Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

Før kampen udtaler Brian Priske til Herning Folkeblad:

Det handler først og fremmest om, at vi rammer vores udtryk. Vi skal være aggressive, turde at forsvare højt på banen og presse dem. Vi skal løbe en masse højintensive meter, så vi gør rummene små for dem, og så skal vi være der i duellerne. De har jo masser af fart og individuel kvalitet på kanterne med Atanga og Kamaldeen. Dem skal vi selvfølgelig have set lidt på. De har spillet med tre centerbacker siden, Djourou er kommet ind på holdet. Det ændrer en lille smule på deres spil, og det er vi opmærksomme på. Men i de store linjer er Nordsjælland stadig, som vi kender dem


Vil man se hvordan FCN planlægger at gribe kampen an har FCN "Hjortebjergs optakt" der i detlajer fortæller hvordan FCN vil gribe kampen an. Denne gang er indlagt henvisninger til tidligere kampe, hvilket fungerer godt. Desuden lidt omtale af reserveholdskampen fra i mandags: https://fcn.dk/2020/10/hjortebjergs-optakt-vs-fc-midtjylland-ingen-podcast/

FCM er i øvrigt uden Jesper Hansen, Erik Sviatchenko, Paulinho, Sory Kaba og og Gustav Isaksen, mens FCN ikke har Thycosen med.

SN-dk har en længere artikel med Flemming P. Her fortælles at FCN efter at have lukket 8 mål ind i de første kampe har haft stort fokus på den defensive organisation, men at det til gengæld er gået ud over pasningsspillet og skarpheden i angrebet. Derfor har man i den sidste uges tid haft fokus på de to sidste i den forløbne uge. Et par klip fra artiklen:

Vi har manglet, de de længere passager på bolden, hvor vi er under pres og så spiller os ud af det i stedet for at give bolden væk, siger han. - De udfald havde vi også i starten af sidste sæson. Spillet udvikler sig også og bliver endnu mere levende, så der skal tages endnu hurtigere beslutninger. Derfor skal kvaliteten også være endnu højere, end den måske skulle for nogle år siden. Og det er det, vi med den nuværende trup har lidt udfordringer med - at få flow i spillet, og at den ene hånd ved, hvad den anden laver.

Flemming Pedersen ser gerne, at hans mandskab hurtigt flytter bolden fra egen ende til modstandernes, og det taler tildels i mod at holde bolden i egne rækker med pasninger. Men det handler om at finde den gyldne middelvej.

- At vi gerne vil lave mål hurtigt betyder ikke, at vi bare skal spille i bagrum med det samme. Vi kan sagtens vende spillet først, og det er her, at vi gerne vil have en ekstra pasning ind. Det gælder også ved chancer, hvor vi kan spille chancerne større med en ekstra aflevering. Så det har vi fokus på for tiden.

Mod Horsens og Randers har det overskyggende fokus været, at vi skal være mere solide defensivt. Så det er også gået ud over vores offensiv. Det er en balance. Men det har været vigtigt for holdet at finde et fundament, fordi vi har lukket for mange mål ind i de første kampe. Det defensive fokus har givet holdet noget tryghed, som vi har manglet, siger Flemming Pedersen.

- Det har været nødvendigt. For vi kan sagtens gå »all in« på at score mål, som vi har vist, at vi kan, men så løsner man også noget defensivt. Ser man meget solide ud defensivt, går det ud over offensiven. Det er den balance, vi skal have fundet.


Man kan læse hele artiklen - desværre bag betalingsmr til kr. 25 - på: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/FCN-skal-finde-sin-stil-igen/artikel/1379004

Som sædvanlig har Tipsbladet dog også et kort opkog af sn.dk´s artikler om FCN: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-nordsjaelland-foer-fcm-kamp-de-koerer-deres-stil-og-holder-presset

Runarsson har desuden fået debut for Arsenal, hvilket Tipsbladet har en artikel om: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/europa-league/fra-fc-nordsjaelland-til-arsenal-debut-paa-aar-jeg-er-stolt

Endelig vil jeg gerne gøre lidt reklame for spilleranalysen af de seneste kampe - denne gang ved Djourou og Yttergård - det er altså rigtig, rigtig godt. Desværre uden danske undertekster, men trykker man på tasten "c" under afspilning kommer enegelske undertekster frem, hvilket gør talesproget nemmere at forstå: https://fcn.dk/2020/10/breakdown-vs-fck-rfc-ach-ulrik-og-johan-om-vores-defensive-strukturer/

God kamp - Yallah FCN!

