Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er heller ikke særligt imponeret af BIFs kuld på nær Andreas Bruus.

Lindstrøm synes jeg spiller ualmindeligt svinsk, og han har ikke imponeret særligt før for nyligt.
Bjur har jeg ikke nogen special holdning til, han er sikkert habil nok men ikke noget at falde i svime over.
Slimane og Frendrup er også habile nok, ved ikke meget om dem.

Det ændrer bare ikke på at FCN står overfor en situation hvor man er afhængig af RTD akademispillere, da vores danske spillere altså ikke er imponerende. Jo, de kan da sagtens lave en "Marcondes" og være middelmådige de første par år og så pludselig eksplodere, men det er ikke så sandsynligt. Frese er ligner dog at han er ved at lave en "Marcondes".

Tochi har jeg stadig høje forhåbninger til, han har leveret rigtig godt i glimt, bl.a. med en indskiftning hvor han går hen og scorer og er kampafgørende. Jacob Steen Christensen mener jeg vil kunne begå sig i toppen af championship og er måske en af vores større aktiver. Jeg kalder ham dog stadig Mr. Nødbremse af en årsag - netop at han overspilles tit og er nødsaget til nødbremser.
Resten har jeg ingen store forventninger til og regner dem maksimalt som breddespillere - også på sigt. Jeg forventer at de ender i 1. division eller i bunden af Norge/Sveriges øverste række.

Dermed sagt har vi stadig andre spændende spillere såsom Mesik og Svensson som jeg er virkelig imponeret af. Antman, tjo, måske, men jeg tror ikke talentet rækker til mere end midten af 2. bundesliga på sigt.

Men i bund og grund er jeg ikke i tvivl om at væres næste store salg kommer fra RTD i form af Kamaldeen, Francis og Diomande og så er der også rygtet nogle andre på vej som skulle være spændende. Jeg så bare gerne at vores danske talentmasse ikke udvandes, og håber da blot at det er en enlig årgang den kniber med.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@FCN-KBH....angående et "digitalt fancommunity"

Jeg synes umiddelbart det lyder som en god ide med virtuelt sted hvor man samler fans. :)

Link mellem fans og klub
Jeg kan også godt lide ideen om at lave et link mellem fans og klub. Jeg forestiller mig en tråd hvor man kan stille seriøse spørgsmål, komme med forslag, rise og rose etc.
En tråd som kommunikationsafdelingen i FCN kan monitorere og sørge for at den bliver besvaret. FCN har en beskeden fanbase og dette gør netop sådan en interaktion mulig. Vi ser ofte den "lille" fanbase som værende et problem men her kan det altså vendes til en styrke. Den ligger lige til højrebenet :)

Iøvrigt så tror jeg at du har ret i at "klubben" i forvejen læser med for at holde "fingeren på pulsen" så jeg vil tro at de tog imod sådan et link med kyshånd.
I tilfælde af ophedet debatter har ledende personer som feks. Søren Kristensen udtrykt bekymring omkring rygtedannelse og misinformation og der vil en interaktion mellem klub og fans sikkert være en rigtig god ide for alle.

"FCN-modellen"
Jeg er meget enig i at "FCN-modellen" fylder alt for lidt. Vi snakker ofte om den og gætter meget fordi der ikke ligger nogle konkrete dokumenter som beskriver de tanker og ambitioner som kommer fra ledelsen. Jeg prøver selv at stykke "modellen" sammen med brudstykker fra diverse podcasts, artikler, tv-interviews etc. men det er uholdbart. "Modellen" er noget nær fundamentalt for klubben og den fortjener at være udførligt beskrevet fra officielt hold og burde ligge på FCNs officielle hjemmeside.
"Modellen" er noget som virkeligt er underprioriteret i den daglige kommunikation. Det er noget vi kan være pavestolte af og hvorfor vi ikke "sælger" den bedre er noget som undre mig. Der ligger et kæmpe udviklingspotentiale dér :)

Den skal selvfølgelig også have sin egen tråd på den digitale fanplatform hvor man kan "nørde" igennem.

