Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
@FC Nordsjælland

Kamaldeen er nr. 2 I ligaen i antal afslutninger.
Han er nr. 105 i ligaen i scorings %.
Han har en xG der er højere end det antal mål han har scoret.

For mig og se tager han alt for mange svære beslutninger. Det mål han lavede mod os FCK var jo fremragende fra den skarpe vinkel. Men chancen for mål vil have været større hvis han havde lavet en cut back aflevering.

Når han sætter en mand af og I er i overtal så skal han spille en mand fri. Han går selv for mange gange.
Jeg ved ikke hvad der skete mod AaB i 3 mod 2 situationen om det var et forsøg på en hæl aflevering eller dribling der gik galt.

@FC Nordsjælland
Han har et kæmpe talent i det og med han kan dribble, at komme i overtalssituationer er guld værd, men så længe man ikke kan udnytte overtalssituationerne så er han ikke klar til udlandet endnu.

Han skal ihvertfald have et år mere i FC Nordsjælland, jeg mener ikke han har lært alle principperne endnu til at begå sig.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af TommyOlsen
Jeg ser flere offensive ting i holdet pt end jeg har gjort længe og jeg synes faktisk at defensiven har været ganske ok - utrolig nok mens Kian og Djourou er skadet.

Udfordringerne er dog nemme at spotte. Selvom man ser små spire i offensiven nu, så har vi svært ved at skabe chancer. Og selvom Kamaldeen er med i stort set alt offensivt så er det tydeligt han slider med det p og også begrænser vores offensiv fordi vi søger ham for meget.

Er godt nok bekymret for AGF kampen for tror ikke Djourou bliver klar og det bliver indlæg på indlæg på indlæg.

Håber Maxwell holder niveauet fra de 2 foregående kampe...

Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tror der er bred enighed om at vi gerne vil beholde Kamaldeen i en sæson endnu ;)

Det kan bare blive ret så svært hvis der bliver budt 90 millioner for ham her til sommer.

Synes i øvrigt indtil videre at både Woledzi og Mesik er længder bedre end særligt Kian. Djourous hovedspilsstyrke og størrelse er dog sindssygt vigtig for et hovedstødssvagt hold som FCN.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Hånden på hjertet, hvem vil dog lægge 90 mio for Kamaldeen? Jeg synes ikke han har udviklet sig en tødel over sæsonen. Og ja han viser i glimt et højt potentiale men spillet over 90 minutter er da slet ikke i nærheden af 90 mio.

Jeg er klar over at det kan være svært at spille på et hold der ikke rigtig har tur i den, men faghir i Vejle og Lucas A i AaB kan. Der føler jeg slet ikke Kamaldeen er og jeg synes vi gir køb på mange andre facetter i vires spil når han er på banen.

Jeg vil næsten håbe han blir solgt til sommer, især hvis vi får 90 mio.
Skrevet af Ninjaen
@RasmusGunnar Jeg er 100% enig med dig med hensyn til Kamaldeen og tak fordi du siger det, jeg har ikke turde det af frygt for at blive lynchet herinde i dette forum (smiler).
Skrevet af riou123
Man så i efteråret, hvor god han kan være, når han får bolden i de rigtige positioner 1 mod 1. Men ligenu er han selv nødt til at skabe sine egne gode situationer, og det er svært når man får bolden i ryggen og er dækket op af 3 modspillere. Som andre siger lider han under, at ingen af vores andre offensivspillere har vist noget der minder om top 6-niveau. Derudover har han så i foråret fumlet bolden væk, de få gange han har en 1 mod 1, hvilket absolut heller ikke gør det bedre. Jeg savner at, andre offensivspillere tager steppet op og skaber pladsen til Kamaldeen, som fx Asante og Donyoh gjorde for Emiliano i efteråret 17. Der var der 3 målfarlige spillere for modstanderen at holde øje med, før Asante glemte hvordan man afsluttede. Hold fast den sæson føles langt væk i øjeblikket, der var der fandme flot spil med de danske talenter som profiler.
Skrevet af TommyOlsen
Jeg er helt med på at prisen på 90 mil virker langt væk.
Og selvom talentet er tydeligt - Så er han også bare en så ufærdig spiller der nu ikke har scoret i over 10 timer i træk.