EDIT:
Så skal vi forresten ikke glemme Good hosting: https://www.youtube.com/watch?v=XzpSXqo4PkA
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvorfor er Tychosen ikke med? Er man bange for at han igen på "groveste vis" løber ind i en albue og brækker næsen og får direkte rødt for sådan en "svinestreg"? Eller er han desværre skadet?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Vores opstilling til kampen mod FCM:

1 Peter Vindahl Jensen
3 Ulrik Yttergård Jenssen
4 Kian Hansen
6 Jacob Steen Christensen
7 Mikkel Rygaard Jensen
8 Magnus Kofod Andersen
10 Kamal Deen Sulemana
14 Mohamed Diomande
28 Danon Issouf Johannes Djourou Gbadjere
34 Martin Frese
41 Francis Abu

Reserver
12 Isaac Atanga
23 Oliver Marc Rose-Villadsen
25 Ivan Mesik
29 Joachim Rothmann
30 Martin Vantruba
42 Oliver Antman
45 Tochi Phil Chukwuani

Lidt overrasket over at Villadsen ikke starter i Døhrs fravær. Gad vide om man så har tænkt sig at lade Frese starter på højre back eller noget i den stil?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Også interessant at bemærke at Francis starter på højre kant frem for Atanga. Jeg har nu ikke rigtigt set Francis som kant, men måske han kan overraske.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Ok dette er vist vores opstilling:

Francis - Rygaard - Kamaldeen

Diomande - Jaxe - Kofod - Frese

Yttergård - Djourou - Kian

Vindahl

Der er nogen spændende muligheder i de konstellationer. Francis/Diomande. To typer som til tiden minder lidt om hinaden.
Kamaldeen/Frese er også lidt spændende. Mon ikke vi får at se en Kamaldeen som har frihed til at finde rum over hele banen og så Frese som søger overlappet når han går frem.

Dejligt at se at man ryster posen lidt i en tid hvor vi leder efter løsninger.
Uanset hvilket hold FCM starter med så bliver det nok en hård kamp.
God kamp allesammen. Vamos! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg har længe været fortaler for Francis i startopstillingen og man må da sige at han i dag beviser hvorfor. Så vi lige månedens mål der? Hold kæft det var flot sat ind. Stærk positionering ved 1-0 målet også.

Yttergård koster som vanligt ellers et mål, fint med Mesik inde, men jeg håber da at Yttergård kommer sig over sin sygdom (kommentatorerne nævnte noget maveonde) - den har jo nok ikke hjulpet hans præstation heller.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af X22
Jeg var været FCK-fan i mange år, underligt egentligt, for jeg er jo jyde. Men jeg boede i hovedstaden og så kampe i Parken, så det blev bare sådan da.

Men ikke længere. Jeg NYDER jeres hold, nyder boldomgangen og der er SÅ meget mere kvalitet og finlurlighed i jeres hold, at fra nu af, er det vores hold, altså også mit. Det startede vel med kampen mod Lyngby, hvor det bare rullede derudaf med lækkert marcipanopspil, og så er der funklende diamanter på hele holdet.

Jeg har tabt mit hjerte, så let kan det siges. Waau, hvor er det fedt.
Skrevet af Nandeyanen
Der kunne have været andet gult kort til James for at bremse en oplagt scoringschance.

@X22 - Nooooooooooooooo :( FCK = Loyalty forever
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Man har jo lov til at blive klogere ;) Velkommen til i så fald, X22 :) Vil se frem til mange diskussioner her på tråden med dig!

FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg tror vi har fundet vores startopstilling. Personligt ville jeg dog skifte Jaxe ud med Tochi og Yttergård med Mesik og så er den 100% hjemme. Vi er faktisk kun 2 point fra 1. pladsen. Ret vildt at 2 point adskiller hele top 6.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nordland1337
Fy for satan en god kamp! Det er altså mestrene vi kører rundt som kegler
Skrevet af Jolsen
@X22

Det er da vist ikke det eneste du har tabt... Hahaha
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af Afløseren
Kæmpe, kæmpe sejr!
Jeg havde på forhånd afskrevet FCN før kampen. Snæver sejr over Randers, uafgjort mod Horsens, og svingende spil gjorde, at jeg ikke havde levnet drengene mange chancer mod de forsvarende mestre fra FCM.

Uagtet, at FCM havde roteret en del, var det stadig et slagkraftigt mandskab der mødte op. Francis ser ud til at have grebet chancen, og FCN formår at fastholde pres og intensitet på trods af en række forsvarsfejl. Det var en nydelse at se! Mere af det, tak!
FCN
Skrevet af JMM
Skønt med en sejr idag over en ond ånd. Francis for Atanga var satme en god disposition. Roen i afslutningsøjeblikket ved 1-0 hvor Francis sparker hårdt og fladt, kanon afsluttet. Atanga havde braget den 10 meter over. For en gangs skyld virkede taktikken, vi spillede hurtigt og scorede på chancerne. Måske sæsonens bedste kamp indtil videre?
Skrevet af Slettet(131458220804)
@JMM

Jeg tænkte præcist det samme i den situation! Atanga havde banket den over mål eller skudt direkte på målmanden. Jeg håber Francis har taget den startplads fremover. Atanga som supersub er formentligt også mere effektivt, da hans fart bliver en kæmpe fordel til sidst i kampen mod trætte modstandere.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
@X22
Jeg NYDER jeres hold, nyder boldomgangen og der er SÅ meget mere kvalitet og finlurlighed i jeres hold, at fra nu af, er det vores hold, altså også mit. Det startede vel med kampen mod Lyngby, hvor det bare rullede derudaf med lækkert marcipanopspil, og så er der funklende diamanter på hele holdet.
Jeg har tabt mit hjerte, så let kan det siges. Waau, hvor er det fedt.


