Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Nandeyanen
Mit spørgsmål er hvorfor er det ikke værd at spille og udvikle Tochi på førsteholdet? Jeg er da mere overrasket over man satser på en 20 årig Abu Francis. For mig ligner han ikke en kampafgørende spiller eller en spiller FCN laver det helt store salg på.

Jeg er ret sikker på at Tochi nok skal få chancen igen men lige nu prøver man andre spillere af. Bare fordi at man er en spiller som man har snakket om er det ikke ens betydende med at man får særbehandling og heldigvis for det da. Det skulle gerne være sådan at alle har mulighed for at tilspille sig chancen hvis man viser de rigtige ting til træning osv.
Jeg er også ret sikker på at Tochi nok skal få chancen igen hvis han bliver ved med arbejde på det.
Overvej lige hvor dumt det ville være hvis Tochi forlader FCN gratis her til sommer fordi FCN ikke troede på ham og han ender som en klassespiller.

Det kan du sige om alle spillerne som forlader klubben. Potentielt kan de udvikle sig til gode spillere ligesom Zinkernagel gjorde det. Bare fordi en spiller har snarligt kontraktudløb kan man ikke bruge dette som argument for at spilleren skal have en stamplads. Det skal naturligvis hovedsagligt være det sportslige som afgør hvem som spiller. Jeg synes du overproblematisere Tochis situation.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af kunarsenal
Rygterne vil vide at det ikke er det sportslige, men derimod det "personlige" der holder Tochi ude af truppen :-)
Skrevet af Afløseren
"Personlige årsager" = Tochi gider ikke forlænge og må derfor tage til takke med u19 fodbold.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Det er jo selvsagt dumt fordi et Tochi salg er 50-100 millioner værd. En profil som ham sælges jo for et beløb i den omegn af FCN. Det samme kan ikke siges om andre profiler, såsom Kofod, Døhr.

Det er mange penge at sige nej tak til.

Tochi skal altså forlænges, men selvølgelig skal vi ikke op og give FCK lønninger til ham, selvom det sikkert stadig ville give plus på bundlinjen vha. resultater og salg.

Og ja, jeg læser det på samme måde som Afløseren.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Ninjaen
Jeg forstår ikke hvordan nogen vurderer Tochi til at være 50-100 mio kr værd. Han har fået en del spilletid på SL holdet, men har da på ingen måde overbevist om at han er 50-100 mio værd. Jeg havde virkelig glædet mig til at se ham udvikle sig på SL holdet, men indtil videre er jeg blevet lidt skuffet over det niveau han har vist.

Jeg håber stadigvæk at han en dag blomstrer og kan sælges for et højt beløb.
Skrevet af JMM
Tochi gate bliver kun mere interessant. Men for helvede hvor har vi behov for noget struktur, organisation på det hold pt. Jeg sidder jo næsten og håber på at se "Den Vandrende Pind" Jaxe i start-11´eren. Tofod har efterhånden behov for en pause, mener jeg stærkt.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jaxe kan ikke andet end at blive overspillet og lave nødbremser (overdrivelse fremmer forståelsen) så ellers tak. Men ja, jeg efterspørger jo også en defensiv midt/oprydertype så tanken er jeg enig i. Jeg mener så bare ikke Jaxe kan udfylde den rolle.

Ift. Tochis pris i de højder: Det er jo en helt anden type end Kofod og Døhr. De to er ikke særligt sexede transfers. Tochi har den hype og den statur der bare gør at han lige kan trække ekstra midler ind. Han har en fysik der kan gøre sig gældende på topplan, og så han kan spille flere pladser og score mål som midtbanespiller. Kofod har ikke det der unikke, han er ikke en spiller man lægger mærke til. Jeg har i nogle kampe decideret glemt at han ikke var solgt. Men jeg er så også ved at være fortaler for at han måske bænkes til fordel for Walta. Døhr har aldrig været nogen "sexet" spiller, han minder vel lidt om Nissen i Salzburg.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Vi er så afhængige af at vores akademispillere kommer op og gør det godt på førsteholdet. Vi nåede at sige farvel til Zidan inden han kom forbi holdet, det samme kan næsten siges om Futte. Spørgsmålet er om Tochi lider samme skæbne.
Ligeledes fra det ghanesiske akademi. En spiller som Kamal Sowah gik til Leicester, da Kudus tog til FCN. Nu spiller han i Club Brugge.Hvor god han er ved jeg ikke, da jeg ikke har set ham spille.
Så er der dem der slår igennem og når smutter på en fri transfer, som Mumin.
Marcondes gjorde det også på papiret, men der fik vi vist alligevel lidt ved overgangen.
Mads "mini" Valentin ville også gerne væk og i nu har vi lige set Vindahl.

Det er vigtigt at vi i fremtiden minimerer de tab, men også skaber en organisation der vil vinde noget, så spillerne ikke smutter så snart de er nogenlunde. I mine øjne ville det være optimalt at holde talenterne et år eller to mere. Jeg gir ikke så meget for præmissen om at de spærrer pladsen for de nye talenter.


