Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JMM
Hej Dreamin, fedt at i rækker ud. Jeg vil mene at trådens Grand Old Man Jenner/FC Nordsjælland kunne være super interessant at have med i jeres podcast. Han har altid styr på klubben, økonomien og talenterne. Det program ville jeg gerne lytte til.
Skrevet af Afløseren
Ja! Vi vil have Jenner med på podcast! Kunne være super fedt.
FCN
Skrevet af Dreamin'
Optur, han skal være velkommen i dag. Eller en anden gang :)
I skal vide, at jeg altid sørger for at læse diskussioner herinde inden vi optager. Bl.a. også derfor det var mening at vi skulle snakke spillerlønninger og nye spillere. Førstnævnte må vi dog udskyde pga. sygdom.
Skrevet af LaChrissen
Jeg er flyttet til Nørrebro fra Hillerød af, og jeg skal da hilse og sige, at offentlig transport i den grad spiller en rolle i, om jeg kan komme ind og se FCN. Det tager 1,5 time at komme til Farum Park herfra, det er godt nok håbløst.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af Lynild
Hvad med at cykle? Der er ca. 20km, det er omkring en time på cykel.
Skrevet af Afløseren
Det er også fordi man skal time det med bus 333 som er den eneste, der kører ud til Farum Park. Den kører ret så sjældent i weekenden, desværre. Cykelturen derop er fed, men knap så fed når man halv-stiv skal hjem igen. På positiv listen tæller det dog, at man får forbrændt al alkoholen :-)
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Kampen i går
Fantastisk 1. halvleg. Dejligt at se hvor skarpt systemet sad da vi var i kontrol. Kampen burde være lukket og slukket med et 3-0 mål inden pausen. Jeg synes også vi fortsatte godt det første kvarter af anden halvleg, men hold da op et skifte i kampbilledet. Selvfølgelig fik Aab mere tro på tingene, men vi sejlede forvirret og usikre rundt på banen. Der kunne man godt mærke at det er en flok unge og urutinerede drenge dernede.
Indskiftningen af især Kudus fik dog skabt nogle farlige situationer hvor vi snildt kunne have lukket kampen. Igen en kamp hvor vi inviterer modstanderne med igen.

Nu skal vi til et sprudlende AGF i næste kamp og det kunne være fedt med to sejrer i træk, hvilket er længe siden sidst. De ser dog stærke ud i øjeblikket AGF og det bliver svært på udebane.

Stemning og tilskuere
Fedt med fremgangen på tilskuerpladserne men vejret i går var også noget nær perfekt. Havde det regnet sad der måske det halve.
Det er da også korrekt at man vil have nemmere ved at stille sig på stemningstribunen, hvis der stod 150 andre skrigende mennesker. Der skal være nogen der går forrest. Måske en form for loyalitetsprogram, hvor man kan optjene point når man stå på stemningstribunen. De kan veksles til merchandise, øl eller andet.
Og en ting er selvfølgelig adgangen med off. Transport men noget andet er parkeringspladser/muligheder. Som jeg har forstået det øænsker FCN at bygge nye faciliteter med dertilhørende parkerinskælder. Det skal være nemt at komme til/fra.

Tom Vernon
Herfra en opfordring. Lav en mini dokumentar der følger Vernon i hans arbejde med klubben. Det ville nok give et indblik i hvad han vil med akademi og FCN både nu og i fremtiden.
Er han filantrop, forretningsmand eller begge dele? Give os et personligt indblik i manden. Det vil være med til at skabe et tilhørsforhold fra begge sider.

Ingen tvivl om at FCN er en forretning, men der ligger altså også nogle ambitioner og visioner bag, når det kommer til det sportslige.

Podcast
Det er bare om at få Jenner i den Podcast, men uanset hvad så glæder vi os bare til at høre den næste.
Som flere af os har været inde på så kan det være svært at diskutere U-spillere, når der ikke slipper information ud om disse.
Den information der kommer ud om opstillinger og kampreferat etc. kommer fra modstanderne af.
Skrevet af JMM
Vi kørte AAB ud af banen i store dele af kampen, særligt de første 45. Fræk stikning af Døhren til Atanga ved det første mål. Og så skal vi vist være glade for Nicolai Larsen ved friløberen i overtiden, samt at Jaxe ikke spiller i forsvaret til daglig.

Og så scorer vi på en dødbold på et hovedstød!? Mathias Rasmussen er jo 1,72 !