Jamen velkommen til verdens mest spændende klub @X22 :)
Du er ikke alene om din omvendelse. Jeg havde heller ikke noget valg da jeg sidste sommer bare måtte se/vide næsten alt med FCN. Det var ikke et bevidst valg men jeg blev draget af de visioner og den dogmebrydende tilgang som FCN har anlagt til spillet og måden hvorpå FCN bliver drevet.

Jeg er opvokset i Hvidovre og har sågar spillet i både Hvidovre samt Brøndby og som barn havde jeg stor sympati for Aab men da jeg for alvor satte mig ind i FCNs måde at tilgå fodboldspillet på- og udenfor banen så nåede jeg til den konklusion at såkaldt "lokal forankring" betyder knap så meget for mig overfor det at have en langsigtet plan om hvordan man ønsker at udvikle en klub. Det var egentlig ikke noget valg men ren begejstring og jeg formoder at det er den samme følelse som også gør sig gældende for dig @X22 så velkommen til. :)

Hvis du hungre efter viden omkring FCN så skal du være glad for at du er kommet til klubben på dette tidspunkt hvor kommunikationsafdelingen i FCN er blevet genoprettet og nu kontinuerligt fodrer os med masser af indhold lige fra taktiske oplæg til U19 streaming.
Udover de daglige opdateringer fra det officielle FCN så kan jeg også anbefale den uafhængige FCN podcast som går under navnet "Nordsjælland Dreamin´". Den finder du hvis du følger linket -> https://fcndreamin.libsyn.com/

Jeg kan også anbefale at du går ind på Mediano podcasten og søger efter "FC Nordsjælland" eller "Tom Vernon". Tom Vernon er navnet på den forholdsvis nye ejer som FCN fik i 2016 og som har en særdeles spændende baggrund som er værd at høre om samt hans visioner for FCN naturligvis.

Derudover så er der selvfølgeligt også FCNs youtubekanal som har et solidt arkiv med videoklip som er rigtig sjovt at dykke ned i når man har en ledig stund.

Jeg håber naturligvis også at du bliver fast inventar her på bold.dks "FCN-klubsnak" hvor vi er en lille gruppe som mere eller mindre dagligt snakker om alt som relaterer sig til FCN.

Endnu engang velkommen til "familien" @X22 :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Berlelund
Apropos @x22 så er min hjerteklub FCK og vil altid være det. Dog er jeg ualmindeligt fascineret af FCN. Det er både på og ude for banen hvor klubben fascinerer mig. På banen er jeg helt vild med spillet. Udenfor er jeg dybt optaget af hvordan klubben drives. Det er talentudvikling på et kompromisløst niveau.
Det kan ses så sent som i dag hvor de danske mestre bliver kørt ud af banen og ligner kegler. Det formås med en gruppe af unge talenter fra egne akademier. Det er vanvittigt flot og spændende.
FCK Barça
Skrevet af FCN-KBH
@X22 velkommen til! Gennemgik selv samme rejse for små 10 år siden.

Og skønt at høre, at du @Berlelund finder glæde ved at følge os. Man kan jo sagtens følge to klubber, som man af forskellige årsager er betaget af. Hvis du bor i Københavnsområdet, så er du meget velkommen i vores Facebook-gruppe for supportere og sympatisører i hovedstaden: https://www.facebook.com/groups/369289697373233/about

Både til X22, Berlelund og andre: Jeg skal til at skrive et bachelorprojekt om vores fansituation i FC Nordsjælland. Dertil vil jeg rigtig gerne interviewe folk, der A) holder med FCN, selvom de ikke har nogen tilknytning til Farum, eller B) har FCN som den klub, de holder "næstmest" med. Skriv meget gerne en mail til thn.copenhagen@gmail.com. Det ville være en stor hjælp :)

Stolt Københavnsk FCN-fan
Skrevet af Slettet(581021212205)
@FCN-KBH

Skal du skrive om fankultur vil jeg anbefale dig at få fat på og læse “The Soccer Tribe” af Desmond Morris. Den vil være velegnet som delvis teoriapparat.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af FCN-KBH
Tak - det vil jeg gøre :)
Stolt Københavnsk FCN-fan
annonce
0