Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCN-Amager
Jeg synes godt nok den her sæson har været mærkelig. Jeg føler ligesom mange andre ikke at spillet på nogen måde har været flydende, og reelt føler jeg vi spiller noget af det dårligste indenfor de sidste 5 sæsoner, og alligevel står vi med masser af point og en aktuelt 4. plads (især hvis vi slår Sønderjyske).

Hvis vi sammenligner med resultaterne efter de første 11 runder de seneste 5 år:
20/21: 16 point (1 kamp i overskud)
19/20: 16 point
18/19: 15 point
17/18: 23 point
16/17: 11 point
15/16: 16 point
Så egentlig har pointtotalen jo været fin (igen især med en sejr over Sønderjyske), men ikke vanvittig god.

Tilgengæld synes jeg et rigtig positivt tegn er, at vi igen har opbygget et fort i Farum. 13 ud af 15 mulige point på hjemmebane er rigtig flot, og så går det nok det kun er blevet til 3 af 15 mulige på udebane, når man især tænker på, at vi mindst burde have haft 4 mere i de to udekampe mod Bif og Fck. Udesejrene skal nok komme, når holdet bliver mere modent som sæsonen går.

Jeg vil dog gerne sende en lille kritik i retning af nogen af fansene. Til hjemmekampen mod Agf, var der en lille gruppe fans nede omkring trommen, som i stedet for at synge Nordsjælland sange råbte en del upassende ting mod banen, såsom "Racistdommer", "lav en tofods" og "flæk den klamme dommer". Man må skam gerne være utilfreds med dommeren (Han havde ikke sin bedste dag), men synes nogle af de udråb var for meget, så det håber jeg folk tager til sig, hvis de skulle læse dette.

Forza Nordsjælland :)
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg må også bare sige, at den slags negative råb (Om det er til dommeren eller andre enkeltpersoner) ikke hører hjemme i Farum.
Forstår godt man kan være utilfreds og at nerver og følelser kan hænge uden på tøjet, men man skal altså råbe med respekt.
Godt du nævner det her, selvom jeg kan tvivle på om de der råber sådan er til stede her. Synes generelt at tonen er fin her og folk virker fornuftige.

Og ja, pointhøsten har været ganske fornuftig og markant bedre end jeg havde frygtet. Dog er der så meget potentiale i holdet, at hvis det først udfolder sig, så spiller vi med om Europa-pladserne. En god afslutning på efterårssæsonen og en god vinteroptakt, så kan det være vi bliver forkælet i foråret.
Det er dog tre svære kampe og de kan godt afføde 0 point. 3-4 point er godkendt og flere ville være ganske godt.

Som afsluttende kommentar så regner jeg med at forum-ideen ligger død nu, da ingen andre bød ind på det jeg skrev tidligere.
Skrevet af JulioSalinas
Mediano: Superliga preview runde 11

tidskode:
SJE - FCN: 00:52:08 - 01:08:37
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Kamaldeen i karantæne. Hva´ nu?

Jeg går ud fra at Kamaldeen er karantæneramt til kampen mod SJE og det er umiddelbart en markant svækkelse af vores offensiv. Det fremprovokerer dog et ganske interessant spørgsmål omkring hvor afhængige vi er af Kamaldeens individuelle kvaliteter og hans evne til at binde spillet sammen.

Helt konkret tror jeg at Rygaard bliver rykket frem som falsk 9er. Vi har brug for en boldfastspiller som vi kan spille bolden op på og med Rygaards høje bundniveau virker han som det sikre valg og garant for binde spillet fornuftigt sammen.

Atanga er vel selvskrevet på højrefløjen nu da han har fundet lidt målform og så er spørgsmålet hvem som tager venstre fløjen?
Antman har haft et par ok kampe dog uden at være prangende så han er vel en god kandidat og ligeledes kunne man overveje Abu Francis.
Vi har dog også et par af de uprøvede gutter i Emeka og Bredahl som kunne få chancen. Som en ægte "dark horse" kunne man tænke sig at Schjelderup blev inkluderet i truppen men det ville i så fald være rimeligt overraskende da vi som sagt har en del alternativer og ikke direkte er tvunget til det. På den anden side så er han i forrygende form og har netop blomstret på U19 når han har spillet venstre fløj.

Personligt ser jeg Diomande som en kandidat som trumfer alle de andre men noget kunne tyde på at han skal være "vikar" som venstre back og iøvrigt så har FlemmingP vistnok udtalt at hans fremtid ligger på den centrale midtbane.