Det kalder næsten på en trådtitel :)
Skrevet af JulioSalinas
@Dreamin´

Det er en overdrevet fed podcast som i sagtens kunne gøre til en ugentlig ting ;)
Det er også godt at se at det officielle FCN støtter op omkring den og det er kun en styrke at i er uafhængige og dermed kan stille de mere følsomme spørgsmål.
Husk lige at give dette forum et shoutout så skal vi nok også gøre det samme om "Nordsjælland Dreamin´" hvilket sker uanset hvad, hehe :)

Det er en no-brainer at Jenner/FC Norsjælland er den mest vidende/entusiastiske af os alle men jeg vil ikke lægge pres på at han deltager i podcast som nok er lidt grænseoverskridende for os som ikke er scenevante.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Herfra en opfordring. Lav en mini dokumentar der følger Vernon i hans arbejde med klubben. Det ville nok give et indblik i hvad han vil med akademi og FCN både nu og i fremtiden.
Er han filantrop, forretningsmand eller begge dele? Give os et personligt indblik i manden. Det vil være med til at skabe et tilhørsforhold fra begge sider.


Det kan jeg godt støtte op omkring. Det var faktisk sådan jeg for alvor fik interesse for FCN i foråret (tror jeg nok) da man i en optaktsudsendelse i tv bragte en lille videomontage om RTD og FCNs samarbejde.
Det kunne man sagtens gøre mere. Projektet skal formidles i god kvallitet i mange forskellige formater så man rammer så bredt så muligt.

Jeg kunne også sagtens se at man lavede en slags seriøs reality tv hvor man følger de unge på akademierne. Det ville godt nok også være fantastisk at se alle de udfordringer som en ung spiller går igennem på vej mod førsteholdet og tænk engang hvor fedt det kunne være hvis man også kunne følge nogle af de afrikanske drenge allerede fra dengang de var i RTD i Ghana. Hvis det blev gjort rigtigt med den rigtige samarbejdspartner feks Viaplay kunne jeg godt forestille mig at det kunne være noget som kunne øge fanbasen og samtidigt ville være en kæmpe gave til de nuværende fans.

Det er da også korrekt at man vil have nemmere ved at stille sig på stemningstribunen, hvis der stod 150 andre skrigende mennesker. Der skal være nogen der går forrest. Måske en form for loyalitetsprogram, hvor man kan optjene point når man stå på stemningstribunen. De kan veksles til merchandise, øl eller andet.


Det er oplagt at prøve noget i den retning. Hvad har vi at miste? Stærke rabatter, gratis slikposer, flag og andet relevant til dem som vælger stemningstribunen. Det er det som er fundamentet for en god stemning så giv den gas FCN. "Ask not what the fans can do for the club but what the club can do for the fans". Fans er en kæmpe udfordring for FCN så det nytter ikke noget at man sidder tilbagelænet og venter på at de kommer. Vi skal angribe denne problemstilling som vi angriber på banen...offensivt :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af kunarsenal
Vigtig vigtig sejr som er en af de berømte 6-points kampe, da det givetvis igen er netop AaB vi i det nye år skal slås om billetten til slutspillet.

Det er helt vildt så hårrivende Atanga er. Personligt vænnede jeg mig lynhurtigt til en målfarlig højrekant i A/S (hvem gjorde ikke) efter Asante.
Atanga er en evig trussel, bliver ofte spillet i vanvittig gode situationer, men hvor er det frustrerende at han ikke får den prikket ind noget oftere. Måske meget godt eksemplificeret ved at han i sine 10 kampe har en xG på 0,89 med sølle 4 mål til følge. Lad os håbe at han kan blive endnu skarpere end føromtalte Asante for det synes jeg helt tydeligt at han besidder evnerne til.

Vi er måske også det eneste hold i suppen som spiller med en angriber (Dams) som ikke kommer frem til én eneste stor mulighed i feltet men har alle siden afslutninger UDENFOR feltet. Jeg er klar over at det selvfølgelig skyldes en klart defineret gameplan, hvor han er mere udpræget 10´er. Jeg synes klart Dams er bedst på midten og håber at det lykkes at lokke eller udvikle en fuldblods 9´er til som der var optræk til henover sommeren. En som kan nyde godt at vores hurtige kanter og Dams´ spilintelligens.
Skrevet af JulioSalinas
@FC Nordsjælland

...håber at det lykkes at lokke eller udvikle en fuldblods 9´er til som der var optræk til henover sommeren. En som kan nyde godt at vores hurtige kanter og Dams´ spilintelligens.


Jeg synes at Abu Francis var et frisk bud. Han virker til at kunne spiller mange forskellige positioner. Han har en godt mix af teknik, fysik og er måske ikke vores hurtigeste spiller men han har hurtige fødder som man siger. Spørgsmålet er hvor lang tid det vil tage at vænne ham til 9eren?

