Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JulioSalinas
@Nordland1337

Kvindefodbold bliver aldrig en populær ting globalt, lige så vel som kvindecykling ikke bliver det, og det skyldes ganske enkelt, at der rationelt ikke er nogle mennesker der ønsker et dårligere produkt, når et bedre produkt er tilgængeligt. Og kvindefodbold vil altid være på et lavere niveau. Det er fysiologisk helt logisk og ikke noget man kan gøre så meget ved med mindre der bliver gnasket på et masse russiske muskelbolsjer.


Her er da skam plads til at debattere "politisk ukorrekte" holdninger.
Sålænge vi holder salontonen og holder øje på bolden så deltager jeg gerne :)

Jeg tror at du til dels har en pointe men jeg kan da finde nogle undtagelser. I tennis virker det til at det ikke gør så meget at kvinderne er mindre kraftfulde fordi at de er underholdende på deres eget niveau.

Hvis jeg kigger på mig selv så følger jeg også med i U19 på trods af at de er et par niveauer lavere end superligaholdet. Jeg følger også FCN på trods af at de er et par niveauer dårligere end feks. Bayern Munchen eller andre top hold.

Så det virker til at der er mere i spil end det vi "konkret" ser på banen.
Hvis jeg igen kigger på mig selv så handler min fascination af FCN herrefodbold da også om en masse ting udenfor banen. FCN har gang i et ret specielt projekt hvor man har en langsigtet plan om hvordan man vil udvikle klubben. Derudover har man også personer som er istand til at eksekvere på denne langsigtet plan og derudover er FCN en klub som ikke er bange for udfordrer gældende dogmer som vi ser med den ekstreme ungdomssatsning. Kort sagt det er hovedsageligt tilgangen til fodboldforretningen og de værdier som klubben udviser generelt som gør at jeg netop følger FCN.
For andre fans har det stor betydning med lokalforankringen.

Det er bare for at sige at det er de færeste af os som nødvendigvis følger de hold som spiller på det højeste plan globalt set og dermed er der et håb for kvindefodbold. Deres udfordring er at skabe "en historie" omkring deres produkt som folk fascineres af.

Tom Vernon er selv lidt inde på det i den podcast jeg linkede til tidligere i tråden. Det ville være en dårlig ide hvis kvinderne blot kopiere mændene. De skal finde deres egen identitet og deres egen "historie" som gør at folk bliver draget af kvindefodbolden.

Men ja det er en kæmpeudfordring. Der er dog noget som tyder på at kvindesport generelt udvikler sig i en positiv retning. Jeg vil tro at det hænger sammen med at vi via teknologi nu har mulighed for at gøre sport tiltængelig via billige streams osv. så nu åbner der sig en masse nye markeder som simpelthen ikke var bæredygtige før.
Det gør så også bare at en kulturen i feks. kvindefoldbold også lige skal op i "gear" præcis som mændende dengang den gennemgik samme transformation.

Bliver kvindernes fodbold lige så populært som mændenes fodbold?
På sin vis er det vel ikke et mål i sig selv. Først og fremmest handler det om at opbygge et marked således at piger/kvinder har en bæredygtig vej til at udvikle deres potentiele maksimalt hvilke med andre ord vil sige fuldtidsprofessionalisme.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Jeg hører dine pointer JulioSalinas og fedt perspektiv. Hvis man følger klubber som noget større end de ugentlige kampe og resultater, giver det måske god mening. Det tror jeg bare ikke den gennemsnitlige seere gør.

Mht. Tennis var de fantastiske til at brande de kvindelige tennisspillere da det vandt meget frem , hvem husker ikke Kournikova eller Sharapova, hvordan de blev brandet dengang, ved jeg ikke om passer så godt ind i dagens verden. Derudover, tror jeg faktisk godt Serena kunne hamle op med en del pro mænd.