Og samtidig har han altså næstflest afslutninger i ligaen.

Var jeg Flemse havde jeg spillet ham centralt i banen i en rum tid igen, så han ikke bliver til en stueplante ude på venstremidt.

Maxwell er kommet så flot igen, men hold op han havde også store mangler i preseason hvis I så de kampe...

Tror der er en god årsag bag, at Kian har været foretrukket ift. Max og Mesik :)
Skrevet af Nandeyanen
Transfermarkt har været gode til at ramme rigtigt med priserne de seneste år.

Kudus var vurderet til €9m og blev solgt for €9m til Ajax

Andreas Skov Olsen var €8m og blev solgt for €6m til Bologna. Dog havde Andreas ikke lang tid tilbage i kontrakten hvilket nok skyldes den lavere pris.

Damsgaard var vurderet €6.5m og blev solgt til Samdoria til €6.5m.

Altså har Transfermarkt ramt rigtigt perfekt med de høje salg 2 ud af 3 gange de seneste par sæsoner.

Det sjove er at Kudus siden hen er steget til €15m på transfermarkt, Damsgaard til €8m og Andreas er faldet til €6.5m. Nok ikke sjovt for Andreas selv.

Kamaldeen blev vurderet d. 23 December til €3m. Covid-19 situation er også vurderet inde i prisen.

Jeg nægter at tro på at der er en klub til sommer der vil give €12m for ham når økonomien er begrænset rundt omkring i Europa.

Jeg er helt med på at prisen på 90 mil virker langt væk.
Og selvom talentet er tydeligt - Så er han også bare en så ufærdig spiller der nu ikke har scoret i over 10 timer i træk.

Og samtidig har han altså næstflest afslutninger i ligaen


Ja, den eneste der har flere afslutninger end Kamaldeen er Patrick Mortensen, men han er også Superliga topscorer.

Når man ser på de forskellige holds topscorere så ligger de på en scorings % der er mellem 20-40%

Kamaldeen har en på 10.5%, altså han scorer 1 ud af 10 gange på sine skud.

Lyngbys er 17.5% og AC Horsens er 30%

Kamaldeens mål er 4 og hans xG er 4.3.
Noget tyder på at han skyder for meget på mål fra steder der ikke tæller som gode mål chancer.

Både Mortensen og Wind har en xG på 9 og mål på 11. Det skal så siges de også scorer på straffe hvor ikke xG tæller med. Men deres xG viser jo at de kommer til langt større chancer en Kamaldeen.

Det er her Kamaldeen skal lære hvornår han skal skyde på mål og hvornår han skal spille den.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Forrest Gump
@Nandeyanen

Kan du ikke bare hoppe ud af FCN´s tråd? Det ligner, at du skjult prøver at få FCN ned med nakken ved at skabe splid.

Du skrev på et tidspunkt, at vi skulle bue af vores spillere for at vise vores utilfredshed... "Min personlige løsning er at komme med buh råb hvis det går dårligt, det gør vi i FCK for at ligge pres på spillerne, vi elsker dem stadig dog".

Du skrev på et tidspunkt, at vi via vores engelsk sprogede instagramprofil "skider på de Danske fans".

Du skrev på et tidspunkt, at "hvis Ægypterne vil lave en klub i England så ser det rigtig sort ud for FC Nordsjælland". Du prøver hele tiden at tale os fra at udvide i England... Det er som om, at du frygter, at FCN bliver endnu stærkere.

Du skrev på et tidspunkt, at FCN skulle lægge sig sammen med FCK, så talenterne kunne forbedres i FCK...

Du skriver nu indirekte, at Kamaldeen ikke er mere værd end, hvad transfermarkt vurderer ham til. Altså FCN er da ligeglade med en eller anden webportal, der vurderer ham til €3 mio. FCN sælger ham for minimum €10 mio. ellers beholder de ham jo bare. Tror du virkelig selv på, at Jan Laursen/Mikkel Hemmersam vil sælge ham for under €7-10 mio? I øvrigt passer dine tal heller ikke med, at Kudus blev vurderet til €9 mio og solgt til Ajax for €9 mio samt at Damsgaard var vurderet til €6.5m og blev solgt til Samdoria til €6.5m. De blev begge solgt lang tid inden, at skiftet skete. Derfor er tallene på Transfermarkt misvisende, da deres tal er, hvad de er værd pr. 31. juli, da BT, Ekstra Bladet og andre allerede havde nævnt transferpriserne. Kudus´ værdi står eksempelvis til €2,7 mio. den 8. april 2020 (han sælges i juli).

