Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nordland1337
Godt at høre jeg ikke er den eneste! Kan godt være det er jalousi, når man ser hvad de andre klubber sælger for - og iøvrigt vælger deres egne talenter fra for middelmådige spillere...

Overraskede mig i øvrigt at ingvartsen aldrig er blevet større. En af de få spillere i SL hvor jeg vitterligt ikke kunne finde én eneste svaghed. Han var klasse!
Skrevet af Nordland1337
Og tak for link! Dams er fantastisk underholdende at se spille
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af JulioSalinas
@Anders

Tit sker det dog, at vores talenter ikke slår igennem i udlandet. Særligt i det første sted, de er.


Tit i forhold til hvad? Vi kan formentlig blive enige om at vi gerne så at alle vores solgte spillere slog igennem med det samme når de kommer til udlandet men hvis "kritikken" skal have noget på sig så bliver man nødt til at kigge på hvordan det forholder sig med sammenlignelige spillersalg fra andre superligaklubber.

Mit gæt er hvis man virkeligt undersøger hvor mange af de helt unge spillere som slår igennem deres første destination når de kommer til udlandet så vil den barske sandhed være at det generelt er meget få uanset hvilken en klub man skifter fra.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Nogen nævnte Schöne herinde og nu er han fritstillet. Der er bare rigtig mange andre store klubber der vil have ham. Dertil er hans ungdomsår lagt i rivalen Lyngby, så mon ikke han går den vej, hvis ikke FCK køber ham?

En type som jeg godt kunne tænke mig at se i FCN er Lasse Vigen, som sjældent spiller og står til udløb til sommer. Han kommer dog nok til at trække en tung løn og har sikkert stadig ambitioner om udlandet igen.
Skrevet af Super FCN
Jeg tror ikke rigtig på Schöne, han har vel forhåbninger om at komme til sommerens slutrunde. Det tror jeg ikke rigtig vil ske hos os, mon ikke han ender i FCK eller måske en Hollandsk/Belgisk klub.
Tænker det er mere realistisk med Mike Jensen, som jo også leder efter en klub i øjeblikket. Om han har stadig niveauet og lysten til FCN, ved jeg dog ikke. Tænker det er hans eneste mulighed for at bo i København og få superliga fodbold samtidig.
lol, signatur
Skrevet af Nordland1337
Vigen tænker jeg kunne være et godt bud. Jeg forstår vitterligt ikke hvad der er sket med ham! Da han kom til superligaen var han jo fænomenal, dynamisk, teknisk og overblik. Hvis vi kan få den version, er det fint!

Jeg er i øvrigt ikke enig i, at vi kun mangler offensiv midtbane. Jo længere fremme man er, jo mere tilgivelige er fejlene. En god defensiv orienteret central midt til at supplere Kofod vil være guf. (Og nej, Jaxe har hverken fysikken eller mentaliteten, hvilket er naturligt med den alder han har og iøvrigt ikke virker som en knægt der kom super tidligt i voksealderen). Med vigen kan man evt skubbe Kofod lidt længere tilbage.

Enige er vi dog i, at vi reelt kun har én central midtbanespiller pt, der har niveauet. (Diomande ekskluderet, da han er klart bedst når han har en fri rolle)

Schöne, ja tak, men come on, hvordan skulle det være realistisk?

Mike Jensen, nej tak, var i mine øjne ikke god nok til SL da han var yngre, hvorfor skulle han være det nu?
Skrevet af JulioSalinas
Schöne, ja tak, men come on, hvordan skulle det være realistisk?


Ja Schøne urealistisk medmindre han leder efter en transitionsklub til evt. træneruddannelse eller noget i den stil. Essien og Djourou burde jo vel heller ikke være realistisk men nogle gange er der særlige forhold som kan trumfe den "normale" beslutningsproces.

Jeg er i øvrigt ikke enig i, at vi kun mangler offensiv midtbane. Jo længere fremme man er, jo mere tilgivelige er fejlene. En god defensiv orienteret central midt til at supplere Kofod vil være guf.


Af defensive midtbanespillere har vi både Jaxe, Tochi og dertil ser vi også ok ud på U19 med Garly. Dertil har vi fået tilgang af Nagalo i sommers og nu Lasso Coulibaly som tilsammen kommer til at skabe en god konkurrence på den mere defensivt orienteret midtbane. Jeg tænker at man højst overvejer at hente en spiller så man ikke stopper hele kæden og der synes jeg klart at vores behov på kort sigt er størst på den offensive midt.

Mike Jensen tjaa tjoo...så vidt jeg husker ham er han en lederskikkelse med en masse erfaring og det kan vi altid bruge men jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke er opdateret på hvordan han spillemæssige niveau er pt.

redigeret: ja ok, så blev vores lille mulighed med Schøne skudt ned da han selv udtaler at han kun vil spille for FCK hvis han skal til Danmark. Link ->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/schne-udelukker-ikke-dk-efter-genoa-brud/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er netop den der med "i forhold til hvad?" man skal have in mente.