Jeg gav kvindefodbold en chance ved VM hypen og jeg var faktisk temmelig overrasket over hvor lavt niveauet var - og det sagt med alt respekt, at den begrænsende faktor var fysikken og mobiliteten - ikke det tekniske eller taktiske som de selv kan påvirke.

Jeg er all for at gøre fodbold tilgængeligt for alle, men jeg tror simpelthen man er rimelig godt naiv, hvis man tror det kan komme på niveau med mænd, niveau og kommercielt. Hvis man alligevel vil støtte det og give dem muligheden for at spille fodbold fuldtid, har jeg så meget respekt for det. Jeg tror bare ikke man skal forvente et afkast nogensinde. Og vi er alle kun altruistiske til vores egen fundament smutter (underforstået, ingen har råd til at finansiere underskud hele livet)
Skrevet af Pindhunden
Som med alt andet kræver det nok en succes, før man i fx Danmark får folk med på at se kvindefodbold. Håndboldkvinderne har jo været de mest populære i landet i en årrække, da de var de bedste i verden. Her var det jo også tydeligt, at mændene kunne mere, skyde hårdere og levere mere tempo.
Nu ved jeg godt, at håndbold har en særlig position i Danmark, men der er altså et marked, hvis fodboldkvinderne kan brande sig som hele Danmarks fodboldpiger. De kunne fx være langt bedre end mændene til at give noget af sig selv, svare ærgeligt på spørgsmål i stedet at give et pr-svar, som alle i herrefodbold er trænet til som selvforsvar. De kunne også vise en hverdag som fodboldspiller, der er tættere de fleste andre menneskers virkelighed, fordi de ikke får 10-50 mio kr. om året for at spille.

Når det er sagt, så er der et eller andet med tempoet og den store fodboldbane. Tabet af tempo fra mænd til kvinder forekommer større i fodbold, end det fx gør i håndbold og tennis. Men det kunne også være en tilvænningssag.

Jeg har selv været med til at slå de danske mestre i kvindefodbold med mit juniorhold, men det er mit indtryk, at kvaliteten i kvindefodbold er meget højere i dag end for 25 år siden.
Skrevet af JulioSalinas
En ting er sikkert. Hvis man læner sig tilbage med holdningen om at det er umuligt så sker der ikke noget. Det kræver både visioner, tro og mod at kaste sig ud i noget som ikke er blevet gjort før. Havde du sagt til mig for 20 år siden at der var folk som idag kunne tjene millioner ved at dyrke eSport og at det kunne fylde arenaer med tusindvis af tiskuere så havde jeg sikkert rystet på hovedet og det samme gælder med stort set alle andre ting i denne verden som bliver gjort for første gang.
Hvis vi levede 10-20 år før at herrefodbolden indførte profesionelle tilstande så havde vi sikkert også være meget skeptiske omkring at mennesker ligefrem kunne gøre det til en levevej og se hvor vi er nu.
Jeg tror ikke man skal afskrive kvindefodboldens potentiale allerede. Det er ikke sikkert at det bliver ligeså kommercielt som mændenes men mindre kan vel også gøre det. :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

FCN er nr. 4 på Tipsbladets powerrankingbarometer: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/superliga-powerranking-kniven-struben-efter-ydmygelse

Tipsbladet har desuden den sædvanlige grundige optakt til weekendens kamp: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-aab-fc-nordsjaelland-14

Desuden et interview med Djourou der afslører at han vil gå trænervejen: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-nordsjaelland-har-blaest-mig-fuldstaendig-bagover

EDIT:
TV-Eksperter roser Flemming P for klogskab og ærlighed: https://www.bold.dk/video/?id=612086
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Det er jo fantastisk at høre de ting Djourou citeres for i tipsbladets artikel og det er vel kun med til at bekræfte det positive billed vi har omkring kulturen i FCN.

- Da jeg kom her, blev jeg fuldstændig blæst bagover...
...Af kvaliteten, af menneskene, af intensiteten og fokus på detaljen til træning. Det er på samme måde, som da jeg var en ung spiller i Arsenal. De unge spillere har en meget stor stemme. De er kommet til en klub, der involverer dem i det taktiske, i analyserne, og de bliver opmuntret til at sige, hvad de mener.