Nu da vi allerede har fart på kanterne så kunne jeg godt tænke mig at vi havde en fysisk stærk 9er som havde et godt hovedspil. Det ville gøre at vores indlæg blev et reel våben og jeg mener også det vil være fornuftigt i og med at vores modstandere ikke bare skal fokusere på at vi ikke løber inden om deres forsvarere som det er nu. Så vil det selvfølgelig også være rart da han ydermere ville kunne hjælpe lidt til at forsvare imod modstanderens dødbolde som vi historisk set "altid" har haft problemer med.

Jeg elsker eksperimenter og jeg mener det var vores venner fra "Nordsjælland Dreamin´" som foreslog at vi skulle prøve Mumin af som 9´er. Den er jeg med på :)
Tochi var også et bud nu da han alligevel ikke spiller fast på midten.

På sigt glæder jeg meget til Lejbowicz som har lidt af det jeg efterlyser. Han er godt nok pt U17 men hey vi er jo FCN så det burde vel ikke være et problem. Jeg tror dog godt han kunne bruge lidt mere muskelmasse men hvorfor ikke teste ham af for at se hvor langt han er.

Endeligt ser jeg frem til at Diomande fra RTD bliver 18 sidst i oktober. Det kan være at han går ind og snupper den 9´er :)

PS: Dams på midten helt klart. Han er ok på kanten men hvis jeg skulle vælge vil jeg hellere have noget mere fart der.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Omskoling er ikke nødvendigvis vejen frem. Man skal altså have et "Målinstinkt". Nogle banker den bare ind og det er sådan en type vi mangler.

Jeg synes i øvrigt det er list synd at være efter Atanga. Han er kun en ung knægt der startede på holdet denne sommer. Giv ham nu lidt tid til at vænne sig til tempoet i spillet og få lidt rutine, så skal han nok putte flere ind.

Man kan jo godt savne lidt en Marcondes der bragede mål ind hele tiden. Glædeligt er det dog at lidt flere spillere nu er begyndt at score mål frem for sidste sæson hvor vi kun havde Skov Olsen og Donyoh (I perioder).

Det gør at man ikke blot kan lukke af for en enkelt, da også vores midtbane, stoppere og backs udgør en trussel.
Skrevet af Afløseren
^Man skal også huske, at Marcondes ikke bragede dem ind fra dag 1. Det var først i hans sidste 1,5 år i klubben at han for alvor blev målfarlig og udviklede et giftigt frispark. Indtil da scorede han ikke voldsomt mange mål som 10er så vidt jeg husker. Jeg er enig i at vi skal give de unge spillere lidt tid til at udvikle killer-instinktet. Indtil videre glæder jeg mig over, at vores mål kommer fra flere forskellige spillere, så vi er ikke helt tandløse hvis Donyoh, Francis eller Atanga er ude. Sidste sæson var vi voldsomt handicappede så snart AS Olsen sad over eller ikke scorede. I år er vi indtil videre bedre stillet , synes jeg.
FCN
Skrevet af Slettet(581021212205)
Mathias Rasmussen er på det officielle rundens hold udnævnt af superliga.dk. Som første spiller nogensinde med et rent 10-tal.

Karakteren gives på baggrund af en algoritme der inddrager flg. forhold:

1. Holdets præstation: Holdets resultat og spillede antal minutter.
2. Spillerens præstation: Skud på mål, tacklinger, clearinger, vundne bolde, redninger m.fl.
3. Mål: Sidste fod på scoring.
4. Assist: Målgivende afleveringer.
5. Clean sheet: Rent bur.

Tipsbladet har Isac Atanga på rundens hold med flg. begrundelse:

FC Nordsjælland-profilen kom ikke på måltavlen mod AaB, men han spillede alligevel en stor kamp i 2-1-sejren. Gæsternes defensiv havde slet ikke styr på ghaneseren, der kreerede fem målchancer i løbet af de 90 minutter - mere end nogen anden i tiende spillerunde. Isaac Atanga noterede sig for assisten til Abu Francis´ 2-0-scoring.


Dansk fodbolds svar på neandertalmanden - Stig Tøfting - har ligeledes Atanga på rundens hold i EB. EB kalder desunden Nicolai Larsen for FCNs store helt. Som afrunding på kampen skriver EB:

FC Nordsjællands unge kuld gjorde det igen på kunstgræsset. Med lækre pasninger, flotte detaljer og et højt genpres, sprudlede de unge Farum-drenge igen. I hvert fald i kampens første time. Til gengæld må der være panderynker hos AaB. Ikke nok med at de er hårdt ramte på skadesfronten, så havde de heller ikke taget skarpheden med til Farum. Det må være bekymrende for nordjyderne, at de er så afhængige af Lucas Andersen.


