Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rambo92
Efter at have set interviewet i optakten med Flemming, så lader det til, at der kan komme en udskiftning på cheftræner posten, når den rigtige mand er fundet. Flemming føler selv, at han passer bedre ind som u-19 træner eller som teknisk direktør. Har I nogle bud på, hvornår og hvem, der kunne overtage cheftræner posten hos os?
FCN siden 2006
Skrevet af JulioSalinas
@Rambo

Flemming føler selv, at han passer bedre ind som u-19 træner eller som teknisk direktør.


Det er sådan set ikke en nyhed. Han har aldrig lagt skjul på at cheftrænerjobbet ikke var hans drømmejob. Jeg er dog enig i at jeg heller ikke ville være overrasket over hvis Flemming skiftede stilling allerede til sommer.

Har I nogle bud på, hvornår og hvem, der kunne overtage cheftræner posten hos os?

Vi et par interne kandidater i U19 træner Kurland og assistentræner Hjortebjerg og derudover så er Niels Frederiksen vel også en mulig kandidat hvis Brøndby ikke forlænger med ham?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nogen der har et stream til kampen? Kan ikke se den nogen steder desværre...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Flemming P siger at det kunne være at han kunne være bedre i en position som teknisk direktør el. U-19 træner. Ser man hele interviewet, ligner han ikke en mand der er på vej væk fra FCN: https://www.eurosport.dk/all-sports/superligahjornet-med-flemming-pedersen_vid1380833/video.shtml

EDIT

Morten Karlsen, Peter Feher, Didi Dramani kunne også nævnes som emner.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så røg Frese også. Har vi nogen backs tilbage?...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Igen en svag indsats fra vores side. Jeg føler ikke vi er bedre i øjeblikket.

Tror ikke på vi kan løfte vores spil i anden halvleg og mon ikke AaB vinder. De spiller godt i øjeblikket og virker bedre end os på alle pladser.

Jeg synes vi spiller langsomt og der kommer ikke mange løb. Bevægelserne skal være bedre.
Skrevet af JulioSalinas
Antwi som er i Esbjerg...Lucas Bøje kunne vel også spille back som han gjorde det flere gange på U19, han er pt. i Hillerød....derudover har vi og Eric Oteng som noglegange spiller back på U19 som iøvrigt er ret alsidig. Vi har nok af backs spørgsmålet er hvem som er mest klar til at blive afprøvet i superligaen :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@ JG
Daniel Svensson er heldigvis fuldblods-back. Alternativt kan Dio tage den.
1 skud på mål og en 1-0 føring. Vi er heldige, men det har vi også brug for. Jeg krydser fingre for at vi kan lukke kampen på en omstilling i 2. Halvleg.
FCN
Skrevet af Slettet(131458220804)
Ja jeg er stadig bekymret. Muligt vi har fået et par afbud men hvorfor fanden står FCN og graver sig ned? Er der noget FCN ikke kan, så er det nedgravning.

Den der sædvanlige svada med at de næste i rækken er endnu bedre ser vitterligt ikke ud til at holde en meter, jeg er ked af at sige det. De næste i rækken er slet ikke på top 6 niveau, i hvert fald ikke nu da. Svensson var dog et positivt indhop pga. det assist.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Nandeyanen
Burde FCN ikke have lært af sine fejl nu??

Jeg mener FCN er det hold der har lukket flest mål ind efter at have været kommet foran.

FCN har bare ikke spillerne til at forsvare et resultat hjem.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JulioSalinas
Når man siger at de næste er endnu bedre så mener man at deres potentiale er større eller det er i hver tilfælde forventningen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
@JG-FCN

Ja jeg er stadig bekymret. Muligt vi har fået et par afbud men hvorfor fanden står FCN og graver sig ned? Er der noget FCN ikke kan, så er det nedgravning.


Jeg kan ikke forestille mig at vi gør det bevidst. I så fald ville det være stik imod de udmeldinger om at vi er en klub som spiller offensivt fodbold da det er den slags fodbold som bedst udvikler de kvaliteter som er efterspurgt på det internationale fodboldmarked. Kan selvfølgelig være en undtagelse men det bliver spændende at høre hvad Flemming selv siger om dagens kamp.

redigeret: efter at have hørt Flemming i nedtakten så vurderede han at det var nødvendigt at stå dybt idag pga vi manglede nogle af de faste spillere. Jeg har kun fulgt FCN i ca. 1½ år men så vidt jeg husker har jeg ikke oplevet det før.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af ligepå
Det var godt nok ikke imponerende i dag - vi skal prise os lykkelige for det ene point vi får med hjem.