FCN skyder langt flere talenter afsted end halvdelen af ligaen tilsammen. Derfor fejler flere sjovt nok også. Flere får dog også succes. Ingvartsen er nu halv-fast i Union som ligger i toppen af Bundesligaen, Kudus var flyvende indtil skaden og er ved at være på vej igen. Damsgaard går det også godt for. Skov Olsen er kun holdt tilbage da han spiller samme position som klubbens stjernespiller. Marcondes og Mathias Jensen gør det godt i toppen af Championship. Lobotka er også riiimeligt godt med vil jeg mene. Nelsson også fast mand i FCK, selvom adressen ikke er lige så prangende.

Listen af successer er da mindst lige så lang som listen af fejlslagne udlandsophold. Endnu er ingen vendt hjem til Danmark så vidt jeg ved. Det kan vidst ikke siges om andre klubbers talenter.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Hent nu bare Adu på en fri transfer!
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Adu, Mata og Schøne, kom nu!

Lad os også lige tage Marcondes og måske Eriksen med i svinget ;)

Spøg til side, så er Adu da helt klart den mest realistiske, og jeg håber også på hans retur.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Mulig tilgang fra en 3. mand fra RTD

Noget kan tyde på at vi får tilgang af endnu en RTD-spiller dette vindue.
Der skulle være tale om Yannick Agner som efter min kilde i Ghana skulle være en høj center forward. Yannick er iøvrigt fra Elfenbenskysten hvor han også er inde omkring U20 landsholdet.FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Anders31
-
.
Skrevet af JulioSalinas
@Anders

Det overrasker mig, at han kommer op nu. Jeg troede først, at han ville komme til sommer.


Som jeg skriver så er der noget som kan tyde på det. Dvs. det er ikke 100% da jeg har det fra et ghanesisk medie via twitter. Vi må afvente den endelige bekræftigelse fra FCN side.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
La Gazetta dello Sport vurderer Damsgaards markedsværdi til 150 mil. kr

Efter Damsgaard flotte start i Sampdoria er hans værdi steget betragteligt. Vi solgte ham jo for 50 mil. kr + videresalgsklausul (tror jeg) så det er ret interessant hvis han ryger videre til et kæmpe beløb.
Tottenham og Inter skulle holde øje med ham.

Link Tipsbladet ->
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/serie/efter-trylleri-i-italien-store-klubber-har-noteret-sig-mikkel-damsgaard
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Det er så dejligt at se Damsgård have den succes. Det kan i sidste ende give 25 mio mere i posen til os (Hvis man tager tænker at videresalgsklausulen er 20-25%)

Nu skal vi bare have Skov Olsen i gang dernede også.

I forhold til vores opstart, så er der lavet en særskilt nyhed/artikel på det, her på bold.dk.
De skriver også at vi kun møder lavere divisionshold. Er lidt spændt på hvordan det ender ud.

Og med hensyn til Agnero, så er det måske i desperation over at vi mangler en målsluger at vi allerede hiver ham op nu? Eller er talentet så stort at det ikke giver mening at holde ham dernede? Spændende er det i hvert fald, hvis rygterne taler sandt.
Der ligger en enkelt video af ham på Youtube hvor han laver et lækker skruet fladt mål (Der er dog ingen i målet).

Mht. snakken om at vores unge spillere falder igennem i udlandet, så kunne jeg godt tænke mig en oversigt over hvor vores tidligere spillere spiller nu (Og om de er faste eller på bænken) Det kunne så være ekstra sjovt at sammenligne med de øvrige superligahold. Men det er jo noget af et arbejde.
Skrevet af Anders31
.
.
Skrevet af Ninjaen
Anders31, har du set ham spille? Det lyder da spændende hvis han er et toptalent men baseret på hvad?
Hvis det er baseret på andres beretninger så kan det jo være nogen der er interesseret i at sælge ham.
Skrevet af JulioSalinas
DBU dropper dyr hybridbane i Helsingør

Læste lige at DBU har droppet at anlægge en såkaldt hybridbane i Helsingør da etableringsomkostninger på omkring 20 mill. kr. er for højt. Planen var at a-landsholdet skulle træne på den når de er samlet på Hotel Marienlyst.

Det relaterer lidt til FCN da vi har intentioner om at anlægge en lignende bane og ydermere da der også på et tidspunkt var snak om at DBU skulle indtænkes i fodboldbyen i Hillerød. Jeg synes 20. mil. lyder vanvittigt højt men det kan selvfølgelig at det alligevel er en fornuftig investering hvis levetiden er markant længere end for de gængse kunststofbaner.

Er også lidt spændt på om FCN, Hillerød og DBU evt. kunne finde en løsning på problemet. Det ville da være fedt hvis fodboldbyen i Hillerød blev en træningsbase for a-landsholdet. Det ville iøvrigt også give super meget mening i forhold til at FCN angiveligt kommer til at få "state-of-the-art" faciliteter.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@Ninjaen

Jeg så ham sidste vinter da det internationale akademi gæstede Farum og spillede et par kampe. Så vidt jeg husker er han fuldvoksen gut som fylder en del men i den kamp var det mest en hurtig kant som hedder Gadaffi (frækt navn) som fangede mit øje.
Skulle han være på Kudus/Kamaldeen niveau? Det ville være sgu ikke være så ringe endda.
;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0