Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg synes vi står og graver os ned igen... Det er altså 2. kamp i streg at man forsøger sig med Horsensstilen og leger med ilden. Jeg forstår stadig ingenting.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
FCN ligger nr. 4 og er Superligaens mest scorende hold - godkendt.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Mjohnsen
AGF kunne desværre have vundet med et par kasser. Føler mig stadig ikke tryg ved det her. Synes det mangler et eller andet.
Forza Viola
Skrevet af Slettet(131458220804)
Atanga lavede ellers sit signatur-move igen med den der gigantiske afbrænder hen mod slutningen. Man troede ellers lige at han kunne ramme målet.

Fint med gaver fra AGF men spillet var jo ikke godt, især ikke i 1. halvleg. Nu mangler vi så Kamaldeen mod SE...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af RasmusGunnar
Meget positivt med 3 kasser og vi kun lukker et enkelt ind. Ja, de havde chancerne til mere, men man kan jo ikke tage fra os at vi ligger godt til på nuværende tidspunkt.
Dejligt med to mål til Atanga. Måske kan det starte noget.

Jeg er enig i at vi ikke spiller imponerende, men ser det næsten som noget positivt nu, da potentialet er til så meget mere.
Når de får spillet til at flyde bedre og de unge får lidt mere hår på brystet, så er vi et top 6 hold.
Skrevet af Rambo92
God tilkæmpet sejr! Skønt at se FCN spillerne fighte en sejr hjem! Og siden Djourou er kommet til, har vi ikke tabt i superligaen. Hvis vi får gang i vores offensive spil, så kan det måske blive en meget spændende sæson, med en mulig overraskelse? 4 point op til 1 pladsen. Vi slår jo først til, når der er en plads i CL gruppespillet på højkant ;-)
FCN siden 2006
Skrevet af JMM
Vi er skarpe når det gælder, og Djourou er et kæmpe jern. Super godkendt indsats, og mon ikke det røde bliver omstødt. Det er jo helt væk. Svensson i øvrigt meget spændende!

Skrevet af JulioSalinas
Lidt tanker ovenpå AGF-kampen og vores pointhøst

Det er sgu lidt underligt. Umiddelbart så sidder jeg med en følelse af at vi ikke rigtig lykkedes med vores intention om at være spilstyrende men trods det så lykkedes det os at skabe chancer og udnytte dem rimeligt effektivt.
Man kan så vælge at kalde det "held" eller måske tilskrive det et højere individuelt offensivt niveau hvilket umiddelbart virker kontraintuitivt eftersom vi har sagt farvel til både Dams og Kudus.
Jeg må indrømme at det forvirrer mig men når jeg kigger på tabellen så må jeg bare konstatere at vi pt. ligger nr. 4 og er det mest scorende hold i superligaen.

På den anden side så må man sige at det indgyder en vis optimisme. Vinterpausen nærmer sig og formår vi at få gang i spillet så står vi jo pludselig i en særdeles spændende situation.

Det er også lidt vildt at vi nu har vundet over både FCM og AGF som sidste sæson voldte os store problemer og flere gange lykkedes med at lukke fuldtstændigt ned for vores spil og forhindre os i at skabe chancer.
Selvom vores plan A ikke helt fungerer så er der et eller andet udefinerbart som åbenbart virker for os. Noget af det kan vel tilskrives en styrket defensiv ved ankomsten af Djourou men det er stadigvæk lidt af et mysterie for mig. Enmandshæren Kamaldeen har naturligvis også givet os noget på den individuelle front.

Inden pausen så venter der dog 3 hårde kampe mod SønderJyske ude, FCK hjemme og FCM ude. Kedeligt bliver det ikke :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Ninjaen
Ja vildt nok at vi ligger nr. 4 i tabellen selvom spillet og resultaterne ikke altid har været til det, men da helt klart super fedt.

Jeg har været meget efter Atanga men flot at han scorer 2 mål. Specielt mål nr. 2 var godt pres. Han nåede dog også at lave en af sine signatur afslutninger - langt ved siden af.

Jeg synes dog ikke vi spiller nogen god kamp og endnu engang stod vi bare langt tilbage på banen ligesom i Ålborg. Havde vi ikke haft Djourou og Pete så er jeg ikke sikker på vi havde vundet den kamp, shit Djourou han er et monster i luften.

Uden Kamaldeen i næste runde så er jeg spændt på at se hvad vi kan i offensiven.
Skrevet af Afløseren
Jeg er enig med jer andre.
Det var en stor sejr over AGF, som jeg synes vi notorisk har haft det svært mod. Omend sejren sker på en billig baggrund, så er jeg begejstret for den kynisme holdet udviser. FCN pressede AGF til nogle dumme fejl. Fejl af den type, som jeg synes FCN havde alt for mange af i sidste sæson og starten af denne. Det er virkelig lækkert at se, at der er sat en prop i forsvaret - al ære og respekt til Djorou for hans indvirkning på forsvaret.

Derudover: ros til FCN for at bringe Djorou ind.
Jeg kaldte ham for en nulbon og en uambitiøs signing - de ord æder jeg gladeligt i mig for han var lige præcis dét FCN manglede.

