Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Tochi fik fuld tid i går på U19 så ja, han er ikke skadet på nogen måde. Han har efterhånden spillet 5 kampe fuldtid på U19 så vidt jeg ved, så man kan heller ikke påstå han er ude af kampform.

Interessant, jeg fik da mine efterspurgte ændringer til kampstart. Synes det er fornuftigt at skifte Døhr ud med en mere fysisk forsvarer, taget Silkeborgs øsebold i betragtning. At Adingra og Schjelderup glider ud (særligt Adingra) overrasker mig dog. Er nu glad for at Sadiq er tilbage i startopstillingen, selvom han nåormalt spiller i modsatte side.

At Dudu starter i stedet for Ogura fatter jeg nul af, han kan jo ikke dæmme op for Silkeborgs øsebolde ind til Helenius.

Jeg forstår så heller ikke en 4-3-3 med Frese som en af vores midtbanespillere? Ved godt han er offensivt minded men alligevel?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af riou123
Imponerende at Kamaldeen har fået nummer 10 allerede i Rennes. Han har også gjordt det rigtig udemærket mod PSG og Hakimi indtil videre. Nu også med en flot assist.
Skrevet af Rambo92
Vi spiller i dag mod en oprykker og vi stiller op med bare 1 "angriber" (Sadiq) ud af 3 offensive positioner.
Vi har op til flere spændende kreative offensive kræfter på bænken? Hvad foregår der???
FCN siden 2006
Skrevet af tbhj
Uden døhr må vi håbe at Kofod kan samle holdet. Men frygter at vi kommer til at sejle rundt i forsvaret igen.
Skrevet af Rambo92
Igen mister man bolden på midten som så udviklet sig til en kæmpe mulighed som sædvanlig..
Vågner ledelsen snart op???
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvorfor fanden sætter man svensson som cb? Flot klaret. Man kan allerede se hvor klogt det var.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Bliver spillet ud af brættet af en oprykker!
Startopstillingen går kun ud på, hvilke spillere vi skal vise frem med henblik på salg. DET SKRIGER TIL HINLEM!
FCN siden 2006
Skrevet af tbhj
Skrevet af gamsta27
Vi er til grin. Flemming P laver nogle underlige ud/indskiftninger, og han sætter en latterlig start 11´er.
Skrevet af Afløseren
I guder...
Hold kæft hvor jeg dog skammer mig over FCN. Det er rædsomt og pinligt at være vidner til præstationen over den seneste halvanden måned.

Edit: Og efter kampen kan vi så høre Flemming fortælle hvor flot holdet har spillet, og at der er fremgang at spore over hele linjen, men at man selvfølgelig er skuffet over resultatet.
FCN
Skrevet af RasmusGunnar
Kvaliteten er bare for ringe på alle positioner. Vi vil have problemer mod alle hold.
Der er intet i dag, eller de fire foregående kampe, der retfærdiggøres en top seks i år.

Kampen er ikke slut men 12 mål de seneste tre kampe. Det er ikke godt nok.
Og vi scorer næsten ingen mål. Noget vi ellers plejer.

Næste gang blir vi most mod Midtjylland.
6 nederlag i træk. Hvornår har vi sidst oplevet det? Eller har vi overhovedet?

Skrevet af gamsta27
Elendig træner. Minder mere om en børnehavepædagog, end en superligatræner…..
Skrevet af NordLynx
Håbløst og planløst. Det er hvordan det ser ud for tiden.

Det var naivt at besætte målmandsposten så uerfarent og kun at have én erfaren CB med en skadehistorik som Kians.
Og når vores spil så samtidigt virker så ustruktureret og planløst. Vi losser lange bolde op mod Schjelle, undskyld hvad foregår der?
Det virker som om spillerne hverken ved hvad de skal foretages sig eller hvordan det skal gøres.
Det er simpelthen jammerligt, og vi er uskarpe i begge felter.

Der skal godt nok ske seriøse forbedringer hvis vi ikke skal ligne en nedrykningskandidat.
Skrevet af tbhj
Spillet var jo nogenlunde men igen er det boldtabene der koster mål hver gang og ikke er på superliga niveau. Og hvorfor var Bredahl ikke med fra start, ingen af de andre kan jo score?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så er alt som det plejer. Vi sejler rundt i efteråret.

FCN må gerne stoppe den griske nærrighed og købe et par spillere.

Idiotisk startopstilling og underlige indskiftninger.

Jeg gider ikke mere. Vi tabte i øvrigt også 5 sidste år, 6 kan jeg ikke huske før dog.