Alt ialt så er jeg positivt indstillet overfor det nævne digitale tiltag som du beskriver det @FCN-KBH
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Julio

Jeg tror aldrig du får detaljerne at vide om modellen, da det jo er en rimeligt betydningsfuld forretningshemmelighed for FCN ;)

Men ja, mange rygter m.v. kan blive undgået hvis FCN også lige giver svar på tiltale en gang imellem - bl.a. når vi diskuterer transfers, ambitioner og salg/køb af stadion m.v. som vi har været inde på før.

Det kunne også være hammerspændende at følge FCN tættere på transferdeadline-dagen. Jeg er kæmpe sucker for "Sunderland till i die" og synes det er sindssygt spændende at følge især i forbindelse med deadline day-episoderne. Selvfølgelig kan de ikke løbende give opdateringer på hvem de har tænkt sig at købe men en mere dybdegående beskrivelse af overvejelser, fejlslagne bud m.v. dagen derpå kunne være vildt fedt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Jeg tror aldrig du får detaljerne at vide om modellen, da det jo er en rimeligt betydningsfuld forretningshemmelighed for FCN ;)

Det er heller ikke forretningshemmeligheder jeg tænker på. Ledelsen og personer omkring klubben er jo til tider uden i offentligheden hvor de beskriver fragmenter af "modellen" så jeg synes godt de kunne lave et samlet skriv omkring de overordnet linier og især den tænkning som ligger bag.

Det kunne også være hammerspændende at følge FCN tættere på transferdeadline-dagen.

God ide. Nytænkning er godt. Der er så bare det problem at det formentlig bliver et meget roligt program med FCNs historisk beskedne transferaktivitet in mente.

Måske kunne man vinkle det ud fra FCNs strategi. Jeg tænker på at man kunne synligøre processen omkring de unge spillere vi henter til akademiet både i form af talenter fra skadinavien og de rekrutter som kommer fra RTD-akademiet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tænker heller ikke det nødvendigvis kun skal fokusere på f.eks. Djourou og hvorfor man gik efter ham. Men også hvilke andre spillere man er gået efter uden at det gik igennem. Måske ikke direkte ved navn men så kan man komme lidt ind på hvorfor man gik efter spiller X og Y da truppen har behov for kvalitet Z men det gik desværre ikke igennem osv osv.

Det hele skal selvfølgelig være meget tys tys omkring transfers, men bare et lille indblik kunne være interessant.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Jeg er fuldstændig enig. Jeg tror der er rigtig mange muligheder uden at nævne navne og andre ting som kunne skade klubbens forhandlingsposition eller hvad der ellers kan være bekymringen. For mig betyder det heller ikke det store om det er "live". Det er mere det at man kan få en fornemmelse af hvilke udfordringer som beslutningstagerne roder med som er interessant. Hvordan er processen og hvad er det vi fans overser når vi snakker om emnet mere eller mindre overfladisk.

Iøvrigt så synes jeg at det var et forbilledligt "transfer wrap-up" man lavede efter sidste transfervindue hvor Jan Laursen afsatte en lille halv-time og kom fint rundt omkring de tanker han havde. Det var også smukt den måde hvorpå han talte om de afgange vi havde og især de spillere som ikke rigtig fik det gennembrud vi/de håbede på. Vi behøver ikke at lægge skjul på at elite-fodbold er en benhård branche men det skal da ikke holde os fra at behandle spillerne, uanset deres succes, med respekt. Det er meget beundringsværdigt og jeg håber virkeligt at det er et format man holder fast ved fremover.

Man kan iøvrigt se det "transfer wrap-up" jeg refererer til på følgende link ->
https://www.youtube.com/watch?v=nVaakMjPaq8&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af puting kuneho
Det kunne være fedt at være noget nær first-mover på talenter i Asien. Filippinerne eller Kina har jo rigeligt med mennesker så nogle af dem må jo kunne spille fodbold. Japan kunne også være interessant.En af fordelene, ved f.eks Filippinerne, ville være at de generelt er ret udholdende og atletiske. som nævnt tidligere , så er basketball det store hit, det spilles over alt i landet.. Den taktiske forståelse , ville et academy som rtd være behjælpelig med at kunne skabe... hvis man sætter ind tidligt, så får du bygget det taktiske på de unge.

udover det så er Filippinerne et land med mange fattige- så den del af rtd projektet med at bygge en god fremtid for nogle unge talenter, både fodboldmæssigt og akademisk , ville virkelig komme til sin ret.. Talentet på begge punkter er der helt sikkert, men det kræver et projekt som RTDs at få det indfriet...


redigeret- men disse punkter kan selvfølgelig også nævnes og gælde for andre asiatiske lande :D
Skrevet af JMM
@Stevensegal

Jeg er med på at de nævnte i BIF er årgang 99-01 og Tochi/Bredahl er årgang 03. Lykkegaard/Svensson/Kamaldeen er 02. Jeg bestrider ikke at vi har haft gode spillere i AS Olsen og Damsgaard, som nu er videre.

