Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RasmusGunnar
Kamaldeen og Francis tilbage. Døhr også med igen men er måske ikke klar til en hel kamp.

Tipsbladet tipper os som vindere men det synes jeg er ganske optimistisk.

Uafgjort ville jeg være tilfreds med
Skrevet af Slettet(581021212205)
Flemming P om kampen mod FCK: https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/FCN-traener-Maa-skrotte-FCK-planer/artikel/1392595

Frederiksborg Amts Avis/SN.dk har en artikel med Flemming P om ændret spillestil som forklares. Desværre bag betalingsmur, men Tipsladet har som sædvanligt et opkog: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/ny-stil-i-fc-nordsjaelland-det-handler-om-spillertyperne

Til "Nordvestnyt" i den trykte version udtaler Rygaard:

-Nu har jeg syv, ni, 13 ikke været alvorligt skadet, og da jeg ikke er en spiller, der lever af min hurtighed, så håber og tror jeg, at jeg kan blive ved med at spille fodbold, til jeg er 35-36 år. Måske kan jeg blive en ny Nicolai Stokholm, men hvis muligheden for at komme til udlandet byder sig, så vil jeg da også overveje det, for jeg vil ikke stå tilbage og have fortrudt noget, når jeg en dag lægger støvlerne på hylden, siger Mikkel Rygaard.


Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JulioSalinas
Truppen mod FCK

Kamaldeen vender tilbage efter karantæne og Lykkegaard (primært højre back) fra U19 er med igen formentlig som en gardering da vi efterhånden er noget tyndslidte på backpositionerne. Og desværre ingen Diomande som er ude 4-6 måneder med en brækket ankel *suk*.

Peter Vindahl (M)
Martin Vantruba (M)
Mads Døhr Thychosen
Ulrik Jenssen
Kian Hansen
Jacob Steen Christensen
Mikkel Rygaard
Magnus Kofod Andersen
Kamaldeen Sulemana
Isaac Atanga
Emeka Nnamani
Ivan Mesik
Johan Djourou
Ibrahim Sadiq
Abu Francis
Oliver Antman
Tochi Chukwuani
Lucas Lykkegaard
Daniel Svensson
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Transferrygte: Emmanuel Toku, 20 år, Fremad Amager

Da jeg læste artiklen, som jeg linker til nederst i kommentaren, noterede jeg Fremad Amagers Emmanuel Toku bliver sat i forbindelse med en transfer til FCN dog uden at nævne noget konkret.

Her citerer jeg det mest relevante fra artiklen:

"På rygtebasis har flere af Fremad Amagers spillere været meldt på vej til Superligaadresser.

En af dem er Emmanuel Toku, som FC Nordsjælland angiveligt skulle ønske at få fingrene i. Fremad Amager-direktøren vil dog ikke snakke konkrete navne, når det omhandler spillersalg.

- Jeg kan ikke svare på de konkrete spillere, men vi har jo spillere – eksempelvis Toku, som du nævner – der er interessante, og det kan jeg godt forstå, han er for danske Superligaklubber. Men det er også spillere, der er interessante for udenlandske klubber.

- Vi får løbende henvendelser, ikke kun på ham, men også på andre emner. Vi tager alle sammen op til seriøs overvejelse. Det er hele tiden for og i mod. Hvor vigtig en spiller har man, i forhold til den fase man er i, og hvad er prisen så. Det er svært at lave en helt firkantet formel på det, forklarer Allan Ravn."


Link til hele artiklen fra bold ->
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/efter-stor-investering-fremad-a-vil-levere-salg/
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af JulioSalinas
Interview med Jan Laursen omkring "FCN-modellen"

I optakten til kampen mellem SønderjyskE og FCN (dato 06.12.20) blev FCNs sportchef Jan Laursen interviewet af Kian Fonoudi og Flemming Povlsen.

