Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
@JG-FCN

Agnero er ikke med. Der må maks være 18 i en trup og FCN udtog 20. Så 2 er siet fra.

Schjelderup og Agnero er siet fra.

Derudover er der folk på Twitter der skriver i kommentarsporet over hvor Tochi er. Så vi er ikke de eneste der undre sig.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Bredahl starter! Længe ventet.
Håber at han griber chancen :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af banalitet
@nandeyanen

Derudover er der folk på Twitter der skriver i kommentarsporet over hvor Tochi er. Så vi er ikke de eneste der undre sig


Du mener de to kommentarer der er, hvoraf den ene sjovt nok er en geolog der er fan af FCK?
Skrevet af Nandeyanen
Ja de to kommentarer mener jeg. Det er lidt spøjst.

Men held og lykke i dag. 6 nederlag i træk vil være rekord i FCN sagde de i optakten.

Men jeg kan se I har slået FCM de seneste to hjemmekampe. Så I har et godt tag på dem. Jeg vil være skuffet hvis I ikke henter point.

Spændende med Ogura på mål
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Afløseren
Haha, tak @banalitet!
Jeg er ikke selv på Twitter, så det er dejligt lige at få lidt facts på bordet. Når Nandeyanen skriver "folk" lyder det lidt vildere end en geolog, der er fck-fan :-)

Lidt vildt i øvrigt, at de eneste på bænken, der kan noget offensivt er Frese og Antman. Resten er defensive spillere.
FCN
Skrevet af Rambo92
Fremragende start! Vi spiller virkelig flot og effektivt fodbold. Og nej hvor er det skønt, med en rigtig angriber i startopstillingen
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Flot 1. Halvleg! Vi har fundet den nye målmand. Ogura spiller rigtig godt. Svinestreg af ham 74 fra fcm.

Skræmmende skade til Dio, håber han har det ok.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Hvad er det nu jeres forholdsvis nye sportsdirektør hedder?

Jeg synes det er underligt han sagde i optaktsinterviewet at FCN henter kun en ekstern spiller hvis det er en man ved kan gå direkte ind i startopstillingen, være en profil og skal være markant bedre end de egenudviklede man har på positionen.

Men det reflekterer jo slet ikke lejen af Dudu. Han har ikke engang et CV der vil overbevise mig om at han er langt bedre end Ogura.

Ifølge Flemming var det jeres Tyske målmandstræner der vurderede af dem I har var ikke gode nok og så henter I en som målmandstræneren kender fra et tidligere job.

Det lugter lidt af nepotisme :/ og hvis det ikke er nepotisme, så har jeres målmandstræner godt nok fejlvurderet Ogura.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af NordLynx
Nepotisme synes jeg ikke det er.
Det er meget naturligt at trænere henter spillere de tidligere har arbejdet med, det er trods alt spillere de har et godt billede af niveaumæssigt.
At Dudu så virkede som et lidt naivt og urutineret valg kan vi sagtens kritisere, men at hente spillere man tidligere har arbejdet med er en ganske normal (og fornuftig) praksis
Skrevet af Afløseren
@Nandeyanen

Han hedder Mikkel Hemmersam.
Jeg er enig i at Dudu ikke ligner en mand, der har niveauet til FCN, men han er også kun på leje med en købsoption. (Som næppe bliver indløst)
FCN
Skrevet af JulioSalinas
Hvad er det nu jeres forholdsvis nye sportsdirektør hedder?

Mikkel Hemmersam
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nandeyanen
Shiiit hvis I ikke får sejren er det godt nok uheldigt. I har brændt så mange giga chancer
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
FCN finder da nye måder at sejle på i forsvaret. Hold nu kæft mand, så falder bambi...