Men hvad skal nuanceres ? Aldersforskellen? At vi ikke må sammenligne en Frendrup/Lindstrøm med en Tochi? Skal man tro vores strategi er det netop det vi skal.

FCN er helt skarpe på, at vores talenter skal udvikles tidligere og være bedre, og mere rustet til at indtræde i senior. Eksempelvis trænede Tochi allerede med superligatruppen, da han var 14 år - hvilket næppe sker i mange SL klubber. Han er med i toppen i de fysiske tests. Og talenterne er der, som du nævner har vi mange på U landsholdene.

En udbyggende pointe ift. BIF er, at de nævnte unge spillere måske er lidt kulturbærere i klubben, eftersom de kommer fra eget akademi, som vi selv oplevede med Marcondes, Jensen, Ingvartsen, Mini mfl. for år tilbage.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Fan-forum

Selvfølgelig - kom i gang. Jeg stiller gerne op som moderator/deling af artikler fra databaser/analyse af økonomi/skrivning af artikler/fodsoldat el. hvad jeg kan bruges til. Jeg kan kontaktes på fcnfan@outlook.dk. Jeg har startet fanforum her på bold.dk for omkring 7 år siden.

Jeg tror det er vigtigt, at man ikke starter med at genopfinde alting, men måske vælger en eksisterede platform så de værste børnefejl kan undgås og der ikke skal bruges for mange ressourcer på udvikling/vedligehold. Wild Tigers, Dreamin skal selvfølgelig med.

Om end FCN besidder ressourcer der kan være til stor hjælp skal det ikke hostes af FCN el. ligge i FCN-regi netop for at det kan være uafhængigt. Det skal heller ikke ligge hos en el. anden tilfældig fan, men bør være i Wild Tigers regi, for at sikre en uafhængig og vedblivende organisation står bag selvom fans/folk kommer el. går - det burde også styrke og legitimere Wild Tigers (som jeg ikke selv er medlem af).

Med i en styregruppe til opstart bør også involveres Christian Wolny (kommunikationschef) og Sebastian Morua (marketingchef) som er dem der står for kommunikationen i FCN og allerede har mange tanker om noget lign. Dette er også personer der kan lede og drive et sådant projekt i gang og har erfaring hermed.

Brugeren "Rasmus Gunnar" har allerede også tilbudt at stille op med noget IT-faglighed omkring et fan-forum og kunne også være en ressource.

Ekstra akademi
Af stumper diverse steder fra fremgår det at FCN meget gerne vil have et akademi mere - og måske flere. Faktisk skulle der ligefrem være en venteliste af organisationer og regeringer der ligefrem vil betale RTD for at oprette et akademi. Jeg har tidligere peget på Egypten som en realistisk sted. Dette fordi:

* Virksomheden der har garanteret FCN´s lån i Danske Bank er den egyptiske Mansour-gruppe.
* Mansourgruppen står også bag Caterpillar i Afrika der gratis anlagde RTD´s træningsanlæg i Ghana.
* Mansourgruppen er gennem Caterpillar allerede sponsorer for RTD.
* Mansourgruppen er et mia. foretagende der på mange områder har samme værdigrundlag som RTD og delvist arbejder filantropisk.
* Mansourgruppen har stor poitisk indflydelse i Egypten og kunne garantere for RTD i Egypten.
* Mansourgruppen kunne formentlig godt tænke sig noget "give-back" fra RTD som tak for mangeårig finansiel støtte.