Jeg synes faktisk at Antman var et OK bud på den falske 9´er i dag - ikke at han var super god, men der er mere fodbold i ham end der er i Rothmann.

Og så er jeg også enig i at Svensson spiller en god debut hvor han bliver kastet for løverne.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg har heller aldrig før set FCN med en så defensiv udgangsposition. Det var dog planlagt ifølge Flemming P. Sakset fra fcn.dk:

I flere perioder af kampen stod vores organisation længere tilbage på banen, end det har været tilfældet tidligere på sæsonen. Det var dog en aftalt manøvre.

– Det var helt klart et bevidst valg til dagens kamp, at vi stod lidt lavere på banen. Vi havde aftalt, at hvis ikke vi kunne holde et højt pres på dem, så ville vi droppe til egen banehalvdel. – Det var vores vurdering, at vi ikke ville være stærke nok til at spille en kamp, hvor vi havde det der middelhøje pres hele tiden. Så det skulle være enten eller.


FCN mangler 7 spillere ud af 26 til denne kamp. Bl.a. var der kun én superligaback i truppen, som oven i købet blev skadet i kampen. Vindahl, Francis, Villadsen, Thycosen, Yttergård, Amon, Sadiq var alle ude til denne kamp. Så er det jo forståeligt, at der ikke var den kvalitet på bolden som der normalvis er.

Jeg må indrømme at jeg har lidt svært ved at få armene ned over, at FCN nu har et så stærkt forsvar at man kan satse på en Horsens-taktik og forsvare sejren hjem - i kombination med hurtige omstillinger. Jeg erindrer ikke at FCN nogensinde tidligere har stået så dybt og satset så meget på at forsvare. At man så lykkes med at få en uafgjort hjem er jo i den forbindelse klasse. En rigtig god taktisk kamp af holdet.

At få uafgjort på udebane med 7 spillere ude af truppen til en favorit til top-6, med kun ét afbyd, er et godkendt resultat. At FCN så nu også kan forsvare er så afgjort også godkendt. Som sagt, jeg har aldrig før set en så defensiv taktik lykkes for FCN. Det var ikke flot og sprudlende, men en rigtig, rigtig god defensiv indsats. Det er fedt med flere værktøjer.

Det skulle lysne på skades- og coronafronten så flere spillere er klar til næste kamp.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Med eller uden vores stamspillere så har vores spil generelt ikke været særligt flydende endnu. Det er jo fint at få et point i dag hvor statistikken peger i retning af at Aab burde have vundet.
Aab virker til at de er et af de hold som har løftet deres niveau i forhold til sidste sæson.

I det hele taget ser det fint ud med hensyn til pointhøsten taget i betragtning af at vi stadigvæk er i første halvår hvor vi alt andet lige vil være svagere end i andet halvår. Jeg føler dog at der er en masse uforløst potentiale i truppen så forhåbentlig ser vi flere at vores spillere som finder formen.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
1 point med hjem fra Ålborg er helt klart godkendt pointmæssigt men jeg er godt nok skuffet spillemæssigt.
Jeg er enig i at vores defensiv virker stærkere end vi har set i lang tid så det er super fedt at se. Kudos til defensiven.

Det der skuffer mig mest er nok vores offensiv, jeg synes vi spiller kedeligt offensivt og det er kun når Kamaldeen engang imellem tager nogle ture at man rejser sig lidt fra lænestolen. Jeg undrer mig over Atanga, han bidrager ikke med noget offensivt og taber de fleste af sine dueller defensivt men hvorfor er han på holdkortet i næsten hver kamp?
Jeg har altid elsket FCN for at spille noget seværdigt og offensivt fodbold men det er godt nok sjældent det sker efterhånden. Vi har nu spillet 9 runder og jeg synes vores spil i de fleste kampe har været roddet og vi spiller ikke som hold men mere på enkeltmandspræstationer såsom Diomand og Kamaldeen.

@FCNordsjælland, jeg køber ikke den med mange spillere ude. De fleste af dem du nævner er jo ikke startere og det er vel kun Big Pete og Døhr der sikkert ville have startet inde. Daniel Svensson løste opgaven fint så stort plus ud for ham men det kan ikke være rigtigt at vi spiller så humbende med to normale start 11´ere ude.