Link ->
https://www.youtube.com/watch?v=nFwPJdv-pFI
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Hvorfor er Djorou ikke med?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(581021212205)
Problemer med hoften under opvarmningen. Taget ud efter samråd med holdets læge.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Rambo92
Hold da op, hvor er kommentatorerne farvede i dag.. det er til at brække sig over
FCN siden 2006
Skrevet af Rambo92
Og FCN er stadig fortsat et udstillingsvindue.. skift nu ind for at vinde kampen! Men næ nej, lad os skifte endnu en symbol debutant ind, så har kampen været en succes...
Farvel top 6
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Vinder vi de næste 2 kampe mod FCM og BIF? Nej :) Det her er sørgeligt at være vidne til. Vi kan ikke følge med top 6 holdene, dvs. halvdelen af ligaen i år nu vi har været så åndsvage at gå tilbage til 12 hold.

#ViVilBareGerneVæreMed må være klubbens officielle hashtag.

Kofod væk til Sommer, Rygaard sikkert væk til sommer, Kamaldeen væk til sommer. Francis muligvis også væk til sommer. Diomande havde været væk, men skaden holder ham nok hos os, sikke et "held".

Og så starter vi forfra igen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Sir , moderator
Ahh mon ikke Kamaldeen bliver et år? Så får man nok også mere for ham. Hvor skal Rygaard hen? Han kan stadig byde ind med noget og der står næppe større adresser klar.
Dette er en signatur.
Skrevet af Rambo92
Spot on JG-FCN

Og så går FCN ud og siger " når vi sælger de bedste spillere, så kommer der Bare nogle nye op, og bliver profiler"
Ja det er super fedt (for forretningen) men for os fans, er det jo bare den samme sang igen og igen... Med klubbens strategi og forretning, så bliver fans, titler mm. Nedprioriteret. Det må da snart være gået op for de fleste?
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Om Kamaldeen bliver afhænger 100% af hvem der byder hvad til sommer. Den oprindelige plan var sikkert et år mere til ham men jeg tror simpelthen ikke at han kan holdes i klubben.

Rygaard afhænger i høj grad af ham selv, om han ønsker et udlandseventyr i 2. bundesliga eller i Sverige eller Norge eller noget i den dur inden han stopper - Jeg kunne forestille mig det. Derudover er han sikkert for gammel til FCN og klubbens strategi...
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Sir , moderator
" Derudover er han sikkert for gammel til FCN og klubbens strategi..."

Mtiliga og Stokholm spillede da også længe i klubben.
Dette er en signatur.
Skrevet af Rambo92
"Mtiliga og Stokholm spillede da også længe i klubben"


Det var tiderne inden forretningen overtog ambitionerne
FCN siden 2006
Skrevet af Berlelund
@sir
Jeg tror ikke, at du skal forvente kamaldean i FCN efter sommeren. Der kommer sikkert muligheder som er for store til at sige nej til.
FCK Barça
Skrevet af JulioSalinas
FCN - FCK 0-1

Ærgeligt at vi ikke får noget med fra dagens kamp. En forholdsvis lige kamp hvor vi stadigvæk ikke helt får "vores spil" til at køre. Jes Thorup siger det meget rigtigt at han ser FCN som et omstillingshold og det er nok vores udfordring pt. Jeg mener vi skal tilbage til et boldbesiddende udgangspunkt tilsat omstillinger når chancen byder sig. Lige nu føler jeg at vi er lidt for ivrige med diagonalerne/direkte spil og dermed som en konsekvens mister grebet om kampen selvom det naturligvis skaber nogle farlige situationer når det lykkedes.
Lidt bekymrende med yderligere et par skader. Forhåbenligt ikke noget alvorligt.

Nu ligger vi nr. 8 dog i et tæt midterfelt og det synes jeg egentlig reflekterer den følelse jeg har omkring vores niveau pt.
Det kan vel heller ikke komme som en total overraskelse. Superligaen er blevet reduceret med to hold og da vi tradiotionelt gør det rigtig godt imod de lavere rangerende hold så kommer vi til at mangle nogle point dér.

