Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er enig med Rambo om Jaxe (overraskende, I know). Jeg vil faktisk mene at FCN er bedst tjent med at forsøge at sælge ham til sommer, inden han "taler sig selv ned" for meget med de svingende præstationer og den langsomme boldomgang.

Jeg er også uenig i at Sadiq er stagneret. Jeg mindes ikke at have set en eneste kamp hvor Sadiq har skuffet eller lavet større fejl. Jeg er stadig kæmpe fan af ham.

Ift. Victor Jensen må jeg erkende at jeg ikke er videre imponeret. Jeg synes ikke rigtigt han har gjort nogen forskel overhovedet, og så kan man altså ligeså godt satse på egne talenter.

@Riou

Jeg er ikke bekymret for erstatningspillere for hverken Kofod eller Kamaldeen (første gang i historien). For Kofod har vi Diomande, Schjelderup, Tochi, Antman, Lasso, Francis. Alle spillere som i min ydmyg vurdering har niveau til top 6, nogle mere end andre.

For Kamaldeen har vi Adingra og Amon og til dels Schjelderup, alt afhængigt af hvor man lige placerer ham på banen. Derudover kan Frese også spille deroppe, og sågar Diomande.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
@JG-FCN

"Jeg er enig med Rambo om Jaxe (overraskende, I know). Jeg vil faktisk mene at FCN er bedst tjent med at forsøge at sælge ham til sommer, inden han "taler sig selv ned" for meget med de svingende præstationer og den langsomme boldomgang"

FCN skal kun sælge ham, hvis der kommer et godt bud på ham! Med det niveau Jaxe har vist, han kan ramme, så er jeg stadig fortrøstningsfuld. Jeg håber på, at vi holder på ham i en 2 års tid, hvor han vil være fyldt 21 år. Han kan blive en kæmpe gevinst for holdet og få sig en lovende karriere i udlandet, hvis han spiller stabilt og ikke har udsving. Men han er kun 19 år, så det er vel ikke helt ulogisk, at der vil forekomme udsving i så ung en alder.
Det skal ikke overraske mig, at han laver en Dams næste sæson. Dams havde enormt mange udsving indtil det hele lige pludselig gik op i en højere enhed :-)
FCN siden 2006
Skrevet af FCN-Amager
Jeg vil starte med at sige, at jeg virkelig håber på al det bedste for Jaxe og håber så inderligt, at han gør min tvivl til skamme, men.... Der bliver nævnt AIK-sæsonen, hvor han skulle have spillet fremragende, men mig bekendt var det i en enkelt kamp mod AIK han var god, ikke hele sæsonen. Han spillede den sæson 22 kampe i Superligaen med 0 mål og 1 assist til følge. Og selv om det måske ikke er hans job på banen, så synes jeg godt man kan forvente mere, især når jeg ikke synes han beskytter forsvaret eller fordeler bolden specielt godt. Bliver folk ikke mere forblændet af han nærmest spiller hver gang end egentlig at forholde sig til, hvor god han er? Skal vi ikke hellere køre Diomande og Tochi/Lasso på den centrale midt næste sæson?

Btw. Tror jeg Antman brænder ligaen af næste sæson, hvis han får chancen på toppen fra start af :)
Skrevet af Rambo92
FCN-Amager
Nu skal det også lige nævnes, at han ikke har været mere end 16 år gammel i sæsonen vi mødte AIK. Jaxe har det i sig, og som alle andre håber jeg også udviklingen tager fart i nærmeste fremtid.

