Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TommyOlsen
Ajax har Sebastian Haller som 9´er, hvor det fungerer rigtig godt.


Systemet kan meget vel fungere med en 9´er (Som vi også havde i Ingvartsen)
Og som jeg også tror at Emeka bliver men naturligvis også som vi kender systemet idag.

Så jeg ser det ikke død og pine som en nødvendighed.
Min bekymring for denne sæson er mere, at vi simpelthen er lidt for uerfarne.

Og vi skal også tænke på hvordan vi hjælper de øvrige spillere mest og der har jeg stadig min tvivl om nuværende spillere er svaret på den korte bane.

Det jeg egentlig hælder mest til pt er enten at rykke Diomande frem som falsk 9´er eller alternativt at give Emeka chancen fra start og så give ham de 10 kampe i streg som det formentlig kræver at få ham op i gear.

Han har også en god kombination af fart og styrke.

Så enten: Sadiq Dio Schjelderup eller Sadiq Emeka Schjelderup.
Jeg tror ikke Adingra er klar til at gå direkte ind som bærende spiller næste år.
Skrevet af TommyOlsen

Jeg har tidligere nævnt Adingra og Francis som 2 frontangribere sammen i en 3-5-2 (Adingra har slet slet ikke fysikken til at være alene på toppen). Alternativt kan man have Sadiq inde i stedet for enten Adingra eller Francis.


Den her tror jeg dog slet ikke på.
Man skal have nogen i forreste linje der kan holde lidt i bolden.
Det med kun at være en dyb trussel så ender det med at bolden bliver tyret lige i hovedet på os igen.

Derudover har jeg min tvivl om Abu overhovedet har niveauet. Jeg synes det har været meget sporadisk hvad han har leveret.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Jeg er glad for Antman, men hvor får du den idé at han skulle være 9er? Antman har scoret hvad, 1 mål? Og har aldrig spillet frontangriber for os. Ved ikke lige hvad der skulle tale ham hen på den angriberplads. Antman er midt/offensiv midt.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Rambo92
Jeg begræder stadigvæk, at vi ikke hentede Adu hjem til midten.

Mon ikke Mata bliver hentet til at være den perfekte spilfordeler på midten? ;-)

Og målsmandsposten SKAL gå til Jesper Hansen.
Ellers synes jeg, vi har en helt fin trup til næste sæson.

(Glæder mig stadig til at se, hvornår de nye trøjer bliver lanceret) der køres med voldsomme udsalg, så er overbevist om, at vi får nye trøjer til næste sæson :-)
Mit ønske til FCN er, at logoet ikke bliver printet på, men syet i god kvalitet, som vi før har haft, samt at logoet ikke er hvidt men rød/gul som vores originale logos farve er.
FCN siden 2006
Skrevet af FCN-Amager
@JG-FCN

Jeg synes vel egentlig bare Antman har nogle kvaliteter, hvilke jeg mener ville passe godt ind på 9´eren, som jeg nævnte før. Jeg tror en Diomande på central midt, Schjelderup på venstre kant og Antman på toppen ville skabe en uhyggelig trekant, som ville kunne spille sig gennem hver et forsvar, og nu når vi ikke rigtig spiller med en offensiv midt grundet opstillingen, så synes jeg det er der Antman passer bedst ind, i og med hans offensive kvaliteter ikke kommer nok til udtryk på den centrale midt, og jeg ikke ser ham som naturlig kantspiller.

Hvis han får kontinuerlig tid på toppen næste sæson spår jeg 10-12 mål fra hans fødder, hvilket jeg ikke tror nogen af de andre angribere ville kunne levere i nærheden af :)

Dog kan jeg se han kun er 1.75, så må trække argumentet om en god højde tilbage. Synes sku ellers han ser højere ud når han løber rundt på banen xD
Skrevet af RasmusGunnar
Ingen af jer nævner Rothmann. En succesfuld udlejning kunne rykke ved noget.
Skrevet af riou123
Har givet op med Rothmann. Han har ikke i et eneste indhop eller start vist noget som helst. Er ret skuffet over ham, især efter Flemmings udtalelser om han er truppens afslutter.
Skrevet af RasmusGunnar
Rothmann er blevet prøvet af i en periode hvor intet fungerede for holdet. Jeg synes det er en skam hvis det skal ligge ham til last. Jeg håber på et godt lejeophold a la det Baden har haft fra Juventus. Så kan vi få en goal getter tilbage.
Skrevet af Nandeyanen
Patrick Berger fra Sport1 skriver Kamaldeen er på vej til Ajax Amsterdam, hvor kun de sidste detaljer mangler. Han skriver, at FCN og Ajax har landet en aftale på 15 mio. euro + add ons (bonusser og klausuler).


Angående det tweet.

Så har Mike Verweij tweetet https://twitter.com/MikeVerweij/status/1397932409744658435?s=19

Det modsatte. Verweij og Jansen ses som tier 1 journalister for Ajax.

Han skriver at handlen er langt fra. €15m er for meget.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(131458220804)
Baden og Rothmann kan jo slet ikke sammenlignes. Der er en årsag til at Baden røg afsted i så ung en alder til en topklub, og at Rothmann knap kan klare 1. divisionsniveau pt.

At han skulle være truppens bedste afslutter... Havde han bare en enkelt god afslutning i alle de kampe han har været med i? Ikke rigtigt. Rothmann er ikke fremtidens mand der skal satses på.