- Den struktur, jeg arbejder under nu, har fået mig til at indse, at det afgjort er det, jeg vil. Der er stadig lang tid til, men jeg lærer hurtigt, og jeg føler, jeg har meget at give. Selv om jeg er 33, lærer jeg noget nyt hver eneste dag her, fordi de gå så meget op i detaljer. Det er helt utroligt, lyder det fra den tidligere Arsenal-spiller.


Noget kunne tyde på at det er lykkedes med at opbygge et kulturelt "mindset" som er inspirerende for både spillere og stab. Det gør også at FCN tilsyneladende har mulighed for at tiltrække erfarne spillere fra en endnu højere hylde end hidtil. En lidt uventet dør er blevet åbnet. Fedt fedt fedt! :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
@JulioSalinas

Også props til Nordsjælland for at gøre deres due diligence - jeg tror de er meget obs på, at nytilkomne passer ind i kulturen - og det lader det til djourou gør :)

Spændene!
Skrevet af JulioSalinas
Ugens U-nyt

Link -> https://fcn.dk/2020/11/ugens-u-nyt-spaendende-opgoer-i-weekenden/

I artiklen fremgår det at FCN U17 spillede pokalkamp mod HIK tirsdag og gik videre efter en 2-0 sejr.

U15 holdet spillede ligeledes en pokalkamp tirsdag og gik også videre efter en 3-1 sejr over et formstærkt FCK hold. Flot! :)

I tirsdags spillede U19-holdet en intern træningskamp mod superliga-reserverne. En kamp som superliga-reserverne vandt 4-2. Jeg må indrømme at jeg er en lille smule uforstående overfor at man ikke vælger at streame sådan en kamp. Det ville være super spændende at se U19 talenterne blive matchet mod de superliga-reserver som vi ser alt for sjældent. Derudover er vi inde i en landsholdspause hvor samtlige fans går rundt som blodfattige vampyrer der er villige til at se alt der har det mindste med FCN at gøre så det ville virkeligt have været en smuk kamp at følge. Nå, men mon ikke der kommer flere interne træningskampe nu da reserve-ligaen er suspenderet og der kan streaming-holdet passende tage revanche :)

Lørdagens U-kampe

Imorgen (lørdag) er vores 3 ældste u-hold i aktion. Programmet ser således ud:

U19: kl. 13:00 FCN vs Horsens (livestreames) ->
https://www.youtube.com/watch?v=DBtOau-WXmQ&ab_channel=FCNordsj%C3%A6lland

U17: kl. 15:30 FCN vs Horsens

U15: kl. 13:00 FCN/Farum BK vs Horsens
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
De unge spillere har en meget stor stemme. De er kommet til en klub, der involverer dem i det taktiske, i analyserne, og de bliver opmuntret til at sige, hvad de mener.


Flemming P har tidligere ofte luftet ordet på pædagogik, og vi kan sikkert godt blive enige om, at pædagogik og fodbold normalt ikke ligefrem er en dualisme.

Det som Djourou udtrykker ovenstående, og som han er så imponeret over, er jo egentlig almindelig skandinavisk pædagogisk læringspædagogik. Hvor man i resten resten af Europa fokuserer meget på udenadslære og at eleverne skal være "artige", fokuserer man i højere grad i Skandinavien på, at eleverne skal være "frække", nysgerrige og søgende. Lidt firkantet kan man sige at traditionel europæisk læringspædagogik går ud på at man fortæller hvordan tingene hænger sammen og desto bedre eleverne kan gengive hvad læreren har fortalt desto højere karakter får de. I Skandinavien fokuserer man på at eleverne skal skal opdage hvad der er korrekt. Al forskning viser så, at man langt bedre forstår og husker tingene hvis man selv har regnet den ud.