Mht. Antman så er jeg helt på linje med dig! Han er virkelig en spændende spiller som har fået ALT for lidt spilletid. Hvis han bliver fast starter på toppen i næste sæson, så vil jeg garantere, at han laver som minimum 10 mål i sæsonen.
FCN siden 2006
Skrevet af RasmusGunnar
Ja, Antman. Hvordan kunne jeg dog glemme ham? Han ser også ud til at rykke nu og kan godt blive en der får lidt mere rampelys.
Skrevet af JulioSalinas
Så blev det bekræftet at Victor Jensen tager retur til Ajax.
Står stadigvæk undrende overfor at man lejede en spiller uden købsoption. Det virkede ret perspektivløst og nærmest lidt deperat.
Synes heller ikke at Victors niveau var markant bedre end vores "egne" spillere som han tog spilletid fra. Nej, jeg forstår det sgu ikke rigtigt.
Håber ikke vi gør mere af den slags.
Held og lykke til Victor i det hollandske.
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Afløseren
@Julio
Mon ikke Victor Jensen var en kortsigtet og billig løsning som erstatning for Rygaard? Det gav FCN flere strenge at spille på, og jeg vil da tro, at FCN har kigget i egne rækker efter en afløser før man lejede Victor Jensen.
Personligt synes jeg, at det var en spændende spiller at få ind - i hvertfald på papiret, men han har været ret gennemsnitlig med enkelte gode kampe.
En anden lejeaftale uden købsoption er reservekeeper Ventruba, der også sendes retur. Jeg tror simpelthen FCN har gjort som de har fordi de mente, at der ikke var tilstrækkelig kvalitet i egne rækker på daværende tidspunkt.
FCN
Skrevet af JulioSalinas
@Afløseren

Vantruba var tiltænkt en reserveplads så det kan jeg til nød acceptere. Iøvrigt havde vi købsoption på ham så det var knap så perspektivløst.
Link->https://fcn.dk/2020/08/fcn-henter-slovakisk-maalmand/

Jo Victor Jensen var en kortsigtet "løsning". Det er netop derfor jeg har noget imod det. Det går imod alt det som FCN står for hvor man sigter på at skabe udvikling og dermed værdi på den lange bane. De kortsigtede løsninger efterlader os efter min mening ringere stillet.

Nå, men forhåbenligt hører det nu fortiden til så i slipper for at høre mig brokke mig over det ene hår i suppen ;)
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Rambo92
Med den udtalelse Vindahl har været ude med, skal vi bare af ham hurtigst muligt!

Har manden ingen klubfølelse? Han har stået fast i et lille år og præsteret på et okay niveau og så udtaler han, at han er interesseret i andre danske klubber.
Fair nok at han føler sig for god til FCN, men at have en spiller i truppen, der har præsteret i et lille år og som er opvokset i klubben, så kan man godt tænke sig lidt mere om, når man udtaler sig.
AFSTED MED HAM. Vi skal have spillere der brænder for klubben og sætter en ære i at trække i den røde trøje indtil de er for gode til superligaen og ikke "flirter" med andre danske klubber!
FCN siden 2006
Skrevet af Mester-Jones
Helt enig. Er lidt skuffet over Vindahl, men det undrer mig også - jovist har han gode kampe, men han er fandme svingende, og har lavet for mange fejl til at spille i en større liga eller klub.

Det kunne være fantastisk, hvis Jesper Hansen vendte hjem. Stadig en topklasse målmand, og så er det jo altid rart at have en spiller fra vores succesfulde sæson 11/12 i truppen.
The Hammers og Wild Tigers COYI
Skrevet af Rambo92
@Mester-Jones
Præcis! Håber at Vindahl ryger til Brøndby efter denne udtalelse og at vi får Jesper Hansen tilbage :-)
FCN siden 2006
Skrevet af Slettet(131458220804)
Så gerne at vi henter Jesper Hansen hjem som står fast i næste sæson, og samtidigt hjælper Ogura med at tilvænne sig SL niveauet. Ogura får så pokalkampene.