Som et indspark så nævnte Flemming P i et interview på et tidspunkt at han ikke alene så flere akademier i "RTD-koncernen", men også flere klubber. Om det skulle være klubber over/under el. på samme niveau som FCN aner jeg ikke.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af FCN-KBH
Tusind tak @JulioSalinas

Du har helt ret i, at klubbens model også bør beskrives på klubbens hjemmeside. Men hvis man laver et skriv baseret på brudstykker i interviews, artikler, opgørelser fra DBU osv., synes du så ikke at Wild Tigers er en bedre afsender? Det andet kræver, at de kan blive enige om nogle konkrete formuleringer. Her kan vi blot bruge noget af alt det, der allerede er sagt.
Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg kan ikke lige se fidusen i et akademi i Egypten? hverken Egypten eller de omkringliggende lande er jo noget som helst værd rent fodboldmæssigt? Eneste spiller fra den region der er rigtig god er vel Salah.

Synes heller ikke jeg har set tegn på at der bliver investeret mere i fodbold i de lande eller at interessen er stigende.

Derudover er regionen også bare vanvittigt ustabil rent politisk.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@FCN-KBH

Men hvis man laver et skriv baseret på brudstykker i interviews, artikler, opgørelser fra DBU osv., synes du så ikke at Wild Tigers er en bedre afsender?


Jeg tænker ikke at det skal være et dokument der laves af 3. mand på baggrund af brudstykker. Det skal naturligvis udarbejdes af ledelsen selv så det kommer så tæt på den virkelighed de arbejder med. Ledelsen fastlægger strategien så hvem bedre til at beskrive den end ledelsen selv?

Selvfølgelig er et officielt dokument ikke nødvendigvis særlig "sexet" men det behøver det heller ikke at være. Det handler om at tydeliggør hvad det egentlig er FCN gør og så handler det om at beskrive de bagvedliggende tanker og ambitioner. "FCN-logik" kan for udeforstående (og faktisk også vores egne fans) virke kontraintuitiv og ligefrem uambitiøs og det er en historie som vi godt kunne gøre en indsats for at ændre. Det hele starter dog med at vi bliver så præcise så muligt omkring hvad det egentlig er vi/FCN gør og derfor synes jeg det er nødvendigt med et officielt dokument. Jeg ser det lidt som en slags "grundlov" for klubben.

Så kan kommunikationsafdelingen, med reference til "modellen", gøre det mere "spiseligt" og i den daglige kommunikation arbejde med hvordan de forskellige ting passer ind i vores overordnet strategi. Resultatet skulle gerne være at vi fik alle med på hvorfor FCN har gang i et fantastisk spændende og gennemtænkt projekt og hver gang vi ser vores unge knægte træde ud på grønsværen så skulle det gerne være sådan at man ikke alene så en fodboldkamp men en klub i udvikling. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af puting kuneho
Antman, tjo, måske, men jeg tror ikke talentet rækker til mere end midten af 2. bundesliga på sigt.


Men hvad er det vi forventer af FCN og deres spillere.. Det er jo ikke alle der kan nå op og blive en del af øverste hylde.. Hvis en spiller som Antman , bare for at nævne ham, får en karrierer hvor højdepunktet er i midten af 2. bundesliga. Så har han vel egentlig haft en "ok" karriere i forhold til mange andre fodboldspillere..

Hvis vi forventer at alle skal nå øverste hylde(ikke at jeg siger at det er tilfældet), så tror jeg bare at man bliver slemt skuffet. Selvfølgelig skal der være en god volume af dem der kommer ud og får en stor karriere. Men at man skaber en spiller der får en fin karriere i f.eks 2. bundesliga. Det er vel stadig fint...

Så længe at fcn undgår at hente udpegede mega talenter, som derefter "flopper". Lidt modsigende det jeg skrev ovenover, men en Klub som fcm, med købet af Karinen. som lige er blevet skippet videre... Ham var der så vidt jeg husker en del hype omkring at han nok skulle nå det helt store markede... det kan han da nå endnu, men intet peger på det , lige pt. Det må være et "ærgerligt" bekendtskab i Fcm..

Hvis Kamaldeen mod forventning skulle floppe helt vildt og endte i den svenske eller norske liga efter FCN, så ville jeg være ærgerlig på fcns vegne, da det er en spiller man virkelig tror på- med god grund.

