Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gamsta27
Status på Jonathan Amon?
Skrevet af Tipzy
Forhåbentlig er han snart klar

Savner den mand
Skrevet af Nandeyanen
Som Leander også skrev. Hvis man bliver kaldt hen til skærmen er man næsten nødt til at følge VARs anbefaling. Der er en form for peer pressure.

Kortet er et orange kort. Havde det været en svinsk kamp igennem hele kampen kunne det godt være rødt. Men det var det ikke og derfor er gult helt i orden.

Så når dommeren giver et gult kort så er det ikke en klar og åbenlys fejl. Derfor skal VAR ikke gå ind og blande sig.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Enig i det med det gule/orange/røde kørt.

Amon træner med men er først klar i oktober, mener jeg at have hørt
Skrevet af Nandeyanen
Enig i det med det gule/orange/røde kørt.

Vi så selv Wales fik et rødt kort helt til sidst mod Danmark.

Havde det været midt i kampen var det et gult kort. Men Wales havde ingen chance for at vinde, så det var tydeligt at se han gjorde det af ren frustration og derfor blev det rødt.

Her talte kommentatorerne også at farven på kortet kommer an på forløbet af kampen.

1. FC Nordsjælland var sikker på sejr

2. Det var ikke en svinsk kamp

3. Hoved dommeren gav gult

4. Ingen af modspillerne rassede op og Francis var ked af det.

Jeg ser slet ingen god argumentation for at det nogensinde skulle være rødt og at det var en klar og åbenlys fejl.

Andre tidligere dommere siger også det var en fejl af VAR.

Da jeg læste at Flemming sagde at Francis har grædt og grædt i omklædningsrummet blev jeg trist. Det er syndt for spilleren.

Coulibaly lavede en identisk på målmanden Lawrence, prøvede at blokkere et skud men endte i kollision. Ingen brok, kun smil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Vi får vel en sjat af de 60 mio for Victor Nelsson. Solgt vi ham til fck for 20? Eller husker jeg forkert? Og så får vi 20% af de 40? Altså cirka 8 mio?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Skulle til at spørge om det samme. 8 millioner er da også en lille sjat, selvom man jo er vant til større beløb efterhånden ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af hey123
Skal hilse at sige at Kamaldeen er kommet godt i gang. 14 min. skulle han bruge på at score sit første mål for Rennes. Og et fremragende et af slagsen.
Skrevet af stik i rend dreng
https://streamja.com/ZpXvP

Kamaldeens mål :)
Skrevet af RasmusGunnar
28 mio samlet er en ret lille pris for Victor, som jeg synes var en klippe i forsvaret. Han var i mange kampe en enmandshær der clearede alt.

Og dejligt at se Kamaldeen starte ud med succes.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Endnu "dejligere" er det næsten at se Lindstrøm fejle med Frankfurt i hans debut - nu der var så heftig debat om hvem af de to der var bedst i SL sidste år :) Så fik man da sat det lidt på plads.

Det er selvfølgelig aldrig fedt at se nogen fejle, men det er bare en sjov lille sammenligning nu de to fik debut på samme dag.

BIF har da i øvrigt en del problemer med at få erstattet bl.a. Lindstrøm efter sin afsked. 3 uafgjorte og 1 nederlag indtil videre.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Forsvarsspillere er sværere at sælge for store priser.

Derudover er det 60m + klausuler. Så det kan løbe op i +75m.

Bare se Maxsø for eksempel. Vital for Brøndbys mesterskab. Stadig ung.
Men alligevel er der problemer med at få solgt ham for 15m.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så ung vil jeg nu alligevel ikke kalde Maxsø. Han er 27. Noget der faktisk overraskede mig også, føles som om han lige har forladt FCN som noget a la 20-21 årig.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
CV blev pissesur i dag i optaksinterviewet.

Han kan ikke lide at der bliver sat spørgsmålstegn omkring hans købsevner.

Og hvis han kun vil fokusere på talentudvikling, hvorfor så ikke blive i FCN?Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Super FCN
Tipsbladet skriver at AZ Alkmaar kigger på Vindahl, efter at deres førstekeeper er taget til frans fodbold.
Umiddelbart et fint skifte for ham tænker jeg, lidt a la samme skridt om David Jensen tog i sin tid med okay succes. Men det efterlader godt nok et stort hul i vores trup. Det åbner lidt op for Andreas Gülstorff eller måske Ogura, men hold da op, at skulle spille med en 18 årig målmand i superligaen? Hvornår har man sidst set det ske med succes?

Håber at vi er i markedet, skulle Vindahl smutte. Måske Mads Kikkenborg var en mulighed for os?
lol, signatur
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen

CV er i gang med at ændre Brøndby til en økonomisk bæredygtig klub og jeg forestiller mig at der er rigtig mange folk som ønsker at fortælle ham at han bare skal købe dit og dat uden at forholde sig til at der er en økonomisk virkelighed som man bliver nødt til at forholde sig til.

I FCN oplever vi det også i mindre grad hvor Jan Laursen fra tid til anden stiller op og forklarer hvorfor vi ikke bare henter eller holder på spillerne. Jeg tænker at det er meget naturligt at man bliver lidt frustreret når man hele tiden skal forklare hvad der for "de indviede" synes ganske åbenlyst.FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@Nandeyanen

CV er da også en fremragende købmand. Det har han da vist i både FCK og FCN, så jeg forstår da godt hvis han bliver irriteret.
Brøndby er alt andet lige en større klub end FCN. Derudover er det da en spændende udfordring at få styr på økonomien, rette op på Masterclass og samtidig være med i toppen af dansk fodbold. CV skal jo mere eller mindre være med til at genopfinde Brøndby og dét er da en udfordring, der er svær at afslå.

@Super FCN
Ja, AZ kunne være et fint skridt for Vindahl. Det giver selvfølgelig udfordringer for FCN, men mit bud vil være, at Gülstorff vil være den naturlige arvtager. Oliver Christensen fra OB var også 18/19 år da han blev fast mand - ellers kan man jo skele lidt til unge Mads Hermansen, der vogter buret for BIF, så helt umuligt er det jo ikke.
FCN
Skrevet af NordLynx
@Afløseren

Mads Hermansen er 21 år og Oliver Christensen fik debut som 19,5 år.
Så at stille med Ogura eller Gulstorff må trods alt betegnes som mere ekstremt, også når man tager deres nuværende niveau in mente.

Hvis Vindahl sælges vil jeg mene at man skal hente en ny 1 målmand ind samt en på leje så Gulstorff og Ogura kan modnes lidt før de skal ind og spille en rolle.
Skrevet af Afløseren
@Nordlynx

Tak for korrektionen mht. Alderen på de nævnte spillere. Min pointe er dog stadigvæk, at det godt kan lade sig gøre for enten Gülstorff eller Ogura at blive fast mand. Om det så er en god ide må være op til FCN at vurdere.
FCN
Skrevet af Afløseren
Five more years!
Flemming P forlænger med FCN! Hvor er det dog en lækker nyhed!
FCN
annonce
0