Jeg forstår ikke Bredahls appeal. Han er så ufatteligt intetsigende. Hvad er det lige der gør ham så spændende?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Hvad er det for nogle mærkelige udskiftninger… man skifter vores angriber ud med en defensiv midt… gå nu efter sejren. Kampen er allerede tabt nu…
FCN siden 2006
Skrevet af Afløseren
Æv! Jeg havde virkelig håbet på alle tre point. Omvendt havde jeg regnet med 0, så det er da trods alt godkendt på den måde.
Jeg synes det er en super flot reaktion på en negativ stime med 5 nederlag i streg, men jeg er virkelig skuffet over at kampen ikke lukkes, når chancerne for en kæmpe sejr var der.

Spillerne virkede til at have hanket gevaldigt op i sig selv, og alle havde løftet niveauet betragteligt. I hvertfald alle fra den normale start-11´er.
Ogura må være fast mand nu - Bredahl mangler fortsat en del for at kunne gøre sig gældende, men jeg tror fortsat på ham. Han skal nok blive god.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå nu er jeg hjemme igen.

1. halvleg og 2. halvleg var jo som nat og dag.

1. halvleg var decideret perfekt udført og kunne vel egentligt være endt med 1 mål mere og så var kampen lukket, hvis ellers spillerne vidste hvordan man scorer på enorme chancer. Spøjst nok scores der på en vildt spids vinkel, men de der kæmpechancer, dem kan der stadig ikke scores på.

Nå, så når vi til 2. halvleg. Her går det helt galt. Jeg ved ikke hvad det er, men hver eneste aflevering ender i fødderne på en Midtjyde. Seriøst, det var en aflevering op fra forsvaret og næste aflevering gik så i til modstanderen, hver gang. Kampen bliver så smidt fuldstændigt på at fjolset nr. 74 fra FCM står helt fri på straffesparkspletten, og scorer nemt. 2-1. Så falder Nagalo fandme i eget forsvar efter en yderst underlig høj tværaflevering ind eget felt fra en spiller jeg ikke lige kan huske hvem er. 2-2. Derefter var det ren overlevelse. Altså, indtil ufarlige Bredahl blev skiftet ud. Så vågnede vi lidt igen.

Bredahl er for mig at se altså desværre et talent i Rothmann klassen. Jeg har ingen fidus til ham overhovedet. Lad os nu se Agnero :) Eller ham der Tochi, nogen af jer har måske hørt om ham...

Diomandes skade fik gjorde mig simpelthen så utilpas på stadion. Det gav flashbacks til Eriksen. Puha, jeg håber satme han slipper med en brækket næse eller en mild hjernerystelse og at det ikke er værre. Om end de to ting selvfølgelig ikke er særligt rare. Vi må dog nok regne med at han er ude i næste kamp hvis det er en hjernerystelse.

Ogura... Ogura, du er fandme en redningsmand i en hård tid. Hvorfor fanden Ogura ikke er startet før, og at man har hentet en uduelig målmand i Dudu i stedet fatter jeg absolut nul af. Ogura skal starte fra nu af ellers er det decideret pinligt.

Ja inden kampen havde man forventet at tabe 3 eller 4-0, men her efter kampen sidder man med en følelse af, at man har pisset 2 point væk. Den her kamp burde simpelthen være vundet. Så længe vi er hamrende ineffektive og alle modstanderens chancer går ind, kommer vi desværre til at se det ske igen og igen.

PS: Måske vi skulle undlade at vande plastikken, det ser ud til at vores spillere glider rundt konstant på den våde bane :)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af gamsta27
Hvor var Schjelderup? Og er der nogen der har noget nyt om Amon?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Gud ja, Schjelderup spillede da ikke. Jeg så ham ellers opvarme så det undrer mig da noget. Han er nok ligesom Tochi lidt for god til FCN, så ned på reserveholdet med ham ;)

Ifølge mine beregninger burde Amon være sin skade kvit her omkring oktober. Så skal han nok lige i form igen, hvor han sikkert bliver skadet i en reservekamp og er ude i endnu et år.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af banalitet
Bredahl er for mig at se altså desværre et talent i Rothmann klassen. Jeg har ingen fidus til ham overhovedet. Lad os nu se Agnero :) Eller ham der Tochi, nogen af jer har måske hørt om ham...