Men så længe de undgår at for mange spillere ryger ned i de lavere rækker i Danmark, eller de lavere divisoner i lande udover top 5. så synes jeg stadig godt man kan være stolt af at have hjulpet de spillere på vej, set i et fodboldmæssigt perspektiv.
Skrevet af JulioSalinas
@puting kuneho

Det er enormt krævende for unge spillere at slå igennem i elite-fodbold generelt. FCN er kendt for at give unge spillere chancen men der er stor konkurrence om pladserne og det er kun de få som overhovedet kommer i betragtning til SL-truppen hvor de typisk igen skal "starte forfra" da niveauet på a-holdet er et par niveauer højere end U19.

Det er dog et interessant spørgsmål du stiller når du siger "hvad forventer man af FCN?"
Det er jo ret svært at opstille en eller anden succesrate men jeg tænker at man kan gøre det op på en enkelt økonomisk måde. Lykkedes det at uddanne spillere af sådan en kvalitet at man ved salg af disse kan betale omkostningerne ved at drive klub + akademier så lykkedes "FCN-modellen" med sin intention. Processen skal helst skabe en vis form for profit så man kontinuerligt kan "skrue op" på de parametre som gør at klubben kan fortsætte sin udvikling imod et højere sportsligt niveau.

Det er også i det lys jeg ser sidste års bedrifter som en kæmpe succes. Sportsligt lander vi på en anstændig 6. plads men vi formår at sælge spillere for over 100 millioner hvilket sikre os at processen kan fortsætte og det er nøglen hvis man tænker på den lange bane.

Derudover er der selvfølgelig også en eller anden udefinerbar værdi i at vi formår at sælge en spiller som Kudus som kommer RTD-akademiet og formår at gå direkte ind på Ajax hold hvor han, før han blevet skadet, allerede blev betragtet som værende en profil efter meget få kampe. Det er jo noget som bliver lagt mærke til ude i den store verden og det betyder naturligvis også at brandingen af RTD og FCN bliver markant boostet.

Men ja du har da ret i at det potentielt kan virke med modsat fortegn hvis man feks. henter en virkelig hypet teenager som så stagnere og ikke bliver til noget. Det er dog ikke en bekymring som fylder noget da nogle af de største talenter som vi henter udefra stort set er ukendte for den brede offentlighed.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af puting kuneho
Er helt enig i det du skriver Salinas.

Det var mere i forhold til nogle kommentarer om at antmans niveau måske ikke rakte til mere end midten af 2. Bundesliga. .. men lad os sige han eller andre spillere skifter i den retning. Så betyder det jo ikke at FCN taber penge på ham . Klubberne i den liga kan godt betale penge for spillere også.

Og som du nævner med det seneste virkelig flotte transfervindue. Så er det vel en af pointerne. At der skal sælges så hele konceptet kan kører rundt af sig selv og gerne med overskud så man kan optimere endnu mere på forskellige ting.

Så jeg synes faktisk vi der følger FCN , skal være ret stolte af det her projekt. Også selvom man pt måske står et sted hvor man nemt kan begynde at se sort på tingene. For det handler jo netop om hvordan man ser på det.. jeg sad egentlig og blev lidt negativ stemt efter de mange kommentarer om at det gik skidt og at der ingen nye kvalitets talenter var på vej. Og bif var bare bedre osv osv... Indtil jeg så får læst et par solide indspark fra blandt andet dig mener jeg og brugeren FC Nordsjælland, og flere også...så blev man / jeg pludselig optimist igen og endnu mere tændt på at følge dette projekt :D
Skrevet af JulioSalinas
@puting kuneho

... Indtil jeg så får læst et par solide indspark fra blandt andet dig mener jeg og brugeren FC Nordsjælland, og flere også...så blev man / jeg pludselig optimist igen og endnu mere tændt på at følge dette projekt :D


Det var flotte ord og tak for det. Jeg prøver egentlig bare at formidle min egen begejstring for "projektet". Som jeg skrev før så kan det godt virke lidt kontraintuitivt det FCN har gang i og dermed kan man måske godt misse de "store linjer".
Det er jo heller ikke sådan at jeg mener at projektet ikke skal kritiseres. Man skal bare altid huske på de forudsætninger man arbejder ud fra og når der bliver taget to skridt frem og et tilbage så nytter det ikke at man isoleret set kigger på tilbageskridtet for så tegner man et forvrænget billed af den egentlige udvikling.