Skrevet af Nandeyanen
Hvis I ikke vil have mig mere så går jeg da gerne væk.

Jeg er ikke fan af FCN, men jeg er fan af de Danske talenter og derfor følger jeg FCN så meget jeg kan. Jeg spår mange fremtidige FCN talenter på landsholdet.

Jeg altid skrevet på FCK forummet her at vi skulle hente Ingvartsen, Kudus osv. osv.

Hvis I læser med inde på FCK tråden kan I også se hvor kritisk jeg er i FCK tråden. Jeg stiller mig aldrig tilfreds med noget og vil altid have forbedringer. Jeg baskede Ankersen og Zanka før vi hentede dem og mente ikke vi skulle hente dem.

FCN er faktisk det hold jeg kan lide bedst efter FCK.

Jeg er kommet med lige så meget kritik på FCKs ejere som jeg er kommet med på FCN.
Jeg mener ikke at vores ejere har været fodboldinteresserede og har kun tænkt på penge og Lalandia delen. Jeg har altid været sur over at man ikke har givet et modspil til Ståle og jeg er nok den fan på bold.dk der været den hårdeste mod Ståle.
_______________________________________________

Jeg skrev også at Kamaldeen er guld værd. Han kan sætte en mand og skabe overtalschancer. Det er guld værd. Hvis FCN kan udnytte overtalschancerne så kan Kamaldeen sagtens gå for mere end 90m.

Min kritik er at han ikke udnytter chancerne godt nok og at han ikke er klar til udlandet endnu. Hvis han får 1 år mere og lære hvornår man skal spille den og hvornår man skal skyde den. Så bliver han Nordsjællands dyreste spiller
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Helt ærligt! Alle, der kan bidrage konstruktivt til denne tråd er altså mere end velkomne. Fans af FCN eller ej. Kritikere af FCN eller ej.

Jeg synes personligt at Nandeyanen bidrager rigtig fint til tråden, og jeg ville da være ked af at se ham blive skræmt væk af en random bruger, som har skrevet 4 indlæg på bold.dk. (undskyld mit sprog).

Hvis man ønsker at bidrage konstruktivt til tråden, så er man altid velkommen i min optik - uanset tilhørsforhold. Jeg er sikker på, at de faste elementer i denne tråd sagtens kan snakke sig ud af eventuelle misforståelser o.l. vi er vel for pokker alle sammen voksne mennesker.
FCN
Skrevet af Afløseren
Hvis man er utilfreds med en anden brugers holdninger må man tage debatten og se, om ikke der dukker nogle nuancer op hos begge parter. Ellers udvikler tråden sig til noget frygtelig rygklapperi hvis alle altid skal være enige.
Tråden her er heller ikke en gren af den katolske kirke. Der er ingen, der bliver ekskommunikeret bare fordi den/de er uenige med andre.
FCN
Skrevet af riou123
+1
Skrevet af Forrest Gump
@Nandeyanen

Okay, det er godt at høre. Du skal selvfælgelig bare være herinde. Jeg havde et indtryk af at du var fuldstændig mod alt med FCN.
Skrevet af Rambo92
@nandeyanen
Du er mere end velkommen. Som der bliver nævnt, så er det et debat forum, og jeg synes, at du bidrager med nogle gode kritiske punkter til debatten om FCN. Jeg sætter pris på dit engagement selvom du ikke decideret er fan af FCN
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
@forrest Gump
Mon ikke du forvekslede Nandeyanen med Sheva? ;-)
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nandeyanen er bestemt ikke imod FCN, men han er, ligesom mig selv, kritisk overfor hvad der foregår i klubben :)

Jeg synes derimod at det er forfriskende at have andre syn på tingene end vores egne rosenrøde ideer om FCN. Så bliv endelig hængende!

Jeg er typisk enig i det meste Nandeyanen siger i øvrigt. Men ift. Kamaldeen synes jeg at det simpelthen er for "nemt" at skyde skylden på Kamaldeen som syndebuk.