Bredahl har et talent som der ikke er mange forundt - han scorer mål. Som U-12 spillere var det 3-4 mål pr. kamp - selvom han var rykket en årgang op. Senere blev det til et par stykker pr. kamp og som U-19 holder han en målsnit på omkring et mål pr. kamp. Dvs. han har faktisk scoret 6 mål i fire kampe for U-19 og to mål i to kampe for reserveholdet i år. Det er en del mere end Rothmann. Rothmann ser i øvrigt ud til at være ved at finde melodien i HB Køge med 2 mål og en assist i 6 kampe.

Problemet med Bredahl er at han er en gammeldags angriber der egentlig har det bedst alene med bolden for fødderne. Han er i høj grad en spiller man ikke rigtig ser i kampen, indtil han pludselig dukker op og scorer et mål. Han har dog en placeringsevne og befinder sig de rigtige steder. Det er en sjælden kompetence. Problemet er så, at han ikke er verdensmeste til at indgå i spillet, presset, pasningsspillet, tage opspilslinier ud etc. - lidt lige som det var tilfældet med "Futte". Han skulle være ved at lære det og bliver bedre til det hvorfor han nu begynder at få kampe. Han er dog ung og skal bygge på, så vi har ikke en topscorer i morgen, men en spiller der kan blive rigtig, rigtig, rigtig god over et par år hvis han fortsætter sin udvikling. Det er dog ikke en frelser der præsterer fra dag 1 på superliganiveau. Og husk nu lige på at han altså kun er 18 og selvom vi er vant til unge spillere der præsterer godt så var eksempelvis Ingvartsen, Marcondes, Mathias Jensen jo ikke bedre som 18-årige. Giv ham lige lidt tid og kredit.

Agnero er også en spændende angriber - en rigtig 9´er. Ghana har dog været væsentlig mere nedlukket end DK og han havde ikke spillet en eneste kamp i over et år da han kom til DK. Så selvom han spillestilsmæssigt er bedre med end Bredahl, så mangler han altså et års kampe i sin udvikling og er dermed heller ikke en man kan sætte sin lid til som frelser. Derimod en sjælden 9´er type der over de næste par kan blive rigtig spændende og tilføje noget til FCN´s spil.

FCN har jo været ude og fortælle, at man egentlig var noget til enighed med to forskellige klubber om 9´ere. Desværre sagde spillerne selv nej. Når man har været villige til at investere i en 9´er udefra, så er det jo fordi at Agnero og Bredahl ikke forventes at slå tilstrækkeligt til i år. Så lidt tålmodighed med dem er jo nok nødvendigt.

Og jo - det ville være rart at se Tochi og hans pasningsfod igen.
Skrevet af JulioSalinas
Livestream, reservekamp: FCN - Helsingør

Når nu vi snakker spillere som ikke får så meget spilletid samt spillere fra akademiet så skulle der være mulighed for at se nogle af dem i aktion når FCN idag (mandag) spiller reservekamp mod Helsingør. FCN livestreamer nemlig opgøret klokken 13 og for dem som er på arbejdet så plejer FCN at lade streamen være en del af klubbens youtube arkiv så man kan se den når man engang får tid.
Virkeligt fedt at de livestreamer synes jeg. Med vores specielle strategi så giver det rigtig meget mening at vi kan følge med når akademiet og reserveholdet når spiller.
Ren optur, tak :)

redigeret: fandt lige truppen til dagens kamp:
Eduardo Dos Santos Haesler (M)
Lucas Martin Nygaard (M) (U17)
Jacob Steen Christensen
Andreas Schjelderup
Emeka Nnamani
Oliver Antman
Daniel Svensson
Jonas Jensen-Abbew
Willy Kumado
Leo Walta
Jesper Dickman
Lucas Lykkegaard
Yannick Agnero
Tochi Chukwuani
Magnus Munck (U17)
Villads Nielsen (U17)
Conrad Schandorff (U17)

dato: mandag 18/10
kampstart: klokken 13

Link til livestream->
https://www.youtube.com/watch?v=AUTB9FAxeY8
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0