I FCN forsøger man så at inddrage spillerne ved at de skal finde ud af hvad der virker bedst i kampene. Ideen er velsagtens at man ved selv at regne den ud har en lang bedre forståelse for hvad der virker og ikke virker og langt bedre kan udføre det end hvis en træner siger: "vi gør sådan og sådan".

Når DK klarer sig så dårligt i PISA-undersøgelser skyldes det at man her måler på udenadslære. Jeg så en gang en analyse hvor man havde stillet de samme spørgsmål på to forskellige måder. Begge dele handelede om europæisk samarbejde og i første case var spørgsål såsom: Hvor mange medlemmer af Europaparlamentet er der, Hvor mange stemmer skal til kvalificeret flertal o.l. og de danske elever scorede vildt lavt. Hvis man i stedet stiller spørgsmål såsom "redegør for fordele og ulemper ved beslutningsprocessen i EU og fremsæt forslag til forbedringer" så scorer de danske elever vildt højt, men resten af Europa ikke aner hvad de skal svare, fordi de kun kan svare hvad læreren har sagt. Derudover har de problemer med "selv at regne den ud".

I FCN forsøger man en skandinavisk pædagogik hvor man fremfor blot at gøre hvad der bliver sagt, selv skal regne den ud. Hvis man nu sætter 18 spillere til at komme med bud på hvordan en kamp skal gribes an, så vil der højst sandsynligt også komme bud hvor træneren tænker "det var sgu genialt det her" og dermed kan forbedre taktikken. 18 spillere der er vant til selv at regne den ud, tænker højst sandsynligt bedre end én træner. Derudover bliver de formentlig også bedre beslutningstagere på banen.

Hvis Stig Tøfting var træner ville han i sin firkantede sort-hvide verden formentlig have problemer med at tackle, at en ung knægt faktisk kunne sige noget fornuftigt og udfordre ham - den slags skal jo holdes nede, da det ellers stiller spørgsmålstegn ved, og udfordrer, træneren. I FCN opmuntrer man det.

Det er formentlig også derfor man i FCN ikke ser en træner der står og råber motivation ind i spillerne og forsøger at diregere dem rundt som skakbrikker, men i steder lader dem selv træffe beslutninger ud fra hvad de har lært.

Iøvrigt er jeg helt enig med Julio i, at det ville have været fedt at se en intern træningskamp på stream mellem reserverne og U-19.

Husk forresten at tjekke "hjortebjergs optakt" til kampen mod AaB.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af AKuhn
Har FCN slet ikke et fan forum udover bold.dk?
Skrevet af Slettet(581021212205)
Har FCN slet ikke et fan forum udover bold.dk?


Nej - der findes ikke noget andet. Der er dog også en del fans på twitter som følger hinanden.

Det er jo ganske skidt for at skabe en fankultur og også nok en af årsagerne til, at der ikke er så meget fankultur.

Personligt kunne jeg godt tænke mig at man f.eks. kombinerede Wild Tigers, FCN Dreamin, nyheder om FCN med et fanforum. For en del år siden skrev jeg da også til FCN og foreslog det og tilbød at lægge en del timer i det, men det blev aldrig til noget.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Hvad ville ønskerne til sådan et fanforum være?

Hvad mangler her på bold.dk som kunne være fedt?

Jeg kan lide ideen.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@RasmusGunnar

Ideen med et sådan forum ville være at det kunne være et dedikeret fanforum.

En fordel kunne bl.a. være at man kunne have flere forskellige tråde og fans selv kunne oprette tråde. Eksempelvis kunne man have en hovedtråd, en tråd for hvert hold udover Superliga, U-19, U-17, en akademitråd, en Q-tråd, en Q-18 tråde, en RTD-tråd, en awaytråd, en tifotråd, en slagsangtråd, en nyt-træningscenter tråd etc.

Større fanforums rundt omkring har tråde for hver kamp, for de enkelte spillere, træningslejrtråd etc.