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nordland1337
Det her er PINLIGT. Hvis man anseer sig selv som den klub der vil noget, skal man hive 3 point med fra en oprykker. Man skal ikke ydmyges.

Undskyld at hænge folk ud, men vi har ikke en målmand pt. Det eneste der reelt har ændret sig siden vores gode start er målmanden. Det sætter sig negativt i hele holdet, forsvaret bliver usikkert, wingback tør ikke være aggressive og tage chancer, midtbanen er bekymret bagud i banen. Jeg vil vove og påstå at manglen (og vi har vitterligt ingen målmand pt.) på målmand kommer til at koste os i hvert fald 4 placeringer. Det ville jo næsten havde været bedre at slippe Vindahl gratis.

Av av av.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Heldigt at BIF og AGF også sejler.

Man må bare erkende at tidspunktet for hvornår det sejler kan markeres præcist på datoen for Vindahls salg.

Dudu synes jeg ikke kan klandres for alt i dag, men der er nogle underlige aktioner igen, dog en enkelt feberredning som så er ligegyldig da det passive forsvar står og glor på det efterfølgende hjørnespark. Ogura SKAL simpelthen starte fra nu af.

Trænerens dispositioner virker decideret blæst i dag. Hvorfor skifter man igen sent ind, og når man så gør, hvorfor skifter man Jaxe og Døhr ind? 2 defensive spillere? Tilmed ser vores centerforsvar yderst svagt ud da det nu består af 2 små mænd i form af Svensson og Døhr. Det skal man altså ikke være træneruddannet for at se er et problem.

De 2 første mål kommer desuden som et direkte resultat af at have smidt Svensson ind som CB. Det duer ikke. Jeg kunne godt lide at man skiftede Døhr ud i forsvaret, men jeg havde regnet med at det var for at få mere fysik, ikke for at sætte Svensson ind i stedet...

Bredahl fik så ganske kort tid, men den indskiftning var da ligegyldig. Han skal ind tidligere. Vi spillede desuden kun med Sadiq som decideret angriber/kant i dag... Jeg fatter simpelthen ingenting.

Og ja, så er de to spillere man først skifter ud, vores bedste spillere. Hvorfor fanden hiver man Lasso og Nagalo ud? Seriøst, jeg er mindblown på et helt nyt plan. Jeg troede min forbavselse havde nået grænsen da man satte Woledzi ind som angriber.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af gamsta27
Flemming P er ikke en god træner. Jeg håber vi fucker up de næste 2-3 kampe, så han kan få sparket. Han laver blæste ind og udskiftninger, og underlige startopstillinger. Jeg er så træt af at høre ham efter kampe stå og ytre sig. Jeg brækker mig. For ham er det vigtigste altid at spore fremgang, og så fuck det om man er blevet fuldstændig til grin. Fed fremgang. Og jeg ved at der er mange andre der har det på samme måde. Vi er til grin, og jeg håber snart der bliver gjort noget….
Skrevet af NordLynx
Jeg er enig i at det ikke fungerer for tiden. Noget af skylden ligger selvfølgelig altid på cheftræneren fornuftig, så det er da naturligt at sætte spørgsmålstegn ved ham.

Men derfor synes jeg vi skal snakke ordentligt om ham, for han har om noget en kæmpe fodboldforståelse og jeg ville være enorm ærgerlig over, hvis han ikke var en del af FCN.
Dog synes jeg også der skal ske nogle ændringer, for det her er sørgeligt at se på. Og jeg synes vi virker planløse i vores spil.

Jeg håber at vi får set forbedringer efter pausen
Skrevet af Afløseren
Jeg er kritisk som så mange andre, men jeg synes så sandelig ikke Flemming skal fyres. FCN har lige givet ham en lang kontakt og fodboldmæssigt og pædagogisk er det kun Hjulmand, der er på hans niveau hvis du spørger mig.

Jeg synes det er rart at se Flemming melde ud, at FCN er i krise. For det er klubben. Alt for mange spillere falder totalt igennem og holdet bliver straffet for hvert eneste boldtab. Det gode momentum pre Vindahl er fuldstændig væk.

Der skal ske ændringer, men jeg har også en tro på at Flemming og resten af holdet nok skal vende bøtten igen. Det er bare så sindssygt frustrerende at man som fan skal igennem denne proces hvert eneste år.

Jeg gider ikke pege fingre af Dudu, men jeg kan ikke se hvad der ellers er ændret siden sidste sejr i ligaen. Hvis Vindahl var den lim, der kunne få forsvaret til at se nogenlunde hæderligt ud så er der altså også et ledelsesmæssigt problem på banen.
FCN
annonce
0