Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
Ogura har stået fint.
Det er samme sang igen om, at alle vi møder, kommer alt for nemt til chancer. Kan vi ikke snart stille med 5 på midten..
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
Men så længe vi sælger nogle spillere i næste vindue, så er klubben jo glade :))))
FCN siden 2006
Skrevet af riou123
Han har stået fint ja. Mente bare at han ikke får meget hjælp mod en stærk FCK offensiv.
Skrevet af Boogie Preben
U19 blev ikke 1-5 men 0-5 :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ogura har været bedste mand.

Forsvaret har totalt prisgivet ham. Svinsk overfor egen kollega.

Amatører.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af gamsta27
Vi er til grin
Skrevet af JulioSalinas
@BoogiePreben
U19 blev ikke 1-5 men 0-5 :)

Jo tak for at henlede opmærksomheden på noget positivt ovenpå den lortekamp. ;)
Det er hermed rettet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af tbhj
Idag var vel et billede på konsekvensen af manglende indkøb at et par erfarne spillere til stabilisering af holdet.
Skrevet af JMM
Av, den gjorde nas. Resultatet fortæller jo at vi mangler en del procenter for at være med i toppen. Det er ganske ydmygende at det sker på denne måde.
Skrevet af Nordland1337
Så den godt nok på stadion, men synes ikke resultatet var helt retvisende, dumme fejl fra vores side og effektivitet fra FCK, live virkede det faktisk til, at vi var bedre spillende men forfærdelige til slutprodukt, derudover fik FCK lov af dommeren til at spille meget fysisk (hvilket er fint) men det var næppe til vores fordel.

Er faktisk ikke så bekymret
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå...

Konklusionen er, at vi ikke har rykket os en millimeter og selvom spillet ser bedre ud generelt så er vi bare sindssygt uskarpe. Det kræver en halv chance for modstanderne at score og vi skal bruge 20 gigachancer.

Kampen var yderst pinlig og jeg forventer ændringer til kampen mod Silkeborg. Den kamp kan vi også nemt tabe. 2 høje bolde ind til Helenius og så står det 2-0.

Af kampen i dag kan man så drage følgende erfaring:

1) Ogura er bedre end Dudu. Ikke at det kræver meget, men jeg synes Ogura gjorde det rigtig fint og blev fuldstændigt solgt af det uduelige forsvar ved samtlige mål.

2) Vi kan lige så godt spille med 2 centerforsvarere frem for 3, da de alligevel ikke dækker noget op. Heraf kan vi rykke en spiller op på midten så vi har mere offensiv slagkraft.

3) Vi mangler stadig en f***ing frontangriber der kan ramme den kinesiske mur på 2 meters afstand, da ingen af vores nuværende kan. Der SKAL købes en ind til vinter.

4) Hvorfor skiftes der ingen ud indtil det 75. minut hvor vi allerede er blevet fuldstændigt pulveriseret? Her forventer jeg mere handlekraft.

5) Vi er ultratynde på centerforsvarspladsen. Nagalo får altid krampe da han spiller over hele banen, og det kan så gøre at vi står tilbage med 2 kampklare centerbacks. I øvrigt nogle underlige boldtab af Nagalo og selvfølgelig også ham med vores enlige mål - igen taler det ind i at vores angribere ikke kan meget. Det skal så siges at jeg er stor tilhænger af Nagalo, synes han gør det sublimt. Men spillestilen kan da gøre at han er helt færdig til sidst i kampene som vi har set i 2-3 kampe nu.

6) Schjelderup har ikke været rigtigt god endnu i denne sæson. 3 mål lyder da pænt, men 2 af dem er altså på straffe.

7) Få nu bare Tochi tilbage og sæt ham ind i stedet for den der 3. centerback som dybdeligende midtbanespiller.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvorfor snakker de nu allerede om at sælge Schjelderup? For det første er Schjelderup ikke på et niveau hvor han kan slå nogen som helst salgsrekord og for det andet burde de nok lige tænke over hvad de siger efter en 5-1 udradering.

Virker til de har givet op sportsligt og nu handler det bare om at sælge så mange som muligt så hurtigt som muligt igen. Superflot.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Nu ved jeg ikke helt præcist hvornår når disse udtalelser blevet lavet men ja det kan godt virke lidt utidigt hvis man har gjort det i kølvandet på et 1-5 nederlag.