Man skulle i forum poste alle nyheder om klubben, alle resultater for klubben.

Til Forum kunne jeg forestille mig at man koblede Wild Tigers, FCN Dreamin, Young Tigers etc.

Det ville give et samlingssted for FCN-fans med væsentlig mere aktivitet. Det ville formentlig også synliggøre Wild Tigers en del mere.

Det eneste det i princippet kræver, at få Wild Tigers og Dreamin med på ideen. Man skal have en server, en person med lidt forstand på IT og en redaktør/moderator der vil smide noget fritid i projektet.

Jeg kan ikke se andet, end det ville styrke fankulturen i FCN ikke så lidt. Jeg startede i sin tid dette forum op, fordi der ikke var nogle andre forums, el. nogen FCN-tråd. Men det eneste rigtige ville da være et dedikeret fanforum i regi af Wild Tigers.

BIF har et temmelig bedaget forum: https://brondbysupport.dk/sso/forum.php
FCM et temmelig begrænset forum: https://www.black-wolves.com/ulvegraven/
FCK et ret stort forum: https://www.fckfc.dk/debat
Brentford har for nyligt opdateret deres kæmpe og meget aktive forum: https://griffinpark.org/index.php
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
@RasmusGunnar

Hvad ville ønskerne til sådan et fanforum være?
Hvad mangler her på bold.dk som kunne være fedt?


Gode spørgsmål. Jeg tror mest af alt det handler om at samle fans´ne et sted som alle kan forholde sig til. Lige nu foregår der forskellige tråde rundt omkring på twitter, facebook, bold etc. og det kunne da være fedt hvis vi fokuserede på ét virtuelt "sted". En slags "FCN HUB" hvor man ligesom har samlet alt som er relevant for folk som følger FCN. Det ville også gøre det nemmere for nye fans at finde info om klubben.

Jeg vil mene at "pulsen" sådan et sted stadigvæk vil være en åben tråd som den vi har her på "bold.dk".
Det ville være oplagt at lave det i et tæt samarbejde med det mere officielle FCN men hvor man principelt har en status som "uafhængig".
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af clausweber
Jeg kan godt lide ideen.
Umiddelbart er der rigtigt mange sider, hvor der er nyheder om FCN. Twitter, bold, facebook etc. det ville være fedt, at få det samlet et sted :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN i medierne

BT med stor artikel om Jonathan Richter der mens han spillede for FCN blev ramt af lynet og fik amputeret det ene ben: https://www.bt.dk/fodbold/jonathan-richter-har-blottet-det-svageste-jeg-har-vaeret-et-ligeglad-dumt-svin

I den trykte version er der et kapitel fra hans nye bog. Man kan håbe at FCN sætter den til salg i shoppen.

Jonathan Richter gæster Solrød Bibliotek med et foredrag 26.11. man kan tilmelde sig på www.solbib.dk.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Dagens kamp AaB-FCN

Tipsbladets optakt: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-aab-fc-nordsjaelland-14

FCN´s egen optakt med vægt på taktik: https://fcn.dk/2020/11/hjortebjergs-optakt-vi-glaeder-os-enormt-meget/

Kampen sendes på Eurosport 2 / Eurosportplayer / Dplay kl. 14, med optakt fra kl. 13.

FCN´s trup:

Målmænd:
Martin Vantruba, Andreas Gülstorff

Forsvar: Kian Hansen, Ivan Mesik, Johan Djourou, Martin Frese, Maxwell Woledzi, Daniel Svensson

Midtbane: Jacob Steen Christensen, Mikkel Rygaard, Magnus Kofod Andersen, Mohammed Diomande, Oliver Antman, Tochi Chukwuani

Angreb: Kamaldeen Sulemana, Isaac Atanga, Andreas Bredahl, Emeka Nnamani, Joachim Rothmann,

Et temmelig afbudsramt trup hvor der mangler 7 spillere: Vindahl, Francis, Villadsen, Thycosen, Yttergård, Amon, Sadiq. Der er derfor mulighed for hele 4 superligadebutanter i kampen i form af 17-årige Andreas Gülstorff, 19-årige Emeka Nnami, 18-årige Daniel Svensson og den 22-årige målmand Martin Vantruba.