PS: Jeg glemmer jo fuldstændig Sadiq som før har spillet godt som venstre angriber.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
^Bredahl har fået en fibersprængning i det ene baglår og er ude i en måned
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Vinter-rekrutter fra RTD???

Da sommerens RTD-rekrutter lod vente på sig pga corona-restriktioner så har jeg nærmest glemt at vi formentlig får tilført yderligere et par stykker her til vinter.

På siden "transfermarkt" så kan jeg se at den defensive Lasso Coulibaly nu er fyldt 18 år og derfor er det vel ikke utænkeligt at han bliver tilføjet enten U19- eller superligatruppen.

Jeg skal lige understrege at jeg ved meget lidt om profilerne i den nuværende RTD-trup men Coulibaly er en jeg har hørt blive bekrevet i positive vendinger og jeg mener også at det var ham som blev "man of the tournament" i den der japanske turnering i sidste december hvor selveste FlemmingP beærede vores lille tråd ved at forsyne os med et meget kærkommen link til finalen.

Ydermere så har min FB-ven fra Ghana som følger RTD også nævnt at den lynhurtige offensive spiller Gadaffi skulle være ret god. Ham så jeg iøvrigt også live da det internationale akademi gæstede Farum sidste vinter hvor de spillede et par træningskampe og ja han så virkelig spændende og hurtig ud :)
Spørgsmålet er så om han er blevet 18 år endnu?

Ydermere så har der været rygtet en stor "9´er" på vej af en bruger herinde hvilket lyder som særdeles interessant.

Hvis der er nogen som har hørt noget på vandrørene eller ligefrem ved noget konkret så må i endelig dele det med os andre. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Husk! Topkamp i U19 Ligaen, FCM - FCN

Idag lørdag d. 5/12 kl. 13

Livestream kan findes på FCMs akademiside på Facebook som jeg linker til her:
https://www.facebook.com/fcmidtjyllandakademi/

Foruden selve spændingen i topstriden så glæder jeg mig også til at se mere til vores nye RTD-spillere. Det kunne også være sjovt at se Adingra tilbage og så er der selvfølgelig også Andreas Schjelderup som er i storform.

FCM må vel betragtes som en af de store akademier og listen af gode spillere som er blevet skolet der er da også imponerende. Listen indeholder bl.a. Simon Kjær, Pione Sisto, Joakim Andersen, Mikkel Duelund, Rasmus Nissen Kristensen, Erik Sviatchenko, Victor Fischer, Jonas Lössl og Paul Onuachu.

Så det bliver også spændende at se om de har nogle kommende stjerner med idag. God kamp! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
Julie Salinas har oprettet en tråd her på bold.dk om talent/akademifodbold: https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5927873&vis=0

Den er da et besøg værd.

Og så skal man selvfølgelig se U-19 FCM-FCN. FCM var mestre i 17/18 og 18/19 og spillede sig sidste år frem til kvartfinalen i Europe Youth League med store skalpe undervejs. FCM har bl.a. haft vundet over hold som Porto, United, Lille, Røde Stjerne i turneringen.

FCM er sammen med FCN nok det hold der udvikler flest talenter. Det er et ægte topbrag med nr. 2 og 1 der mødes. Vinder FCN er man 5 point foran FCM. Som jeg erindrer det har FCM dog haft overtaget i de senere år.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@FCN

Julio Salinas har oprettet en tråd her på bold.dk om talent/akademifodbold: https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5927873&vis=0


Ja det er rigtigt. Jeg får jo set lidt U-bold og jeg synes bare det kunne være rigtig spændende at høre lidt om hvilke store talenter som findes rundt omkring i de forskellige klubber. Selve tråden er lidt af et eksperiment for u-bold er nok stadigvæk lidt "undergrund" men jeg giver det lidt tid :) I er selvfølgelig alle velkomne :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Truppen ude mød SønderJyskE

Peter Vindahl (M)
Martin Vantruba (M)
Mads Døhr Thychosen
Ulrik Jenssen
Kian Hansen
Jacob Steen Christensen
Mikkel Rygaard
Magnus Kofod Andersen
Isaac Atanga
Mohammed Diomande
Emeka Nnamani
Ivan Mesik
Johan Djourou
Ibrahim Sadiq
Abu Francis
Oliver Antman
Tochi Chukwuani
Lucas Lykkegaard
Daniel Svensson

Opstillingen giver ikke helt sig selv da både Frese og Kamaldeen er væk. Der er også lidt spørgsmål omkring Døhrs form i forhold til om han kan starte inde eller om vi skal bruge Svensson eller Lykkegaard.
Et frækt træk ville være at starte Svensson på sin naturlige venstre back og så spille Diomande længere fremme i Kamaldeens fravær men det er nok ønsketænkning fra min side ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vindahl
Døhr - Hansen - Djorurou - Svensson
Christensen
Kofod - Diomande
Atanga - Rygaard - Francis