AaB der stadig har en medieafdeling har bearbejdet kampen og lavet ikke mindre end 8.56 min. lang sammendrag fra kampen - spændende at gense: https://aabsport.dk/nyheder/2019/september/aab-tv-sammendrag-af-fc-nordsjaelland-aab/

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Ang. fans på stemningstribunen, så tror jeg ikke at løsningen er at give dem særbehandling med gratis øl, slik rabatter etc. De "ægte" fans skal ikke tiltrækkes af den slags, men fordi de virkelig vil.

Snarere tror jeg på, at man skal forsøge at få fat på nogle af de tidligere stemningsfans der har været der - for der har jo været en del tidligere og gennem tiderne. I den forbindelse bør FCN stille sig op give en undskyldning. En undskyldning for ikke at lytte nok til fans. En undskyldning for at man opsagde samarbejdet med fangruppen og forsøgte at køre nogle nye ind uden om fangruppen. Man bør forklare, at man har indset at fans bag målet er klubbens sjæl og stille de forhold til rådighed som er nødvendige for at fanklubben kan blomstre - såsom lokaler, til en start busser til udebaneture, hjælp til Tifos, et økonomisk tilskud, administrativ back-up. Og nå ja - kommunikation om klubben. Man kunne evt. også opfordre ungdomsspillere til at være end del af fangruppen el. ligefrem indgå et samarbejde med Farum Boldklub og de mange spillere der findes her, for at få dem til at støtte op og være end del af stemningen.

Internt i fanklubben skal man arbejde på at integrere gamle og nye fans så der ikke er nogle der føler sig mere "rigtige" end andre. Fans bag målet skal herefter i højere grad forsøge at få resten af D-tribunen med på slagsange og cheering, senere resten af stadion.

Derudover bør man oprette et fanforum til diskussioner, nyheder, information samt afholde arrangementer mellem kampene etc. Det vil dog også kræve noget administrativ opbakning til fans - ligesom man har omkring sponsorer.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af sacds
Mathias Rasmussen er en potentiel stjerne. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden tvivlede på, at han nogensinde ville få et rigtigt gennembrud efter et par år som indskifter.

Men hold da op, hvor er han god nu. En fremragende spiller med fart, teknik og ideer. Og hvem savner i øvrigt Bartolec i højre siden med den fremragende start Thychosen har fået?
Skrevet af JulioSalinas
Mathias Rasmussen er en potentiel stjerne. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden tvivlede på, at han nogensinde ville få et rigtigt gennembrud efter et par år som indskifter.


Jeg har det på samme måde. Det var en af dem jeg lidt havde afskrevet som en "jævn" spiller men som pludseligt har fundet formen. Fodbold er fantastisk i den retning og det viser også hvor lidt der skal skal til for at en spiller slår igennem. Desværre kan det også gå den anden vej hvis en spiller mister selvtilliden hvilket egentlig understreger hvor vigtigt det er at man arbejder med spillernes karakter herunden evnen til at tænke konstruktivt. Venstre back positionen er nu godt dækket ind med Mathias som første valg og Antwi som kan supplerer.

Og hvem savner i øvrigt Bartolec i højre siden med den fremragende start Thychosen har fået?


Ja, det var fint at Bartolec kom videre og vi fik lidt skillinger for ham. Thychosen har virkeligt taget chancen og man fornemmer at han virkeligt har opbygget en sult på den midtjyske bænk. Så har vi jo også Oliver Villadsen som backup. Han ser godt nok også spændende ud men det kan godt være at han er tiltænkt en plads på højre wing når hans tid kommer?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Hør CEO Søren Kristensen forklare om tilskuersituationen i Farum: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/faa-tilskuere-i-fc-nordsjaelland-her-er-direktoerens-forklaring

Jeg har opdateret kampreferater fra akademiet så FCN U-17 nu også har et kampreferat fra i weekenden. Det er på s. 46 i denne tråd.

FCN reklamerer iøvrigt for et event i fanshoppen (nu FCN Experience) fredag kl. 19 der afsluttes kl. 24.00 med release af Fifa 20. Er der nogen der har nogen som helst idé om hvad eventet går ud på? Der fremgår ikke mere af opslaget (udover et godt tilbud på FIFA 20).
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af avanir
Event er imorgen26/9 fra kl 19 med release af fifa 20 lige efter midnat .
https://www.facebook.com/fcnordsjaelland/photos/gm.501059677397361/10157207520475169/?type=3&theater
annonce
0