Det var mere i forhold til nogle kommentarer om at antmans niveau måske ikke rakte til mere end midten af 2. Bundesliga. .. men lad os sige han eller andre spillere skifter i den retning. Så betyder det jo ikke at FCN taber penge på ham . Klubberne i den liga kan godt betale penge for spillere også.


Umiddelbart så synes jeg ikke man skal forkusere så meget på den enkelte spiller. En del af styrken ved at arbejde med talentudvikling er at risikoen spredes ud på flere spillere. Dvs. ud af en gruppe spillere så er der allerede taget højde for at mange af dem ikke bliver store stjerner og dermed ikke kommer til at skabe et profit. Det som reelt får hjulene til at køre rundt er dem som får gennembrudet. Dvs. Damsgaard, Kudus, Mor, Skov Olsen etc etc etc.
Deres gennembrud er dog kun toppen af isbjerget og derefter vil der være en stor masse af spillere som ikke udvikledede sig som "man" havde håbet på. Det er helt forventeligt at det er sådan selvom man naturligvis kontinuerligt arbejder på at optimere rammerne for spillerne så endnu flere kan lykkedes på den store scene. Det er også derfor spillekoncept, faciliteter (Hillerød), U20 træning, udvekslingsture til Ghana og Danmark etc. er tiltag i et forsøg på at blive endnu bedre.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Reflektion over debatten omhandlende "danske FCN-talenter"

De seneste par dage har der været snakket lidt omkring at vi ikke uddanner så mange danske talenter mere. Jeg sidder ikke inde med en statistik omkring det men jeg kan godt forestille mig at man i fremtiden vil se et forholdsvis mindre antal danske talenter komme igennem FCN akademiet. Det er dog ikke noget problem i sig selv da FCN (så vidt jeg ved) ikke har nogen målsætning om specifikt at uddanne danske talenter men snarere interesserer sig for at uddanne talenter uagtet af deres nationalitet.

Grunden til at jeg tror at tendensen vil være nedafgående for antallet af danske talenter som kommer igennem akademiet er af den simple grund at konkurrencen er skærpet over de seneste år. Akademiet i FCN får kontinuerligt tilgang fra både RTD-akademiet og derudover får man tilgang af primært skandinaviske talenter og da størrelsen på superligatruppen mere eller mindre er fastsat så vil der være flere af de udenlandske talenter som udkonkurrere danske talenter.
Som sagt er det ikke noget problem. Tværtimod. Det er et udtryk for at de spillere vi får fra RTD og andre steder er med til at løfte niveauet hvilket også er helt i tråd med udmeldingerne fra ledelsen om at kontinuerligt styrke akademiet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
@Salinas.

Det er da et problem ifht. at udvikle til dansk fodbold og være en fødekæde til det dasnke A-landshold.

Men ellers har du ret.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Ligepå og Julio

Det er lige netop det jeg mener. For FCN er jeg bedøvende ligeglad med om vores spillere kommer fra Danmark, Sverige, Påskeøerne eller Guatemala. Om end det da er lidt bekymrende at vores danske akademi ikke leverer varen. Hvis ikke der kommer de forventede talenter til SL-truppen er det jo reelt set bare en dyr underskudsforretning at have sådan et akademi.

Det er ift. landsholdet, som jeg nu engang også er fan af, og dansk fodbold generelt. Jeg vil rigtig gerne se flere af vores danske spillere repræsentere A-landsholdet på sigt, og ikke bare U19 og U21 for derefter at forsvinde mere eller mindre.

Vi har selvfølgelig haft Damsgaard, Skov Olsen, Nelsson og Mathias Jensen som alle banker på til A-landsholdet, og måske Marcondes. I den kommende tid kan jeg dog ikke se hvem der skal kunne gå ind og lege med på A-landsholdet af vores danskere - Heller ikke på længere sigt :)


FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Ninjaen
Helt enig. I alle de mange år jeg har været fan af FCN har en af de fede ting været at de udvikler dytige danske fodbold talenter og man har kunne følge de bedste af spillerne på U21 og A-landsholdet.
annonce
0