Er næsten overbevist om at det her er opstillingen. Muligvis med Yttergård istedet for Svensson.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Hvad for dig til at tro at vi skifter til 4-3-3?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN sætter turbo på flytning til Hillerød: Det er et kæmpe projekt

Artikel fra "Sjællandske Nyheder" aka sn.dk
Medvirkende: Søren Kristensen (ansvarlig for udflytningen til Hillerød)

Link -> https://sn.dk/Furesoe/FCN-saetter-turbo-paa-flytning-til-Hilleroed-Det-er-et-kaempe-projekt/artikel/1389844

Formand om FCN-flytning til Hillerød: Holdene skal spille i Farum

Artikel fra "Sjællandske Nyheder" aka sn.dk
Medvirkende: Torben Stensdal, formand for Farum BK

Link -> https://sn.dk/Furesoe/Formand-om-FCN-flytning-til-Hilleroed-Holdene-skal-spille-i-Farum/artikel/1388624

redigeret: Artiklerne er oprindeligt fra Furesø Avis: http://www.e-pages.dk/farumavis/1190/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Du har selvfølgelig ret, vi spiller ikke med 4 i bagkæden :)

Er der nogen der har et link til kampen? Jeg kan ikke finde et der virker og YouSee er det værste bras for tiden nu man ingen sportskanaler kan se med det...

Diomande skadet. Nu uden Kamaldeen og Diomande ser det eddermame svært ud. De mangler så også Bah...

Man må også sige at ud fra livescoren så har Atanga haft en hel del store chancer igen uden at score? Please sæt nu bare Sadiq ind i stedet for ham.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Damn - en dårlig kamp fra Djourou og FCN taber.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er jo dét der er problemet for FCN.

FCN er totalt afhængige af Djourou i forsvaret og totalt afhængige af Kamaldeen i angrebet. Mangler den ene eller har en spiller en offday (hvilket sker for alle) så sejler FCN. Det er lidt spøjst at tænke på at FCN er så afhængige af enkeltmandspræstationer, når nu FCN er bygget op omkring kombinationsspil og teamwork?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Et eller tre point havde lunet. Det er to meget svære kamp frem mod jul og vi starter mod Brøndby efter pausen. Det ville ikke være utænkeligt at vi ikke fik point i de næste tre, sådan som vi spiller pt.
Skrevet af Ninjaen
@JG-FCN, Jeg synes at kombinationsspillet og teamwork har været væk i længere tid måske endda i et par sæsoner og alt vores spil er lagt op på at nogle enkelte spillere skal skinne igennem.
Skrevet af JulioSalinas
U-holdene går på vinterpause

Resultater fra weekenden:

U19: FCM - FCN 4-2
highlights -> https://www.youtube.com/watch?v=spuulKIbHo4
kampfakta -> https://www.dbu.dk/resultater/kamp/399324_333771/kampfakta
stilling -> https://www.dbu.dk/resultater/pulje/333771

U17: FCN - AGF 4-0
highlights -> https://www.youtube.com/watch?v=QQzkeKAt2dc
kampfakta -> https://www.dbu.dk/resultater/kamp/406636_333773/kampfakta
stilling -> https://www.dbu.dk/resultater/hold/16386_333773/stilling

U15: FCN/Farum BK - AGF 7-0 :)
kampfakta -> https://www.dbu.dk/resultater/kamp/409469_333775/kampfakta
stilling -> https://www.dbu.dk/resultater/hold/404519_333775/stilling

Første halvår af sæsonen 20/21 slutter for u-holdene og de går nu på en velfortjent vinterferie. Det har været en kæmpe fornøjelse af følge talenterne fra akademiet og den gode nyhed er at de vender tilbage engang i februar 21. Glædelig jul og godt nytår til alle i og omkring akademiet. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
En ting der slog mig da jeg hørt Dreamin´ forleden.
For et par år siden snakkede vi altid om at vi skulle spille vores spil og tro på at det vi gjorde var det bedste. En periode hvor vi spillede super godt (i perioder).
Nu synes jeg at vi taler meget om at indstille os på modstanderen. Den ene gang står vi lavt. Andre presser vi på med høj intensitet.
Og resultaterne virker mere svingende nu. I hvert fald selve spiller. For pointmæssigt er det jo godkendt.

Hvad tænker I om det?
annonce
0