Et af dagens lyspunkter for mig er Daniel Svensson som gør det fornuftigt taget omstændighederne i betragtning. Det er ikke alt som lykkedes for ham men han arbejder stenhårdt og jeg synes han kan være tilfreds med sin indsats.

Kamaldeen kommer man heller ikke udenom. Han holder et virkeligt højt niveau men som han selv siger så er han skuffet over at han hverken laver mål eller assist. Godt mindset.

Døhr var også tilbage og spillede lidt overraskende hele kampen. En kærkommet gensyn.

Vindahl havde også mange store redninger. Det er en god målmand vi har dér og det er en af dem som jeg godt kunne forestille mig at vi forlængede med. Det ville give mening i forhold til at holde på ham i yderligere et par år og fordi vores reserver er ret unge endnu. Hans kontrakt udløber sommeren 22.

...og så var der jo debut til en af vores U19-spillere Lucas Lykkegaard som kom ind og fik ca. 15 mins. Det er altid stort så kæmpe tillykke til ham :)

Nu ser vi frem til en "tough" kamp ude mod FCM som er den sidste inden vinterpausen. Der kan vi næsten kun overraske. Kom igen gutter...vi kommer tilbage stærkere og klogere :)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af RasmusGunnar
Med to ikke urealistiske tabte kamp mod fcm og bif, så kan vi ligge helt nede når forårssæsonen er skudt i gang.
Nuvel, vi kan også ligge fornuftigt til med to vundne, men det andet er nok mere realistisk.
Og hvad betyder det for selvforståelsen? At vi pludselig roder rundt i den nederst del. En enlig svale? Eller bevis på at man ikke kan sælge en grundstamme år efter år uden konsekvens.

Min konklusion er nok at der bare ikke er den fornødne kvalitet i holdet. Mange af spillerne kan nok godt blive habile superligaspillere, men så nok heller ikke meget mere. Nogle af spillerne skal i hvert fald løfte sig gevaldigt.

Kamaldeen havde nok også været mere kampafgørende hvis han havde haft flere gode spillere omkring sig. Dams og Kudus. Så havde holdet set markant bedre ud.

Men sådan er gamet og de var blevet for store til superligaen. Bare ærgerligt at der ikke står nogle til at tage over.

Det blir en placering i den nederste halvdel i denne sæson.
Skrevet af Nandeyanen
Altså ud fra denne her artikel for nogle måneder siden.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-nordsjaelland-traener-vores-ejer-siger-du-er-kraftedeme-maerkelig

Så fremgår det jo at I er ligeglade med medaljer. Jeres fokus er at udvikle talenter.

Men måske kan vi gøre klar til det i løbet af de næste 10 år, hvis vi vil det.


Spørgsmålet er om I vil det eller ikke vil det.

Den manglende vinder mentalitet skræmmer nok folk fra at blive fans. Hvem har lyst til at følge et hold, der kun går op i at producere talenter og tjene penge på det?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
@Nandeyanen

Jeg tror det jeg kan lide ved FCN er at de agerer fuldstændigt som jeg agerer i Football manager, men ja, det begynder at gå mig på at klubben mangler ambitioner.

De lukker en masse politiker-spin ud om at de helt sikkert er på vej og om 10 år er klubben med i toppen og at ambitionen helt sikkert er Europa. Hvad får dem til at tro det kan lykkes om 10 år? De ved jo ikke engang hvilke spillere de har om 10 år. De fremtidige spillere er bogstaveligt talt mellem 7-10 år gamle nu. 10 år er vanvittigt lang tid i fodboldmæssig forstand.

Den der svada om pengepungens størrelse må også snart være en saga blot. FCN har skovlet penge ind på det seneste og har en pengebeholdning langt over klubber som AGF og AaB. Ja, jeg er udemærket klar over at AKP tømte tanken, men den er sgu pænt fyldt op igen nu.

Jeg håber at der købes ind henover vinteren, eventuelt en midtbanespiller (Enoch med tidlig retur?) da jeg synes vores opspil har været jævnt svingende hele sæsonen.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
annonce
0