Bortset fra det så siger Flemming og Mikkel ikke noget nyt. Schjelderup er et kæmpe talent og vi forventer vel allesammen at han udvikler sig til at blive en så stor profil i FCN at det helt automatisk gør ham interessant for nogle af de større europæiske klubber. Der er vi dog slet ikke endnu. Det er meget arbejde som gøres og vores forhåbninger alene er ikke nogen garanti om at virkeligheden kommer til at udfolde sig som vi forventer.

Apropos udtalelser fra Mikkel Hemmersam så er jeg lidt ked af at han ikke videreførte traditionen med at lave et "transfer wrapup" efter vinduet lukkede. Der kunne man passende adressere transferplaner og forventninger til spillersalg osv.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Jeg var på stadion og sad med en ok fornemmelse i pausen. (Sad dog ret dårligt, så kunne ikke se FCK´s mål i den anden ende.
Fik dog set så rigeligt i 2. halvleg.

Vi har haft dårlige perioder før og rejst os. Det skal ske igen nu. Ryk sammen i bussen og alt det der. Silkeborg er 50/50, men en sejr vil lune gevaldigt.

Jeg synes nu også at målmandsspillet fra Ogura så fornuftigt ud. Han spillede sig i hvert fald ikke af.

Opsummeret synes jeg at når vi spiller op til vores bedste, så spiller vi godt. Der er bestemt noget at bygge på.
De seneste fire kampe viser dog også, at når vi møder de bedste hold, så blir vi mast på fysik, men også teknik.
Førhen kunne vi spille den rundt og modstanderne løb solen sort. Det kan vi bare ikke mere.

Vi mangler kvalitet.Skrevet af Nandeyanen
Af de 5 mål der blev lukket ind kan man kun tale om en fejl af Ogura ved Pep Biels mål til 4-1.

Han sprinter ud af feltet for at sweepe bolden væk men Pep Biel når lige at komme først og lobber den over med første berøringen. Nagalo var kommet helt op på siden af Pep Biel.

Så synes jeg han havde en verdensklasse redning på et Jonas Wind skud.

Synes ikke at Dudu har set bedre ud faktisk, så det undrer mig at I har lejet ham og ikke fokuserer på en af jeres egne talenter.

Det jeg synes I mangler allermest det er en angriber. Kian Hansen scorer hovedstødsmål og Nagalo kan også. I har en nogle spillere der kan lave gode indlæg. Forestil jer hvis I havde en target angriber der var god på låget.
FC Nordsjælland er blevet meget forudsigelige nu med flade cutback afleveringer. Man behøver ikke at beskytte bagrummet så meget mere når jeres wingbacks kommer op. Det lykkedes kun en gang at ramme Kofod på cutbacken som han ikke scorede på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Det var godt nok noget af en snitter. Jeg havde forventet et nederlag, men ikke så voldsomt. Det var decideret pinligt at være vidne til, og det mindede mest af alt om når man spiller FIFA på Playstation mod én, som har givet op.
Jeg synes Ogura gjorde et fint indtryk, men jeg har svært ved at afgøre, om han er bedre end Dudu. Det er også en svær baggrund at vurdere det på.

Jeg synes det er lidt paradoksalt, at FCN mangler en angriber, når både Bredahl og Agnero scorer fint med mål på u19 holdet. Ingen af dem har bevist sig på højeste niveau (Agnero har endnu ikke fået chancen), men det burde være muligt at få dem i gang.

Jeg skeler lidt misundeligt til FCK, når man der kan se spillere som Wind, Højlund og Bøving folde sig ud og slå igennem. Ja selv FCM med unge Victor Torp har formået at producere en angriber, der kan levere mål på trods af hård konkurrence i angrebet.

I FCN er der nærmest ingen konkurrence på positionen som spidsangriber. På trods af dette har klubben svært ved at producere en angriber, der kan ramme en ko med en banjo på to meters afstand. Det er lidt bekymrede.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Alene det at Ogura kommer ud fra målstregen gør, at han er uendeligt bedre end Dudu. Dudu står klistret til den målstreg uanset hvad.

Jeg så meget gerne at man forsøgte Agnero eller Bredahl i kampen mod Silkeborg. De kan jo ikke være mere uskarpe end de nuværende spillere.