@Nandeyanen

Mine google translate-evner får det snarere til at han siger at Kamaldeen gør alt hvad han kan for at få de her internationale point med henblik på en evt. transfer til england og at handlen derfor ikke er i hus? ikke noget med prisen?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Forrest Gump
Lad os se. Kamal har bekræftet, at Ajax har sendt et bud afsted, og Patrick Berger er også en top journalist. Ajax har solgt spillere for 815 mio, og de har købt for 465 mio. i denne sæson. Ajax har råd, FCN står finansielt stærkere end nogensinde før og både Liverpool og Manchester United er inde i billedet. Så en pris på 15 mio. euro virker ikke urealistisk, som jeg ser det.
Skrevet af Nandeyanen
Det var postet på Reddit hvor en Ajax fan skrev:

This is a reaction to the earlier statements by Patrick Berger that a deal was on the verge of completion for €15 million + bonuses.

Så han siger at handlen er langt fra færdig. Så fortolker fans at det er på grund af prisen. Men som du selv er inde på kan de skyldes at han vil til Man Utd i stedet for.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Forrest Gump
Ja, det kan være, at FCN og Ajax er blevet enige om prisen, men der er stadig mange ting, som skal ordnes. En handel i den størrelsesorden tager tid. Det kan være Kamaldeens personlige forhold/kontrakt, et lægetjek, juridske detaljer i kontrakterne eller at Kamal og hans agent lige afventer, hvad Manchester United vil tilbyde.

Se bare Ibrahima Konaté som er skiftet til Liverpool i dag. Aftalen skulle eftersigende allerede have været på plads for flere uger siden, da Liverpool bare skulle aktivere hans frikøbsklausul. Men det har trukket ud, da der var mange små ting, der skulle ordnes.
Skrevet af Slettet(131458220804)
Kamaldeen er igen udtaget til Ghanas A-landshold (ikke overraskende) så de venter jo nok på at få de antal point det kræves for et skifte til england pt. Derfra kan man håbe der går budkrig i den ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Endeligt. Lejeaftale vedørerende RTD Park på plads

Nu slutter en lang træls forhandling omkring lejeafgift af RTD Park.
FCN og Furesø kommune har indgået en aftale som gør at FCN sikre sig en hjemmebane i Farum de næste 5 år og dermed lukker det ned for en af de scenarier som potentielt kunne drive holdet ud af kommunen.

Det er endt med en markant stigning i lejeafgiften som stiger fra 2,6 millioner til 3,8 millioner årligt.

Med i aftalen har Furesø accepteret at bane 4 bliver konverteret til kunstgræs og der skulle også blive oprettet en "goal station". FCN kommer dog selv til at stå finansieringen af disse.

Klubdirektør Søren Kristensen understreger at den nye aftale ikke har nogen indflydelse på planerne for at oprette en fodboldby i Hillerød.

Link til artikel fra sn.dk->
https://sn.dk/Furesoe/FC-Nordsjaelland-bliver-i-Furesoe-lejeaftale-forlaenget-fem-aar/artikel/1441103?rss
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Nordland1337
Jeg dømmer ikke nogle ude - heller ikke Rothmann. Nogle er late bloomers og det tager vores model selvfølgelig ikke højde for. En spiller som Mathias Jensen var 20/21 før han for alvor slog igennem - man kan vel få tanken at han næsten ville være dømt ude allerede hvis det var i dag - også have vi gået glip af den danske pirlo i trøjen :)
Skrevet af Slettet(131458220804)
Nå, så har vi da lige fået et par tidligere FCN drenge i Premier league ;) Marcondes er dog ikke sikker på en forlængelse, så måske FCN kan slå til der ;D tror det dog næppe.

I øvrigt et emne der ikke diskuteres så ofte:

Vores kvindehold får godt nok tæsk for tiden og taber, ja, alt de er involveret i. Fortsætter den stil tror jeg ikke der går lang tid før projektet droppes. Kvindeholdet var sidste år ganske fornuftigt (og vandt pokalturneringen) men i år er det godt nok gået tilbage. Det er jo også en udgift for klubben, så det kræver vel succes for at projektet kan fortsætte? Her tænker jeg CL deltagelse (top 2 i kvindeligaen).

Kvindefodbold har dog svære betingelser, og udskiftningen er endnu større end for vores herrehold. Det er vel nærmest hvert halve år at truppen udskiftes?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Slettet(131458220804)
2 opslag i streg, men jeg har lige set at Palace byder 80 af de store for Nelsson, hvad sker der lige for det? Hvor mange af de 80 millioner mon ryger til FCN?
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af JulioSalinas
Er det ikke i omegnen af 10 mill. kr?
FCN - you might say I'm a dreamer... Gør fodbolden tilgængelig! :)
Skrevet af Forrest Gump
FCK betalte 27 mio. upfront og op til 35 mio. i alt via bonusser. Lad os bare sige FCN har fået halvdelen af bonusserne opfyldt. Så er vi på 31 mio. Hernæst er der formentlig en videresalgsklausul på 20%, som er gældende for salgsbeløbet minus, hvad FCK selv har givet for ham. Det er sådan meget klassisk. Det vil altså sige 20% af 49 mio. Det er 9,8 mio. Så er vi ca. på 41 mio. Hertil er der udviklingspenge, hvor man op til 5% af salgsbeløbet afhængigt af en række forskellige faktorer. Lad os bare sige FCN får 3% ud af de mulige 5%, så lander der ydereligere 2,4 mio. i Farum. Der er en masse usikkerhed i dette regnestykke, og det er lidt for sjovs skyld, men vi lander i nærheden af 43 mio. i alt til FCN.


annonce
0