kunne forestille mig at det handler om at få den aggressivitet i presset som er nødvendigt og der kommer man til at balancere lige på grænsen af frispark næsten hver gang man går op til modstanderen.

Historisk set har jeg meget lille indsigt i om der har været en "stil" i FCN men her i nyere tid har jeg dog bemærket at man hele tiden udvikler på de "ting" som kan løfte holdet og hvis Flemming og staben får øje på en detalje i spillet som kan løfte niveauet så gør de naturligvis det også selvom det måske ikke noget man traditionelt har dyrket i FCN.

Det virker til at man i høj grad arbejder med fokus på den defensive og fysiske side af spillet denne sæson.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Synes det er lige optimistisk nok at sætte FCN på 3. pladsen. Jovist var det en flot sejr, men som der også påpeges gik der nogle mål ind som ikke ligefrem normalt går ind. FCNs spil er jo stadig ufatteligt svingende, og vi skal ikke længere tilbage end til Horsens kampen for at se det.

1: FCM
2: FCK
3: BIF
4: AGF
5: SJE
6: FCN
7: AAB
8: VB
9: OB
10: RFC
11: LYN
12: HOR

Traditionen tro sniger FCN sig sikkert lige akkurat med i top 6 og taber derefter ca. 80% af alle kampene i slutspillet. Jeg skal se meget mere stabilitet end en enkelt god kamp før jeg tænker medaljer.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Ninjaen
Er der nogen der ved hvorfor FCN lige pludselig kører flere teasere med Farum og Farum BK?
Sidste år prøvede man jo nærmest at slippe væk fra Farum med forhandlinger med Hillerød osv. så hvad skyldes de nye teasere?
Skrevet af Afløseren
Måske er det noget "Back to the roots" kampagne, de kører. RTD slår sig jo meget op på deres "give back to the community"-strategi - altså at man skal huske hvor man kommer fra, og pleje de lokale omgivelser og samfundet. Men det er selvfølgelig kun et gæt herfra.
FCN
Skrevet af Nordland1337
Nu har jeg ikke set de konkrete teasere men mig bestemt er det kun FCN og reserveholdet samt u-19 og u-17 der hedder FCN. Resten hedder Farum, fordi FCN kører på Farums licens.

Det var velkendt den gang, at man ændrede navnet på grund af sponsorater (hvor Farum havde en negativ klang grundet Brixtofte) samt med håb om at tiltrække flere tilskuere udefra.

Hvis FCN rykker til Hillerød, kører de jo på deres licens og vil i og for sig også være Hillerød Boldklub.

Der er helt sikkert nogle der kan give flere detaljer og er mere informeret end jeg.
Skrevet af Ninjaen
Damerne samt U18 damer er også under FCN. Rigtigt fra U15 og ned på drengesiden og U16 og ned på pigesiden er Farum BK. Sådan har det vist været hele tiden på drengesiden og vel et par år på pigesiden.

Teaserne er fra FCN hvor de skriver Farum og refererer til det år Farum BK blev oprettet. Jeg tænkte bare hvad der pludselig lå bag de teasere, specielt set i lyset af at FCN har virket som om at Farum ikke var den fremtidige løsning på FCN´s planer.
Skrevet af hjst
Er der overhovedet den mindste chance for at få 2 billetter til FCN-VB på søndag ?

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Nordland1337
Tak for rettelsen.

Det ved jeg ikke meget om. Og er faktisk noget jeg synes er ret interessant. Man kan vel ikke bare rykke klubben til Hillerød og være i superligaen stadigvæk? Farum er/var jo en superliga klub før det blev til FC Nordsjælland.

Det er sikkert super kompliceret...

MEN jeg vil dog sige, at det også kan være for at få lidt støtte fra lokalsamfundet. Det var mildest talt ikke særlig velmodtaget, da man ændrede navnet på stadium fra Farum Park til Right to Dream park.

Skrevet af Kildentofts Drenge
Meget interessant, hvad der sker på de sociale medier lige nu. Den marineblå farve og året 1910 er tydelige henvisninger til Farum Boldklubs historie.

Som jeg ser det, kan det gå to veje;
Enten styrkes forholdet til Farum BK og Furesø Kommune for at forankre lokalt og derved få noget mere lokal opbakning.

Ellers er det en framing op mod offentliggørelsen af, at Hillerød-planerne rykker videre, og at man lige vil bløde de lokale Farum-fans lidt op inden den nyhed breaker.

En tredje muligher er selvfølgelig også, at det er en kampagnehyldest til Farum Boldklub. Lidt à la pride, hvor de spiller med kampagnetrøjer i en kamp eller to
Skrevet af JulioSalinas
U15 er stadigvæk registreret som Farum BK men holdet er reelt set administreret af FCN der tilmed også afholder alle udgifter i forbindelse med rejser etc.
Jeg kunne forestille mig at dette gør sig gældende med mange af de bedste u-hold.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@Afløseren
Måske er det noget "Back to the roots" kampagne, de kører. RTD slår sig jo meget op på deres "give back to the community"-strategi - altså at man skal huske hvor man kommer fra, og pleje de lokale omgivelser og samfundet. Men det er selvfølgelig kun et gæt herfra.

Det lyder meget sandsynligt. Men hvorfor lige netop nu? Er det noget som blot kører i en uge ligesom vi har oplevet med "pride-kampagnen"?

redigeret: Jeg har været inde på "Right To Dreams" twitter-tråd men jeg kan ikke se at de hylder byen Accra på samme måde.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@Nordland1337
Hvis FCN rykker til Hillerød, kører de jo på deres licens og vil i og for sig også være Hillerød Boldklub.


Indtil videre er udmeldingen den at planen er at oprette nordens bedste fodboldakademi i Hillerød som et led i den byudvikling som de har gang i. Ligeledes vil FCN også rykke administrationen til Hillerød men der har endnu ikke været snak om at FCN skulle skifte licens. FCN kommer stadigvæk til at spille kampene på RTD Park i Farum.

Iøvrigt så lavede podcasten "Nordsjælland Dreamin´" et afsnit hvor CEO Søren Kristensen klargjorde hvad som var intentionen og hvad som var tomme rygter.
Du kan finde afsnittet her -> https://fcndreamin.libsyn.com/er-fcn-et-farum-hold
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Anders31
.
.
annonce
0