Jeg har sagt det før. Det er ikke Kamaldeen der er problemet, men de omkringliggende faktorer:

1) Modstanderen lærer at læse FCN og Kamaldeens spil, de dækker ham derfor yderligere op. Det gør selvsagt scoringsmulighederne mindre. Her er det korrekt at Kamaldeen så skal søge medspillerne, men det leder os videre til punkt 2.

2) Medspillerne skal kunne udnytte at 3 mand dækker Kamaldeen i døgndrift. Det gør de ikke. Der går Argentina i den. De afventer at Kamaldeen(læs Messi ift. Argentina) gør et eller andet magisk og står ellers passivt og glor. Ja, så må Kamaldeen forsøge selv, igen, igen og igen. Det giver selvsagt en hel del missere, men hvad helvede skal manden ellers gøre?

3) Hele FCNs strategi handler om at 10 pile peger hen mod Kamaldeen som skal have en lang bold nede fra forsvaret. Kick n rush fodbold er sjældent resulteret i mål på samlebånd, og det er slet slet ikke hvad FCNs spillere er oplært i. Det giver igen færre muligheder. Særligt når Kamaldeen ender med at stå alene på toppen efter en lang bold og skal afdrible 5 mand inden hjælpen kommer. Det er simpelthen for forceret, og igen, pisse nemt at læse for modstanderen.

Der er altså nogle eksterne faktorer der gør, at Kamaldeen har svære betingelser pt. Kamaldeen er, med længder, det største talent og den bedste dribler i SL, og han laver jo noget fantastisk i hver eneste kamp. Det kan bare ikke altid udnyttes.

Kamaldeen har også selv del i "skylden", selvfølgelig. Han har samme vokseværks-problemer som Kudus, i og med at han, som nævnt, er pissehamrende dygtig. Derfor vælger han også den flashy løsning til tider, når det ikke er nødvendigt, eller han ser en mulighed for at tilføje noget til sit highlight-reel i stedet for at se en medspiller. Det tog også Kudus lidt over en sæson at ryste de her ting af sig. Det er jeg sikker på Kamaldeen også kan.

Men at klandre ham for at tingene ikke fungerer, det er simpelthen for nemt og unuanceret.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Forrest Gump
@Rambo92

Gode gamle Sheva - Jo, jeg tror du har ret i at jeg nok har blandet dem lidt sammen ift. al den snak med, at vores spillere oversælges osv.
Skrevet af Rambo92
@forrest Gump
Kan jeg sagtens forstå :-)

@JG-FCN
Man kan dog klandre Kamaldeen for, at hans attitude på det sidste har virket opgivende. Vi skal bare også huske på, at han kun er 18 år gammel. Så helt forventeligt med punkter, han kan forbedre
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen @Forest Gump

Godt at se at i finder ud af det.
Jeg har det lidt sådan at der skal være plads til forskellige meninger og alle som føler at de har et eller andet at bidrage med herinde skal naturligvis have lov til at ytre sig. Vi snakker om emner som har en eller anden form for relation til klubben FCN men tråden er så vidt jeg er ved ikke kun forbeholdt fans af FCN.

Iøvrigt så er det da fedt at @Nandeyanen har en sund interesse i FCN og hvem ved han/hun er måske morgendagens super-FCN-fan. ;)
Mindre kan da også gøre det vil jeg sige.

Jeg er som bekendt selv en ny "fan". Jeg bryder mig egentlig ikke om ordet "fan" for det lyder sgu egentlig lidt barnligt men når nu man er super-begejstret for klubben og bruger ca. 23-24 timer i døgnet på at tænke FCN så er det vel det ord som kommer nærmest.
Det var heller ikke planlagt og det startede med at stor fascination af talentarbejdet præcis som @Nandeyanen og så udviklede det sig derfra.

Det korte af det lange er at du skal endeligt blive hængende @Nandeyanen. Dine input er værdsat og sådan har jeg det iøvrigt med alle herinde. Vi er ikke altid enige i vores betragtninger omkring klubben men det er vel egentlig et sundhedstegn da vi er selvstændigt tænkende væsener.

God aften folkens....imorgen går det løs igen :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0