Ros også til Atanga. Det er længe siden han har scoret to mål i en kamp og særligt det sidste mål, hvor han presser sig til en scoring synes jeg viser meget om hans ukuelige mentalitet. Forhåbentlig kan det give selvtillid og mod på mere for vi mangler en stabil målscorer. Heldigvis kan målene komme fra mange forskellige spillere, men jeg er nu mest tryg ved at have en angriber i front, som kan score mål.
FCN
Skrevet af JMM
Vild acceleration Atanga viser ved 2-0. Grabara undervurderer hvor hurtigt Atanga kan tilbagelægge den afstand. Man ser meget sjældent den type mål i professionel fodbold.

Bemærkede i - Åndssvag lækker bold med ydersiden som Tofod spiller Atanga i dybden med, da han brænder. Tofod kommer i øvrigt ind i halvlegen og stabiliserer os centralt.
Han er født 6´er, men skiftet til 8´er ikke nemt for ham.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Frispilningen til Atanga var vild ja. Desværre skød Atanga både langt over og langt forbi, som vanligt. Det bliver altså ikke nemt at score mod SE uden Kamaldeen til at trække 2-3 mands opmærksomhed i forsvaret og skulle satse på at Atanga kan ramme målet.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JMM
Helt enig. Måske kan vi få en sulten Sadiq ind på venstrekant. Uanset skal vi være skarpe på dagen, hvor især en Rygaard i hopla kan gøre en stor forskel.
Skrevet af Afløseren
Ja, den ydersideaflevering fik mig til at tænke på portugisiske Ricardo Quaresma - uden sammenligning i øvrigt - han lavede også sådan nogle finurligheder og gjorde det til en aktiv del af sit spil. Fremragende spiller, når han gad :-)
FCN
Skrevet af Ninjaen
Sadiq, ham har man helt glemt, har han været skade? Jeg vil dog hellere se spillere som Emeka eller Bredahl få muligheden istedet for Kamaldeen men var de overhovedet med i truppen mod AGF?
Skrevet af Slettet(131458220804)
Sadiq er rigtig god. Synes ikke jeg har set en dårlig kamp fra hans side som sådan, og har flere gange været fortaler for ham i startopstillingen. Sadiq har en ronaldino-esque førsteberøring (nej Sadiq er ikke på niveau med Ronaldinho), det er vildt imponerende så god han er til at tæmme bolden.

Bredahl faldt igennem mod græsrødderne - så indtil videre nej tak til ham i startopstillingen. Emeka er jeg mere tryg ved, om end jeg synes han er en Francis Light.

Jeg tror vi får Francis ind på kanten i stedet for Kamaldeen så vi får Diomande/Francis komboen der, som vi har set tidligere. Diomande og Francis spiller rigtig godt sammen. Så gerne at Sadiq tog over for Atanga i højresiden.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
FCM streamer lørdagens topbrag i U19 Ligaen :)

God nyhed for os der følger U19-holdet.
Jeg har forhørt mig hos twitter-FCM og de streamer angiveligt lørdagens topbrag mellem FCM og FCN som ligger henholdsvis nr. 2 og nr. 1.

Ifølge twitter FCM så vil man kunne finde streamen på https://www.facebook.com/fcmidtjyllandakademi/ lørdag kl. 13.

U19 pokalkampen mod Hvidovre

Til gengæld har jeg en trist nyhed til dem af os som havde planlagt en tur til Hvidovre Stadion hvor U19 drengene skulle spille pokalkamp mod Hvidovre tirsdag den 1. december.
FCN skrev også i sidste uges u-nyt at den blev spillet om tirsdagen men uden at varsle det har de ændret kampdatoen til idag 30/11 så den tur er aflyst. Lidt ærgeligt, så øv.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
U19 pokal: Hvidovre - FCN 1-2
55´ selvmål af Hvidovre
75´ Moussa Sangare (en af de nye gutter fra RTD)

Det er værd at bemærke at Andreas Schjelderup ikke var med i truppen der spillede kamp i Hvidovre. Det kan der selvfølgelig være mange grunde til og en af dem er at man har planer om at inkludere ham i superligatruppen til søndagens kamp ude mod Sønderjyske. Ren spekulation naturligvis.

U19-træner Kasper Kurland deler sine tanker om kampen på FCNs hjemmeside -> https://fcn.dk/2020/11/kurland-vi-viste-at-det-ville-blive-svaert/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
Tak for opdateringen, Julio :-) rart at se u19 tage revanche for de næsten jævnaldrende på førsteholdet, der ikke formåede at knække Hvidovre...
Kom du på stadion og så kampen?
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@afløseren
Kom du på stadion og så kampen?


Nej desværre. Vi var ellers nogle stykker som havde planlagt at tage en tur til Hvidovre idag (den oprindelige kampdato) men da man havde flyttet kampen til igår mandag uden at varsle det så havde vi ikke mulighed for at se den på stadion.
Lidt ærgeligt.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
annonce
0