Det er i den grad både underligt og skuffende at han siger han er åben overfor andre SL klubber. Jeg synes ikke han har været så vanvittigt god, han laver som sagt et hav af opspilsfejl og andre dyre fejl der ofte koster point. Jovist redder han os også i ny og næ, men måske han liiige skulle komme af med de der megafejl inden han taler sig selv videre.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Krook
Jeg ser heller ikke umiddelbart Vindahl som en af de bedste målmænd i ligaen, så lidt hurtigt han begynder at haste videre.
Skrevet af Rambo92
Vindahl svare til spørgsmålet, hvor han spiller næste sæson "hvis det er Nordsjælland, så er det Nordsjælland" ikke noget med, at hvis det er Nordsjælland er det også fint. Håber godt nok ledelsen fyrer ham afsted, så de sætter et eksempel til vores andre spillere om, at det at spille for FCN i superligaen er et privilegie.
FCN siden 2006
Skrevet af JMM
Vindahl har været i klubben i en håndfuld år, og ventet på sin chance. Nu har han taget den, og her små 50 kampe senere er klubben blevet for lille. Det syntes jeg saftsuseme er hurtigt. For en 23 årig keeper der stadig har en del at lære, og stadig laver dumme fejl ligner det her en jagt på en større lønseddel. Han bliver forhåbentlig vist døren hurtigst muligt.
Skrevet af FCN-Amager
Melder mig i koret af fans, som er skuffede over Vindahls udtalelser, men er det ikke forventeligt med den strategi vi kører? Vindahl laver godt nok nogle opspils fejl, men det er sku spillestilen der går udover ham, og han er ligaens bedste på stregen både når det kommer til refleksredninger og straffe, så forstår da godt han vil videre, når han ser en spiller som Kamaldeen som vel har spillet 10-15 gode kampe blive rygtet til topklubber. I forhold til spillersalg er vi vores egen værste fjende med den strategi vi kører.

I forhold til Victor Jensen synes jeg også han har skuffet, men tror i høj grad han har lidt under Kamaldeens indflydelse. Victor er jo en spiller som er god i de små rum hos et hold der har meget boldbesiddelse, hvor vi har spillet tjubang bold det meste af sæsonen med en lang skive op til Kamaldeen. Forstår ikke man nogensinde troede det ville blive et godt match. Victor Jensen i eksempelvis 17/18 sæsonen havde været giftig
Skrevet af Nordland1337
Melder mig i koret omkring Vindahl, især fordi det rammer et ømt punkt for fansene som vi tidligere har drøftet. At spillerne skal videre er uundgåeligt men når man somme tider har følelsen af, af spillerne fra første minut tænker på hvornår de kan komme videre, er skræmmende.

Anti-tesen er selfølgelig Kofod, Marcondes og andre der virkelig så det som en bonus hvis de bliver solgt, vil hjælpe klubben og ikke bare spiller for egen vinding.

Der vil naturligvis altid være nogle med dårlige intentioner med vores forretningsmodel - og det må vi sluge.


Skrevet af Nordland1337
Ellers vil jeg også gerne give stor ros til drengene! Der var et tidspunkt hvor jeg reelt frygtede nedrykning - de kom tilbage og var farlige i slutspillet og spillede til tider topfodbold. Mest af alt, er jeg glad for at de var de rutinerede spiller der trådte i karakter, thychosen, Kofod og yttergaard steppede virkelig op!
Skrevet af Nandeyanen
Der har godt nok været mange opspilsfejl fra Vindahl.

Hvis der havde været flere kamera i parken havde han nok også fået rødt kort der. Det er ikke første gang han sender en bold lige i fødderne på modstanderen.

Nu har jeg ikke kritiseret FC Nordsjælland spillere da jeg ikke vil være den fra en anden klub der bare kommer ind og slagter jeres spillere.

Men han er jo milepæle fra en målmand som Kamil Grabara fra AGF der endda er 1 år yngre.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af RasmusGunnar
Marcondes var jeg dog ked af at se ryge til midtjyderne da han skulle udlejes.

Han kunne godt være en spiller der blev til overs i Brendtford hvis de rykker op. Det ville være fedt st se ham tilbage.

Men så ryger han nok til en top tre klub desværre.
annonce
0