AaB trænes midlertidigt af Peter Feher der har 5 år bag sig i FCN. Her han han været U-19 træner, assistenttræner, teknisk direktør. Derudover Søren Krogh der har 8½ år bag sig i FCN på U-19 og som assistenttræner. Er der nogen der kan læse FCN bør det være AaB, jeg tor derfor at FCN vil have svært ved at komme med noget der kan overraske AaB, der derudover har haft 14 dage til at øve sig på det. AaB´s individuelle kvalitet er derudover en del forbedret i år, så jeg spår en meget svær kamp - også taget de man afbud fra FCN i betragtning. Det ligner lidt i år at succes i de enkelte kampe i høj grad er afhængig af det taktiske oplæg og hvordan modstanderen formår at læse og omstille sig til dette.

Lyspunktet må ligge i statistikken hvor FCN gennem de senere år har haft et megt godt tag på AaB samt, at FCN endnu ikke har tabt en kamp med Djourou i start-11´eren.

AaB mangler kun én spiller i form af midtbanespilleren Magnus Christensen. NORDJYSKE formoder, at AaB stiller således op bedømt på lørdagens træning.

(3-4-3): Jacob Rinne - Jores Okore, Rasmus Thelander, Daniel Granli - Frederik Børsting, Pedro Ferreira, Oscar Hiljemark, Jakob Ahlmann - Kasper Kusk, Tom van Weert, Lucas Andersen.

Lucas Andersen frehæver op til kampen, at AaB er blevet bedre til at tage temperaturen på kampene, omstille sig, skifter formation og udtaler herudover:

vi skal sætte os på kampen og lade dem mærke, at vi er der. Brystet skal frem, og vi har en stor tro på os selv efter det, vi har leveret i lang tid.


Det kan dårligt gå andet end galt for FCN. 2-1 el. 3-1 til AaB hedder mit bud.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af RasmusGunnar
Enig i ovenstående. Jeg tror også vi vil få det hårdt i AaB, men omvendt spiller vi også som vinden blæser i øjeblikket. Nogle præstationer er blændende gode og så følges de op ad en rædderlig indsats. Ikke til at blive klog på.

AaB ser stærke id i øjeblikket.

Mht Forum, så kunne jeg godt overveje at starte noget op, men det kræver at flere af de gode kræfter herinde vil gå aktivt ind i det. Evt. Også I en admin rolle.

Og ja, det er vigtigt at WT, Dreamliner og klubben med flere også kan se en værdi i det før det kan blive en succes.

Jeg ville godt kunne sætte et Forum op, men der er jo også en økonomidel i det.

Måske kunne man lave en form for opstartsmøde over zoom/Teams?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vi var elendige i sidste kamp så vi er sikkert rimeligt OK i den her kamp ;)

Antman åbentbart med fra start? Den overrasker alligevel. Men truppen er selvfølgelig også noget reduceret, for at sige det mildt.

Jeg tror nu også at FCN taber denne. Lucas Andersen må være i hopla efter landskampene.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Tjoeh - 7 afbud sætter selvfølgelig sit præg. Antman var måske den spiller der gjorde det mindst ringe mod Hvidovre, så med Rothmanns øjeblikkelige niveau giver det sikkert mening.

De sidste par kampe har man satset på spillende wings og fart på midten. Til denne kamp ligner det at man mere satser på fart på wings og så Antmans hurtige fødder på midten. Virker taktisk meget fornuftigt mod et AaB-hold der formentlig vil komme i højt pres. De hurtige wings vil formentlig kræve, at de holder lidt igen for ikke at blive overløbet.

Meeen, det ligner at favoritværdigheden så afgjort er hos AaB.

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0