Det positive er at vi hænger med i top 6 feltet og jeg håber på en sejr over AGF næste weekend med noget bedre spil.

EDIT: Er der nogle af de interne trænere der kunne tage cheftræner posten hvis Flemming træder tilbage? Jeg kender ikke rigtig assistenterne, U19 trænerne osv, er de dygtige nok?
Skrevet af ligepå
Vores spil har virkelig ikke været flydende, flot eller overbevisende i lang tid - Og ærligt talt kan jeg ikke se de små tegn eller glimt på den spillemæssige retning vi arbejder hen mod, desværre - Altså det spil der pludselig skal falde i hak til foråret hvor vi så kan nuppe en masse point.

Lige nu hakker maksinen bare - men hver 4. kamp kører vi modstanderen over - og så tilbage til hakkeriet.

Hvad er den spillemæssige plan, hvilke mønstre ser I?

Jeg ved at jeg er efter ham så snart jeg har muligheden - Men Atanga er ikke FCN spiller målt på kvalitet. Han ødelægger alt flow og opspil i sin side.

Ellers ser jeg mange tendenser hos vores to mest formstærke, Dio og Kamaldeen, som ret simpelt kan foklares med "Spil nu bolden!" - Der er for mange berøringer pr. aktion. Også noget der ødelægger flow i et spil.

Den FCN spillestil der har været så tydelig og som, når den falder i hak til foråret some regel, giver resultater, synes jeg bare ikke at jeg kan spore ligeså tydeligt på nuværende tidspunkt som jeg plejer.

Det er ikke kun baseret på kampen igår, fordi jeg kan sagtens sætte pris på et point i en ikke kønt spillet kamp. Men det flotte spil synes jeg ikke at vi ser ofte nok.


Men bundlinjen siger 13 point, og det er jeg faktisk tilfrdeds med baseret på vores spil. Så pointhøsten er jo egentlig OK, det er bare spillet der halter.
FC Nordsjælland siden 2007 Sympatiserer med Vejle Boldklub.
Skrevet af JulioSalinas
@ligepå

Vores spil har virkelig ikke været flydende, flot eller overbevisende i lang tid - Og ærligt talt kan jeg ikke se de små tegn eller glimt på den spillemæssige retning vi arbejder hen mod, desværre - Altså det spil der pludselig skal falde i hak til foråret hvor vi så kan nuppe en masse point.


Ikke at det er en undskyldning men var det ikke også sådan sidste sæson i det første halvår? Jeg husker at vi desperat kæmpede med vores defensiv og for at dæmme op for de panikperioder vi havde i kampene og trods det lykkedes det os alligevel at score nogle kasser så vi fik skrabet en god mængde point sammen. En af de største lyspunkter var Mumins pludselige udvikling som derefter blev en bekymring da vi fandt ud af at hans kontrakt var ved at løbe ud.
Der var naturligvis også Dams som begyndte at score kasser og Kudus fandt ind i rollen som den falske 9er.

Hvad er den spillemæssige plan, hvilke mønstre ser I?


Overordnet set tror jeg det handler om at vi spiller således at vi tilgodeser den profil vores trup har. Dvs. unge knægte med fart og teknik som er forholdsvis svage i duelspil grundet af at de endnu ikke er færdigudviklet fysisk.
Derfor er der kæmpe fokus på hurtigt spil som en modtræk til modstanderens pres.

Truppens profil er bestemt af den overordnet strategiske linie som er lagt for at FCN kan optimere deres indtægter på transfermarkedet. Dvs. man går efter at udvikle unge spillere med offensive spidskompetencer som tilmed i en tidlig alder har fået en del erfaring i superligaen og på diverse u-landshold.

Kampen mod Aab hvor Flemming bevidst tager et defensivt udgangpunkt skal derfor ses som en nødtvungen undtagelse og ikke et tegn på at man overordnet set har lagt strategien om...heldigvis vil jeg tilføje ;)

Men iøvrigt så er det rigtig at spillet helt konkret ser rodet ud. Jeg finder dog trøst i at vi kan præstere som vi så mod i kampen mod FCM. Flemming har flere gange sagt at det vi oplever afhænger meget om vi formår at spille hurtigt nok i forhold til modstandernes pres og der er det små marginaler som afgør om vi kommer til at se godt ud eller om vores udtryk bliver et presset hold som mister spillemodet.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Julio

Godt indlæg - det må du da gerne smide en anden gang.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
annonce
0