At de er uskarpe hænger nok også sammen med at vores spidsangriber pt. er midtbanespillere der går på turnusordning, og vores højrekant ligeså er en midtbanespiller der blev smidt op på pladsen da Sadiq blev skadet (få ham lige tilbage i startopstillingen, tak). Det efterlader én spiller som rent faktisk er angriber/kant - Adingra.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af tbhj
Dejlige klare og ærlige erkendelser fra Kofod om indsatsen mod fck på fcn.dk.
Håber også man vil prøve Bredahl mod SIF.
Skrevet af Landa
Jeg sakser lige mit indlæg fra artikelforum:

Salinas:
Hvornår er det endegyldige mål opnået?
Hvilken "hylde" ønsker man permanent at være på?

Tak for dit store engagement i FCN-tråden. Det er en fornøjelse at læse.
Skrevet af JulioSalinas
@Landa

Tak og undskyld for at have overset dit spørgsmål.
Hvornår er det endegyldige mål opnået?

Det er stort spørgsmål grænsende til det filosofiske ;)
Jeg tillader mig at antage at vi isoleret set snakker om sportslige ambitioner og dermed ikke inkluderer de tanker som ligger i Right To Dream.

Lad mig lige først slå fast at jeg ikke har hørt nogen repræsentanter fra FCN sætte et loft for de ambitioner klubben og RTD har.
At kontinuerligt spille med en så ung trup som FCN gør er ret unikt så man har ikke mange andre klubber som man kan se til som fortilfælde. Der er dog en klub som Ajax som storsatser på talentudvikling og er kommet forholdsvist langt med det hvis vi kigger på hjemlige trofæer og deltagelse i Europa. Der er dog en stor forskel på en klub som Ajax og FCN.

FCN har som erklæret mål om at blive selvforsynende med talenter. Altså at akademiernes talenter kommer op på sådan et niveau at man ikke længere behøver at hente spillere udefra. Det er en lidt anderledes måde at gøre tingene på end feks. Ajax som i høj grad indkøber talenter udefra og dermed er FCNs/RTDs model afhængig af udviklingen af de eksisterende akademier samt tilføjelser af nye akademier hen ad vejen som vi ser det nu i Ægypten.

FCN/RTD har så vidt jeg har forstået heller ikke i sinde at holde længere på spillerne da en del af modellen er at sikre at der er plads til de nye spillere som kommer nedefra. Så på den måde er der måske en begrænsning for hvor langt en klub som FCN kan nå endegyldigt.
Der er så tilmed også det faktum at klubben ligger i Danmark hvilket nok også helt naturligt sætter en eller anden form for begrænsning for hvor højt man kan nå på den europæiske scene.

Så det er lidt af et "ongoing" eksperiment vi er vidne til med FCN/RTD.
Personligt gætter jeg på at hvis FCN/RTD fortsætter skaleringen af modellen så man kontinuerligt tilføjer nye akademier så kan man ikke undgå at blive et magtfaktor i Dansk fodbold. Dvs. et fast top 3 hold.
Der er måske nogen som synes det lyder urealistisk men bare tænk på hvor langt at modellen er med de nuværende to akademier hvor man allerede fast ligger i top 6.

Spørgsmålet er så hvor lang tid det kommer til at tage?
Jeg har hørt Tom Vernon udtale at det nok kommer til at tage omkring 10 år før det nye akademi i Ægypten er 100% der hvor man ønsker det skal være så det er altså på den lange bane vi snakker. Dermed kan man også sige at når tidshorisonten på at åbne nye akademier er så forholdsvis lang så kunne man måske allerede nu tænker i at åbne endnu flere akademier så det ikke bliver en 100 år plan ;)

Hvilken "hylde" ønsker man permanent at være på?

Ja nu ville det jo være rart hvis Jan Laursen, Tom Vernon, Mikkel Hemmersam, Flemming P., Mansour familien etc. bød ind på det spørgsmål. ;)
Når de gennem tiden at blevet foreholdt sådanne spørgsmål har de været ganske diplomatiske og har svaret noget i stil med at de ønsker at blive ved med at udvikle klubben og så vil resultaterne også komme.

Hvis jeg skulle være så fræk at sætte mig i deres sted så vil jeg tro at de tænker at modellen på sigt kan føre til at det er realistisk at snakke om FCN som seriøse mesterskabsaspiranter mere eller mindre hvert år.

Det kommer også lidt an på hvordan vores konkurrenter udvikler sig eller ikke udvikler sig.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0