Skrevet af JMM
Tofod skulle have været solgt i sommers, og står nu lidt tilbage. Præstationerne er ikke de bedste og flere dumme fejl hvor han ser skidt ud.
Skrevet af RasmusGunnar
Det er nævnt før i tråden, men folk som Kofod og Døhr har startet sæsonen under niveau. Så kan man diskutere hvorfor og placering på banen etc. men de to skal være med til at løfte holdet.

Kian startede ellers godt ud inden skaden, så lad os håbe han kan stabilisere forsvaret, når han er tilbage.

Nu blev Schjelderup nævnt i sammenligning med Tochi. Jeg ved ikke om det var en kritik af Schjelderup men jeg synes ikke han har foldet sig helt ud her i starten af sæsonen. Det mener jeg dog skyldes holdets samlede performance.

Men sådan er det jo. Når holdet spiller godt, så er det nemmere at se godt ud som enkeltperson.

Skrevet af Nandeyanen
Hvis det er pga. forlængelsen kan man godt tale Tochis sag.

Diomande bliver skadet og der opstår en gylden mulighed på midtbanen. I stedet vælger klubben at leje Victor Jensen om vinteren og kun et halvt år frem uden mulighed for køb.

For mig at se så er det et direkte slask til midtbane talenterne der står næst i køen. Zidan der var 16 år på det tidspunkt kunne sagtens havde været rykket op og så kunne man havde givet Tochi mere spilletid. Sådan har FCN altid gjort det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Berlelund
I øvrigt flot af Schjelderup at komme på listen over de 60 største talenter i hans årgang. Hvis jeg husker rigtig kom kamaldeen også på samme liste for et par år siden, så lad os da håbe, at Schjelderup kan leve op til sit potentiale på samme måde:)
FCK Barça
Skrevet af JMM
Jeg håber ikke at Tochi nøler med kontrakten på grund af penge. Det giver ingen mening. Vejen er jo banet for ham, ift. spilletid. Zidan var vist også et pengespørgsmål.
Skrevet af Nandeyanen
Kunne det tænkes han tager til FCK? Han følger jo nærmest hele u17 og u19 holdet i FCK på instagram. Selv spillere som Roony Bardghji og Orri Oskarssson blev venner med ham sidste sæson.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Hvis spilletid er hans første prioritet så er de store danske klubber nok knap så interessante for ham.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ak ja, FCN indtager bundplaceringen i SL for tilskuere, selvom der vel egentlig er fremgang at spore. SE er dog ikke langt foran, men det er da alligevel ærgerligt at se.

Jeg er også selv ringe til at komme på stadion i de kolde måneder, men var der da de første 3 uger og regner også med at være der mod FCM næste gang. Så lidt har jeg da bidraget ;)

Som noget andet har FCN lavet en lille profil på Agnero hvor han selv udtaler:

– Jeg er en meget fysisk spiller. Jeg kan godt lide at ”gå i krig” med forsvarsspillerne, og jeg har styrken til at gøre det. Jeg er også stærk i luftdueller og har jeg et rigtig fint venstreben.

Det er da lige det der mangler. Kom nu bare med ham i angrebet tak :)

Og så en servicemeddelelse hvis nogen ønsker at blive træneruddannet af FCN:

https://fcn.dk/2021/10/fcn-traeneruddannelse-21-22/?fbclid=IwAR0hJJOriNvj6OLy0VMi9IZfJXitvypeqMStN7ooTtxAXy5q_wM7ZtUEqIc
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Afløseren
Mens herreholdet er i frit fald, så har kvinderne hentet deres tredje sejr på stribe med en stensikker 1-0 sejr over bundholdet AaB.
U-holdene præsterer også godt, så nu mangler vi bare at få superligaholdet i gang.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Apropos Tochi....

...så scorede han to kasser for U19 landsholdet som indskifter i 5-2 sejren ude mod Kashakstan.

Link->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/arsenal-dansker-paa-tavlen-i-dansk-storsejr/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Han har ihvertfald tiltrukket opmærksom fra Tyrkiske fans https://twitter.com/diribirdiagne/status/1431929509545119744?t=brL3h1SUC2RzEh4G9Ha21w&s=19
Der er en Tyrker der har lavet en Tochi compilation fra u19 kampen mod AC Horsens.

Det vil være lidt grineren hvis det ender med at størstedelen der ser FCNs U19 kampe på stream er Tyrkiske fans.

De vil gerne have ham til Fenerbahce hahaha
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af banalitet
Ghana - Zimbabwe med Kudus og Kamaldeen i startopstillingen live lige nu. Kudus har scoret til 1-0.

https://www.kickgh.com/ghana-football/15127-live-streaming-ghana-vrs-zimbabwe-2022-fifa-world-cup-qualifier?fbclid=IwAR3MKK6x5GDgsh2WFt-hDF92tEGOBxVqksyFAjbb_Fw9JlcOkxgZaS0p89o

To andre tidligere RTD-elever er også på holdet: Kamal Sowah og Yaw Yeboah.
annonce
0